Vreau o toba finala sport, Ceva sfaturi?
![]() ![]() ![]() |
Vreau o toba finala sport, Ceva sfaturi?
Cr3ativ3 |
![]()
|
||
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|||
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Deci: toba Borla ProXS(amortizor de zgomot)+tips Borla+teava=425 RON. Diametrul de 50, dar e speciala pt Logan modelul asta care l-am luat eu. Am vorbit cu cei de la Pilot prin telefon si mi-au spus ca este fabricata de ei special pentru Logan, face zgomot
![]() PS dupa ce o montez mai trebuie sa merg cu masina pana se 'formateaza' toba, adica pana se aseaza vata aia. Numai atunci va face zgomot cum trebuie. Imediat ce se poate voi face un filmulet! This post has been edited by Mario_b: 2 Nov 2005, 09:35 |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
sa inteleg ca nu ai pus toba finala????????? ca asta vreaus a fac si eu!!! dar nu stiu ce sa fac cat de tare se aude!!!
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
In 20 minute s-a montat toba, a costat 200mii
![]() Mentionez ca nu e ProXS cum am spus mai sus, pe ea scrie simplu Romcat Borla, are codul 51888 si este speciala pentru Logan. Daca aveti intrebari, va pot raspunde! This post has been edited by Mario_b: 3 Nov 2005, 18:11 |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, si se pare ca dupa cod, toba mea 'universala' e de Vectra A cu motor 1.8 sau 2.0; Dar nu ma supar
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Mario_b @ 3 Nov 2005, 18:07) Mentionez ca nu e ProXS cum am spus mai sus, pe ea scrie simplu Romcat Borla, are codul 51888 si este speciala pentru Logan. Daca aveti intrebari, va pot raspunde! De ce nu ti-ai pus ProXS(amortizor de zgomot)...? Sa inteleg ca daca nu e ProXS nu are amortizor de zgomot? |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Mario_b |
![]()
|
Deci amortizor de zgomot este denumirea tobei finale. Menirea ei este sa mentina zgomotul in norme acceptate de RAR. Nu stiu care e faza cu ProXS, pe a mea nu scrie asa dar iti spun o intamplare: un prieten are o toba pe care scrie Borla ProXS, care nu face zgomot cum face a mea. Desi ambele au fost comandate la Borla in acelasi timp si la ambele s-a promis ca sunt cu sunet(asa le zic ei). Diferenta este ca a lui are un traseu interior drept(daca te uiti de la un capat vezi prin capatul celalalt) pe cand a mea are traseul in S(cand ma uit printr-ul cap de'abea se vede pe partea cealalta), daca intelegi ce spun.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
Mario_b |
![]()
|
Din ce in ce mi se pare ca se aude mai tare... Oricum e o senzatie super!
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
Miker |
![]()
|
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
Pana la urma exista vre-o solutie pt ca in orash sa faca zgomot si la drum intins sa nu faca zgomot ? o adaptare ceva la traseu sau nu stiu ca's novice
|
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
DA !!!! vb cu cei care iti monteaza tobele sport si le spui sa nu sudeze tobele si sa iti puna doar colier ca atunci cand pleci la drum lung sa pui toba masinii DAR e prea de tot!!
teoretic exista practic!! decizi u!:D |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE ..ca atunci cand pleci la drum lung sa pui toba masinii DAR e prea de tot!! ..e criminala solutia asta... cred ca nu merita efortul.. |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
Mario_b |
![]()
|
Nu e nici un efort. Eu asa am procedat. Mi-au sudat baietii o reductie pe teava, si am toba prinsa cu colier. Imi este foarte simplu sa dau jos Borla si sa pun toba masinii la loc. Dar m-am obisnuit cu zgomotu si nu cred k as mai putea suporta linistea
![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
B47CVJ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 25 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sistem de esapamanet inox
- traseu inox Borla cat-back fi45 - detenta + finala 603 lei - traseu inox Borla ProXS - fi 50 - detenta + toba finala sport - 680 lei RON - detenta inox cu teava in loc de finala si ornament 560 lei - traseu inox Borla XR1 - evacuare pe doua parti cu ornamente 580 lei (cu ornamente si 2 tobe finale - 840 lei) Preturile includ TVA si montaj Programare cu o zi inainte. Astea sunt preturile de la Pilotauto de ieri (28.11.2005) |
--------------------
Dacia
Logan
- B47CVJ
|
|
DArtagnan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 11 December 04 ![]() |
QUOTE(Codrin @ 12 Oct 2005, 18:19) Sa revenim ![]() In primul fisier avem una bucata evacuare Borla pe masina subsemnatului. [attachmentid=16671] In al doilea fisier una bucata evacuare normala de la masina lui ICET. [attachmentid=16672] Schimbarile s-au facut la 5500-6000 de ture. Scuzati comentariile ![]() Schimbati extensia fisierelor in ''amr'', au fost facute cu telefonul. Cum naiba 5500 sau 6000 ture? La o asa turatie am impresia ca explodeaza motorul, :-) Este ok sa tragi asa mult? de 3500 n-am trecut |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2006 Elegance, 2.0 litri TDI, 103Kw, 140CP - Gri Stone Metalizat
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Abia de la 4000 in sus se simte ca trage ... si isi schimba si evacuarea sunetul (am tot traseul de inox 50 mm, tobe ProXS, inclusiv galeria schimbata)
PS: mentionez ca mi-am urcat nitel mai sus si limitarea ... pana la 6500. This post has been edited by Darkyro77: 2 Dec 2005, 17:39 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
Mario_b |
![]()
|
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
DArtagnan |
![]()
|
Ce rost are sa tragi mai mult de 3000 ture daca cuplu maxim este 3000?
CODE Regim cuplu maxim (tr/min) 3000 3000 link: dacia.ro (logan) |
--------------------
Skoda
Octavia 2
|
|
Miker |
![]()
|
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
Saltu am si eu o intrebare ca tot sunt incepator si nu ma pricep, scoate Loganul Diesel sunet doar schimbandu-i toba finala ?
|
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
Scoate...dar scoate sunet de diesel.... nu de motor pe benzina... adica nu merita(parerea mea)
si in plus sunt tobe speciale de diesel... care sunt mai scumpe si nu stiu daca sunt pe la noi |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
QUOTE(DArtagnan @ 3 Dec 2005, 10:46) Ce rost are sa tragi mai mult de 3000 ture daca cuplu maxim este 3000? CODE Regim cuplu maxim (tr/min) 3000 3000 link: dacia.ro (logan) Ia gandeste-te putin ... daca schimbi la 3000, la treapta superioara pica turatia intre 2000-2200, unde nu mai ai cuplu ... Intr-adevar motorul are cuplu maxim la 3000, asta nu inseamna ca peste 3000 nu mai are cuplu, inca se mentine sus pana peste 5000 de ture ... si in momentul in care schimbi treapta de la o turatie mai mare, implicit turatia scade pe o zona cu cuplu mai mare. Hai c-am dat-o in diverse ... era un topic de tobe finale. This post has been edited by Darkyro77: 3 Dec 2005, 16:29 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
DArtagnan |
![]()
|
QUOTE(Mario_b @ 3 Nov 2005, 18:07) In 20 minute s-a montat toba, a costat 200mii ![]() Mentionez ca nu e ProXS cum am spus mai sus, pe ea scrie simplu Romcat Borla, are codul 51888 si este speciala pentru Logan. Daca aveti intrebari, va pot raspunde! O intregistrare ceva? ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
la o evacuare dubla cu 2 finale pot aparea probleme cu baietii in verde reflectorizant?(nu rosal sau reboo)
sau eventual sa apara probleme ulterior datorita traseului(conducte benzina ceva?)??? |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
dodoPan |
![]()
|
![]() eres Group: Members Posts: 65 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti/Constanta/Brasov ![]() |
QUOTE(ga!nusha @ 26 Dec 2005, 12:20) la o evacuare dubla cu 2 finale pot aparea probleme cu baietii in verde reflectorizant?(nu rosal sau reboo) sau eventual sa apara probleme ulterior datorita traseului(conducte benzina ceva?)??? la traseu nu au de ce sa apara probleme. baietii in verde, daca schimbarile/modificarile au fost trecute in talon, nu au ce sa zica. ei, la subiectul "toba finala", au de comentat doar la nivelul zgomotului. nu am auzit pana acum de altceva. ca un minisfat, catalizatorul ar trebui sa ramana (mai reduce din "urlet") atasat, va prezint modelul realizat de mine in colaborare cu Pilot Borla (colaborarea a fost pe parte de sistem de evacuare ![]() golan7kr.th.jpg |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ga!nusha |
![]()
|
nu vreau sa scot catalizatorul....vreau dubla cu 2 finale...si vroiam sa stiu daca sunt probleme... loganu asta il vad in fiecare zi cand ma duc la servici
![]() offtopic: trecerea in alon cat costa si cum se procedeaza(sau unde gasesc postat asa ceva?) |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
Daca iti iei Pilot nu ai nici o problema pentru ca sunt agreate(omologate)RAR platesti mai mult dar nu ai probleme...cu Borla sunt probleme pentru ca nu nunt autorizate.
|
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
Codrin |
![]()
|
Pilot monteaza numai Borla. Pilot?
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
oricum nu mai are importanta ca am programare luni
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:59 |