Vis..., l-am visat pe Corbex...
![]() ![]() ![]() |
Vis..., l-am visat pe Corbex...
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Mai degraba nu te-ai prins tu, da' e mai bine ca nu ti-ai dat seama.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Infaptuirea e una, sarbatorirea e alta.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
hmm, dai povete. Esti mai batran ca corbex?
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Merced |
![]()
|
Nu.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 1 Feb 2013, 09:37) Se facea ca eram intr-o excursie prin Brasov cu mai multi amici. Si am ajuns la o petrecere cu multi invitati. Varste diferite, pasiuni si idei asisderea. Am remarcat o persoana imbracata in blanuri de oaie, cu cusma pe cap si cam la vreo 45 de ani. Iar acea persoana mi-a aratat o colectie de purcelusi si de masti, toate din ceramica, puse la loc de cinste. Alaturi era si un obiect, gen macheta, a siglei daciaclub. Am intrebat persoana: Corbex? Da, de unde stii? Pai eu sunt garlic, ala ce spune aberatii pe forumul vostru. Ehh, nu-i chiar asa, vorbeste lumea. Si, cu ce treburi prin Brasov? La un chef cu amicii de pe alt forum. Si cam asta a fost, ca m-am trezit din somn. nu prea arata ca in descrierea ta ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
S-a îngrășat de când cu USL-ul la putere.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Aia-i corabia lui Base?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Probabil, nu vezi cine-o păzește?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Da ma bine... tu din bucuresti, el din Bucuresti si v-ati gasit sa va intalniti la Brasov. Cu unul din Bucuresti. Nu din Brasov. Nu cu Shush, nu cu, GIM, nu cu Maho, nu cu mine... cu unu din Bucuresti... Bravos natiune...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Alydor @ 1 Feb 2013, 12:20) Da ma bine... tu din bucuresti, el din Bucuresti si v-ati gasit sa va intalniti la Brasov. Cu unul din Bucuresti. Nu din Brasov. Nu cu Shush, nu cu, GIM, nu cu Maho, nu cu mine... cu unu din Bucuresti... Bravos natiune... Suma respectelor, Alydor Asta imi aduce aminte de o faza, cu 2 italieni singuri in birou, vorbeau in romana. |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ma mai si afuriseste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dai la operatie?
This post has been edited by corbex: 1 Feb 2013, 13:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Asta presupunând că aș fi operat.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
Lume invidiuasă și rea. În același timp.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Umflati-lor...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Umflatii nostri.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
0.11.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
Subtire ca lama.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Clar. Post si rugaciune.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da unde am zis io ca-s vreun manechin?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:39 |