Atacat de caini in centrul Bucurestiului
![]() ![]() ![]() |
Atacat de caini in centrul Bucurestiului
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
dizzy
![]() Am vazut ca pe bulevardele mari au pus niste cutii cu pungi, speciale. Acum ce sa zic? In mod cert patrupezii sunt mai inteligeniti decat stapanii care se uita mandri la cum li se caca potaile in mijlocul trotuarului. Al meu, fara bataie, fara admonestari, fara nimic, s-a ginit el, nu stiu cum, ca-i bine sa-si faca treaba mare sus pe deal. asadar nu vezi picior de rahat prin curtea pe unde ne perindam toata ziua. In schimb sus a ingrasat terenul. De unde dracu stie un'sa faca... ![]() This post has been edited by Victoras2001: 7 Jan 2013, 21:13 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi pudic...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Imi aduci aminte de Papillon.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.070 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am un vecin cu trei caini. Ii scoate pe rand si le strange rahatul de fiecare data, deci exista si genul astia de cutofili. Dar ailalti circa 20 de cutofili nici gand de pungute. Le-o fi scarba, ma gandesc. Imi plac si aia care vin cu javroiul pana langa copil de e asta mic al meu cu ochii la nivelul botului de caine. Dupa care cand le zici sa-si ia coltosul se uita la tine si iti zic:
- Nu musca domne! - Dar fi-miu a muscat deja 3 caini e mai bine sa-l feriti sa nu ia ceva. Fac aia asa: ![]() De ce vor astia sa castreze cainii? Ca ultimul care m-a atacat vroia sa ma muste, nu sa ma fwta?! Eu mai degraba i-as scoate juma din colti sa vedem cu latra asa stirb. This post has been edited by dizzy: 7 Jan 2013, 21:24 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
si-al meu nu face in tarc, doar prin fundul gradinii
![]() Victoras, o sa-ti raspund la intrebare cu niste date. Cainii au omorat din 89 pana in prezent cam 20 de oameni in Ro. Anual sunt ucisi de alti oameni, circa 420 de persoane. Esti sustinatorul pedepsei cu moartea in cazul lor? Eu unul sunt adeptul zicalei oc pt oc si dinte pt dinte ![]() Acum, cam in ce procent te simti amenintat de oameni si in ce procent de caini? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Un caine adevarat ataca la gat, nu la picioare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Andrei. Stii cati oameni a omorat cancerul din '89 si pana azi? L-ai condamna la moarte?
Ma declar rapus de rationamentele tale. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Pai nu... ca e bine. Ar ucide cancerul. Ceea ce ar fi bine
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.070 Joined: 11 February 04 ![]() |
Problema maidanezilor nu se va rezolva atata timp cat vor fi interese financiare. Hai sa ii castram, hai sa ii spalam, hai sa ii adapostim, ocazii bune de a mai ciordi niste bani.
Pe langa cei ucisi de caini au fost si destui mutilati, desfigurati. In plus au fost si destui speriati si nu vad de ce ar trebui sa stau cu morcovul cand merg pe bicla ca sare Fetita, Baiatu, Negrutu, de sub vreo masina in hohotele de ras ale paznicului de la birtu din colt. De-aia am de obicei un spray de autoaparare cand biciclesc, face minuni impotriva javrelor cu 2 si 4 picioare. De principiu, te invit sa te adresezi cu "bre"prietenilor tai apropiati. Pana devenim prieteni te rog sa mi te adresezi cilivizat. This post has been edited by dizzy: 7 Jan 2013, 21:31 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
pai cica incearca de ani de zile cercetatorii (posibil britanici)
![]() bre, nu te supara ![]() let's agree to disagree ![]() This post has been edited by andreig1982: 7 Jan 2013, 21:33 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 7 Jan 2013, 21:00) Victoras, iubitorul de caini se vrea justitiar. Daca-l pun sa omoare doua, trei cotarle il podideste plansu' de mila ![]() Pe mine nu m-ai fi invitat la o prelucrare intru domnu la javrele comunitare... Nu de alta, dar eu nu am nici un fel de lacrimi pentru aia, mi ti injunghi ca pe oi si daca vrei ti si pun in galantar pe post de miei dupa jupuire |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Brijit Bardo ți-ar fi dat ban definitiv. Noroc că moderează pe alt forum
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Moderator preview
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dizzy |
![]()
|
Da si madam Catar nu putea sa vina si ea cand aveam la ce ne mai uita, a aparut cand arata ca decupata de pe cutia de otrava
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pe vremea când arăta bine se ocupa de altele, nu de potăi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 7 Jan 2013, 21:32) Pe mine nu m-ai fi invitat la o prelucrare intru domnu la javrele comunitare... Nu de alta, dar eu nu am nici un fel de lacrimi pentru aia, mi ti injunghi ca pe oi si daca vrei ti si pun in galantar pe post de miei dupa jupuire Acum daca ma supara vreo javra stiu cui sa-i dau beep ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
eu eram in spate, ii antrenam pe aia de la frontdesk pe care ii vedeai tu
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
Si ca tot vorbim de potai... nu mai departe de zilele trecute oprise o dubita, nu am vazut numarul din pacate si deja bagasem masina mea in curte, DUBITA din care au fost expulzate vo 6 potai. Cam cat un miel ceva mai bine intretinut. Bineinteles ca dupa aia a disparut dubita. Cainii au ramas si haladuiesc pe strazi. De fiecare data cand ies din curte tre sa iau si facaletul cu mine. Nu de alta da' tin la integritatea mea corporala si la haine.
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 7 Jan 2013, 22:17 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E o practica curenta. Pe noi in Petrosani ne alimenteaza sistematic cu maidanezi dube cu numar de GJ.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alydor |
![]()
|
Grecule iar intelegi ce vrei tu...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
mai am eu pe cineva la munca (o colega) care de frica lor ca sa treaca le-a dat sandviciurile, ca sa nu o pape
![]() era cu mine in masina , si m-am dus la benzinarie sa bag benzina , cind a vazut ca era coada a preferat sa o ia pe jos , nu a mai vrut sa astepte ii era frica ca intirzie , si la poarta au venit baietii , si ca sa o lase in pace le-a dat papa , eu de cite ori trec pe acolo pe jos nu am treaba cu ei am aflat dupa 2 zile ca le-a dat papa , si mereu rid de ea pe tema asta cind vine vorba de cutu ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Jan 2013, 22:52) Daca scot o poza mai recenta cu Brijit, ai sa zici cahhh.. nu vreau sa-ti stric seara ![]() <span class='edit'>8 Jan 2013, 00:38:</span> QUOTE(radian @ 7 Jan 2013, 23:11) E o practica curenta. Pe noi in Petrosani ne alimenteaza sistematic cu maidanezi dube cu numar de GJ. Uite afacere buna... sa scapi cetatenii Romaniei de caini.. Vazusem prin toamna un anunt (pe un forum galatean), cineva vroia sa scape de cainii care bantuiau / se aciuau prin fata blocului.. sareau sa muste cand erau in calduri.. bietul om zicea ca plateste oricat cuiva ca sa-i scape pe oameni de javre.. Asta da afacere! ![]() <span class='edit'>8 Jan 2013, 00:43:</span> Prin urmare, ma ofer eu sa va scap de javralinele care va strica diminetile cand vreti sa plecati in liniste la serviciu. Pret: 10 lei / cap maidanez rapus "Aranjam" afacerea doar prin PM! ![]() This post has been edited by dragoselu: 7 Jan 2013, 23:48 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Alydor |
![]()
|
La mai multi nu faci reducere? Ii iei si ii duci la moldovia contra usturoi?
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:13 |