Pro sau contra guvernului Ponta II, -...III, IV daca va fi cazul.
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernului Ponta II, -...III, IV daca va fi cazul.
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce poate legifera o regiune care nu mai are economie si de la guvern primeste doar incurajari ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Normal, trebuia ingropat.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ars.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Organizeaza primirea lui Iliescu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Ala ne ingroapa pe toti.
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 16 Jan 2013, 17:53) Nu, doar transplantat! ![]() QUOTE(maho @ 16 Jan 2013, 18:10) Mie-mi par intentiile astea de federalizare, mai degraba dictate (pt. intentie) de un "Divide et impera". Iar boii pun botul fara a se gandi la chestiile practice, si "tehnice". ![]() 16 Jan 2013, 21:01: QUOTE(corbex @ 16 Jan 2013, 17:54) Bade, sa fii din Bucale si sa zici de altii ca-s mitici e mult prea tare, chiar si pentru repertoriul tau variat! ![]() QUOTE(corbex @ 16 Jan 2013, 17:55) Nu chiar, mai incearca! ![]() This post has been edited by Garett: 16 Jan 2013, 20:01 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu ma recunosc Mitic. Tu negi. E prima chestie care atrage atentia unui psiholog.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(corbex @ 16 Jan 2013, 21:06) Mah tataie, de la nenea Iancu incoace, prin definitie "Miticul" este locuitorul Bucurestiului! Eu prin Bucuresti calc cel mult de doua ori pe an, deci nu se aplica! QUOTE(ady77 @ 16 Jan 2013, 21:07) Ala-i in Olt bre! Eu sunt din Dolj! |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
Ce treaba are Caragiale? Crezi ca timisorenii au auzit de el?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cartofi gasesti si in Dambovita, recomand Lunguletu.
Io banui ca Garett e magyar. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Specialitatea lor insa, e varza.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
Se simte de la o posta. Cind emigreaza, ungurii fac un stagiu de acomodare in Oltenia.
Persisti n negare. E grav. This post has been edited by corbex: 16 Jan 2013, 22:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce faci cand o institutie te deranjeaza cu amenzile ei?
Ii limitezi atributiile. Nenea Rosca Stanescu propune reducerea atributiilor CNA (bine, nu ca CNA-ul ar fi fost pana acum independent si echidistant, ba din contra). Vrea ca CNA sa se ocupe doar de "standardele tehnice de emisie" tv si radio (cred ca e o noutate asta cu radio). In aceeasi conferitna de presa a comisiei de cultura, madam Firea declara "că va demara întâlniri cu reprezentanții presei scrise pentru a găsi modalități de a fi acordat sprijin financiar din partea Guvernului". E, ce interesant... Adica sa vedem cum putem subventiona niste ziare/reviste care sunt iubite de guvern... Mai sa fie, la ce s-o gandi? ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai nu trebuie pupincuristii ca ciutacu & co, care datorita performantelor gazetare au bagat faruri ale democratiei ca Jurnalul aproape in faliment (se vinde marca jurnalul nationala , daca nu ma insel) , sa fie ajutati? Pai.. se paote asa ceva? Sa ajunga pupincuristi de marca in strada ? Lasa ca avem bani pentru ei, taie ponta de la un spital sau de la o scoala si le da pupincuristilor..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, am auzit ca s-ar fi inteles inclusiv cu andronic, sa subventioneze si EVZ-ul
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
Ramane afofys singur pe baricade.
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
és sucks jól, jól...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Asa deci, il injuri pe Antonescu!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
@radian: eu nu te-am injurat!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nici eu bre. Ti-am zis de bine.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
Stiu, glumeam!
![]() PS: pentru liniștea sufletească a lui vije țin să precizez pe această cale că am luat cartofi doar de pe piața locală! Nu din patriotism, pur și simplu n-am avut drum prin Seciume în toamna trecută! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
radian |
![]()
|
Nu conteaza de unde i-ai cumparat, conteaza de unde i-a importat comerciantul. Din Turcia? Din Trei Scaune?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
Eu zic sa faci un efort, dupa regionalizare se vor numi "de import" (asta daca vor sa exporte).
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Trebuie sa exporte. Nu-si vor putea plati parlamentul republicii unionale in cartofi.
This post has been edited by corbex: 17 Jan 2013, 11:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:41 |