Vis..., l-am visat pe Corbex...
![]() ![]() ![]() |
Vis..., l-am visat pe Corbex...
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
10 kg am dat jos, mai am 35
![]() ![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Lejer.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 1 Feb 2013, 11:42) Daca a prins barcazu' ala al lui Marco Polo din potrea pe apa ,e batran rau! <span class='edit'>1 Feb 2013, 16:58:</span> QUOTE(tatabobu @ 1 Feb 2013, 14:06) Esti cat Lastunu',tato!Incep sa cred ca aia din avatar e masina personala! This post has been edited by daniM: 1 Feb 2013, 17:02 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(ady77 @ 1 Feb 2013, 15:47) Parea ca te excluzi ![]() Oricum eu m-am hotarat sa parasesc clubul umflatilor daciaclub, mi-am propus sa ajung la 80 kg in 6 luni ![]() In 6 luni? creca daca te sui pacantar atingi 80 in cateva milisecunde, nu-ti trebe 6 luni! Mai bine ceri la admini sa iti sterga contul, si ai parasit clubul umflatilor daciaclub. E cea mai usoara cale, parerea mea. In plus, poti sa mananci si sa bei cat vrei tu, fara sa faci sport! |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am exagerat cu 80 kg, la 90kg ma opresc din slabit si ma declar multumit
![]() ![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Clujene ,sa faci asa foame pentru un bemfeu.
![]() Usturoi asta mic al dracu` pelea lui. dupa vise e si gay si gerontofil. De chestia cu rochia oii nu mai zic nimica ![]() PS M-am dus si m-am cantarit. M-au trezit ai de la SMURD. Cica strigam suta cu bataie, suta cu bataie. Cantaru firmei arata 99,9 kg. Mai tai vreo 5 raman 94 si-o kkr.( alea 5 is masluite la cantar de patronat ca sa zica " va ingrasati pe banii mei umflatilor"). De vina e moldobozgo ca a facut hectare de prajituri si io m-am simtit obligat sa le manac ca sa se simta gospodina implinita. This post has been edited by bion: 1 Feb 2013, 17:30 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Si cand mananci pentru sufletu' matale ,ce mananci?
This post has been edited by daniM: 1 Feb 2013, 17:30 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Ei,nene bion,nu da vina pe nevasta..
Puteai refuza.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu mai primea nici mancare rece...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daniM |
![]()
|
Si cand vine de la iurta ,de la cazan,mananca trei zile pufuleti?Mananca!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si vrei sa dea in depresie post climax ca nu o iubeste nimeni( aici are dreptate
![]() Gugulane io sunt insurat din secolu trecut am renuntat sa mai am initiative la capitolul haleala cand sunt acasa. Pap tot sa nu spuna ca`s rau.Cand mai fug de acasa manc de regim=hiperproteic, hiperlipidic, hiperglucidic , ad libitum ![]() Gluma-i gluma dar sarbautorile de anu asta s-a concretizat in +10. ![]() This post has been edited by bion: 1 Feb 2013, 17:38 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(bion @ 1 Feb 2013, 17:36) Si vrei sa dea in depresie post climax ca nu o iubeste nimeni( aici are dreptate ![]() Gugulane io sunt insurat din secolu trecut am renuntat sa mai am initiative la capitolul haleala cand sunt acasa. Pap tot sa nu spuna ca`s rau.Cand mai fug de acasa manc de regim=hiperproteic, hiperlipidic, hiperglucidic , ad libitum ![]() Vezi ca ad-libitum e maxim 300 de grame |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
Nu e lege dar e ultimul lucru care-l mai faci in viata.
gugulane , poate la o plomba ca la potol abia se deschide ranza. This post has been edited by bion: 1 Feb 2013, 17:51 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
Domnisoara tragismu e dupa ce spui NU
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
kumule ai trecut pe la biserica si ti-a dat o bere si friptura cu ciuperci?
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da, Timisoreana. De acum 10 ani.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
...Muamă ce atac nuclear am stîrnit cu visul. Fi-mi-ar de cap!
Să mai mă duc la somn? Băi, îl știți pe Ilarion Ciobanu? Ei, pă ăla cred că l-am visat. I hope. Chiar, mai trăiește? This post has been edited by garlic_dog: 1 Feb 2013, 20:06 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Traieste pe Champs Elysees
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Iulia, cu tine o să am o vorbă.
Așa simptțesc. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
iulia_boris |
![]()
|
E de bine?
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
garlic_dog |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 1 Feb 2013, 20:29) Merge, dar cușma e mai mult o cipilică evreiască. Eu visai un cioban cu o cușmă cît o roată de Dodge. 1 Feb 2013, 20:35: QUOTE(iulia_boris @ 1 Feb 2013, 20:23) Apăi, cum nu? Numa să mă hotărăsc. This post has been edited by garlic_dog: 1 Feb 2013, 20:35 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:43 |