Combaterea inmatricularii in BG - intre mit si man
![]() ![]() ![]() |
Combaterea inmatricularii in BG - intre mit si man
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(magda @ 3 Mar 2013, 19:41) corbex eu platex taxe in bulgaria 400 de euro pe an.tu platesti 100 de ron. De ce nu platesti si tu 100 de lei in Romania? Esti masochista? ..din moment ce am platit 300 de euro pe o masina si am inscris o la bulgari Pai vezi? Daca puteai plati 15.000 euro pe o masina noua, nu mai simteai nevoia sa te duci la Bulgari. Si realizai ca e un pret de masina modesta. 300 de euro e pret de bicicleta. De bicicleta proasta, vreau sa zic. Biciclistii de pe forum platesc pe una cam 5-6 masini de-ale tale. This post has been edited by corbex: 3 Mar 2013, 19:47 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
magda |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 321 Joined: 4 November 10 ![]() |
si cu asta am terminat.ca te bag prea mult in seama si pe urma te duci sa ti inscrii masina la bulgari.esti limitat prietene...apropos..DRAGA sa i spui concubinei tale..nu mie.si vezi ce faci cu oile alea pe camp...acolo cred ca iti este locul.
3 Mar 2013, 19:48: eu am dat 3000 de euro pe masina.si nu vreau sa mai dau 5000 la taxa simplu.cu banii astia imi 2 jungiuri de solenza ca a ta si plateam in romania.prietene eu vreau ceva mai mult cum am spus.tu te complaci in mizerie. This post has been edited by magda: 3 Mar 2013, 19:48 |
--------------------
renault
laguna 1 v6
1995
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai grait ca o doamna. Ceea ce si esti, desigur!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ne lasi fara hartie igienica pe vremurile astea. Rusine!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
magda |
![]()
|
esti un complexat si un frustrat.de asta merge tara cum merge.e plin de cei ca tine.pacat.esti foarte limitat.
3 Mar 2013, 19:53: si inca ceva eu am deja un jungi pentru care platex taxe si impozite in romania. 3 Mar 2013, 19:54: te oftici ca nu poti sa iti cumperi ceva mai bun decat junghiul ala de solenza?mergi pe jos prietene.mergi pe principiul sa moara si capra. This post has been edited by magda: 3 Mar 2013, 19:54 |
--------------------
renault
laguna 1 v6
1995
|
|
corbex |
![]()
|
Vrei sa fii concubina mea? Eu am o tuse pentru care nu platesc nimic. Sintem facuti unul pentru altul.
Nu-mi pasa daca moare sau traieste capra. Idealul meu e vaca. This post has been edited by corbex: 3 Mar 2013, 19:55 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
magda |
![]()
|
mda.fara argumente.incepem sa fim amuzanti.eu zic sa o iei pe mama ta sa fie concubina ta.poate asa te suporta.
|
--------------------
renault
laguna 1 v6
1995
|
|
corbex |
![]()
|
Recunosc ca m-am inselat. Citeva momente chiar eram dispus sa cred ca esti o doamna.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O doamna care dezmembreaza masini vechi, sa nu spui ca nu ai mai pomenit.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Auzi madam? Da' vad ca ai o masina cu motor V6 in semnatura, inseamna ca nu te deranjeaza un consum de 10-12 in afara si 15-17 in oras, deci inseamna ca ai ceva bani, asa ca nu vad de ce te plangi.
Daca n-aveai bani iti luai un Matiz cu 1000-1500 de euro si nu te mai durea nici de taxa in Bulgaria, nici de consum. |
--------------------
.
.
.
|
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
Ati vazut cum zgandarirea unui subiect ca asta dezbina ? Daca ai ajuns sa categorisesti un seaman dupa modul in care acesta incearca sa isi protejeze bugetul , neincalcand deocamdata nicio lege EUROPEANA ( nu uitati ca din 2007 suntem in UE ) inseamna ca politica catipalisto-corporatista te-a virusat rau.
O fi asa greu sa iti vezi de ograda ta si sa nu te mai .... grija de cum isi cheltuie si economiseste banii vecinul ? |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
magda |
![]()
|
cu madam sa vb cu mama ta. te oftici ca nu ai si tu v6? consumul masinii nu are legatura cu ce vb noi aici.dar vad ca si tie iti place sa te bagi aiurea.
3 Mar 2013, 20:51: daca am ceva banii trebuie sai dau statului...ca asa vreti voi? statul trebuie sa ofere conditii pentru a platii impozitele etc..nu inseamna ca daca am si ceva bani de o masina trebuie sa dau la stat 5000 de euro.... 3 Mar 2013, 20:53: si am mai scris ...am deja un jungi pentru care platesc taxele la stat.asa ca .. 3 Mar 2013, 20:54: apropos..matiz sa iti iei tu..poate vreau ceva mai mult pe banii mei..simplu. This post has been edited by magda: 3 Mar 2013, 20:54 |
--------------------
renault
laguna 1 v6
1995
|
|
corbex |
![]()
|
Na, ca va z-iso !
3 Mar 2013, 21:11: QUOTE(kosfunny @ 3 Mar 2013, 20:41) O fi asa greu sa iti vezi de ograda ta si sa nu te mai .... grija de cum isi cheltuie si economiseste banii vecinul ? Atunci de ce vii sa te plingi aici? Ai vrut sa dezbati problema, ai avut parte de dezbatere. Du-te si-n China, dara fara sa te plingi. This post has been edited by corbex: 3 Mar 2013, 21:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorinrs |
![]()
|
![]() Kalakitza Group: Members Posts: 259 Joined: 24 October 06 ![]() |
QUOTE(corbex @ 3 Mar 2013, 22:07) Na, ca va z-iso ! <span class='edit'>3 Mar 2013, 21:11:</span> Atunci de ce vii sa te plingi aici? Ai vrut sa dezbati problema, ai avut parte de dezbatere. Du-te si-n China, dara fara sa te plingi. In afara de inflamarea spiritelor, tu nu dezbati nimic din motive tehnice: esti limitat, too small cum se spune, esti doar un looser caruia i se da prea multa atentie aici pe forum si care jigneste pe toata lumea gratuit. Esti motivul principal pentru care pleaca tinerii din Romania, ca sa evite contactul infectios cu specimene ca tine, semi-docte sau semi-retarde. |
--------------------
Renault
Clio
2005 Symbol dci 65 cp
- B-xx-SRS
|
|
corbex |
![]()
|
In Venezuela e benzina eftine si n-au taxe de prima inmatriculare. Un nume ca Coca Laros n-are rezonanta acolo. Zici "ma Caracas" si pleci.
This post has been edited by corbex: 3 Mar 2013, 21:25 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca s au indeplinit motivele pentru un ban.
Apropo: fac eforturi sa citesc ce scrie persoana de sex feminin, greu de tot cu limba romana,sa incercam in chirilice? |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
corbex |
![]()
|
L-as mai intreba pe Sorinrs de ce n-a plecat pina acum. Patriotismul ala din cauza caruia isi inmatriculeaza masina in Bulgaria nu l-a retinut sigur aici.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
adevarul e ca s-a inflamat lumea degeaba! singurul lucru pe care il poate aduce o lege este sa ii oblige pe cei care au masini inmatriculate in strainatate, pe numele lor, dar care locuiesc acum in Romania (ori au avut viza de flotant acolo, ori s-au repatriat, etc.) sa le inmatriculeze aici, sau sa nu poata circula cu ele mai mult de 30 de zile. pt ca pot motiva ca respectivii nu platesc impozit aici, desi au domiciliul si interesele aici. asta se poate face, e in multe tari, in Belgia, de exemplu, chiar au luat-o razna. masura asta e in perfecta concordanta cu toate legile europene. dar cazurile astea sunt maxim 5% din masinile cu numere straine pe care le vedem pe strada.
dar, celor care au masini cu numere straine, inmatriculate pe numele unor straini, nu le pot face nimic, pentru ca nu pot dovedi (eficient, ca daca dai drumu la SRI dovedesti orice) ca masinile respective sunt, de fapt, proprietatea romanilor, cu domiciliul in Romania, care le si conduc. atfel, daca ar limita in bloc circulatia masinilor cu numere straine, chiar daca sunt inmatriculate pe numele unor straini, ar incalca grav dreptul la libera circulatie. pt ca, pe langa cei 95% care de fapt le-au inmatriculat asa ca sa eludeze impozitele din romania, sunt si 5% care chiar sunt bulgari, nemti, etc. care or avea treaba in tara.. |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
QUOTE(corbex @ 3 Mar 2013, 21:07) Atunci de ce vii sa te plingi aici? Ai vrut sa dezbati problema, ai avut parte de dezbatere. Du-te si-n China, dara fara sa te plingi. Pai tu ai citit cu atentie primul meu post ! Indignarea mea a plecat de a dezinformare si manipulare. De la faptul ca se implementeaza gresit de catre mass meda ideea ca asigurarile bulgare nu despagubesc (si este total gresit ) iar despre cele romanesti care au umplut instantele nu se spune nimic. Asta este subiectul principal al topicului . Daca vrei sa discuti strict despre taxa de poluare, de timbru si despre inmatriculari la BG gasesti alte topicuri. |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(corbex @ 3 Mar 2013, 22:07) Na, ca va z-iso ! Ciar ca n-ea rupt retina. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(magda @ 3 Mar 2013, 20:49) cu madam sa vb cu mama ta. te oftici ca nu ai si tu v6? consumul masinii nu are legatura cu ce vb noi aici.dar vad ca si tie iti place sa te bagi aiurea. Ba are, nu da bine sa te plangi de preturi mari cand conduci vapoare. Exista intotdeauna alternativa mai ieftina. V6 nu ma intereseaza pe sosele unde pot merge cu maxim 140, daca merg mai tare existand riscul sa se bage cineva in depasire fara sa se asigure. In plus, prefer sa fac altceva cu banii mei decat sa-i ingrop in masini. Imi iau strict ce imi trebuie si aia e. Daca nu-mi convine chestia asta, ma mut pe alt continent. Traim intr-o tara libera. |
--------------------
.
.
.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Multi pleaca de la premiza ca AU DREPTUL sa-si ia ce masina vor. Ca asa au vazut ei la vecinii "realizati", deci vor sa se "realizeze" si ei.
Nu comentez postarile de 2 lei ale unor colegi, dar i-as invita sa plece nu in China sau Venezuela, ci intr-o tara aflata destul de sus in topul tarilor unde e de trait bine: Danemarca. Si i-as invita pe respectivii colegi sa-si cumpere un Renault Clio NOU in acea tara. Hint: QUOTE Un rezident sau cetatean danez nu are dreptul sa conduca pe teritoriul Danemarcei masina inregistrata in alta tara decit in cazuri speciale. 1. Cind proprietarul masinii se afla in masina 2. Cind masina e inchiriata in alta tara si se afla in tranzit. Si la ei e foarte simplu: se confisca. This post has been edited by kum: 4 Mar 2013, 00:04 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
magda |
![]()
|
va meritati soarta ..patriotilor.lasa ca o sa vina statul sa va ia si femeia si voi o sa fiti de acord ca doar platiti taxe.sunteti limitati mai copii....
|
--------------------
renault
laguna 1 v6
1995
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Femeile se duc singure si fara sa le ia statu'..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
Femeia o am inmatriculata in Bulgaria. Doar cu masina am probleme de constiinta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(magda @ 4 Mar 2013, 08:41) va meritati soarta ..patriotilor.lasa ca o sa vina statul sa va ia si femeia si voi o sa fiti de acord ca doar platiti taxe.sunteti limitati mai copii.... Spre deosebire da tine, care esti nelimitata, nu? E curios cum se plang de taxa asta tocmai aia care sunt rupti in c.u.r. dar vor sa aiba si ei masina, ca doar au dreptul, nu? Si daca nu e V6 nu e masina. Ca nu te mai invidiaza vecinii, nu? Tanti, si pe mine ma afecteaza aceasta taxa. Daca as vrea sa schimb masina, ar trebui sa o vand pe foarte putini bani, ceea ce nu prea imi convine. Dar nu ma plang ca țața pe forumuri. Bai copii, aveti idee ce inseamna sa ai o masina? Nu e un drept, in pofida a ce vedeti voi pe la manele teve pe unde va faceti veacul. Masina are cine isi permite. E cam ca un apartament. Aveti idee cat te costa sa ai masina prin UK sau prin Irlanda? Daca 1000 de euro constituie o problema insurmontabila pentru voi, va dau o veste: nu va permiteti acea masina. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
magda |
![]()
|
e plin de moldoveni in anglia....tu ai idee ce inseamna sa ai masina in uk?nu cred ca stii copile.acolo isi permite oricine o masina.pana si taranii ca tine care se duc la munca acolo isi iau masina din primul salariu.dar acolo vb de alt nivel de trai si de alta conceptie de viata..ceea ce copii de pe acest forum nu pot sa inteleaga.mergem prea in detaliu cu subiectul si iar o sa se simta ofensati patriotii. gandirea nu e obligatorie din cate vad la voi.de asta sunteti invidiosi si limitati.
|
--------------------
renault
laguna 1 v6
1995
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Combativa femeia..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
magda |
![]()
|
daca vrei sa iti vinzi masina si te afecteaza...nu iti mai lua .cumpara un cal.sunt sigur ca acolo la tine se poarta.si sincer sa intrii de la cal pe masina e diferenta mare pentru tine de asta esti si asa limitat.
|
--------------------
renault
laguna 1 v6
1995
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:17 |