Oglinzi reglabile electric si incalzite, pe Ambiance si Preferance
![]() ![]() ![]() |
Oglinzi reglabile electric si incalzite, pe Ambiance si Preferance
Dsign |
![]()
|
||
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|||
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
Gata am rezolvat azi. Am fost azi pe maica domnului si m-am echipat cu tub termocontractor.vreo 50 de metri de cablu si niste papuci audio de minus+papuci auto mama si tata.Am refacut toata instalatia si am scapat de problema.Instalatia era facuta de acelasi individ care mi-a facut si bordul(in bataie de joc).Cuajutorul vostru acum am oglinzi complet functionale in parametrii normali.Multumesc lui Dsign si Adya.Si apropo Dsign ieri cand ai trecut pe basarabia pe Refugiul de la baia de arama m-ai umplut de praf
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
preferance 2006 Noiembrie 19
- BXXRXI Bleah
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Matisarea cu banda adeziva textila se face pentru zgomote, iar restul pentru protectie.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
yanos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 4 August 07 From: timisoara ![]() |
daca trec pe oglinzi electrice ,
exista cumva capace sa astupe gaurile de la reglarea manuala [fata de usa] |
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
Din cate stiu eu nu prea. Dar acolo este un burete gri inchis, destul de dens, care nu deranjeaza la ochi daca ramane asa. Poti sa faci cum zicea dsign, sa pui ceva tweetere.
LE: sau sa iei alte fete de usi ![]() This post has been edited by cadavre-: 14 Jul 2008, 06:02 |
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
banutu |
![]()
|
![]() membru cu bani Group: Members Posts: 494 Joined: 12 October 06 ![]() |
sau poti pune " braduti" de pavilion din aceia gri,lipiti zici ca de acolo sunt.
|
--------------------
DACIA
LOGAN /Megane 3
2006/2011
- AG-00-!!! Membru
|
|
yanos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 4 August 07 From: timisoara ![]() |
stie careva codul de comanda al instalatiei electrice de la oglinzi si de la joystik
|
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu exista asa ceva dar exista o schema un pic mai inapoi, pe cealalta pagina.
This post has been edited by adiya: 14 Jul 2008, 21:37 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi cer iertare pt praf, ce sa-i faci, daca nu avem salubrizare in sectorul 2... A, si toba era astupata, asa e de o saptamina
![]() In locul gaurilor eu am montat tweeterele de la setul de difuri DLS B5. Sunt de acolo, s-a astupat gaura perfect |
--------------------
D
Logan
|
|
yanos |
![]()
|
help, vreau si eu oglinzi electrice de prestije,unde gasesc sa fac comanda
|
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
La bursa daca nu ti-a dat cineva deja pm...
http://www.daciaclub.ro/-VAND-diverse-pent...2479-s1200.html http://www.daciaclub.ro/-VAND-maciulie-aut...ml#entry1459634 desi am vazut ca nu au dar nu se stie niciodata... This post has been edited by bobo77: 19 Jul 2008, 09:01 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
yanos |
![]()
|
chiar nimic ?
|
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da ai intrat pe link-urile ce ti l-eo dat bobo77? De acolo se comanda.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
yanos |
![]()
|
mersi mult
|
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
aicidincolo |
![]()
|
![]() in timp ce tu citesti eu ma plimb cu masina ! Group: Members Posts: 161 Joined: 13 March 05 From: Valcea&Bucuresti ![]() |
imi poate spune cineva care sunt legaturile la pinii din joistickul pentru oglinzi? sunt 2 randuri de cate 4 pini . ar trebui sa fie 8 comenzi nu imi pot da seama..
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006
- VLxxXXX chestii de tabla vopsita cu 4 roti care ar trebui sa se invarta
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
a mai fost aici...Data viitoare plimbate-te mai putin si citeste mai mult...daca vrei sa si faci ceva. Numai bine !
This post has been edited by FRATELLO: 26 Oct 2008, 18:55 Attached thumbnail(s) schema_oglinzi_el.JPG ( Size: 79.43k ) Number of downloads: 950 |
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
trance |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 17 March 08 ![]() |
Salut.Oglinzi de Logan MCV ,dar cu reglaj manual ai sau aduci?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Dsign |
![]()
|
Unii sunt cu capul rau... Dusi cu sorcova.
Frate trance, citeste tata macar toata pagina asta |
--------------------
D
Logan
|
|
yanos |
![]()
|
help
Papuci de sigurante nu se gasesc nici unde de comandat [soclu cutie sigurante ] vreau sa bag sigurante pt oglinzi in soclu sau se gasesc pe instalatie cind desfac cutia de sig le vad prin apropierea tabloului ? |
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
razvanamza |
![]() ![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Salut!
Nu prea scriu eu pe forum, dar citesc aproape tot ce scrieti voi...... ![]() Eu am un Logan Easy cu oglinzi electrice din fabrica, dar sunt normale, nu la fel cu cele de Prestige sau MCV. Problema pe care o ridic eu este urmatoarea....: Cum ar fi cel mai simplu si ieftin sa le ,,transform" in oglinzi electrice de MCV? Ma gandeam ca as putea lua oglinzi simple de van, geamuri incalzite mcv(adica sticlele) si as putea lua mecanismul electric de la ale mele.... Varianta 2: oglinzi complete electrificate de MCV de ,,la patura", desfacut ale mele, scos mufe, conectat mufe in alea de mcv pus suruburi, si gata! Si apoi sa le vand pe ale mele pentru a recupera din investitie. Astept parerile si opiniile voastre. Mentionez ca am rascolit forumul cap-coada, si nu a mai fost nimeni in aceasta situatie, adica sa aiba oglinzi normale electrice si sa vrea de mcv electrice ![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
yanos |
![]()
|
Varianta doi am aplicato si eu numai ca nu am avut cablaj
|
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
Pai daca ai fi vazut deja oglinzile de mcv electrice si pe cele normale si pe cele de prestige ai fi vazut ca te ambalezi degeaba si ca te gandesti la tot felul de modificari degeaba.Du-te la patura si ai sa vezi ca toate au aceiasi mufa.Nu trebuie decat sa scoti oglinda ta si sa o montezi pe cea de mcv electrica.
|
--------------------
Dacia
Logan
- BXXRXI Bleah
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(razvanamza @ 20 Dec 2008, 00:08) ...nu a mai fost nimeni in aceasta situatie, adica sa aiba oglinzi normale electrice si sa vrea de mcv electrice Eu am fost in situatia asta...![]() Am luat de la "Bursa" oglinzi de MCV electrice, le-am montat pe masina mea (nu trebue sa faci nici o modificare) si le-am vindut pe ale mele (cele de berlina ph.1 tot electrice) tot la "Bursa". Diferenta in bani a fost de 70 ron. "Alta viata" cu astea de MCV! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Am auzit de prea multe ori ca este o diferenta mare intre oglinzile "normale" si cele de MCV, dar nimeni n-a spus in ce constau acestea. Se poate sa imi explici si mie care sunt diferentele intre "inainte" si "acum"?...
This post has been edited by dacis: 21 Dec 2008, 13:26 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai tie ti tot una ca te uiti intr-o oglinda mica sau in una mare?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Serje are dreptate, ce naiba intrebare este asta, normal ca vezi mai bine intr-o oglinda mai mare, asta nu inseamna ca nu te descurci cu cele mici, cu un reglaj corespunzator.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@bobo77 Le poti regla cum vrei tu tot nu ajungi la aceeasi vizibilitate ca astea de MCV; acum fiecare intelege ce vrea din "te descurci si cu cele mici".
@mariuscond Nu prea mai e valabila socoteala acum ![]() Avantajele sunt clare si nu are rost sa mai insist asupra lor insa eu le-am gasit un mare dezavantaj: Pe vreme ploioasa, la viteza ceva mai mare, in afara localitatilor arunca tot "noroiul" pe geamul lateral de nu mai vezi nimic in oglinda. This post has been edited by adiya: 21 Dec 2008, 13:47 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
bogidan21 |
![]()
|
Mare dreptate ai adya cu cele de mcv,doar ca nu trebuie sa ploua tare ci doar asa mocaneste.Am fost pana in bucuresti lunea trecuta si m-am oprit de 3 ori pe drumul inapoi ca sa sterg geamurilor pentru ca pur si simplu nu mai puteam sa ma asigur.
|
--------------------
Dacia
Logan
- BXXRXI Bleah
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
A incercat cineva sa le puna un mic deflector sub ele ... ? Macar asa de test cum au alte masini ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adiya, ai dreptate... erau alte preturi...
Faza cu "noroiul" pe geam am patit-o si eu dar nu m-am prins ca e de la forma oglinzilor, am crezut ca a plouat "mai altfel". IRONICK, cum arata un astfdel de deflector? O poza/link ceva ar fi binevenit. Chestia e ca ar trebui sa fie ceva "elegant"! This post has been edited by mariuscond: 21 Dec 2008, 22:54 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:09 |