Pro sau contra guvernului Ponta II, -...III, IV daca va fi cazul.
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernului Ponta II, -...III, IV daca va fi cazul.
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(klaus @ 7 Jan 2013, 21:40) Aflocis: Nu, sunt doar niste salvatori ai patriei, pentru ca traim vremuri grele, ar trebui taiate si unele salarii, poate chiar si pensii. Nici nu ma asteptam ca tu sa intelegi ironia ca mod de exprimare, presupune o oarecare inteligenta... aha, deci e vina mea ca uslamistii au mancat rahat cu tona si ca tu iti facusesi sperante intr-unul care era obisnuit sa manance turkish delight din opozitie,cum ca sunt bani de mariri de pensii,de anularea cresterii tva-ului, de anularea imediata a taierilor salariilor bujetare. Care erau siguri pe ei,ca cine face afaceri cu fmi-ul e vandut tarii,care la prima intalnire cu fmi-ul s-au dovedit a fi niste pampalai de 2 lei.. ce nu stiu mai mult decat za mazar and za fazar,in timp ce umplu pampersii cu ce au ei mai bun.,. Sau vb de cum erau ei convinsi ca forfetarul e evil si cu toate astea nu au nici o remuscare sa puna si ei de un forfetar.. Si asta e numai o mica parte a impotentei si ipocriziei uslamiste. De care bineinteles ca eu is vinovat |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
N-o cheltuiam, o INVESTEAM.
E o nuanță. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
De asta-mi era frica.
Ca pensia privata mi-o investesc altii, de m-au imbogatit deja. Macar ma consolez ca nu-s greci, ci olandezi. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() ING e plin de greci. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Din seria "iarna nu-i ca vara":
"Vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat, marți, în cadrul comandamentului de iarnă, că în cazul autocarelor care au rămas înzăpezite în zona dintre Vama Albița și Huși principalii vinovați sunt șoferii care nu au respectat interdicțiile impuse de autorități." Nici nu vreau sa imi amintesc ce era la gura unei anumite parti a presei iarna trecuta cu o reactie oarecum similara. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
"Oarecum similară" înseamnă la vijelie faptul că guvernul a fost criticat, iarna trecută, pentru că a impus restricțiile mult prea târziu. Aspecte, nuanțe...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
"In actualele situații grave de înzâpezire îi amintim domnului Boc că efectele zăpezii antrenate de viscol se diminuează sensibil prin parazăpezi – dispozitive de construire a troienelor artificiale în afara carosabilelor cu scopul mobilizării zăpezii în afară." (comunicat PC, 27 ian 2012).
PC e la guvernare de 8 luni. Cati km de parazapezi a instalat ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
7?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Încă se confecționează, sunt gata prin aprilie. Da' le fură hoții și pe-astea
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
La mine in cartier sunt vreo 2-3 curti imprejmuite cu asa ceva
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Lucrurile incep sa se indrepte. Incet, incet, intram pe fagasul normal.
Felix sta pe margine. Este ales senator, dar NU S-A DUS sa depuna juramantul. In caz ca e vreun pericol din partea justitiei, ori da fuga si depune juramentul, ori o da cotita cum ca e/nu e senator, si instanta nu e competenta. Ponta s-a exprimat public cum ca judecatorul a gresit in ceea ce-l priveste pe stimabilul Felix Voiculescu. "„Eu m-am uitat cu ochiul unui jurist și cred că decizia judecătorului de la tribunal a fost o decizie greșită și ar trebui CSM, cine se ocupă, să vadă de ce a dat acea decizie. Cât domnul Voiculescu nu e senator, se judecă la instanța obișnuită, când devine senator, merge la Curtea Supremă (...) Nu poți să fii și senator, și nesenator” http://www.digi24.ro/stire/Ponta-despre-Da...nesenator_70752 După ce BEC a validat alegerile din 9 decembrie, dosarul a fost trimis la Înalta Curte, instanța care are competența de a-i judeca pe demnitari. Acum, avocații lui Dan Voiculescu se luptă să demonstreze că acesta nu este parlamentar. La nici o luna de la alegeri oamenii si-au intrat in mana. Nu m-as fi asteptat sa se recurga la manevre atat de stravezii pentru a-l scapa pe Felix de puscarie. This post has been edited by paul_p: 8 Jan 2013, 20:24 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
A mai fost, foloseste functia search
![]() QUOTE(klaus @ 8 Jan 2013, 15:20) Pai se controleaza pana se vindeca procesele alea unde nu se simte prea bine... Am inteles ca ar fi pe la tribunal si acu ar trebui sa se intoaca la inalta curte, dar pana nu se insanatoseste sa-i treaca de imposibilitate de depus juramantul de parlamentar sta dosarul pe culoare, la odihna. |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
Oricum, eu retin ca primul ministru al statului comenteaza si interpreteaza deczii judecatoresti.
M-as sui pe un stalp dar nu sunt sigur ca Garett s-a dat jos. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
Esti naiv crezand ca fundatiile sunt construit ca in proiect.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Este periculoasa repetarea acestei idei. Pana la urma o sa consideram normalitate sa ne sfideze alesii, ca de, asa fac toti.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 8 Jan 2013, 20:35) Președintele României, proaspăt întors de pe skijet, a avut grijă să participe la alegerile cu pricina. Discursul dinaintea votării a fost deosebit de mobilizator, moralizator și plin de pilde*. (*) link/text disponibil, la cerere |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
Pai si astilalti de ce fac la fel? Cu revolutia bunului simt cum a ramas?
Noi vrem respect. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
S-a amanat.
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
Asa e:
"Eunicia Maria Trif, nepoata lui Andrei Marga, a fost numită în funcția de secretar general adjunct al Institutului Cultural Român (ICR)." |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu-i "Eunucia"?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eunuciu era tac-su.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu
http://www.icr.ro/bucuresti/conducerea-icr...al-adjunct.html Septembrie 2012 - octombrie 2012 Șef resurse umane, Institutul Cultural Român e cadrista ![]() This post has been edited by vijelie: 9 Jan 2013, 09:07 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și adică insinuezi că ar fi fost numită pe pile?
Eu spun că a bea acum, după ce am scăpat de dictatura portocalie, tinerele valori își găsesc locurile meritate! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
evident a fost numita pe criterii de competenta, asa cum au fost, sint si vor fi numiti toti agaricii in astfel de functii.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vijelie |
![]()
|
Sinecuristi.
Iar imi vine sa ma sui pe stalp. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 06:04 |