Vreau o toba finala sport, Ceva sfaturi?
![]() ![]() ![]() |
Vreau o toba finala sport, Ceva sfaturi?
ga!nusha |
![]()
|
||
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|||
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Eh...dam cu markeru
![]() ![]() This post has been edited by cristi_xp: 19 Jul 2006, 02:29 |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Mi-am comandat si eu o toba finala powerful,faza e ca am vrut de aia lata nu rotunda si acum trebuie sa modific prin spoiler,sa-l tai sa fac ceva,stie careva cum se procedeaza??Spoilerul se da usor jos,se monteaza usor inapoi??E prins doar in alea 2 suruburi care se vad.pe unde mai sunt ascunse?
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu-i nevoie sa-l dai jos. urca masina pe o bordura mai inalta, ca sa ai loc sub partea din spate si taie plasticul cu un polizor din ala mic de se baga in bormasina. ideal ar fi sa ai o freza din aia cu turatie mare, dar e bine si cu bormasina. bineinteles, tre sa iti faci semn inainte.
nu e bine sa dai spoilerul jos, ca nu ai pe ce sa-l pui ca sa stea fix, plus ca tre sa fii atent sa nu-l zgarii |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
spoilerul se demonteaza destul de greu.eu pe rampa m-am chinuit ceva.pe langa suruburiloe alea de sus mai are si pe sub,unde se ajunge greu.ideea cu bordura e cea mai buna,sau daca ai unde,urc-o pe o rampa din aceea.
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Faza e ca trebuie montata toba,si nu cred ca se poate monta daca spoileru nu are gaura facuta in el,doar daca fac gaura inainte de a monta toba...sper doar sa tai in locul unde trebuie
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu zic sa mergi cu ea la atelier la Pilot, pe Pantelimon... iti decupeaza aia bara, fara s-o demonteze, iti monteaza toba... ii dai si tu lu' Razvan de acolo de-un biscuite si te rezolva. el are deja mina facuta pt asa ceva... am vrut si noi (eu cu un prieten) sa facem la un Seat Ibiza iesire ca la Cupra, dar ne era frica sa decupam... in 10 min a fost decupata si montata iesirea, la Razvan...
|
--------------------
D
Logan
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Mda...ai dreptate...doar ca la mine SomeWhereOverTheRainbow ala e Caras Severin,asa ca nu prea am cum sa ajung la Razvan,da...ma descurc io p-aici prin zona
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
Dsign |
![]()
|
gasesti tu un atelier de sisteme de esapament. sau faci gaura in sopoiler din aproape in aproape pina se potriveste ca lumea...
|
--------------------
D
Logan
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Gata..am montat si toba.S-aude super mistooo
![]() Am rezolvat-o si cu taiatul spoilerului ![]() IM000232.JPG ( Size: 65.97k ) Number of downloads: 656 This post has been edited by cristi_xp: 13 Aug 2006, 01:13 |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
Cred ca nu ar fi aratat rau daca o lasai 15mm-20mm mai in afara, insa e ok si asa
![]() |
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
cristi_xp |
![]()
|
N-am vrut sa o las scoasa mai afar,si asa e scoasa,vreo 2 degete sus,si un deget jos...(noua unitate de masura in sistemul international "degetul")
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Are careva idee ce trebuie facut la intermediara ca sa se auda ceva mai tare finala?
Se aude super,da parca as vrea ceva mai tare ![]() A zis cineva de scos intermediara,si pus o teava in locul ei,ce implica asta... Mai exista ceva solutii? |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristi_xp @ 16 Aug 2006, 21:23) Are careva idee ce trebuie facut la intermediara ca sa se auda ceva mai tare finala? Se aude super,da parca as vrea ceva mai tare ![]() A zis cineva de scos intermediara,si pus o teava in locul ei,ce implica asta... Poti sa scoti intermediara si sa o inlocuiesti cu una tip flux direct,adica fara site. O sa sune frumos in oras, dar afara la peste 3000 de turatii o sa te doara capul din cauza zgomotului si o sa renunti in final...eu asa am facut.Parerea mea... |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Hmm,ai idee cat m-ar costa o intermediara de asta?si de unde as gasi sa cumpar???Catalizatorul e inainte de intermediara nu??sau cum vine,ca nu as vrea sa umblu pe acolo...da ceva mai multe detalii...si de unde pot sa achizitionez una
![]() In afara..nu coxez...merg cu 80 ![]() Merci This post has been edited by cristi_xp: 17 Aug 2006, 17:13 |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
borla
pilotauto |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Aha,acu intru pe site,creste consumu cumva?ca si asa cand am pus finala,cum tot mergeam cu ea sa vad ce sunet scoate am avut 12% in 2 zile
![]() Later edit: am intrat pe site la borla si cred ca asta imi trebuie "Teava intermediara (26003) - cod produs: 50122",dar nu am vazut nici un pret pe acolo...stie careva ceva,sau dau un mail la astia ? ![]() This post has been edited by cristi_xp: 17 Aug 2006, 17:27 |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Later edit: am intrat pe site la borla si cred ca asta imi trebuie "Teava intermediara (26003) - cod produs: 50122",dar nu am vazut nici un pret pe acolo...stie careva ceva,sau dau un mail la astia ? ![]() [/quote] Pe tine te intereseaza o toba nu teava.O toba intermediara ,asa cum iti spuneam, sport, ajunge la Borla la 3- 3,5 mil,cred.Toba intermediara sau detenta ,cum se mai numeste ,este situata dupa catalizator ,pe care apropo te sfatuiesc sa-l,lasi pe loc.Du-te in Pantelimon ,baietii de acolo sunt priceputi si-ti fac treaba buna. |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Mergi direct la Pitesti la Borla ! Eu mi-am schimbat tot traseul la ei si pt mine pretul a fost de 6,5 mil piesele si 500.000 manopera . Eu am traseul stock de 45 si l-am pus 50 si toate tobele sunt direct flow , adica vezi prin ele . F ciudat faptul ca zgomotul se aude extrem de putin . Ca putere se simte , iar la zgomot nu este nici un fel de probleme . Si mie imi place putin acel zgomot sport dar prea multi exagereaza si sincer incepe sa ma derajeze din ce in ce mai mult acel zgomot sport prost inteles . Nu zgomotul va ajuta la putere ci proiectarea tehnica a traseului ! Iar la drum lung va ia durerea de cap din cauza zgomotului care devine la un moment dat insuportabil . Ganditi-va la performante si nu la zgomot , iar prietenii si vecinii va vor multumi !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
performante dintr-o toba sau DOAR dintr-un traseu
![]() eu mi-am pus toba sport doar pentru sunet !!! si se aude mai tare ca cele borla si la drum lung e obositoare daca mergi sub 140, dar daca mergi la 2000 ture nu urla rau ci sub 2000 si peste 2200si mia tace pe la 4000 unde eu unu nu o mai aud ........... |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
NGY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 30 October 05 ![]() |
am si eu o intrebare, mi-am schimbat finala acum cateva luni la cei de la Pilot si mi-am pus Borla, iar acum vreau sa renunt la intermediara (adica vreau teava directa din catalizator pana in finala. Stie cineva cam cat costa? ar fi doar manopera, sudura si teava...
|
--------------------
ex LOGAN,
MITSUBISHI COLT
2006 CZ3 1.5
- IF xx NGY
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Mda,aia am hotarat sa fac si eu,ca 3-3,5 mil nu mai bag intr-o intermediara,mai bine bag o tzeava in locu ei si gata...suna si asa destul de fain..dar nah daca se poate mai tare
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
NGY |
![]()
|
mersi cristi, si... "sa se face zgomot"
![]() |
--------------------
ex LOGAN,
MITSUBISHI COLT
2006 CZ3 1.5
- IF xx NGY
|
|
cristi_xp |
![]()
|
NGY,daca scoti intermediara...ma anunti si pe mine..cum se comporta masina...face mai mult zgomot...e insuportabil...etc....
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
GOLAN 91 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 13 April 06 ![]() |
Hop si eu.
Am schimbat si eu traseul cu unul de inox de la BORLA. E super , a inceput sa se auda din ce in ca mai tare . ![]() Si cu filtrul seinteleg perfect . Attached thumbnail(s) Imagine_119_.jpg ( Size: 170.31k ) Number of downloads: 560 Imagine_111_.jpg ( Size: 104.89k ) Number of downloads: 470 Imagine_112_.jpg ( Size: 110.94k ) Number of downloads: 460 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- B 42 ZIF
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Cat ai dat pe intermediara?Vad ca le-ai prins in colier,poate le ciordeshte careva
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
"Dragi tovarasi si preteni",cand o sa va duceti la verificarea obligatorie din 2 in 2 ani,pt testul de noxe si zgomot ce o sa faceti?sau preferati sa dati ceva cadou?sau sa va apucati sa puneti vechiul traseu si esapament la loc.
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
NGY |
![]()
|
Draga stiancu, in primul rand nu s-a renuntat la catalizator iar in al doi-lea rand tobele de la BORLA sunt omologate RAR, asa ca mai baga o fisa
![]() Scz de offtopic... |
--------------------
ex LOGAN,
MITSUBISHI COLT
2006 CZ3 1.5
- IF xx NGY
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
cine ma ajuta sio pe mine cu niste foi xeroxate dinalea de la pilot cum ca esapamentul e ok conform normelor bla bla bla?????
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 06:10 |