Vreau o toba finala sport, Ceva sfaturi?
![]() ![]() ![]() |
Vreau o toba finala sport, Ceva sfaturi?
Codrin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
.
.
|
|||
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Thanks man !
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa revenim
![]() In primul fisier avem una bucata evacuare Borla pe masina subsemnatului. ![]() In al doilea fisier una bucata evacuare normala de la masina lui ICET. ![]() Schimbarile s-au facut la 5500-6000 de ture. Scuzati comentariile ![]() Schimbati extensia fisierelor in ''amr'', au fost facute cu telefonul. This post has been edited by Codrin: 12 Oct 2005, 19:25 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
B-26-DAN |
![]()
|
![]() B0yCK Group: Members Posts: 58 Joined: 5 July 05 ![]() |
daca le downloadez sunt niste fisiere word...asa le vede la mine !! cum fac sa mearga?
|
--------------------
Seat Leon
1.8 TFSI
2008
- B-26-DAN
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
mda, se aude mult mai bine... dar unde ai tinut telefonul, afara pe fereastra ?
ca e mult zgomot de fond... sau este zgomotul din interiorul masinii, cu geamurile inchise..? ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cat de bine se "vede" diferenta intre zgomote daca sunt inregistrate,dar live,e diferenta mare!Totul e ok in oras,dar daca e sa mergi la drum intins,cu viteze intre 90-130,esti terminat de urechi
![]() I-mi pare rau ca nu ma lasa(o sa mai incerc)sa atasez si inregistrarile facute cu telefonul meu. ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Codrin |
![]()
|
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
B-26-DAN |
![]()
|
![]() B0yCK Group: Members Posts: 58 Joined: 5 July 05 ![]() |
da-mi si mie un pm si spune-mi cum schimb esxtensia...
![]() |
--------------------
Seat Leon
1.8 TFSI
2008
- B-26-DAN
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Ma cu ce program sa ascult astea ca nu merge cu winamp nici cu media player?
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
Codrin |
![]()
|
Cu nokia multimedia player.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
eu le-am ascultat cu asta de aici
|
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Ca sa puteti auzi sunetul in format amr faceti asa...:
-apasati My Computer...apoi undeva sus apasati Tools...din meniul contextual care va apare apasati Folder Options...apoi apasati pe View...apoi debifati Hide extensions for known file types apoi dati Apply sa se efectueze modificarea si apoi Ok. -apoi modificati extensia la fisierele cu sunet care le-ai descarcat de aici...click dreapta pe fisierul cu sunet apoi alegeti Rename si apoi in loc de "doc" puneti amr...apoi Enter. -apoi descarcati player-ul nokia si il instalati si ascultati sunetul de toba Borla ![]() Download This post has been edited by SUPERCAR: 13 Oct 2005, 14:17 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Se poate va rog intr-un format care sa poata si ascultat si de cei care nu folosesc windows? WAV, MP3... Multumesc.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
thesys |
![]()
|
coool
acum hai sa vorbim de .."cum ascultam muzica in windows"... ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
|
Mario_b |
![]()
|
SUPERCAR, daca se poate, asteptam si de la tine inregistrari cu o Powerfull!!!!
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Ce sa zic imi place cum suna Borla...parerea mea e ca se face un compromis daca circuli la drum lung e cam obositor.
Ar trebui sa ai doua masini una de oras echipata cu Borla si alta pentru drum lung cu toba standard. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Am si eu niste neclaritati pe care inca nu le-am lamurit...vreau sa schimb si eu finala la logan...asa pt zgomot...si am vaz la piese auto toba finala BORLA...2,5 mil lei...asta e sport...sau toba normala?Daca nu ..ce imi recomandati sa cumpar...ce sa cer???Am garantie la masina 3 ani...daca merg la ei sa monteze ramane garantia??Cum se monteaza?(multe semne de intrebare...as aprecia daca m-ar lamuri cineva_
![]() Thanx!:) |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
bagykid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 7 June 05 ![]() |
QUOTE(Mario_b @ 30 Aug 2005, 15:12) Am pus ochii pe o finala Powerfull pentru ca este ieftina (3 mil) si am auzit ca sunt bunicele, si ca performanta dar mai ales ca sunet. Daca are cineva asa ceva, astept sfaturile voastre, sa-mi spuneti ce sunet scot, cum se monteaza. Ma intereseaza f mult sunetul sa fie totusi sport, dar nu sa zbiere ca la raliu!!!! sal am mai postat cred ca la "teava inox" si am pus si o oferta cu tobe finale powerful , eu am si merge k , se aude super dupa 3000 |
--------------------
dacia
1310
- B-93-GBI daca accelerez , ma opresc ?
|
|
bagykid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 7 June 05 ![]() |
QUOTE(Mario_b @ 1 Sep 2005, 12:31) Mai oameni buni, ce colier e ala, lamuriti-ma si pe mine!!! Toba Powerfull se livreaza cu ditamai colieru! Despre ala vorbiti? Daca avem un reprezentant Borla pe forum de ce nu ne spune el preturile? P.S. Doar pt ca are nick-ul Borla nu inseamna neaparat ca este chiar reprezentantul lor, nu? colierul cel mare de care vb tu este pentru prinderea finalei de caroserie , powerful vine fara colier de prindere de restul tevii de esapament , eu am montat-o intr-un service amarat si nu cred ca a costat colierul in sine mai mult de 50 mii cu respect |
--------------------
dacia
1310
- B-93-GBI daca accelerez , ma opresc ?
|
|
Codrin |
![]()
|
QUOTE(cristi_xp @ 17 Oct 2005, 23:21) finala BORLA...2,5 mil lei...asta e sport...sau toba normala?Daca nu ..ce imi recomandati sa cumpar...ce sa cer???Am garantie la masina 3 ani...daca merg la ei sa monteze ramane garantia?? Era sport. Intreaba si la Pilot Auto, erau vreo 3 modele de finala. Garantie pentru montaj iti dau ei. La masina teoretic se pierde garantia, practic nu s-a plans nimeni ca ar fi patit-o si s-au facut lucruri mai mari decat schimbatul finalei. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Mario_b |
![]()
|
Si-a montat un prieten o toba Borla ProXS doar finala, tips'ul si niste tevi acolo l-au costat 380RON pentru Clio Symbol. Urmeaza cat de curand un filmuletz....
![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Codrin @ 18 Oct 2005, 09:29) Era sport. Intreaba si la Pilot Auto, erau vreo 3 modele de finala. Garantie pentru montaj iti dau ei. La masina teoretic se pierde garantia, practic nu s-a plans nimeni ca ar fi patit-o si s-au facut lucruri mai mari decat schimbatul finalei. Am intebat pe nenea ala de la magazin si o zis ca aia nu toba sport de aia de care face zgomot...e o simpla toba...in fond pe ea scrie toba inox borla...da mi-a zis ca se pune ceva in capu tevii si cica ala da zgomot...cat de mult se apropie zgomotu de o toba sport stie cineva? |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
Codrin |
![]()
|
Greseala mea, am inteles prost. Credeam ca te referi la anuntul de la bursa de aici unde se vindea o Borla.
Ei fac si tobe ''normale'', ca cea pe care o ai. Sunt din inox si tin mai mult. Cat despre 'fluieras' de pus in capul tobei, parerile personale nu pot fi postate aici ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Aha si unde erau anunturile alea cu toba ca eu nu le-am vazut??
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
Mario_b |
![]()
|
Va anuntz ca in sfarsit mi-am luat o toba Borla ProXS cu tips si tevi, urmeaza sa o montez si va spun mai incolo cum se aude!
![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
thesys |
![]()
|
OK, bravo...
s-o vedem si noi.. dar spune, cat a costat si de unde? QUOTE(Mario_b @ 31 Oct 2005, 18:12) Va anuntz ca in sfarsit mi-am luat o toba Borla ProXS cu tips si tevi, urmeaza sa o montez si va spun mai incolo cum se aude! ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
|
siadimet |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 6 October 05 From: buzau ![]() |
salut!eu am schimbat pe rand toba mare,toba mica,si apoi catalizatorul.pana sa dau jos si catalizatorul,in afara de zgomot,nici o modificare.cu catalizatorul scos urca ceva mai repede in ture,dar la drum lung e insuportabil zgomotul.
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Mai acum vin si yo cu o idee idioata! Nu gasim o toba finala cu un sistem cu o clapeta ceva cand deschidem clapeta aia sa sune sport cand o inchidem sa sune normal? Stiu ca era asa ceva montat pe masserati si cand apasai pe butonul sport se schimba sunetul masinii! Le am dat mail celor de la pilot cu intr asta dar nu au raspuns! O sa ma duc sapt asta la ei sa intreb personl (sunt din pit)! O sa va tin la curent!
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
Codrin |
![]()
|
2 cuvinte: Maserati, Dacia. Nu se pupa.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 15:07 |