Sinteti de acord cu scoaterea canalelor Discovery, Imputitii de la rcs
![]() ![]() ![]() |
Sinteti de acord cu scoaterea canalelor Discovery, Imputitii de la rcs
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Daca nu i-am spurcat cu injuraturile..
![]() Pe digital n-aveam Zone Reality ![]() Acum le-au dat draq si p-astea.. I-as' jugani pe hotii astia! |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
treaba e simpla. rds a propus celor de la discoperi sa le faca pachet separat (gen hbo), insa oferta lor a fost refuzata. daca cei de la discoperi erau interesati de abonatii rds acum nu se mai faceau chestionare pe forumuri.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Eu "plang" dupa Investigation Discovery,l-au scos de ceva vreme buna din grila lor
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bygy007 |
![]()
|
io am aflat cu stupoare joi de pe facebuc ce voiau sa faca , si am vazut ca joi pe seara chiar l-au scos
oricum , o satrec inapoi la baza cu postul ala gratis |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu stiu unde e adevarul. In timp ce ei sustin ca Discovery a refuzat un pachet propriu, alte companii n-au nicio greata sa-i transmita in continuare. Alea nu platesc?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am votat da, mi se rupe, sunt pe UPC.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am bagat si eu un Da. Parca sunt prea multi de Nu acolo.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Oricum astia de la erdees mi se par cam zgarciti pe diverse. In schimb exagereaza cu sportul, mama lor de tampiti.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da voi inca nu ati invatat pe de rost documentarele de pe discovery de plangeti atata dupa ei?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bygy007 |
![]()
|
e bine de aia care au unde sa se mute , ca am sunat la upc si au zis ca nu se poate ,
o sa vorbesc cu administratoru sa vedem poate aducem si alta firma daca sintem mai multi , oricum miine o sa ma duc sa trec de lapachetul ala maxim la ala de baza ca nu o sa dau bani degeaba , eu ma mai uitam noaptea inainte de somn |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
Deci a venit momentu sa "divortez" de erdees
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca descoperi are mai mult o conotatie sentimentala in mintea fiecaruia. A fost primul canal de gen pe care l-am vazut cu totii. Intre timp, ori a scazut in calitatea materialelor, ori am devenit noi mai pretentiosi, sau am vazut ca pot exista si alte optiuni. Personal, cred ca in ultima vreme descoperi a cazut destul de mult, asa ca nu prea il plang. Oricum, ar fi fost bine sa stea in grila.
Problema este alta. La nivel national, daca nu mai e descoperi se supara probabil 8-10% din public. Erdeesul merge inainte. Dar daca ar scoate kanal D sau acasa, si-ar semna falimentul. Asta e mult mai grav. |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
bygy007 |
![]()
|
ei zic ca l-au scos pentru 1%
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(BodoC @ 1 Dec 2012, 23:54) Intre timp, ori a scazut in calitatea materialelor, ori am devenit noi mai pretentiosi, sau am vazut ca pot exista si alte optiuni. Pai nu o scazut calitatea materialelor ... ca materialele is fix aceleasi de ani de zile, doar calupurile de publicitate is tot mai multe... Oarecum mi se pare normal ca rds-u sa ceara reducerea pretului. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
RDS a dovedit inca o data ca nu-si merita pozitia dominanta de pe piata.
Stiam ca nu-i pasa de clienti, dar acum a tinut sa o si arate. La un moment dat incercase sa cumpere si UPC. Bine ca nu a reusit. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bygy007 |
![]()
|
io ma duc sa il fac baza + hbo care e gratis , renunt la digital si poate il vad pe administrator poate facem o lista sa mai aducem si alta firma in zona , ca astia nu vor reveni sigur vor face ca si cu antena 1
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
cdadan |
![]()
|
Pe rds nu sunt antene sau kum?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Antenele-s tuate.... da' kum nu e
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
incearca sa aplice tratatul de manipulare si dezinformare a poporului cu diverse canala de KK, care nu folosesc la instruirea publica. Un elevc poate viziona diverse teme pe descovery, natura etc La ce sa fie mai instruit? La coada vacii, la porci in balta.
In vechiul testament gasim rolul bisericii in educare si invatarea cartii sfinte a norodului , cititul torei, a talumudului, si colateral a stiintelor .Actuala biserica crestina a uitat aceasta obligatie de a invata carte .De aceea am ajuns in KKT pierzandu-se 7000 de ani de educaatie fata de iudeii din vremea lui Iisus |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(paul_p @ 2 Dec 2012, 02:22) RDS a dovedit inca o data ca nu-si merita pozitia dominanta de pe piata. Stiam ca nu-i pasa de clienti, dar acum a tinut sa o si arate. La un moment dat incercase sa cumpere si UPC. Bine ca nu a reusit. amesteci lucrurile rau de tot. in primul rand in ecuatie este vorbe de discoperi si rds nu numai de rds. discoperi dorea sa castige bani din publicitate si de la operator, in cazul de fata rds. rds a spus ok, cum doriti. va facem pachet separat si in functie de pretentiile dumneavoastra stabilim si pretul. discoperi a spus nu, sa ne difuzati gratuit pentru ca noi suntem discoperi. rds a spus pa, cumparam noi documentare si le difuzam si mai introducem bbc knowledge si ne vedem fiecare de drumul lui. ca idee, daca upc, romtelecom practica niste preturi mai umane este in mare masura meritul rds. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(crintea1949 @ 2 Dec 2012, 15:09) incearca sa aplice tratatul de manipulare si dezinformare a poporului cu diverse canala de KK, care nu folosesc la instruirea publica. Un elevc poate viziona diverse teme pe descovery, natura etc La ce sa fie mai instruit? La coada vacii, la porci in balta. In vechiul testament gasim rolul bisericii in educare si invatarea cartii sfinte a norodului , cititul torei, a talumudului, si colateral a stiintelor .Actuala biserica crestina a uitat aceasta obligatie de a invata carte .De aceea am ajuns in KKT pierzandu-se 7000 de ani de educaatie fata de iudeii din vremea lui Iisus Atat. Eu unul nu le simt dorul. Chiar mi-era dor de History ca mi-a fost lene sa ma duc la ei sa le spun sa il adauge in pachet cand l-au scos, repeta si astia unele emisiuni, dar nu la fel ca Discoperi. QUOTE(kato @ 2 Dec 2012, 15:19) ![]() This post has been edited by bmwh548: 2 Dec 2012, 15:23 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(BodoC @ 1 Dec 2012, 23:54) Problema este alta. La nivel national, daca nu mai e descoperi se supara probabil 8-10% din public. Erdeesul merge inainte. Dar daca ar scoate kanal D sau acasa, si-ar semna falimentul. Asta e mult mai grav. ...si, in plus, belim ochii la tv mult prea mult, comparativ cu altii. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bygy007 |
![]()
|
azi am fost si am redus banii dati de la 31 lei la 26 sint bulangii tare rau au niste chestii care te leaga de ei , am vrut baza si hbo doar pe analog si au zis ca nu au, trebuie sa ma leg de ei ca altii nu sint
dar caut sa vad care e treaba sper sa aduc si ups-ul prin bloc , o sa vorbesc cu presedintele |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:22 |