Pro sau contra guvernului Ponta II, -...III, IV daca va fi cazul.
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernului Ponta II, -...III, IV daca va fi cazul.
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Marga a organizat concurs pentru noii numiti in posturi. Doi barbati rataciti intr-o mare de putze. Concursul va fi ulterior numirii. Nu se cer cunostinte de limbu straine (fetele unosc, nu problem). Nu se tine interviu (catindatii au fost intervievati deja, s-au depus plicurile cu eseuri).
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In urma cu un an, doi se gasea cate unul sa se suie pe stalpul din statia de autobuz de peste drum de statuia Leul (in diagonala de palatul Cotroceni), in sensul de iesire din oras spre Pitesti.
Fiecare cu amarul lui, ba erau doar beti ba si dusi cu pluta. Dar amplasamentul este ideal pentru "BREAKING NEWS: CETATEAN AMENINTA CU SINUCIDEREA IN POARTA LUI BASESCU", puneau deontologii camerele langa statuia Leul si transmiteau in nestire evenimentul. Daca mai lesina si vreo baba, era PRIME TIME NEWS. Pana acum nu a crapat nimeni, toti s-au dat jos nevatamati si la fel de nefericiti. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Stilpul prezinta semne evidente de uzura.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Totu-i relativ neclar, pana nu aflam care-i starea natiunii.
This post has been edited by Markos: 9 Jan 2013, 09:58 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Deci a facut rost de Fratii Grimm.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Acum cateva zile, consilierul primului ministru ne-a demonstrat ca statul nu mai este unul "national", de ce isi mai pierd vremea cu "natiunea"?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Acum citeva zile purtatorul de cuvinte al guvernului facuse constrictie epiglotala incercind sa raspunda ziaristilor ce inseamna acronimul AAS (Agentia Activelor Statului). Conferinta de presa era pe tema infiintarii AAS, prin transformarea AVAS. Deci da!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 9 Jan 2013, 09:04) Asa e: "Eunicia Maria Trif, nepoata lui Andrei Marga, a fost numită în funcția de secretar general adjunct al Institutului Cultural Român (ICR)." Acu e transparenta, le aflam si noi, nu ca pe vremea lu' boku', vorba aia, tradare fie dar s-o stim si noi. QUOTE(DragosP @ 9 Jan 2013, 09:23) <Offtopic> (dacă mai poate fi vorba de așa ceva...) Unii dintre voi ați dezvoltat diverse obsesii, una din ele fiind asta cu stâlpul. Care-i șpilu'? ![]() </Offtopic> Cred ca vor sa se faca stalpnici. Dar la cum ii stiu cred ca se fac stalpnici eretici. Mai au sa imbratiseze si monofizismul si treaba e gata ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
Monostilpismul.
This post has been edited by corbex: 9 Jan 2013, 10:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aștia dă pă aci sunt mai degrabă aerieni
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Credinta trebuie lubrifiata. Nu cu apa. Deci da! Aceia pot ajunge decit habotnici.
This post has been edited by corbex: 9 Jan 2013, 11:20 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Ponta, despre bugetul de stat: Este o chestie ezoterică, pe care o înțeleg destul de puțini
![]() QUOTE Bugetul de stat este o chestie ezoterică pe care o înțeleg puțini și de aceea proiectul de buget va fi " tradus" mâine pe înțelesul cetățeanului. "Mâine vom prezenta starea națiunii din punct de vedere bugetar și al lucrurilor bune pe care le facem anul acesta pentru salariați, pensionari, mediul de afaceri, dar și al deciziilor dificile pe care trebuie să le luam anul acesta, referitoare la reduceri de cheltuieli, la venituri suplimentare. Cred că este necesar să prezentam un buget pe înțelesul cetățeanului. Deocamdată, bugetul este o chestie ezoterică, pe care o înțeleg destul de puțini. Mâine vom încerca să traducem pe limba celui care plătește taxe și impozite și care trebuie să beneficieze de servicii publice", a mai spus Ponta. Săptămâna trecută, potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, discuțiile privind proiectul de buget pe 2013 au fost clasificate la solicitarea premierului Victor Ponta. "În timpul ședinței de guvern, premierul României a cerut ca subiectul legat de discuția pe marginea bugetului (de stat pe 2013, n.r.) să treacă la documente clasificate. Eu nu am acces la această parte a ședinței, la documente clasificate, prin urmare nu am cum să vă dau nicio informație pe acest subiect”, a declarat Zaharescu la finalul ședinței de guvern. http://www.evz.ro/detalii/stiri/ponta-desp...utin-10186.html adica pontanacul este initiat in ezoterism??? si atunci de ce au mai facut atitea valuri cu manolea lu' basescu??? This post has been edited by george_scala_2004: 9 Jan 2013, 14:41 |
--------------------
...
...
...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Lucrurile reintra pe fagasul normal
![]() Firma 2K Telecom, controlata de familia lui Sebastian Ghita, a castigat un contract de telefonie prin internet cu Inspectoratul de Stat in Constructii Comisia de la Jilava a dat aviz pozitiv eliberarii inainte de termen a lui Adrian Nastase. ...ala cu despre felix nu-l mai pun ca deja e vechi... ![]() Revolutia bunului simt triumfa! This post has been edited by kum: 9 Jan 2013, 14:43 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io sunt pro Guvernul Ponta II. Sa-i traiasca copiii lu' domnu' Ponta si sa ramana orfani.
Au zis ca nu se leaga de taxe si impozite, s-au legat. Au zis ca n-au treaba cu taxa auto, au avut. Bomboana de pe coliva am aflat-o astazi. Au matrasit si gratuitatea medicamentelor destinate bolnavilor psihici. Pe langa faptul ca nu prea intelegi ce e cu tine, esti obligat sa-ti dramuiesti pensia a.i. sa-ti ajunga inclusiv pt. medicamentele OBLIGATORII. Foarte tare! Ii urez sa aiba parte de astfel de boli, el si toti ai lui, ca au cu ce sa-si cumpere medicatia. Iar ala de scapa, sa umble dupa citostatice. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce repede pierde fanii...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa citim cu atentie ce zice initiatul in ezoterism:
QUOTE(ponta) dar și al deciziilor dificile pe care trebuie să le luam anul acesta, referitoare la reduceri de cheltuieli, la venituri suplimentare Deci: 1. Reduceri de cheltuieli - vor taia niste beneficii pe undeva. Evident d-alea populare, ca doar nu d-alea d-ale clicii apropiatilor lor. 2. venituri suplimentare - cresteri de taxe Un inceput fulminant, in forta, nimic de zis... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(vijelie @ 9 Jan 2013, 09:17) Ti-e greu sa cobori din copac? QUOTE(kum @ 9 Jan 2013, 14:43) Comisia de la Jilava a dat aviz pozitiv eliberarii inainte de termen a lui Adrian Nastase. . . . Revolutia bunului simt triumfa! Care-i legatura? PS: La multi ani! |
--------------------
|
klaus |
![]()
|
are impresia ca toti fac la fel: controleaza justitia cand sunt la putere...
Bine, nu ca nu ar fi adevarat |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Jan 2013, 15:06) Io sunt pro Guvernul Ponta II. Sa-i traiasca copiii lu' domnu' Ponta si sa ramana orfani. Au zis ca nu se leaga de taxe si impozite, s-au legat. Au zis ca n-au treaba cu taxa auto, au avut. Bomboana de pe coliva am aflat-o astazi. Au matrasit si gratuitatea medicamentelor destinate bolnavilor psihici. Pe langa faptul ca nu prea intelegi ce e cu tine, esti obligat sa-ti dramuiesti pensia a.i. sa-ti ajunga inclusiv pt. medicamentele OBLIGATORII. Foarte tare! Ii urez sa aiba parte de astfel de boli, el si toti ai lui, ca au cu ce sa-si cumpere medicatia. Iar ala de scapa, sa umble dupa citostatice. Cind l-ai votat nu stiai ca asta va face? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
klaus |
![]()
|
Normal ca nu am stiut. Ii banuiesc ca au fost obligati din cauza grelei mosteniri pe care nu au aflat-o decat dupa alegeri, aia de au guvernat inaintea lor le-au ascuns informatii...
A... stai. Cine a guvernat inaintea lor incepand din mai? ... A... cred ca altii, nu? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Merced @ 9 Jan 2013, 15:12) Daca am spus ca ailalti sunt niste dobitoci,iar pe timpul astora mie mi-a mers mai bine, inseamna ca sunt fanul lor? QUOTE(corbex @ 9 Jan 2013, 15:17) Domnul badie. As zice asa: sa-i coaca pola si genunchii lu' ala care i-a votat, da mi-e ca nu mai are cine sa scrie pe forum dupa aia. N-am votat pe nimeni pt ca opinia mea, scrisa inclusiv pe acest forum, e ca toti sunt o apa si un pamant. M-am saturat de animalele alea obscene si nesimtite pana in maduva spinarii si m-am bucurat ca au pierdut puterea. Dar asta nu inseamna ca voiam s-o ia astia. poate pricepe si Merced. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() Pe timpu' cui ti-a mers mai bine? Din mai si pana in alegeri a fost "timpu' astora". Mai demult, era timpu' altora. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Io zic sa respectam cronologia fireasca.
Imediat dupa victoria istorica cu 67%, Ponta ne-a prezentat în amanunt maretul program politic usele 2013-2016, aka "Ora vesela". Impozitul pe venit scade, tevea scade, locuri de munca garla, pensiile cresc, salariile bugetarilor cresc, tara se umple de autostrazi, PIB-ul explodeaza. Maine, acelasi Ponta ne va prezenta emisiunea "Starea natiunii", în traditia prezidentiala americana (a vazut el în filme chestia asta). Mesajul va fi usor diferit: taxele si impozitele cresc, salariile îngheata, tevea sta pe loc, impozitul diferentiat se amana, bani pentru investitii deocamdata nu sunt, PIB-ul a fost torpilat de INS, iar bugetul pe 2013 va fi unul de austeritate. Ca-i an greu, criza n-a trecut si avem de platit datorii la greu. This post has been edited by Markos: 9 Jan 2013, 15:41 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Io cand v-am spus ca nu se va schimba nimic pana cand n-o sa se trezeasca poporu' asta, sa iasa in strada, sa-i prinda p-astia si sa-i linseze in strada ca pe niste animale, ati zis ca-s extremist.
Evident, sa nu fie confuzii, si pe unii si pe altii. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:29 |