DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages « < 8 9 10 11 12 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Atacat de caini in centrul Bucurestiului

corbex
post 8 Jan 2013, 23:05
Post #271

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

Group: Members
From: bucuresti

QUOTE(DragosP @ 8 Jan 2013, 15:24)
Meik lov not uar!
*

Nu vezi ce zice omul asta aici? D'aia se inmultesc.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
neumann
post 9 Jan 2013, 00:06
Post #272

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(l@u @ 8 Jan 2013, 19:06)
eu personal am vazut un papuc carosat de Br care descarca caini la mine in cartier deci confirm ipoteza  251.gif
*

Era dragoselu,, a prins un contract baban cu hingherii din braila sa duca caini la galatzzo. Acu cauta o firma in galats sa-l plateasca sa-i duca napoi la braila, sa nu se intoarca cu papucu gol.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Markos
post 9 Jan 2013, 00:16
Post #273

fost programator

From: Scursurești Vale

Nu cred. Cică-n Galazzo se vinde Șaorma Lăbuș.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
dragoselu
post 9 Jan 2013, 00:39
Post #274

SB-12-UST

From: Sibiu

Ati vazut, ma, cine s-a prins de "figura"? biggrin.gif Eu cred ca meseria de hingher e una destul de sigura pentru urmatorii 100 de ani in Romanica, slava Domnului, sunt caini cu sutele si miile, zecile sau sutele de mii... radmasa.gif
Dar, ca sa mai fac un ban ar trebui sa ma pun bine si cu asociatia "Labuci" din Galati-Braila, in privinta castrarii cainilor, chiar asa greu o fi sa castrezi un caine? huh.gif Cat ia un veterinar pentru a castra un caine? La cabinetul "cutu-cutu" e 55 lei (e cabinet social), la cabinet particular de la 150 lei in sus, depinde de cat de mare e cainele.. In vacanta de iarna, am avut la mine la tara ocazia de a "coase" blana unui motan care in urma unei "lupte" de cuceritor, s-a ales cu o "despicatura de vreo 15 cm, destul de urata.. Am dezinfectat, curatat bine, am luat un ac, ata de matase, am cusut cu blandete si atentie despicatura, am dat cu Mibazol unguent si acum vad ca Mitzu e bine, e sanatos, trebuie sa-i scoatem firele... smile.gif Deci castrarea unui catel comunitar ar trebui sa coste la mine 25 lei, usor negociabil..

1) maidanezi = locuri de munca pentru hingheri (nu-i nicio rusine, rusinos e doar sa furi!)

2) maidanezi = sapun ieftin, nu trebuie sa mai importam sapun din UE sau Turcia, il avem aici, ieftin, nu platim bani in plus pentru transport sapun din alte tari UE;

3) maidanezi = manusi, caciuli, alte articole (la ce bun sa cumparam blanuri dubite din import, cand le avem low-cost in tara noastra, chiar in spatele blocului?

4) maidanezi = in cel mai rau caz, ca sursa de hrana, pentru a "supravietui" in Epoca de Criza; asa cum nu a "crapat" niciun chinez mancand carne de caine, asa nu vom crapa si noi, cei suferinzi de foame..

Dumnezeu ne-a dat propriile resurse de supravietuire, iar noi le dam cu sutul.. sad.gif

<span class='edit'>9 Jan 2013, 01:49:</span>
Ntz... Se numeste Shaorma Madame de "Labuci", care poarta numele unei madame care lucreaza la asociatie.. biggrin.gif Da sa vedeti dvs. ce mici deliciosi avem!! smile.gif

This post has been edited by dragoselu: 9 Jan 2013, 01:00

Attached thumbnail(s)
friptura_de_Labuci.jpg ( Size: 92.42k ) Number of downloads: 366

--------------------
Volkswagen Passat TDI 1996 - GL-11-UST
[SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
+
neumann
post 9 Jan 2013, 01:03
Post #275

Membru autentic

QUOTE(Markos @ 9 Jan 2013, 01:16)
Nu cred. Cică-n Galazzo se vinde Șaorma Lăbuș.
*

Hmm, asa se explica muulte chestii.. : sleep.gif

--------------------
... .. ..
+
dragoselu
post 9 Jan 2013, 01:13
Post #276

SB-12-UST

Articolul e vechi, din 2002, dar continutul se poate repune in practica: http://www.ziaruldeiasi.ro/local/iasi/hing...-la-iasi~ni2np2
Ia sa dea primarul 10 lei de caine prins, sa vedeti voi cum n-ar mai fi picior de caine prin orasele Romaniei!

--------------------
+
Filip
post 9 Jan 2013, 01:20
Post #277

Forumist

In poza aia apare carne de caine? huh.gif

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
dragoselu
post 9 Jan 2013, 01:26
Post #278

SB-12-UST

Cam asa ceva.. O reteta vietnameza, nu am preparat eu carnea ca doar n-oi fi nebun... poza e luata de pe net..

--------------------
+
Merced
post 9 Jan 2013, 08:56
Post #279

No fear. No limit. No equal.

Am niste rude prin Germania. Copiii alora au plecat intr-o excursie d-aia cu rucsacul in spate, prin Vietnam. Dormeau si ei la gazde. Intr-o zona, cica e traditie mare sa tai cainele daca ai musafiri. O rasa speciala ce-i drept. Ziceau ca nu a fost rea carnea...

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
corbex
post 9 Jan 2013, 09:29
Post #280

In Vietnam, daca stii unde sa mergi, inca mai poti fi servit cu carne de american.

--------------------
+
sorin1983
post 9 Jan 2013, 09:36
Post #281

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

bine ca nu esti servit cu carnea ta smile.gif

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
Markos
post 9 Jan 2013, 09:54
Post #282

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(corbex @ 9 Jan 2013, 09:29)
In Vietnam, daca stii unde sa mergi, inca mai poti fi servit cu carne de american.
*

proaspata ca tine.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
DragosP
post 9 Jan 2013, 10:23
Post #283

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

El încă e proaspăt!

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
iulia_boris
post 9 Jan 2013, 10:46
Post #284

Membru autentic

QUOTE(vet @ 8 Jan 2013, 14:13)
Iote....acile ii beleaua mare.
Desi...pe unde se poate....o HCL care sa oblige sterilizarea animalelor din lantu' taranului (cuplata si cu identificarea acestuia ).... pe cheltuiala primariei...a taranului sau cum s-or intelege.... sunt convins ca ar face minuni.
Taranu aduce cotarla la sterilizat....medicu ii scoate ce trebe ... o identifica, deparaziteaza, vaccineaza antirabic.....si il pune si pe nea taranu sa semneze o tidula prin care se obliga sa-i ofere animalului un trai decent si ingradit. Daca ulterior potaia e prinsa in afara gospodariei...amendat dobitocu' .
Desi ...din ratiuni electorale....nu vad eu primarul cu sange in instalatie sa faca asta.... .
*

Asta-i solutia..
Tare mi-as dori sa se puna in practica..

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. 2016 - B 696 BUL
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
vijelie
post 9 Jan 2013, 11:26
Post #285

membru violet

From: Bucuresti

Spotul TV va fi difuzat in regim de campanie sociala. "Ideea spotului a aparut exact asa cum ar trebui sa vina marile idei, din viata reala. Maidanezii nu sunt doar o pacoste, cum cred unii, ci si un exemplu pentru comunitate. Desi nu sunt scoliti, n-au pus vreodata laba pe codul rutier, ba mai mult, nici nu disting culorile, cainii pot fi vazuti deseori prin oras traversand pe zebra sau pe culoarea verde a semaforului. Si atunci ne-am zis 'Daca ei pot, toata lumea poate'.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/maidanezii_10871...l#ixzz2HT7wBQd7

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
dizzy
post 9 Jan 2013, 11:27
Post #286

Work smart not hard!

Ia ca ma radicalizez:
- Alocatie pt cutu-cutu in valoare de ZERO lei.
- Adaposturile date in grija asociatiilor de cutofili
- Daca cineva aduce un caine la adapostul asociatiei, aceasta e obligata sa il primeasca, sa il deparaziteze, sterilizeze, si sa il dea spre adoptie. Cainele nu paraseste adapostul decat cu cipul in fund, crotalul de ureche si tatuaj. Ala de l-a luat e responsabil in fata legii ca si stapan al blanosului. Ca si paranteza si la ora asta aceste prevederi legate de responsabilitate sunt in vigoare dar nu le aplica nimeni. Lasarea lui in libertate = 2000 lei amenda plus preluarea catelului spre eutanasiere. Eutanasierea se va factura catre stapan.
- Fiecare ascociatie de cutofili va primi in administrare o anumita zona de unde vor trebui sa stranga si sa ingrijeasca cainii fara stapani. Vor trebui sa aibe call-center unde sa reclami prezenta lui Grivei. Au destui bani cei ca Paula Iacob ca sa plateasca pt asta.
- Asociatiile vor face actiuni de sterilizare gratuita a animalelor din curtile oamenilor. Cainele sterilizat nu face pui.

Ati râs bine? Ma bucur! Nu o sa vedeti in urmatorii 50 de ani asa ceva in Romanica. Asa ca sparayul cu piper, bata telescopica sunt cele mai bune solutii.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
User is online!Galerie FotoPM
+
vijelie
post 9 Jan 2013, 11:33
Post #287

membru violet

Esti perimat, daca ei pot, toata lumea poate.
Deci si tu.

--------------------
+
cosstti
post 9 Jan 2013, 11:58
Post #288

Membru autentic

Totusi cum au rezolvat cei din Sibiu problema cainilor comunitari, ca asta vara, timp de doua zile nu am vazut nici macar un exemplar?

--------------------
dacia sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw. 2o11 - is xx xxx
+
vijelie
post 9 Jan 2013, 12:00
Post #289

membru violet

Nici macar la intersectiile semaforizate ?

--------------------
+
corbex
post 9 Jan 2013, 12:01
Post #290

Le pune primaria mincare in Dumbrava. La umbra. Nu mai stau in oras.
Eu am vazut citiva uitindu-se ca prostii la giratorii. Nu se prindeau cum devine cazul.

This post has been edited by corbex: 9 Jan 2013, 12:02

--------------------
+
DragosP
post 9 Jan 2013, 12:02
Post #291

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

QUOTE(cosstti @ 9 Jan 2013, 11:58)
Totusi cum au rezolvat cei din Sibiu problema cainilor comunitari,
*

I-au făcut mici pe care i-au servit turiștilor.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Merced
post 9 Jan 2013, 12:32
Post #292

--------------------
it's a kind of peace.
+
corbex
post 9 Jan 2013, 12:35
Post #293

Astia-s cei mai periculosi, sar la git.

--------------------
+
zax
post 9 Jan 2013, 12:44
Post #294

Membru autentic

QUOTE(Alydor @ 8 Jan 2013, 16:16)
ce zic eu ce pricepi tu...
Tie ti se pare normal ca alocatia sa fie 42 de lei pe luna si pentru o javra fara stapan sa se cheltuie 300 de lei??
Suma respectelor, Alydor
*

Ma, nu ne intelegem. Sunt de acord ca alocatia pentru copii e foarte mica dar ce vroiam sa spun e ca n-are legatura cu pretul platit pentru maidanezi. Ca primariile platesc sau nu aia 300 de lei, alocatiile raman aceleasi.
Imi mai spun odata parerea ca sa nu se inteleaga cumva ca-s genu' cutu-lover, baba-isterica, etc:

Sustin oricand ca nu ar trebui sa existe caini vagabonzi. Pot fi periculosi. Dar sa-i omori pe toti pe motiv ca latra nu e o solutie. Daca facem asta atunci ar trebui sa omoram toti puscariasii. Sunt mult mai daunatori pentru societate decat cainii si cu siguranta intretinerea lor costa mai mult. Si daca tot am inceput, putem omori pe oricine nu respecta regululile si astfel e un potential pericol: pe toti cei care conduc fara permis, bauti si de ce nu, pe oricine forteaza rosul sau galbenul la semafor, nu da prioritate la trecerea de pietoni... Si poate imi spui ca exagerez dar accidentele auto produc cu mult mai multe victime decat cainii.

Solutia pe care o propun eu este castrarea si eliberarea lor pe strada. Cum am spus, costurile ar fi aproximativ aceleasi cu cele pentru eutanasiere si nu ar mai aparea problemele sociale, morale, etc. Problema e ca cineva trebuie sa vrea sa faca asta si sa vrea s-o faca bine. Ori, dupa cum stim, in Romania totul se face in bataie de joc, fara vreun plan macar pe termen scurt si tot ce se face se face pentru a se crea premisele de furt. Nimeni nu vrea sa rezolve probleme definitiv pentru ca o problema rezolvata nu mai da ocazia de manevre.

--------------------
Hyundai/ex Renault I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp aprilie 2022/iunie 2006
"Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
+
klaus
post 9 Jan 2013, 13:05
Post #295

步步

QUOTE(zax @ 9 Jan 2013, 12:44)
Dar sa-i omori pe toti pe motiv ca latra nu e o solutie.
Initiatorul topicului cu siguranta nu de latratul lor a fost deranjat. Si am impresia ca nici sfaturile pe care le-ai dat nu se refereau la modul cum ar trebui evitat latratul cainilor vagabonzi.
Asa cum ursii agresivi se impusca si nu le plange nimeni de mila, asa si cu cainii agresivi ar trebui sa fie la fel. Problema e cu identificarea cainilor agresivi din haita intreaga.
QUOTE(zax @ 9 Jan 2013, 12:44)
Solutia pe care o propun eu este castrarea si eliberarea lor pe strada. Cum am spus, costurile ar fi aproximativ aceleasi cu cele pentru eutanasiere
*

Daca o injectie + o parpolire/ingropaciune costa la fel ca sterilizarea, inseamna ca medicina sterilizarii a facut progrese uriase in ultimul timp, in special pe partea de costuri. Probabil te referi la un fel de Dacia a sterilizarii, ieftina si cu minimum necesar.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Merced
post 9 Jan 2013, 13:07
Post #296

zaxule, da' de ce sa nu-i eliberezi pe camp dupa sterilizare? Sau in padure? Sau in varfu' muntelui?

--------------------
it's a kind of peace.
+
Serje
post 9 Jan 2013, 13:08
Post #297

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(vet @ 8 Jan 2013, 14:13)
Iote....acile ii beleaua mare.
Desi...pe unde se poate....o HCL care sa oblige sterilizarea animalelor din lantu' taranului (cuplata si cu identificarea acestuia ).... pe cheltuiala primariei...a taranului sau cum s-or intelege.... sunt convins ca ar face minuni.
Taranu aduce cotarla la sterilizat....medicu ii scoate ce trebe ... o identifica, deparaziteaza, vaccineaza antirabic.....si il pune si pe nea taranu sa semneze o tidula prin care se obliga sa-i ofere animalului un trai decent si ingradit. Daca ulterior potaia e prinsa in afara gospodariei...amendat dobitocu' .
Desi ...din ratiuni electorale....nu vad eu primarul cu sange in instalatie sa faca asta.... .
*

up.gif

Da o lege nu se poate, tre musai HCL ?
Si masura sa fie sprijinita de asociatiile de protectia animalelor, cabinetele veterinare, voluntari ... si cine se implica ... sa aiba anumite scutiri de taxe, facilitati... ceva care sa-i faca sa se implice cati mai multi.

Si cine nu vrea sa-si sterilizeze cainele, ca vrea sa aiba pui ... sa plateasca ceva taxe, iar daca cainele ii prins liber ... amendat de sa nu mai stie de el.

Deageaba cureti orasu de comunitari ... daca nu elimini cauza.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
corbex
post 9 Jan 2013, 13:37
Post #298

QUOTE(klaus @ 9 Jan 2013, 13:05)
Daca o injectie + o parpolire/ingropaciune costa la fel ca sterilizarea, inseamna ca medicina sterilizarii a facut progrese uriase in ultimul timp, in special pe partea de costuri. Probabil te referi la un fel de Dacia a sterilizarii, ieftina si cu minimum necesar.
*

Vezi? D'aia exista ciini pe strada. De eutanasiat, ii eutanasiezi o singura data. Dupa aia din ce mai traiesti ? Cum iti mai apropii 99% din alocatia de cutzu? O sterilizare repetata si vesela, pusa de acord cu cursul dolarului, cu cursul de intinerire al nevestei, cu cursul nevoilor vet-ului, cu nevoile primarului si directorului de resort, plus nevoile asociatiilor "I love cutzu-cutzu" conduce catre un alt nivel civilizatie de confort.

This post has been edited by corbex: 9 Jan 2013, 13:40

--------------------
+
vijelie
post 9 Jan 2013, 13:38
Post #299

membru violet

"Dar sa-i omori pe toti pe motiv ca latra nu e o solutie."

De ce? Au fost consultati contribuabilii (pt ca ei platesc distractia) si s-a tras concluzia ca fauna canina (chiar si castrata) e tot ce lipsea din spatiul public urban ?

--------------------
+
neumann
post 9 Jan 2013, 13:44
Post #300

Membru autentic

QUOTE(Merced @ 9 Jan 2013, 13:32)

ce-i ma cu cainele asta prosdamic?

--------------------
... .. ..
+
12 Pages « < 8 9 10 11 12 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th May 2025 - 09:34
Forum Renault