Vreau o toba finala sport, Ceva sfaturi?
![]() ![]() ![]() |
Vreau o toba finala sport, Ceva sfaturi?
djvibecmc |
![]()
|
||
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Attached thumbnail(s) 25_09_05_1147.jpg ( Size: 24.92k ) Number of downloads: 1944 25_09_05_1148.jpg ( Size: 24.59k ) Number of downloads: 1925 25_09_05_1149.jpg ( Size: 23.37k ) Number of downloads: 1861 |
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|||
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
eeee, hai....ce-o fi asa greu? o infigi peste teava originala si strangi surubul ala...
|
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
1999 1,4l carburatie / 2006 1,4l TDi
- B-nn-XXX In Trance We Trust
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Eeee, hai.. .ca la asta m-am gandit si eu
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
dinoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 September 05 ![]() |
Daca schimbati doar toba finala - in afara de sunet - performantele sportive in plus se vor apropia de zero barat.
Daca vreiti cat decat performante (caluti in plus) trebuie schimbata intreaga evacuare nu doar toba finala (plus un filtru de aer sport + ...) This post has been edited by dinoc: 25 Sep 2005, 14:05 |
--------------------
Daewoo
Nubira 2
- .
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa n-o pierzi, faci cum am facut eu.. si anume..
sudezi o piulita pe acea "extensie", mai exact pe acel ornament, in dreptul gaurii unde vine surubul (pe partea exterioara, evident), iar cand strangi surubul pe piuluta sudata, va trece prin gaura din ornament direct pe teava de esapament... simplu nu ?, si astfel n-o s-o pierzi.. Asa o am si eu, de vreo 6 luni si sta bine, numai ca a inceput sa rugineasca.. deh, facatura din tabla spoita un pic.. QUOTE(djvibecmc @ 25 Sep 2005, 13:23) Eeee, hai.. .ca la asta m-am gandit si eu ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
djvibecmc |
![]()
|
Aha mersi mult de raspuns.. dar nu cred ca ma apuc de sudat chestii:D vroiam ceva simplu.. o sa-i mai pun un surub ca am vazut ca are 2 gauri si o prind asa.. oricum eu nu vreau performante cu ea.. vreau doar sa se schimbe putin lookul vechii tobe.. si daca o pierd.. asta e.. oricum nu e decat 100 de mii vechi.. o pierd.. asta e NU imi mai iau alta ... e simplu
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
ca sa nu rugineasca dati-le cu vaselina pe interior...
ele ruginesc de la condensul de pe traseul de evacuare... functioneaza treaba asta...am ornament d-asta din ianuarie si inca nu e ruginit ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
..s-a dat cu vaselina pe interior, dar acel ornament a ruginit pe la imbinarile sale, e clar ca e de 2 lei (luat din vitan).. nu-i problema, se poate schimba..
![]() ![]() QUOTE(tazzz @ 28 Sep 2005, 17:02) ca sa nu rugineasca dati-le cu vaselina pe interior... |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
sau strangeti putin din f**d si luati un ornament la 700-800 de mii daca nu aveti bani de toata toba finala
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Alex10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 22 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ghost! Am condus si alte loganuri cu tobe normale si se simte. Daca vi prin Buc iti arat.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6
- ........
|
|
Ghost |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Pai castigul este de 4-5 CP dupa cate am auzit. Chiar se simte? Sau este modificata curba de putere la turatii joase?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Pana imi iau finala POWERFULL
![]() ![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar de ce nu compari doar finalele intre ele?
![]() Daca schimbi tot traseul si urla ca dracu dar legal. . . |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Pai da, se pot compara finalele, dar ce stiu eu despre Powerfull: 2.7 mil cea mai ieftina, suna bine, facute din Al-Otel, garantie 2 ani, sunt universale plus ca au terminatia finala inclusa in pret. Ce altceva vrei mai mult?
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Mario_b @ 30 Aug 2005, 19:12) Am pus ochii pe o finala Powerfull pentru ca este ieftina (3 mil) si am auzit ca sunt bunicele, si ca performanta dar mai ales ca sunet. Daca are cineva asa ceva, astept sfaturile voastre, sa-mi spuneti ce sunet scot, cum se monteaza. Ma intereseaza f mult sunetul sa fie totusi sport, dar nu sa zbiere ca la raliu!!!! Eu te sfatuiesc sa incerci Borla. Am auzit cum suna pe doua masini foarte diferite ( BMW seria 3 - 320d si Peugeot 206 ) si crede-ma ....MERITA. Cind se aduna malaiul la loc imi montez si eu o finala de la Borla ( poate gasesc si un Dealerserios ca in Timisoara...pauza, doar aburitori ). Asta e raspunsul primit de la Borla pe tema preturilor: "Pentru Dacia Logan va pot oferi preturile la unicul nostru distribuitor din Pitesti (Omnium Distribution SRL - 0248 290393) 51593 - Detentor inox Dacia Logan - 269 RON 51592 - Amortizor inox Dacia Logan - 338 RON Preturile la dealeri (inclusiv la cei din Timiosare) nu le stim deoarece acestea depind de adaosul comercial practicat de acestia. O zi buna, BORLA ROMCAT ROMANIA " Eu zic ca merita, masina e a ta deci....tu stii ce vrei sa montezi pe ea. |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
Codrin |
![]()
|
QUOTE(borla) Am traseu complet BORLA de 4 ani si nu a crapat !!!! Dacia SuperNova se produce incepand cu 2001 iar noi traseele de inox pentru ea in serie din 2003 deci nu poate nimeni sa-ti spuna ca l-a tinut mai mult de 2 ani (inafara de mine care-l am de 4 ani). Garantia de doar 5 ani nu implica nicidecum ca produsul poate fi utilizat doar 5 ani. Da-mi un exemplu cand un producator de ceva (auto, electronice, etc.) ofera o garantie de 5 ani. Decizia asupra tipului de traseu este a ta. Tot 2,7 finala cu ornament (dar poti sa mai intrebi, s-o fi schimbat intre timp). Din inox, pentru garantie vezi ce zice borla. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar se castiga "ceva" putere montand o toba finala borla? Si daca da, cam cata? Sunetul l-am auzit pe un tico, si nu mi se pare ca a meritat banii. Parerea mea...
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Codrin |
![]()
|
Ca sa simti intr-adevar mai trebuie un cip, un filtru. . .altfel e doar pentru sunet.
Nu compara cu sunetul de pe Tico. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
cine are finala borla pe 1.6 si sta in bucuresti
vreau sa aud si eu... sa stiu daca merita... |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Atunci ma las pagubas, sau imi iau un ornament. Oare ornamentele borla trebuiesc sudate neaparat cu sudura aia scumpa, sau se pot prinde cu suruburi?
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Mario_b |
![]()
|
Mah vreau ceva concret!! E cineva aici care si-a pus finala Borla pe Logan? Daca da sa zica ceva, cum se simte si cat l-a costat?? Pretul final cu tot cu montaj la ei, la romcat borla?
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
Codrin |
![]()
|
Da, eu.
![]() Pentru mine e perfect, in schimb parintii nu mai merg cu mine in masina din cauza zgomotului. ![]() In primavara finala+traseu a fost 6,5 milioane, acum am inteles ca e in jur de 7,5. Doar finala cu montaj cam 4 ?! Intreaba direct la ei. Difera in functie de finala si ornament, care merge doar sudat din cat am vazut. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Codrin |
![]()
|
La relanti nu se simte aproape deloc diferenta. In sarcina insa. . .
Pe mine ma dor urechile dupa un drum intins ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
B-26-DAN |
![]()
|
![]() B0yCK Group: Members Posts: 58 Joined: 5 July 05 ![]() |
si nu are nimeni un filmulet cu sunetul facut dupa ce ati montat finala??
|
--------------------
Seat Leon
1.8 TFSI
2008
- B-26-DAN
|
|
Ghost |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Ar fi mai bun un sunețel decat un filmuleț
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
ga!nusha |
![]()
|
am auzit eu borla lui codrin...
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Mario_b |
![]()
|
Codrin pune si tu un filmuletz ceva....
![]() Supercar si tu parca aveai o cunostinta care are Powerfull... Fa-i un filmulet ca sa putem compara direct sunetele.. ![]() This post has been edited by Mario_b: 12 Oct 2005, 08:01 |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
B-26-DAN |
![]()
|
![]() B0yCK Group: Members Posts: 58 Joined: 5 July 05 ![]() |
sau daca nu se poate un filmulet...macar sunetu cum a zis si ghost
|
--------------------
Seat Leon
1.8 TFSI
2008
- B-26-DAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 14:52 |