Atacat de caini in centrul Bucurestiului
![]() ![]() ![]() |
Atacat de caini in centrul Bucurestiului
zax |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ii castrezi anul asta pe toti si la anul strazile vor fi la fel de pline cu ciinii varsati de tarani din portbagaje. Numai la mine in parculet apar pui mici, fara mama de regula, cel putin o data la 2 luni. Uneori i-am si vazut pe nenorociti. Ei nu si-ar castra catelele din curte.
This post has been edited by corbex: 8 Jan 2013, 14:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(corbex @ 8 Jan 2013, 14:06) Iote....acile ii beleaua mare. Desi...pe unde se poate....o HCL care sa oblige sterilizarea animalelor din lantu' taranului (cuplata si cu identificarea acestuia ).... pe cheltuiala primariei...a taranului sau cum s-or intelege.... sunt convins ca ar face minuni. Taranu aduce cotarla la sterilizat....medicu ii scoate ce trebe ... o identifica, deparaziteaza, vaccineaza antirabic.....si il pune si pe nea taranu sa semneze o tidula prin care se obliga sa-i ofere animalului un trai decent si ingradit. Daca ulterior potaia e prinsa in afara gospodariei...amendat dobitocu' . Desi ...din ratiuni electorale....nu vad eu primarul cu sange in instalatie sa faca asta.... . |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce e aia "populatia de comunitari"?
Ce misca fara zgarda pe strada, e luat si dus la adapost. Sterilizat (daca mai e cazul) si pus in vitrina spre "adoptie" cu acte si responsabilitati. Daca in termen de x zile nu vine niciun cutzu lover, se aplica o injectie. Nu e musai topor, ca nu mai suntem in Evul Mediu. A se observa ca activitatile de identificare, capturare, transport, sterilizare (dupa caz), ingrijire timp de x zile si injectia (dupa caz) sunt finantate de contribuabili, nu doar de cutzu lovers. Sau de "populatia de comunitari". This post has been edited by vijelie: 8 Jan 2013, 14:18 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vrei să o superi pe Brijit?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cat de firav esti de ti-e teama de o adunare a babelor din cartier?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.218 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(zax @ 8 Jan 2013, 14:02) Dupa mine, n-ai exagerat. Subscriu la asta QUOTE(zax @ 8 Jan 2013, 11:42) 100%. Daca oamenii n-au timp/chef/neuroni sa invete sa traiasca si cu alte forme de viata, atunci sa se adapteze (volens-nolens ![]() M-au atacat langa stana "Gaura" (Bucegi) 7 namile de caini ciobanesti (intai 4, si la vreo 5 minute alti 3), eram singur, si am scapat necapsat. Experienta mi-a prins bine, de atunci toti restul "maidanezilor" prin oras sunt "pisicute" pt. mine, n-am nici o greata, iar ei par a simti asta, si n-au treaba cu mine. Nu asteptati de la un animal sa gandeasca ca un om, cine se crede destept ar face bine sa incerce sa intre in mintea SIMPLA a unui animal. Evident, logoreea asta e valabila nu pt. copii (dar din ce-am vazut, maidanezii rareori ataca copii, neprovocati) sau persoane neajutorate... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si daca te ataca un urs, era de vina vreun primar?
Sau in oras ai pretentia sa nu gasesti ursi, dar "la stana" pretentia asta ar fi usor deplasata, deci cand ai fost "la stana" ti-ai asumat alte riscuri decat atunci cand ai fost "in oras"? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 8 Jan 2013, 11:32) Si sa ii spun ce? ca o masina cu numar necunoscut a lasat 6 dulai la mine pe strada? QUOTE(corbex @ 8 Jan 2013, 14:06) Ei uite ca nu taranii isi varsa cotarlele pe strazi. Ca daca taranu' care are o potaie legata in lant aia sigur nu face pui. Ca doar nu o lasa gravida sfantu' duh. Problema e cu aia care duc pe strazile satelor potaile. Cine are caine cu pedigree si care vrea sa vanda puii, are grija cu cine si-o trage javra. Ceilalti ii tin in lant. Si vorba celor de mai devreme. Nu traim in jungla ca sa trebuiasca sa invat, atat eu cat si copii mei, cum sa supravietuiesc. Zicea cineva mai devreme ca potaia ataca daca ii e incalcat teritoriul. Pai in fata curtii mele nu e teritoriul ei. Si-a facut ea singura teritoriul. Explica-i din nou chestia asta unui copil de 6-7-10 ani. Ca nu poate sa treaca prin fata curtii mele si a altor 20 de case, ca s-a aciuat o potaie cu care nimeni nu are nici o legatura. Subscriu la cele zise de vijelie. Cat costa sa intretii o potaie din asta? 300 de ron/luna. Cat primeste alocatia un copil de peste 2 ani? 42 de lei. E mai importanta o javra ca un copil? In viziunea unor babe sclerozate ( a se vedea avocata senila), da. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ciinele lui Victoras sare gardul si regularizeaza toate catelele din vecini. Cu lant sau fara.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Si eu sustin propunerea lui Vjelie, cu o completare: daca un caine care a fost adoptat dintr-un adapost este gasit iar pe strada, cel care l-a adoptat (persoana, ONG etc.) sa primeasca o amenda consistenta si sa piarda dreptul de a mai adopta alte animale o anumita perioada de timp (1-5 ani, de exemplu).
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu i-as da s amenda, si i-as imputa si costurile de adapost.
Dupa cum doreste impricinatul, vrea sa-l castreze, toate costurile pana la moartea javrei, vrea sa-l lichideze, toate costurile de eutanasiere. Cand le-ar imputa toate costurile de intretinere in adapost pana la decesul javrei, sa vezi ce buna ar fi optiunea de eutanasiere... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
perfect de acord!
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Păi e bună ideea. Dacă se pleacă de la faza pe care a povestit-o klaus, cu femeia iubitoare de câini care a lăsat-o moale când a auzit de răspundere, merită dați ăștia în judecată până or să le treacă de iubit câini. În practică nu știu cine are timp și bani de pierdut în direcția asta...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alydor |
![]()
|
Pai cum s-au facut tot felul de asociatii pro javre-cutu-cutu-ham-ham-ham-grivei-azorel-etc, ce ne opreste sa facem si noi o asociatie anti javre? Punem de-un ONG? Daciotii anti-javre.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(zax @ 8 Jan 2013, 11:42) As avea un sfat simplu pentru cei carora le e frica de caini.... la cat de toleranti is rumanii fata de patrupede care le invadeaza orasul, maine poimaine o sa cautam sfaturi de genu "cum sa ne aparam de ursi in mall, cum sa facem fata unei haite de lupi intre blocuri si cum sa te pazesti de mistreti cand te plimbi in cismigiu". orasul e teritoriul oamenilor, nicidecum al maidanezilor. asa ca tot ce n-are stapan, tre starpit. sau luat si dus in padure sa-si faca acolo teritoriu si sa vaneze veverite. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vijelie |
![]()
|
Cata vreme prin "cruzime" se intelege si se pedepseste PENAL "j) provocarea de suferinte fizice si psihice prin orice mijloace", sper ca e clar ca scapa cine poate.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
Imposibil domle e sterilizata.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.218 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(klaus @ 8 Jan 2013, 15:23) Si daca te ataca un urs, era de vina vreun primar? Sau in oras ai pretentia sa nu gasesti ursi, dar "la stana" pretentia asta ar fi usor deplasata, deci cand ai fost "la stana" ti-ai asumat alte riscuri decat atunci cand ai fost "in oras"? M-ai inteles gresit; n-am zis c-a fost cineva de vina (cu atat mai putin un animal), ci o lectie utila. Iar in Bv gasesc si ursi, si nu dau nici aici vina pe primar (chiar daca nu-l suport). Natura (implicit animalele, domestice sau nu) nu e exclusa din oras. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
vijelie |
![]()
|
Eu prefer sa se rezume la panselute si la vrabii.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 8 Jan 2013, 15:23) Cat costa sa intretii o potaie din asta? 300 de ron/luna. Cat primeste alocatia un copil de peste 2 ani? 42 de lei. E mai importanta o javra ca un copil? Acu' serios, d-asta e alocatia copiilor mica, din cauza maidanezilor?! Incercati sa priviti mai in ansamblu problema. Chiar credeti ca e asa scumpa castrarea relativ la eutanasiere? Mai ales daca eutanasierea o faci "civilizat", cu injectie si nu cu toporul. Hingheri care sa-i prinda tot trebuie, un veterinar care sa faca injectia tot trebuie, spatiu unde s-o faci tot trebuie. Apoi ai probleme cu numarul mare de cadavre, nu stiu daca e ok sa le arunci pe toate odata la gunoi. Pana la urma nu cred ca ca eutanasierea poate fi mai ieftina cu mai mult de 10-15% decat castrarea. Da, teoretic, cu o campanie masiva golesti orasul in cateva luni... teoretic, pentru ca practic multi ii vor ascunde, pe principiul "al meu nu musca" (referitor la cainele de langa bloc). Daca insa ii castrezi o sa dureze probabil cativa ani, as zice undeva la vreo 5 (nu toti comunitarii traiesc 10-15 ani ca cei cu stapan) numarul s-ar reduce suficient de mult incat sa nu mai fie cine stie ce problema. De disparut n-or sa dispara niciodata, important e sa reduci numarul.Taranii care ziceti ca-si lasa animalele pe strada prin oras le vor lasa si daca stie ca vor fi eutanasiate, deci de aparut unii noi vor aparea oricum Numai ca treaba asta trebuie gandita si executata pe termen lung, cu efective foarte mari de hingheri si medici veterinari in primele luni pentru sterilizarea rapida si apoi mentinut serviciul de ecarisaj cu efective totusi suficiente, nu o masina si 2 pensionari pentru intreg Bucurestiul. Iar fondurile necesare nu sunt chiar atat de mari orice primarie de oras si le-ar putea permite... dar, de fapt, tocmai asta e problema, nu se poate fura suficient sau trebuie o nou logistica pentru a fura si nu merita... mai bine se baga banii aia in niste plombe de asfalt ce tin o luna. 8 Jan 2013, 16:13: QUOTE(IRONICK @ 8 Jan 2013, 16:00) Pai e un caz particular al amenintarii... si de obicei, cat sunt mici puii sunt ascunsi, nu-i lasa in drumul oamenilor. This post has been edited by zax: 8 Jan 2013, 16:13 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Alydor |
![]()
|
ce zic eu ce pricepi tu...
Tie ti se pare normal ca alocatia sa fie 42 de lei pe luna si pentru o javra fara stapan sa se cheltuie 300 de lei?? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
vijelie |
![]()
|
Nu cred ca o alocatie mai mare la copii ar duce la eliminarea potentialului pericol prezentat de cainii nimanui, deci comparatia e doar de dragul cifrelor.
In plus, copiii care primesc 42 lei/luna sunt in custodia parintilor (presupusi a fi apti sa le ofere o ingrijire PARINTEASCA, la care alocatia reprezinta un SUPLIMENT), pe cand cainii pe care presupunem ca se cheltuie 300 lei/luna sunt in custodia TOTALA a autoritatilor. Ca sa nu mai zic ca se compara un venit (sper ca nu traiesti cu impresia ca statul cheltuie doar 42 lei pt ca un copil sa primeasca 42 lei) cu o cheltuiala (sper ca nu traiesti cu impresia ca o potaie inghite 3 bancnote de 100 lei lunar). This post has been edited by vijelie: 8 Jan 2013, 16:21 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Alydor |
![]()
|
Vijelie, spune-mi si mie ce faci cu cei 42 de luna pe care tii da statul pentru un copil? Ce poti sa cumperi de banii aia? asa ca supliment....
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Le pui in ureche un cip cu datele aluia care a adoptat potaia. Ai gasit-o iar pe strada, jale la buzunare. Jale mare.
Ai prins pe cineva ca hraneste o potaie pe strada? Jale mare-n buzunare. Ca acolo doare cel mai tare. Cum il prinzi pe ala care face pipi, asa-i prinzi si p-astia. Cu pandaci. ![]() Da nu merge treaba, ca nu mai pot face bani pe partea ailalta. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:25 |