Vis..., l-am visat pe Corbex...
![]() ![]() ![]() |
Vis..., l-am visat pe Corbex...
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Tu l-ai visat pe Mihai Viteazu.
Nu mai da quote aiurea. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Ca misterul nopții să se destrame, doresc una poză, imagine, relativă, reală pe cît posibil a Corbexului.
Să-mi fac și eu o idee. Că, poate o fi fost Mihai Viteazul, deși... This post has been edited by garlic_dog: 1 Feb 2013, 20:44 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Au fost contemporani. Da' atunci nu se invitase aparatu' de fotografiat ...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E ala pletos care a dat in mintea copiilor
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
garlic_dog |
![]()
|
Mulțumesc tuturor.
Mă bag la o altă oniriceală. Hope it gonna be different. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
asteptam cu sufletul la gura sa aflam, maine dimineata!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
89.1
Mastodonților ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
parca badea darma popice in poza aia nu?
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
anorexicilor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai ales eu
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(bion @ 1 Feb 2013, 17:28) Mosule, da-o dracu de rabla. Problema-i alta: in ultimile ~2 luni am pus vreo 3-4 kile, adica colac de salvare deasupra bracinarilor. Pana si nevasta mi-a batut obrazul de vreo doua ori. ![]() Cert e ca, de o saptamana, am incercat sa reduc haleala, in special seara. Adica bag pe cat posibil chestii mai lejere, gen supa, salate si alte kkturi mai putin calorice. A, si incerc sa imping caruciorul pe-afara macar de 2-3 ori pe saptamana, cate o ora. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
garlic_dog |
![]()
|
No, azi visat-u-am nimic.
Adică meamuitatcardulacasă. Ăn pricipiu. E bun si somniferul la ceva, hîc. Notă: Toate elementele ce au dus la atingerea ortografiei au fost simulate din computer. This post has been edited by garlic_dog: 2 Feb 2013, 23:30 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa impinga TDI-ul de atatea ori pe saptamana cate o ora si ajunge repejor in forma maxima.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca alegi seara fruct, e suficient fara alte combinatii.
Painea prajita o ungi bine cu untura d-aia buna de la voi. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
Ei nu doar fruct ca te arde matul dupa. Mai bine suc distilat din fructe...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
A, multumesc frumos, sa mancati voi seara paine cu mar.
![]() Eu prefer totusi, ceva mai elaborat. Si n-are rost sa fac foamea, daca reduc di excesele calorice e suficient. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neumann |
![]()
|
tre' sa reduci zaharu si carbohidratii. Si sa scoti grasimile complet. Daca vrei sa slabesti, trebuie sa faci sport, pui mai multi muschi si arzi caloriile mai eficient. Necesaru zilnic ar fi pe la vreo 2100 kcal, totul e sa arzi mai mult decat consumi.
|
--------------------
...
..
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
Nu-s atat de disperat incat sa numar caloriile. Incerc doar sa mananc mai putin si mai usor in a 2-a parte a zilei. Ideea e ca ma obisnuisem pe la 10-11 seara sa mai ciugulesc cate ceva (un pic de ciocolata, niste alune, biscuiti etc.) si alea se duceau direct in depozit.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 3 Feb 2013, 07:48) Evident, ma refeream la grasimi saturate ![]() cdadan, daca mananci doar o ciocolata seara, in loc de doua, s-ar putea sa fie fix pix. E mai greu decat pare.. Regula de baza e sa nu mananci cu mai putin de 2 ore inainte de culcare, din cate stiu eu, astfel incat sa ai digestia terminata pana cand dormi (acum depinde si ce mananci, unele alimente se digera mai repede, cum ar fi fructele, altele mai greu). |
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:27 |