Atacat de caini in centrul Bucurestiului
![]() ![]() ![]() |
Atacat de caini in centrul Bucurestiului
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Attached thumbnail(s) Moldoveanca.jpg ( Size: 33.05k ) Number of downloads: 369 |
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
E prea blonda.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Lasa ca o vopsim noi la Victoras pe prispa...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dragoselu |
![]()
|
Macar la engleza am cu cine ma intelege, cu cine vorbi.. La franceza eu puneam intrebarile, eu raspundeam..
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai, da... Tocmai d-aia.
![]() (intrasem in "casa" lor) This post has been edited by vis-a-vis: 6 Jan 2013, 23:14 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aha, deci era pericol.
Si te intrebai de ce se inarmeaza lumea contra cainilor, dar recunosti ca si tie iti tremura ilicul pe tine cand treci printre animalele conlocuitoare? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Deloc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
klaus |
![]()
|
pe forum a avut timp sa corecteze...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Prin urmare cauți rablă cu volan pe dreapta, în speranța că îți îmbunătățești engleza?
|
--------------------
-
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 7 Jan 2013, 00:23) Av cors! Hed it not biin for ior cuescen, ai udnt av sacciidid tu cheri sau maci garlic... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 6 Jan 2013, 23:33 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Lasă engleza. Mai povestește-ne cum execuți cu sânge rece patrupedele.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Vrei să-l plasezi în branch-ul nou deschis în Băicoi, pe post de hingher?
|
--------------------
-
-
|
|
julian69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 6 January 13 From: lyon franta ![]() |
ce fel de engleza e asta ca nu prind nimic din ea
|
--------------------
renault
12 TL
1969
- AP-965-JP mai bine sa vina ploaia astazi decat sa vina intr-o zi cu timp frumos :-)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
un spray mic cu piper te scapa de multe belele d-astea. sau un spray mare (150 ml).
io am permanent in rucsacu cu care merg la scarbici un spray de 150 ml. ocazional mai am si in geaca unu mic de 50ml. de ghidonu biclei am agatat un spray mic care sta permanent acolo. in masina am altu. la orice iesire in oras imi iau cu mine un spray d-asta. exclusiv ptr caini. si pot sa zic ca mi-a fost util. mai ales in iesirile cu bicla. e mondial sa vezi potaia proaspat "parfumata" c-un jet puternic, cum se da cu capu de pamant si schelalaie ca apucata. si asta e suficient sa-i descurajeze si p-ailalti din haita. sfat: daca va luati asa ceva, aveti grija sa fie cu duza mare (adica d-ala de imprastie la distanta). ca daca are duza mica face puf ca un parfum, la 10 cm in fata voastra. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' nu mai bine, in loc sa cari atatea tuburi, te dai cu spray pe pantaloni inainte sa iesi din casa ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
io-ti zic ca am permanent un spray pregatit si tu tot latri....
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Intrebare de baraj: e legal sa ai si sa folosesti asa ceva?
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De ce n-ar fi? Streseaza maidanezii?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Nu la maidanezi ma gandeam cand am pus intrebarea, dar e evident ca asa ceva poate fi folosit si contra oamenilor. Si atunci, intrebarea are sens: am voie sa folosesc un spray de asta, macar in scop de autoaparare? Nu se considera ca e "arma alba"?
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
Depinde de piper.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cele cu piper alb, nu!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Cele cu piper defensiv sunt permise.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Am din acesta:
Merge super, chiar si pe mîțe. This post has been edited by garlic_dog: 7 Jan 2013, 19:15 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Sa incerci si pe un dulau d-ala hotarat sa vezi ce se intampla
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 09:28 |