Pro sau contra guvernului Ponta II, -...III, IV daca va fi cazul.
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernului Ponta II, -...III, IV daca va fi cazul.
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta a zis si Markos. Politica si profit sint sinonime. Comiti pleonasm spunind ca intri in politica sa faci profit.
This post has been edited by corbex: 6 Jan 2013, 19:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(klaus @ 4 Jan 2013, 20:07) Romania beneficiaza direct si nemijlocit de o fabuloasa politica externa dusa de matroz, de picioare in gura la rusi, motiv pentru care platim cel mai scump gaz de import de la rusi din toata europa. De asemenea beneficiem de o orientare extraordinar de clarvazatoare, data de acelasi matroz, de a fi sariti din schemele tuturor conductelor de gaz care vor ajunge in europa ocolind Ucraina. Lucru ce nu li se intampla nici bulgarilor, nici ungurilor, nici turcilor, nici sarbilor etc. Culegem ce am semanat prin politica noastra externa clarvazatoare. Trebuie sa fim multumiti si sa aducem osanale unui personaj anume pentru asa ceva... Mi se pare ca minunatele contracte de aprovizionare, pe termene foarte lungi, cu gaz de la rusi, au fost incheiate de un anume domn acum cu nr. N00049 prin niste firme, tot rusesti, de prin Liechtenstein, Germania, Cirpu, Elvetia si alte paradisuri fiscale ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Noul consilier al premierului Victor Ponta pe problemele minorităților, Gyorgy Frunda nu este de acord cu articolul 1 din Constituție, potrivit căruia România este "stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil". Frunda este de părere că România nu este stat național, argumentând că deficitul bugetar se stabilește la Bruxelles sau deciziile instanțelor sunt contestate și anulate la Strasbourg.
Se aude pana la liberalii din fundul salii, da ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Premierul Victor Ponta a anuntat in premiera vineri seara ca a discutat in Guvern necesitatea introducerii impozitului forfetar la firmele din domeniul serviciilor, fara a specifica insa cat ar putea fi impozitul forfetar pentru firmele din servicii, in cazul in care masura ar fi agreata la nivelul Guvernului si daca FMI ar fi de acord cu introducerea sa. Premierul spune ca aceasta masura, alaturi de alte reduceri de 5 miliarde de lei sunt necesare pentru a putea asigura plata salariilor si pensiilor. "Cred ca si pentru hotelieri e o masura buna fiindca stiu ca au un impozit si gata. Altfel, trebuiau sa faca o multime de acte, venea Garda Financiara in control si plateau mereu o multime de amenzi.. Practic, acum nu incasam nimic fiindca toti se declara pe pierdere", si-a explicat pozitia premierul, care crede ca se pot scoate mai multi bani pentru buget din domeniul serviciilor. ![]() This post has been edited by Markos: 7 Jan 2013, 10:55 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu alte cuvinte, toti hotelierii sunt hoti/mincinosi ("toti se declara pe pierdere"), lenesi ("trebuiau sa faca o multime de acte") si prosti ("venea Garda Financiara in control si plateau mereu o multime de amenzi"). Noroc cu Ponta.
![]() This post has been edited by vijelie: 7 Jan 2013, 11:00 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ai schimbat barca?
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si-a luat cu pinze.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Poate o masura oportuna ar fi si coborarea plafonului cifrei de afaceri pt plata TVA in cazul trompetelor pe drepturi de autor, ca tot se vaita statul de bani pt pensii si salarii.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
De la bok nu prea aveam sperante, dar de la Ponta da, sper ca-si baga mintile in cap si renunta la tampenia asta cu forfetaru.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu nu prea am sperante de la nici unul toti sunt la fel de prosti si ticalosi.
Relansarea economica se poate face doar ajutand mediul privat iar apoi cand economia produce mai mult si ai crestere economica poti regla si ceilalti indicatori - deficit, datorie externa.... |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
"Privatizarea ucide", "Salvati Rosia Montana", "Jos Basescu"
123.jpg ( Size: 111.86k ) Number of downloads: 264 ce vremuri ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(vijelie @ 7 Jan 2013, 11:59) Doh, de cate ori ai primit factura pe la pensiuni la noi? Si vorbesc de astea cu "buchet de margarete" nu aia care stau cu cheia pe marginea soselei! I-am cerut uneia factura, era sa faca infarct, o apucasera transpiratiile, credea ca-s de la Garda! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vijelie |
![]()
|
Cu cateva exceptii, am primit ori de cate ori am cerut.
Stiu in ce tara traim, deci eu informez inainte ca am nevoie de document fiscal, sa n-avem discutii. Pentru grosul turistilor (care cel mai probabil nu au nevoie de acte), exista constiinta patronilor si controlul functionarilor statului, aia care vor salarii, prime, sporuri, zile libere etc. Nu am retinut daca prin aceasta simplificare a muncii aparatului de stat se mai elibereaza ceva locuri din schema. This post has been edited by vijelie: 7 Jan 2013, 13:19 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vor sa bage forfetar real? Adica indiferent de profit platesti aceeasi suma?
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
La cum a pus problema, miroase a manevra politica, sobolanii sunt agitati ca trebuie sa dea ochii cu FMI.
Dar la cata meserie stie Ponta, nu se stie niciodata. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Vijule, ai vostri facura rocada? L-au retras pe Iepurila la odihna si te-au trimis pe tine in prima linie la lupta cu baioneta?
This post has been edited by radian: 7 Jan 2013, 15:45 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Imi tine locul, pina gasesc un tocilar sa ascuta baioneta mea..
This post has been edited by corbex: 7 Jan 2013, 16:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sunteti niste carcotasi.
A venit Bok la tv sa-l laude pe Ponta (indirect) si ne-a spus ca forfetarul pe care l-a introdus a fost exceptional, absolut necesar si binevenit, ca a eliminat firmele care "sifonau" banii, care faceau evaziune fiscala si cand s-a eliminat evaziunea fiscala a fost scos! Acum cand lumea recunoaste ca iarasi avem evaziune fiscala ca a plecat Blejnar de la fisc, inteleg ca ar fi necesara introducerea lui din nou... Deci pana si opozitia actuala spune ca e bun, deci e bun, ce naiba mai comentam atat? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
Asta am zis si eu. Tot ce mai trebuie sa faca patronii e sa plateasca, nu am nicio indoiala ca incasarile se vor reflecta in pensii si in salariile bugetarilor.
![]() Probabil ca urmatoarea idee va fi ca fiecare patron sa adopte un bugetar sau un pensionar. This post has been edited by vijelie: 7 Jan 2013, 20:00 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 7 Jan 2013, 13:14) Doh, de cate ori ai primit factura pe la pensiuni la noi? Si vorbesc de astea cu "buchet de margarete" nu aia care stau cu cheia pe marginea soselei! I-am cerut uneia factura, era sa faca infarct, o apucasera transpiratiile, credea ca-s de la Garda! ![]() deci pe cale consecinta forfetarul e cool si trebuie platit fara cracnire,nu? ![]() 7 Jan 2013, 20:59: QUOTE(klaus @ 7 Jan 2013, 20:53) adevarul e ca trecutul psd-ului si al copylotului il recomanda pe respectiv cu calificative maxime la incredere si la onestitate This post has been edited by aphophis: 7 Jan 2013, 20:59 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Grecule, ma bazez pe tine cu "infiala"?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 7 Jan 2013, 21:05) Io propun ca fiecare patron să adopte un bugetar și un pensionar, e mai corect. Mă înscriu la corbex și bion. Nu sint sigur ca-ti vom putea asigura nivelul de civilizatie si confort. M-as orienta catre niste insi mai capabili. Pe Nicolaescu l-ai ratat. This post has been edited by corbex: 7 Jan 2013, 21:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 7 Jan 2013, 19:43) Sunteti niste carcotasi. A venit Bok la tv sa-l laude pe Ponta (indirect) si ne-a spus ca forfetarul pe care l-a introdus a fost exceptional, absolut necesar si binevenit, ca a eliminat firmele care "sifonau" banii, care faceau evaziune fiscala si cand s-a eliminat evaziunea fiscala a fost scos! Acum cand lumea recunoaste ca iarasi avem evaziune fiscala ca a plecat Blejnar de la fisc, inteleg ca ar fi necesara introducerea lui din nou... Deci pana si opozitia actuala spune ca e bun, deci e bun, ce naiba mai comentam atat? da cand fosta opozitie,impune din nou forfetarul, desi urlau din opozitie, ca forfetarul e naspa, ca e impotriva tarii , ba chiar facea legi pentru anularea forfetarului, cum e ? Mai ales cand zic ca il impun pentru plata pensiilor si salariilor desi in opozitie tot ei ziceau ca sunt bani de pensii si salarii. Nu-ti put a ipocrizie actualii guvernanti?Si ca au mancat rahat cu lopata cat au fost in opozitie? 7 Jan 2013, 21:39: QUOTE(radian @ 7 Jan 2013, 15:45) Vijule, ai vostri facura rocada? L-au retras pe Iepurila la odihna si te-au trimis pe tine in prima linie la lupta cu baioneta? moshulica, ce parere ai bre de forfetarul lui pontel?E in interesul tarii? ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 7 Jan 2013, 21:39 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 7 Jan 2013, 21:37) da cand fosta opozitie,impune din nou forfetarul, desi urlau din opozitie, ca forfetarul e naspa, ca e impotriva tarii , ba chiar facea legi pentru anularea forfetarului, cum e ? Unii ignoră cu desăvârșire virgulele, tu faci risipă. This post has been edited by Markos: 7 Jan 2013, 21:39 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
klaus |
![]()
|
Aflocis: Nu, sunt doar niste salvatori ai patriei, pentru ca traim vremuri grele, ar trebui taiate si unele salarii, poate chiar si pensii.
Nici nu ma asteptam ca tu sa intelegi ironia ca mod de exprimare, presupune o oarecare inteligenta... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:34 |