Atacat de caini in centrul Bucurestiului
![]() ![]() ![]() |
Atacat de caini in centrul Bucurestiului
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(l@u @ 8 Jan 2013, 19:06) eu personal am vazut un papuc carosat de Br care descarca caini la mine in cartier deci confirm ipoteza ![]() Era dragoselu,, a prins un contract baban cu hingherii din braila sa duca caini la galatzzo. Acu cauta o firma in galats sa-l plateasca sa-i duca napoi la braila, sa nu se intoarca cu papucu gol. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu cred. Cică-n Galazzo se vinde Șaorma Lăbuș.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ati vazut, ma, cine s-a prins de "figura"?
![]() ![]() Dar, ca sa mai fac un ban ar trebui sa ma pun bine si cu asociatia "Labuci" din Galati-Braila, in privinta castrarii cainilor, chiar asa greu o fi sa castrezi un caine? ![]() ![]() 1) maidanezi = locuri de munca pentru hingheri (nu-i nicio rusine, rusinos e doar sa furi!) 2) maidanezi = sapun ieftin, nu trebuie sa mai importam sapun din UE sau Turcia, il avem aici, ieftin, nu platim bani in plus pentru transport sapun din alte tari UE; 3) maidanezi = manusi, caciuli, alte articole (la ce bun sa cumparam blanuri dubite din import, cand le avem low-cost in tara noastra, chiar in spatele blocului? 4) maidanezi = in cel mai rau caz, ca sursa de hrana, pentru a "supravietui" in Epoca de Criza; asa cum nu a "crapat" niciun chinez mancand carne de caine, asa nu vom crapa si noi, cei suferinzi de foame.. Dumnezeu ne-a dat propriile resurse de supravietuire, iar noi le dam cu sutul.. ![]() <span class='edit'>9 Jan 2013, 01:49:</span> Ntz... Se numeste Shaorma Madame de "Labuci", care poarta numele unei madame care lucreaza la asociatie.. ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 9 Jan 2013, 01:00 Attached thumbnail(s) friptura_de_Labuci.jpg ( Size: 92.42k ) Number of downloads: 366 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Articolul e vechi, din 2002, dar continutul se poate repune in practica: http://www.ziaruldeiasi.ro/local/iasi/hing...-la-iasi~ni2np2
Ia sa dea primarul 10 lei de caine prins, sa vedeti voi cum n-ar mai fi picior de caine prin orasele Romaniei! |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
In poza aia apare carne de caine?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
dragoselu |
![]()
|
Cam asa ceva.. O reteta vietnameza, nu am preparat eu carnea ca doar n-oi fi nebun... poza e luata de pe net..
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am niste rude prin Germania. Copiii alora au plecat intr-o excursie d-aia cu rucsacul in spate, prin Vietnam. Dormeau si ei la gazde. Intr-o zona, cica e traditie mare sa tai cainele daca ai musafiri. O rasa speciala ce-i drept. Ziceau ca nu a fost rea carnea...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In Vietnam, daca stii unde sa mergi, inca mai poti fi servit cu carne de american.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
bine ca nu esti servit cu carnea ta
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
El încă e proaspăt!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(vet @ 8 Jan 2013, 14:13) Iote....acile ii beleaua mare. Desi...pe unde se poate....o HCL care sa oblige sterilizarea animalelor din lantu' taranului (cuplata si cu identificarea acestuia ).... pe cheltuiala primariei...a taranului sau cum s-or intelege.... sunt convins ca ar face minuni. Taranu aduce cotarla la sterilizat....medicu ii scoate ce trebe ... o identifica, deparaziteaza, vaccineaza antirabic.....si il pune si pe nea taranu sa semneze o tidula prin care se obliga sa-i ofere animalului un trai decent si ingradit. Daca ulterior potaia e prinsa in afara gospodariei...amendat dobitocu' . Desi ...din ratiuni electorale....nu vad eu primarul cu sange in instalatie sa faca asta.... . Asta-i solutia.. Tare mi-as dori sa se puna in practica.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Spotul TV va fi difuzat in regim de campanie sociala. "Ideea spotului a aparut exact asa cum ar trebui sa vina marile idei, din viata reala. Maidanezii nu sunt doar o pacoste, cum cred unii, ci si un exemplu pentru comunitate. Desi nu sunt scoliti, n-au pus vreodata laba pe codul rutier, ba mai mult, nici nu disting culorile, cainii pot fi vazuti deseori prin oras traversand pe zebra sau pe culoarea verde a semaforului. Si atunci ne-am zis 'Daca ei pot, toata lumea poate'.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/maidanezii_10871...l#ixzz2HT7wBQd7 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.070 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ia ca ma radicalizez:
- Alocatie pt cutu-cutu in valoare de ZERO lei. - Adaposturile date in grija asociatiilor de cutofili - Daca cineva aduce un caine la adapostul asociatiei, aceasta e obligata sa il primeasca, sa il deparaziteze, sterilizeze, si sa il dea spre adoptie. Cainele nu paraseste adapostul decat cu cipul in fund, crotalul de ureche si tatuaj. Ala de l-a luat e responsabil in fata legii ca si stapan al blanosului. Ca si paranteza si la ora asta aceste prevederi legate de responsabilitate sunt in vigoare dar nu le aplica nimeni. Lasarea lui in libertate = 2000 lei amenda plus preluarea catelului spre eutanasiere. Eutanasierea se va factura catre stapan. - Fiecare ascociatie de cutofili va primi in administrare o anumita zona de unde vor trebui sa stranga si sa ingrijeasca cainii fara stapani. Vor trebui sa aibe call-center unde sa reclami prezenta lui Grivei. Au destui bani cei ca Paula Iacob ca sa plateasca pt asta. - Asociatiile vor face actiuni de sterilizare gratuita a animalelor din curtile oamenilor. Cainele sterilizat nu face pui. Ati râs bine? Ma bucur! Nu o sa vedeti in urmatorii 50 de ani asa ceva in Romanica. Asa ca sparayul cu piper, bata telescopica sunt cele mai bune solutii. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Esti perimat, daca ei pot, toata lumea poate.
Deci si tu. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cosstti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 26 April 11 ![]() |
Totusi cum au rezolvat cei din Sibiu problema cainilor comunitari, ca asta vara, timp de doua zile nu am vazut nici macar un exemplar?
|
--------------------
dacia
sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw.
2o11
- is xx xxx
|
|
vijelie |
![]()
|
Nici macar la intersectiile semaforizate ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Le pune primaria mincare in Dumbrava. La umbra. Nu mai stau in oras.
Eu am vazut citiva uitindu-se ca prostii la giratorii. Nu se prindeau cum devine cazul. This post has been edited by corbex: 9 Jan 2013, 12:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
Astia-s cei mai periculosi, sar la git.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 8 Jan 2013, 16:16) ce zic eu ce pricepi tu... Tie ti se pare normal ca alocatia sa fie 42 de lei pe luna si pentru o javra fara stapan sa se cheltuie 300 de lei?? Suma respectelor, Alydor Ma, nu ne intelegem. Sunt de acord ca alocatia pentru copii e foarte mica dar ce vroiam sa spun e ca n-are legatura cu pretul platit pentru maidanezi. Ca primariile platesc sau nu aia 300 de lei, alocatiile raman aceleasi. Imi mai spun odata parerea ca sa nu se inteleaga cumva ca-s genu' cutu-lover, baba-isterica, etc: Sustin oricand ca nu ar trebui sa existe caini vagabonzi. Pot fi periculosi. Dar sa-i omori pe toti pe motiv ca latra nu e o solutie. Daca facem asta atunci ar trebui sa omoram toti puscariasii. Sunt mult mai daunatori pentru societate decat cainii si cu siguranta intretinerea lor costa mai mult. Si daca tot am inceput, putem omori pe oricine nu respecta regululile si astfel e un potential pericol: pe toti cei care conduc fara permis, bauti si de ce nu, pe oricine forteaza rosul sau galbenul la semafor, nu da prioritate la trecerea de pietoni... Si poate imi spui ca exagerez dar accidentele auto produc cu mult mai multe victime decat cainii. Solutia pe care o propun eu este castrarea si eliberarea lor pe strada. Cum am spus, costurile ar fi aproximativ aceleasi cu cele pentru eutanasiere si nu ar mai aparea problemele sociale, morale, etc. Problema e ca cineva trebuie sa vrea sa faca asta si sa vrea s-o faca bine. Ori, dupa cum stim, in Romania totul se face in bataie de joc, fara vreun plan macar pe termen scurt si tot ce se face se face pentru a se crea premisele de furt. Nimeni nu vrea sa rezolve probleme definitiv pentru ca o problema rezolvata nu mai da ocazia de manevre. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(zax @ 9 Jan 2013, 12:44) Dar sa-i omori pe toti pe motiv ca latra nu e o solutie. Initiatorul topicului cu siguranta nu de latratul lor a fost deranjat. Si am impresia ca nici sfaturile pe care le-ai dat nu se refereau la modul cum ar trebui evitat latratul cainilor vagabonzi.Asa cum ursii agresivi se impusca si nu le plange nimeni de mila, asa si cu cainii agresivi ar trebui sa fie la fel. Problema e cu identificarea cainilor agresivi din haita intreaga. QUOTE(zax @ 9 Jan 2013, 12:44) Solutia pe care o propun eu este castrarea si eliberarea lor pe strada. Cum am spus, costurile ar fi aproximativ aceleasi cu cele pentru eutanasiere Daca o injectie + o parpolire/ingropaciune costa la fel ca sterilizarea, inseamna ca medicina sterilizarii a facut progrese uriase in ultimul timp, in special pe partea de costuri. Probabil te referi la un fel de Dacia a sterilizarii, ieftina si cu minimum necesar. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Merced |
![]()
|
zaxule, da' de ce sa nu-i eliberezi pe camp dupa sterilizare? Sau in padure? Sau in varfu' muntelui?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(vet @ 8 Jan 2013, 14:13) Iote....acile ii beleaua mare. Desi...pe unde se poate....o HCL care sa oblige sterilizarea animalelor din lantu' taranului (cuplata si cu identificarea acestuia ).... pe cheltuiala primariei...a taranului sau cum s-or intelege.... sunt convins ca ar face minuni. Taranu aduce cotarla la sterilizat....medicu ii scoate ce trebe ... o identifica, deparaziteaza, vaccineaza antirabic.....si il pune si pe nea taranu sa semneze o tidula prin care se obliga sa-i ofere animalului un trai decent si ingradit. Daca ulterior potaia e prinsa in afara gospodariei...amendat dobitocu' . Desi ...din ratiuni electorale....nu vad eu primarul cu sange in instalatie sa faca asta.... . ![]() Da o lege nu se poate, tre musai HCL ? Si masura sa fie sprijinita de asociatiile de protectia animalelor, cabinetele veterinare, voluntari ... si cine se implica ... sa aiba anumite scutiri de taxe, facilitati... ceva care sa-i faca sa se implice cati mai multi. Si cine nu vrea sa-si sterilizeze cainele, ca vrea sa aiba pui ... sa plateasca ceva taxe, iar daca cainele ii prins liber ... amendat de sa nu mai stie de el. Deageaba cureti orasu de comunitari ... daca nu elimini cauza. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 9 Jan 2013, 13:05) Daca o injectie + o parpolire/ingropaciune costa la fel ca sterilizarea, inseamna ca medicina sterilizarii a facut progrese uriase in ultimul timp, in special pe partea de costuri. Probabil te referi la un fel de Dacia a sterilizarii, ieftina si cu minimum necesar. Vezi? D'aia exista ciini pe strada. De eutanasiat, ii eutanasiezi o singura data. Dupa aia din ce mai traiesti ? Cum iti mai apropii 99% din alocatia de cutzu? O sterilizare repetata si vesela, pusa de acord cu cursul dolarului, cu cursul de intinerire al nevestei, cu cursul nevoilor vet-ului, cu nevoile primarului si directorului de resort, plus nevoile asociatiilor "I love cutzu-cutzu" conduce catre un alt nivel civilizatie de confort. This post has been edited by corbex: 9 Jan 2013, 13:40 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
"Dar sa-i omori pe toti pe motiv ca latra nu e o solutie."
De ce? Au fost consultati contribuabilii (pt ca ei platesc distractia) si s-a tras concluzia ca fauna canina (chiar si castrata) e tot ce lipsea din spatiul public urban ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 09:34 |