Viteza maxima SN
![]() ![]() ![]() |
Viteza maxima SN
Antrax |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 8 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
- TN 08 UNB Dacia Super Nova 1,4 MPI. Membru RR
|
|||
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mergea si mai mult garantat, dar:
1) Afara ploua 2) Nu am cauciucuri noi Attached thumbnail(s) DSCN2839.JPG ( Size: 188.85k ) Number of downloads: 2825 |
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Coane Antrax..esti mitoman!
Coane kid88..esti mic copil...auzi..te dai rotund cu SN cu 150...giiizaaazz... Coane Antrax...de ce zic ca esti mitoman: Simplu Daca inmultesti turatia maxima cu raportul de demultiplicare al cutiei iti da 162 km/h Daca scoti limitarea (taiatul injectiei) ajungi probabil undeva pe aproape de 170-180 DAR 205....HAI SA FIM SERIOSI! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Plus ca abatarea kilometrajului e imensa:la 180 km/k pe bord ai cam 165 km/k (demonstrat cu radarul sau cu programul ala Dacia).Am inteles de la un mecanic,ca oricum nu poti sa treci de 180 km/k (reali) cu cutia asta ,probabil ce castigi la acceleratie,pierzi la viteza maxima.Oricum Antrax,stai linistit masina ta NU are 100 de cp,si NU prinde 200 km/k.Si chiar daca ar avea 100 de cp,tot nu ar ajunge la 205, km/k din cauza cutiei.Poate zici si ce modificari ai facut la motor sa iti zic cati cati cp reali ai.
This post has been edited by SorinTSI: 2 Sep 2005, 07:55 |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Io zic sa luati documentatia, sa vedeti demultiplicarile pe rapoartele cutiei si pe pinionul principal, sa calculati dimensiunea rotii si la sf. sa bagati in ecuatie rezistenta la inaintare si frecarea componentelor angrenate, poate si o usoara patinre a ambreiajului.
Ia sa vedem, de la cei care se lauda de viteze din astea aproape de viteza luminii, ce v-a dat din calcule? Deci care este viteza maxima in conditii IDEALE? Si cam care credeti ca este cea maxima in conditii REALE? Credeti ca reusiti sa faceti acest mic calcul? Ia sa vedem, ce rezultate aveti? Hai, nu va fie jena, ca doar sunt niste biete calcule matematice... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
va zic eu
![]() cu 100cp atingi 180 cu 140cp atingi 190 cu 190cp atingi 203km/h !!! si acolo ai 6200rpm ! ok ? |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Sa atingi 205km/h iti trebuie un motor de minim 130CP pe o greutate de 850kg (totala) cu un raport de peste 4,3 al cutiei in treapta a 5 - a.
Si bineintele cum a spus cineva mai sus o turatie de cc. 6500. Comparabil cu un Renault 19 Williams de fabrica, care nu are doar motorul TOTAL diferit de SN, dar si raporturile cutiei de viteza. This post has been edited by cei7pitici: 2 Sep 2005, 09:05 |
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Mai mult de 168 km/h n-am reusit sa trec niciodata (cred ca viteza reala era in jur de 164-165). Cel caruia i-am vandut-o mi-a spus ca a atins 170-171 dar mi-e greu sa cred.
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Glumetilor....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
lui ii place sa viseze
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Antrax |
![]()
|
Am sa fac o poza sa va arat la toti ca nu este chiar asa cum ziceti voi.... la 180Kmh masina este in 4700-4800RPM. Hai ziceti ca nici turometru nu merge bine ca aia nu mai cred. Masina era absolut goala doar scaunele de fata si chilometrajul se oprea la 185. Poate este prost chilometraju cum ziceti voi, dar m-am dat cu o mazda care deabea la viteza de 215 a trecut pe langa mine.... Si la aia ii mergea chilometrajul aiurea??? Mai ganditiva....
This post has been edited by Antrax: 2 Sep 2005, 23:56 |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu am poza cu DSN la 165 . Maxim am scos si din DSN si din Logan 170 . Masina in ambele cazuri era incarcata full.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Antrax |
![]()
|
Asa... Am o poza cu masina la aproape 180kmh. Mai mult nu am avut unde sa-i mai dau. Pe viitor o sa fac poze la viteza mai mare. Deci mai calculati o data si vedeti cum e cu cutia totusi sa vedeti ca intradevar SN poate merge si mai mult de atat.
Attached thumbnail(s) Snap2.jpg ( Size: 12.93k ) Number of downloads: 2833 |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
asarban |
![]()
|
Coane..ne lasi...go si canta la alta masa...am avut si noi DSN, am avut si noi initiative vitezomanice, am stiut si noi pe de rost mecanica la DSN...cu altii..eu zic sa te muti pe forumul de trabant, poate obtii de acolo ovatiile dorite..aici maxim "lasa-neeeeee lasa-neeee"
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
QUOTE(Antrax @ 3 Sep 2005, 00:34) Am sa fac o poza sa va arat la toti ca nu este chiar asa cum ziceti voi.... la 180Kmh masina este in 4700-4800RPM. Hai ziceti ca nici turometru nu merge bine ca aia nu mai cred. Masina era absolut goala doar scaunele de fata si chilometrajul se oprea la 185. Poate este prost chilometraju cum ziceti voi, dar m-am dat cu o mazda care deabea la viteza de 215 a trecut pe langa mine.... Si la aia ii mergea chilometrajul aiurea??? Mai ganditiva.... acolo ai 5000 rpm ![]() si vezi ca ti-am dat datele problemei mai sus !!! pune mana pe un pix si pe o foaie de hartie , ia datele cutiei , specificatiile rotilor si calculeaza !!! 203km/h la 6200RPM in treapta a V-a , doar DOAR DOAR DOAR !!! daca ai in jur de 190cp !!! |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Antrax |
![]()
|
Da mai asarban....baiatu cu frigideru...asa-i cum zici tu...tu poate ai 3 clase ca trenu dar cu masinile.....esti AS... eu zic mai bine sa stai cuminte si sa taci atata timp cat vorbesti din amintiri
|
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.722 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Antrax @ 2 Sep 2005, 01:40) La ce viteza maxima ati ajuns cu SN fara a modifica sau schimba cutia?? Eu am ajuns cu a mea undeva la 200-205Kmh, iar cineva a spus ca nu ai cum sa ajung la asa o viteza cu cutia originala sau fara a umbla la ea. 200-205km/h se intampla doar in picaj. Adica arunci masina dintr-un avion si o sa vezi 200km/h pe bord. Cu o singura conditie: ii pui o elice la kilometraj. Pe pamant nu se poate asa ceva. Auzi 200km/h cu SN-ul ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ahoe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 20 April 04 From: Bucuresti ![]() |
George B nu sunt de acor cu ce ai scris tu aici
cu 100cp atingi 180 cu 140cp atingi 190 cu 190cp atingi 203km/h !!! si acolo ai 6200rpm Cu ford focus de 100 cp am mers cu 200 si nu cred ca poate fi eroare asa de mare . Cu polo 75 cp am mers cu 175 km . Cu 140 cp si 190 treci lejer de 200 . Nu pot sa spun o viteza anume pt ca nu am incercat eu . Povesti am auzit destule |
-------------------- Montam folie omologata RAR
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
da poate ai motor de un renault mai vechi ...nu mai stiu exact cum se numea ...am inteles ca e fff puternic si se potriveste pe sn si slz
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
asarban |
![]()
|
La supernove...
Doar nu la Octavia de 90 cp care are vmax 182 110 are vmax 197 130 vmax 206... |
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
A urcat-o pe elevator si i-a dat in gusa. Da asa de tare ii tremura elevatorul ca o iesit imaginea in ceata
![]() Cu tractorul pe aratura, cu a 5-a, ai impresia ca ai 205 Km/h... abia daca mai ramai cu dinti in gura ![]() This post has been edited by sinaxis: 3 Sep 2005, 21:00 |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Antrax |
![]()
|
De fapt poza aia este luata dintr-un film. Este filmat. Poate sunt pe aici uni care au cip pe masina si poate pot confirma spusele mele. Eu nu am cip, nu stiu cum arata, eu am schimbati parametrii calculatorului. Iar la partea cu CP pentru o anumita viteza nici eu nu sunt de acord dar na...
|
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
Da pana la urma cum ai ajuns la concluzia ca ai mers ci 205km/h
|
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
Antrax |
![]()
|
Nu sunt sigur ca am mers cu 205 su 210 sau etc.... am aproximat. Cert este ca m-am dat cu varumiu cu o mazda 323 si el a zis ca avea undeva la 210-215 Kmh cand m-a depasit. Chilometraju de SN se opreste la 185Kmh.
This post has been edited by Antrax: 4 Sep 2005, 00:27 |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mmmm, ce de necunoscute au aparut dintr-o data in ecuatie...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Antrax |
![]()
|
Apropo cu CP pentru anumite viteze.... Cum iti explici GeorgeB ca o mazda de 90CP poate ajunge la o viteza de aproape 220 Kmh??? Si la aia chiar ii merge bine chilometraju nu este dacie
|
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
klaus |
![]()
|
Zici ca-i merge bine kilometrajul.... Asa zici deci...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
Aoleu acu ai mai crescut viteza la 210 , eu zic sa te trezesti ca este dimineata si nu de alta dar sa nu cazi din pat mergand cu asemenea viteza
Acu pe bune cum sa mergi cu o SN cu 210 si sincer nici 100Cp nu ai |
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Antrax, practic si teoretic (ca sa spun asa) o asemenea performanta este imposibila cu o DSN nemodificata.
Hai sa facem o analogie. Sunt sigur ca ai mers cu bicicleta macar o data in sprint. Ei, ai observat atunci ca dupa ce ai atins o anumita viteza, oricat ai fi fortat sa pedalezi, viteza nu mai crestea ci doar se mentinea la valoarea maxim atinsa?? Explicatia? Forta (cuplul motor) cu care apasai tu pedala era mai mica sau cel mult egala cu acel cuplu - sarcina care apare in roata motoare atunci cand mobilul accelereaza. Mutandis mutandis, la DSN motorul la o anumita turatie si o anumita sarcina, nu mai este capabil sa accelereze pentru ca (nu tip ci doar vreau sa ma fac inteles) forta cu care detenta actioneaza asupra capului pistonului este mai mica sau cel mult egala cu acel cuplu sarcina pe care roata masinii trebuie sa-il invinga pentru ca mobilul sa accelereze Ma intelegi ce vreau sa spun?? |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 23:11 |