Scufita rosie, Dacia Nova R524
![]() ![]() |
Scufita rosie, Dacia Nova R524
Manta B |
![]()
|
||
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) DSCF0005.jpg ( Size: 75.31k ) Number of downloads: 1055 DSCF0006.jpg ( Size: 81.09k ) Number of downloads: 1162 DSCF0007.jpg ( Size: 77.11k ) Number of downloads: 1116 DSCF0008.jpg ( Size: 75.07k ) Number of downloads: 1077 DSCF0009.jpg ( Size: 68.97k ) Number of downloads: 1054 DSCF0011.jpg ( Size: 86.09k ) Number of downloads: 368 DSCF0013.jpg ( Size: 91.08k ) Number of downloads: 374 DSCF0014.jpg ( Size: 84.4k ) Number of downloads: 241 DSCF0015.jpg ( Size: 79.05k ) Number of downloads: 218 DSCF0019.jpg ( Size: 106.95k ) Number of downloads: 444 DSCF0036.jpg ( Size: 107.95k ) Number of downloads: 508 |
||
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|||
costi322 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 6 August 12 ![]() |
S-o stapanesti sanatos,dar cum ai facut cu actele?platesti taxa?In primul rand daca zici ca a avut reparatii pe la aripi,verifica situatia oalelor spate,daca sunt acoperite de pasla,incearca sa o dai la o parte.Partea cu ,cutia e mai grea,ca sa umbli la cutie trebuie sa dai motorul jos parca.Mai bine cauti alta cutie sh, dar in stare buna.
|
--------------------
Ford
Focus
2001/1.6/16v/Hatchback
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu e buna pentru tine, iti trebuia ceva in 3 volume, adica cu portbagaj separat, o sa-ti scape usor asa...
This post has been edited by argon: 11 Feb 2013, 22:02 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Danut 88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Scuza-ma ca te intreb, nu as vrea sa par nesimtit dar, ai dat bani pe ea?
|
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Culoarea e bună, nu se vede sângele.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Maxim 1000 de lei sper.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' ce-i trebe ma bemve? Sau hamăr? Ce credeti, ca el "rezolva" cu masina?
![]() Ceva sa nu bata la ochi este egzact ce-i trebuie. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tocmai că asta bate la ochi, e prea roșie. Trebuia ceva gri-murdar-căcăniu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' nu era o critica asupra faptului ca-i Dacie.
Ci ca-i o Dacie cu muuulte probleme de cand s-au scremut aia 15 ani s-o scoata pe piata. Plus ce mai are acum, peste. Mai mult de 1000 de lei nu cred ca face, si din ce-l stiu eu pe posesor, presupun ca a luat-o cu un pret bun. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Markos @ 11 Feb 2013, 23:10) http://www.reno.ro/index.php?showtopic=180463&hl= ? ![]() This post has been edited by argon: 11 Feb 2013, 22:12 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
S-a prins argon.
A fost cuminte grecu' la Ranca. Daca era cu chef de treaba te plimbai cu vreo doi ani inainte cu Megane 2. In portbagaj! ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
A se observa ca argon, sta numai pe reno.ro
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Markos |
![]()
|
Logic, are reno
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Ce vrei sa modifici la ea?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Baieti, stiu ca in general Nova e catalogata drept "junghi" insa...mi-a placut masina asta. Nu ma intrebati de ce. Tot ce stiu e ca-mi trebuie o masina romaneasca(din ciclul "sarma si patentu") si care sa fie ieftina, dar totusi o idee moderna(prefer Nova decat 1410). Nu mai zic faptul ca urmeaza un junior si nah...terbuie o masina normala.
Anyway, planuri mari cu ea privind modificarile n-ar fi. As vrea doar sa o imbunatatesc privind comfortul. Motorul trage bine, are ceva vlaga in ea masina insa...cand vad cum falfaie oglinzile alea la viteza mare, cand pun fundu in masina si parca as sta pe banca din fata curtii lu' tataie, cand ma uit la bordul ala parca facut in epoca Paleoliticului Inferior, ma apuca damblaua. Tinand cont ca tabla e buna pe ea(pe bune) iar motorul n-are absolut nimic, ma gandeam asa: 1. oglinzile schimbate(macar de SLZ, insa schimbate) 2. bord de SLZ....da Doamne sa se potriveasca ![]() 3. scaune mai comfortabile 4. jante aliaj, dar de bun simt(nu bling-bling) 5. un tuning discret privind farurile 6. vopsea noua ...plus alte marafeturi. Momentan ma chinui sa ii fac partea audio(boxe&shit), oglinzile si cutia de viteze. Legat de acte, o sa ma uit ce am platit si ce urmeaza sa platesc. Stiu doar ca asigurarea pe 6 luni m-a costat 450RON. Imi venea sa urlu la gagica de la asigurari insa....era de treaba asa ca am lasat-o-n pace. O sa ma uit de taxe ce si cum... Bani...mai, am dat rezonabil: 500 de epuroi. Eu zic ca e ok la banii astia, mai ales la cum e tabla si motorul. Oricum cred ca fostul proprietar era pocait sau ceva de genu. Avea o voce asa de stinsa.... ![]() Momentan cam atat....urmeaza cutia de viteze This post has been edited by Manta B: 12 Feb 2013, 02:56 |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Merced |
![]()
|
Cam scump halatul maestre. Acum tu stii exact ce si cum, da' tabla daca a fost carpita relativ recent nu inseamna ca e buna. Iese rugina prin tabla de Nova foarte repede din nou.
Asigurarea e mare din cauza varstei. La banii astia as fi cautat un 1310 sincer. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Nu mai găsești 1310 sincer, în ziua de azi.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Mai sunt cateva. Sincere.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Manta B @ 12 Feb 2013, 02:49) cred efectiv nu-i venea sa creada ca-i da cineva bani pe o masina a carei taxa de inmatriculare e: 6,269 EURO in varianta actuala si 581 EURO in ceea ce s-a propus (dar inca nu e in vigoare) EDIT: acu' vaz ca-i pe injectie, deci e (teoretic) EURO2 prin urmare taxa e 1,188 EURO in varianta actuala si 510 EURO in varianta noua This post has been edited by Ov: 12 Feb 2013, 09:54 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
Auleo, e Nova? Am crezut ca-i supernova..pai ai luat teapa, la banii aia luai supernova, si motorul nu se compara, plecand de la sunet si terminand cu consumul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
E masina de colectie.
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.068 Joined: 11 February 04 ![]() |
E Nova deci o gramada de probleme mici si enervante.
Vezi ca oglinzile se strang, nu e nevoie sa le schimbi. Macar astea au suprafata mare, vezi cat de cat in ele. Bordul il lasi naibii in pace, cu ce te deranjeaza? Ai prea mult timp la dispozitie? Tabloul cu indicatoare e ala cu de Electroprecizia sau ala turcesc? Daca e ala cu 4 indicatoare mici, doua mari si beculete, atunci ala e cel mai bun bord pe Dacie, macar stii in ce hal merge troaca. Zona pasajelor rotilor spate face rugina, la fel si oalele spate. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
Da chiar gaseai o supernova la 500e dar cred ca intr-o stare mai proasta ca nova ta.Si nu se compara.
|
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Tu nu aveai un Volvo ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Manta B |
![]()
|
Da' cate n-am schimbat
![]() Revenind la masina: taxa de timbru(WTF is that? ![]() Pentru carcotasi(sau curiosi, ma rog): 1. nu mi se pare normal ca la 80km/h oglinzile sa ti se rabateze usor-usor din cauza vantului(fostul proprietar mi-a spus ceva legat de oglinzi cum ca n-ar fi prea bune). A fost o faza comica pe drumul spre casa(radea pana si politia de mine): 80km/h, frig...O Dacie Nova mergea cu geamul la sofer dat jos si se conducea cu o singura mana, cealalta folosind la mentinerea oglinzii cat de cat deschisa. Nu mai spun ca pana sa deschid geamul, se aburea totul inauntru. ![]() 2. Bordul mi se pare primitiv....e ok, insa vreau ceva mai modern totusi pe ea. Ma enerveaza in special locul unde e pus radiocasetofonul. 3. Tabloul cu ceasurile e cel identic cu Supernova, deci presupun ca e un model bun. Acuma ramane de vazut 4. Oalele spate sunt bune. . Un singur pasaj a fost reparat(se vede treaba) Acum intrebari din ciclul "sunt tampit si nu le dau de cap": 1. Am pe ea alarma insa nu merge. Ii lipsesc 2 sigurante. Acuma....ce sigurante ar trebui sa ii pun? 2. In compartimentul motor, langa amortizorul din partea stanga e o mica cutiuta electrica originala de-a Daciei, insa, din 2 sigurante, are numai una, rosie. A doua lipseste(desi totul functioneaza). La fel, ce siguranta ar trebui sa fie acolo? 3. De unde se aprind proiectoarele? cum arata butonul in bord? ![]() Am uitat sa precizez: orice caterinca la adresa masinii e permisa... This post has been edited by Manta B: 12 Feb 2013, 13:17 |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Manta B @ 12 Feb 2013, 13:08) Da' cate n-am schimbat ![]() Pai e normal, avand în vedere jobul. Io v-am zis ca baiatu-i profi ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Deci ochelaristu ala e fiorosul de Manta B care "rezolva" diverse probleme ?
![]() Manta: N-ai nimerit-o ![]() This post has been edited by Manta B: 12 Feb 2013, 13:36 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(Manta B @ 12 Feb 2013, 02:49) Acum intrebari din ciclul "sunt tampit si nu le dau de cap": 1. Am pe ea alarma insa nu merge. Ii lipsesc 2 sigurante. Acuma....ce sigurante ar trebui sa ii pun? 2. In compartimentul motor, langa amortizorul din partea stanga e o mica cutiuta electrica originala de-a Daciei, insa, din 2 sigurante, are numai una, rosie. A doua lipseste(desi totul functioneaza). La fel, ce siguranta ar trebui sa fie acolo? 3. De unde se aprind proiectoarele? cum arata butonul in bord? ![]() 1. de 10A ar trebui sa fie ok 2. http://www.daciaclub.ro/Relee-far-stanga-Nova-t53951.html uita-te aici 3. e un buton in stanga volanului langa cel de ceata. ala cu farul taiat |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Manta B |
![]()
|
@sorin1983: sa-ti dea Barbosu sanatate, gata, am vazut. Multam' fain, acu sa iau una sa o montez
|
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 21:26 |