Vis..., l-am visat pe Corbex...
![]() ![]() ![]() |
Vis..., l-am visat pe Corbex...
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Ti-a scazut glicemia,bag sama..
![]() Mar dupa ciucalata? |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(cdadan @ 3 Feb 2013, 12:16) Nu-s atat de disperat incat sa numar caloriile. Incerc doar sa mananc mai putin si mai usor in a 2-a parte a zilei. Ideea e ca ma obisnuisem pe la 10-11 seara sa mai ciugulesc cate ceva (un pic de ciocolata, niste alune, biscuiti etc.) si alea se duceau direct in depozit. ![]() QUOTE(cdadan @ 4 Feb 2013, 00:22) Deci, fitzar cicolata a drac, nu prea ma omor cu ea, dar citind aici, m-a prins pofta si am dat lovitura prin stocurile nevestei. Acuma bag si-un mar rosu, pentru digestie. ![]() eo zic ca tu tre' sa meri la dezintoxicare de ciocolata, parerea mea.. ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Acolo am dat o insiruire, din intamplare ciocolata era prima pe lista, o halesc destul de rar, in nici un caz zilnic.
![]() Cert e ca, daca n-o pomeneai, sigur n-o haleam. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(neumann @ 3 Feb 2013, 21:08) cdadan, daca mananci doar o ciocolata seara, in loc de doua, s-ar putea sa fie fix pix. E mai greu decat pare.. Regula de baza e sa nu mananci cu mai putin de 2 ore inainte de culcare, din cate stiu eu, astfel incat sa ai digestia terminata pana cand dormi (acum depinde si ce mananci, unele alimente se digera mai repede, cum ar fi fructele, altele mai greu). Atenție că merele au obiceiul prost să se lase destul de greu digerate. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(cdadan @ 2 Feb 2013, 22:40) Mosule, da-o dracu de rabla. Problema-i alta: in ultimile ~2 luni am pus vreo 3-4 kile, adica colac de salvare deasupra bracinarilor. Pana si nevasta mi-a batut obrazul de vreo doua ori. ![]() Cert e ca, de o saptamana, am incercat sa reduc haleala, in special seara. Adica bag pe cat posibil chestii mai lejere, gen supa, salate si alte kkturi mai putin calorice. A, si incerc sa imping caruciorul pe-afara macar de 2-3 ori pe saptamana, cate o ora. La mine a fost invers. Adica de cand a venit bebe pe lume am dat jos vreo 6 kile si mai am putin si ating 80 kg. Cred ca din cauza stresului cu asta mic si a alimentatiei lipsa ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Și nici nu ai făcut jogging noaptea?
|
--------------------
.
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(dan22y @ 4 Feb 2013, 09:15) La mine a fost invers. Adica de cand a venit bebe pe lume am dat jos vreo 6 kile si mai am putin si ating 80 kg. Cred ca din cauza stresului cu asta mic si a alimentatiei lipsa ![]() ![]() Eu am gatit in casa 1-2 luni, tot timpul aveam grija sa fie mancare pregatita, sa nu faca nevasta foamea, peste zi. Iar la mine mancarea nu prea iese dietetica. ![]() Seara mancam bine, iar dupa 9-9:30 pm cand nevasta merge cu juniorul la somn ... program liber pana pe la 12. Si de plictiseala, ma lipeam de-o bere cu lamaie, care merge unsa cu niste alune sau te miri ce gustari de-astea. Din obisnuita, pe la 10 pm incepea sa-mi fie foame. Asta a fost primul semn nasol. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
Tie ti-e dor de dubita
![]() |
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
M-ai prins.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Doamne ajuta!
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Regim. Magic.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai mirarea trebuia sa fie cand avea omu' 120 de kile. Traind acolo, cum reuseste sa aiba?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Facea naveta.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
Și-a luat brad.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:32 |