Accident nasol, Cine-i vinovatul?
![]() ![]() ![]() |
Accident nasol, Cine-i vinovatul?
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
In locul ala multi fac stanga chiar daca nu e voie,circul zilnic pe traseul respectiv si stiu.Sincer sa fiu am intrat si eu de cateva ori la stnaga,asta e,dar nu aiurea asa cu ochii inchisi.Femeia statea pe loc cand am vazut,aveam cam 50-60 si luasem piciorul de pe acceleratie ca trecusem peste liniile de tramvai,eram cu ochii pe ea....si cand am ajuns cam la 10 m de ea a accelerat in fata mea brusc si a pus frana,nici nu a trecut ,nici nu a stat pe loc....cum e mai rau asa a facut.Si la politie imi zice "Domne jur ca nu v-am vazut,dar daca m-ati vazut ca vreau sa trec de ce nu ati oprit?" ,deci concluzia mea e ca cucoana nu are nici o legatura cu cartea din care trebuia sa dea examen,aia care se mai numeste si regulament
Un mic sfat :daca vedeti prin trafic B-73-BKP trageti pe dreapta sau feriti-va ca e pericol,lasati-o sa treaca sa se duca unde are nevoie,indiferent de ce directie are,ca altfel patiti ca mine This post has been edited by tedy: 18 Jun 2006, 23:26 |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Buun...nasol ce ti-sa intamplat, nasol ca ai lovit masina cand era noua si asta iti da tot dreptul sa fi nervos, dar tu pentru ce te-ai dus la politie?? Eu cred ca te-ai dus ca sa iti iei autorizatia de reparatie si copia dupa RCA-ul respectivei...nu l-ai obtinut? Din cate vad l-ai obtinut...atunci nu inteleg de ce te mai intereseaza ce a facut domnu "militian" sau ce relatia avea respectiva..ca sa nu mai zic de pozitia sociala de care vad ca esti destul de deranjat...
Sau dumneata te-ai dus la politie ca sa ii ia ei permisul de conducere si sa ii dea ei amenda maxima posibila si la sfarsit sa pleci tu razandui in nas?? Tind sa nu cred ca de asta te-ai dus Intr-adevar loganurile cu BKP la nr sunt cam dezastru in trafic fiind conduse in mare majoritate de femei...si de barbati incepatori...cu lamaile in geam. Eu iti inteleg supararea dar sa stii ca nimeni nu e perfect, si tu poti gresi la un moment dat si sa iti fie pus in pericol permisul si ai sa vezi atunci cum te simti...mai ales ca era masina de servici si poate femeia statea la capatul bucurestiului si daca ii lua permisul trebuia sa vina cu ratb-ul pana la servici si nu ii conveana cum nu cred ca nici tie in cazul in care ai fi gresit nu ti-ar fi convenit. Intr-adevar s-a purtat urat cu tine domnu "militian" dar trebuia sa iti susti punctul de vedere nu sa ii asculti pe ei cum trateaza spaga...cred ca daca mi-se intampla mie asa incepeam si ma luam si de el si de ea ca macar sa aiba bunul simt sa discute astea la telefon, pentru ca pe mine, nu m-ar fi interesat decat autorizatia de reparatie si copia dupa RCA-ul persoanei...si la revedere...eventual ii transmiteam sa ramana in prostia ei ca oricum permisul o sa i-l suspende mai devreme sau mai tarziu... Daca te scoteau pe dumneata vinovat aveai tot dreptul sa ii contesti decizia si mai ales sa o acuzi pe ea de trafic de influenta etc etc...oricum fierul se repara...noi sa fim sanatosi. P.S. Directorii de banci sa stii ca nu umbla in logan...posibil sa fi fost vreo functionara sau vreo pozitie mai mica in banca P.P.S. Cu ce te incalzea domnul tedy daca ii lua permisul de conducere si ii dadea amenda maxima?? Adormeati cu zambetul pe buze seara ca a murit si capra vecinului?? EDIT: QUOTE De necrezut! Chiar asa am ajuns, sa mori cu dreptatea in mana? Da...chiar asa am ajuns...si nu ma refer la cazul de fata ci in general...din cauza lipsei autostrazilor si din cauza prea multor cai sub capota care cer sa fie alergati..cam asa se moare pe la noi...cu dreptatea in mana. This post has been edited by AMW: 19 Jun 2006, 03:40 |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Tedy,
Merg des in zona aia de care zici si pot sa iti spun ca sunt niste inadvertente in ceea ce afirmi si anume: - daca vii dinspre Dimitrov (Liceul Iulia Hasdeu) si ai trecut sinele, nu sunt mai mult de 5m pana in locul unde ziceai tu ca era Loganul aleia (nici eu nu cred ca era mare scula in Bancpost respectiva). - daca ai lovit frontal cu maxim 30 kmh cred ca ti-ai busit cel mult bara + faruri + masca , eventual radiator si airbag sarit. Asa ca nu o sa ai chit pe masina ci numai piese noi. - oricum iti repari masina pe RCA-ul aleia, oricare ar fi decizia politistului si in nici un caz nu alerga respectiva sa iti faca masina. Am fos si eu in situatia ta si pot sa iti zic ca nu m-ar fi incalzit nimic daca ramanea respectivul fara permis. Am preferat sa se ocupe el de plata spagilor sa-mi iasa masina bine, decat sa il vad pieton. Si in locul in care zici tu, intotdeauna mrg incet, fiindca stiu ca aia fac manevra aia ilegala. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect,dar cat de incet mergi?te dai jos si impingi masina?Daca 50 la ora inseamna mult....atunci nu mai zic nimic.Acolo daca stii zona nu sunt 5 m,sina e oblica pt ca ocoleste pasajul prin dreapta,cand treci pe acolo sa te uiti,sunt cel putinj 15 m din locul unde sina se curbeaza si scuarul care delimiteaza sensurile.
Referitor la permisul ei: -nu ma incalzea,dar m-a deranjat nesimtirea de a fugi din circa cu 1 zi inainte si sa ma lase 2 ore s-o astept si s-o caut prin parcarile din zona -daca eram vinovat incercam la fel ca ea sa scap cu el in buzunar,dar nu de fata cu pagubitul -nu s-a aplicat legea ca la orice muritor Acum dupa cum ziceti voi,ar trebui sa fiu fericit ca am masina in service 2 saptamani cel putin,pt ca am RCA-ul,nu?Voi va bucurati ca va da ala care va loveste RCA-ul si va reparati masina lovita,nu? ma rog,ar mai fi multe de zis,dar avem pareri diferite si nu are rost Femeia este directoare la Bancpost,a imprastiat carti de vizita in toata circa Si daca fereasca dumnezeu patea ceva copilul care il avea pe bancheta....tot parerile astea le aveati? sau erati de acord ca atunci cand incalci legea,o faci in asa fel sa risti numai pt tine....nicidecum sa-i omori pe altii ? Masina mea nu are mare lucru,deci se va pune chit pe capota,numai daca era bulita rau atunci se schimba.Bara mi-a dat-o pt inlocuire,farul stanga la fel. Parerea mea generala este: V-ati facut o impresie gresita cand ati zis ca tineam neaparat sa-i ia permisul(daca asta vroiam il lua,va asigur),am zis doar ca merita cu varf si indesat sa-i dea o pauza de minim o luna,plus cartea in brate aia pe care mi-a dat-o militianul mie.Bafta la toti dizzy,tu chiar crezi ca o nesimtita care iti rade in nas ca a scapat cu carnetul neluat,chipurile "m-a facut ea pe mine" ,o sa se ocupe de spagile pe care o sa le dau eu in service? QUOTE(dizzy @ 19 Jun 2006, 09:37) Daca imi zici si ca opresti si le dai prioritate,te cred,altfel nu QUOTE(AMW @ 19 Jun 2006, 04:14) ..mai ales ca era masina de servici si poate femeia statea la capatul bucurestiului si daca ii lua permisul trebuia sa vina cu ratb-ul pana la servici Pai nu cred ca problema asta ar trebui sa ma intereseze pe mine,daca pe ea nu o pasioneaza nu vad de ce mi-as face eu griji pt treaba asta.De fapt ea nu s-a gandit la fii-su de pe bancheta....ce sa mai zic de carnet sau ratb... Ultima chestie de care uitasem: Nu pozitia sociala m-a deranjat,ci faptul ca o directoare la bancpost habar nu are sa vorbeasca,sau sa discute cu un biet muncitor ca mine care si-a luat ca amaratul o masina in rate sa plateasca 5 ani.Nu vroiam bani de la ea,ci un tratament civilizat.Nici sa scrie dupa dictare nu stia,ii zicea politistul 6,7 cuvinte sa scrie....ea scria 2 cuv si intreba dupa al doilea "cum ati spus?mai repetati va rog" --- trei postari consecutive reunite de moderator, rog evitati --- This post has been edited by os: 19 Jun 2006, 19:20 |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda...cine stie cum a ajuns si in postul acela..prin ce mismasuri....dar nu asta conteaza..
Nu a zis nimeni ca trebuie sa fi fercit ca ai RCA-ul sa iti repari masina...dar acum ce vrei sa mai faci?? S-a intamplat...nu mai ai cum sa dai timpul inapoi...si de asta zic ca te incalzea cu ceva daca ii lua permisul...faptul e consumat, primul gand al tau trebuie sa fie cum repari masina mai repede si mai bine (ai gresit la constatare...trebuia sa vorbesti altfel cu agentul de asigurari explicandu-i ca tu ai avut capota noua si ca tot noua o vrei si ii aratai km parcursi...si eventual o spaga ca asa merge pe la noi chiar daca nu vrem sa recunoastem) nu cum sa te gandesti ca aia a impartit carti de vizita si era analfabeta si ca nu a avut grija de fisu de pe bancheta sau ca a fugit din circa... Eu unul daca se intampla sa fiu de vina si sa fac un accident aveam 48 de ore in care sa ma prezint la sectie da probabil ca iti spuneam ca nu vin acum...si ca ne vedem la sectie eventual un numar de telefon...si eventual o discutie ca de la sofer la sofer sa facem cumva ca sa nu imi ia nici mie permisul si sa iti repari si tu masina...si cred ca in cele mai multe cazuri o astfel de discutie rationala lamureste multe. Exemplu: In mama a intrat unul anu trecut care nu a cedat trecerea cu o masina de alba..masina a fost facuta pe toata partea dreapta praf...s-a speriat mama etc respectivul sofer era angajat la o firma de distributie si daca ii lua carnetu il lasa fara salariu 3 luni si a vorbit cu mama inainte sa mearga la politie ca sa declare amandoi ca el a intrat in masina parcata pentru ca a alunecat (ploua torential) au mutat locul accidentului in fata casei mele(unde cica era parcata masina) el a luat amenda 300 de mi, mama a luat RCA-ul lui a reparat masina si cu asta basta...toata lumea a obtinut ce a dorit fara scandal fara injuraturi fara amenintari relatii si carti de vizita impartite. Banuiesc ca tu nu ai fi fost de acord daca ar fi venit la tine sa iti propuna chestia asta...dar se mai intampla...mai gresesti...e omenesc... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
tedy |
![]()
|
Eee vezi dumneata,exact asta mi s-a intamplat in prima saptamana cand am luat masina.Un sofer de la coca-cola a plecat de langa bordura exact cand eu treceam pe langa el,aveam 60 km pe bord.A luat stanga de volan exact in usile mele de pe dreapta.Nu trebuie sa-ti mai explic ce reactie am avut.Omul si-a dat seama ca e de vina,ca am masina noua,ca ramane fara permis,etc etc.Avenit cu mine la service,au evaluat baietii spaga,omu le-a dat banii.Am fost la politie si am declarat ca a derapat pe udatura si gata,toata lumea multumita,de data asta fii sigur ca faceam la fel daca aveam parte de tratament ca "de la sofer la sofer",nu-mi trebuia mie carnetul ei,oricum cum ai zis si tu sau dizzy va ramane fara el cat de curand.
Scuze moderatorilor pt postarile aterioare This post has been edited by tedy: 20 Jun 2006, 08:13 |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mai, chestia e daca ai gresit, taci naibii din gura, nu te apuci sa faci scandal. Si nu ca m-ar incalzi ca isi pierde cineva carnetul daca e in culpa, dar sunt situatii cand unii si-o cauta cu lumanarea. Spre exemplu, accidentul pe care l-a avut taica-meu, cand unul a depasit pe linie continua si l-a busit si l-a impins intr-un sant, ala zicea "vai, dom'le, n-am vazut, vai, permisu' meu, serviciu' meu, ca sunt la firma asta numa' de trei saptamani...". Da' nu s-a gandit la asta inainte de a fi smecher ?
La fel si aia cu Loganul... This post has been edited by Illusi0n: 20 Jun 2006, 08:29 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
tedy, eu l-as fi reclamat pe cap de creta pentru abuz! Nu imi place sa fiu umilit de un semianalfabet!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(sonykel @ 7 Sep 2005, 20:16) Detalii:Masina cu numar de constanta(cea aurie) este a mea din fericire era taicamiu la volan. ... 3.Cum rezolv cu dovada? ptr ca carnetul este retinut de politia din ploiesti iar eu sunt din ct!mi-se pare anormal sa ma duc lunar pana in ploiesti! ... regret nespus ce ai patit sper sa se rezolve totul cu bine pentru tori cei implicati , dar nu am reusit sa inteleg de ce ai avea tu permisul retinut,asa se intelege,daca era tatal tau la volanul masinii ?! adica masina am inteles ca e proprietatea ta ... fii mai clar te rog frumos. multumesc. ![]() ![]() ca sa raspund la intrebarea post-ului aparent cel cu Toyota -Ungaria (?) este de vina . dar noi poate nu cunoastem toate datele problemei This post has been edited by avathan: 20 Jun 2006, 13:20 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
Parerea mea ca si a multora de aici este ca ungurul este vinovat pentru ca nu a fost atent la drum si normal ca nu a mai avut timp sa franeze, bine mai exista varianta ca nici macar prin gand sa nu-i fii trecut sa apese frana.
Pentru foarte multi soferi cele trei pedale sunt o dilema totala adevarul e ca masina are 3 pedale si omu doar 2 piciore. Oricum imi pare rau sa citesc despre acest accident si sper sa se rezolve dar cum am spus UNGURUL este vinovat 100%. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
da asa e am fost foarte neclar,mii de scuze.
deci masina e pe firma(firma lu taicamiu).fara carnet a ramas taicamiu nu eu,mam exprimat gresit scuze. |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
avathan |
![]()
|
ok.chestia cu permisul fiind lamurita...
din ce MOTIV i-au retinut permisul? si considerand datele problemei asa cum le-ai prezentat(obiectiv consider eu) subscriu si eu ca cel cu toyota pare vinovat desi din pacate nu stiu cum ar fi putut sa evite altfel decat conducand cu 40 la ora mai ales ca cel din fata lui a evitat pe contrasens... ...pacat ca au fost accidentati oameni... pentru ca masinile sunt niste fiare si se repara orice la ele! sanatate si numai bine! This post has been edited by avathan: 20 Jun 2006, 15:43 |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
AMW |
![]()
|
Permisul se retine pana la finalizarea anchetei...adica pana la inchiderea dosarului si stabilirea vinovatului..pe perioada asta se elibereaza dovada din 15 in 15 zile de la politie.
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
prima data sa eliberat dovada ptr15zile.dupa s-a prelungit 30de zile si acum lunar taicamiu trimite dovada la vizat(are un preten si ia facut procur si se duce el si o vizeaza)
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
sonykel |
![]()
|
Up!Up! Sa readuc topicul la viata...
Deci ungurul a fost scos vinovat pentru producerea accidentului... iar pentru vatamarea persoanelor nu a fost scos nimeni... Tata si-a luat carnetul... Acum vreau sa-mi repar masina... Cum am iesit din buluc va intrebati... Pai mi-am angajat avocat onorariu nu se discuta oricum mai mult decat face masina mea... Sa facut expertiza tehnica politia expertul lor eu expertul meu,si ptr ca traima in romania tot eu am platit si onorariul expertului angajat de politie ca vezi domne politia romana nu are fondurii... Eu acum imi repar masina dar am o problema cei de la asigurare m-au sunat sa ma duc maine cu cartea de identitate a masinii si masina ca sa-mi fotografieze kilometrajul... ptr ca trebuie sami evalueze masina si sa vada daca ma despagubesc sau nu... Eu stiam ca ar conta vechimea vinovatului nici decum vechimea despagubitului adica a mea... Masina e o dacie break din august1997 cu motor 1,6 Cel de la asigurare sustine ca masina mea are 148000km nu 48000cum indica kilometrajul... adevarul e ca kilometraju a fost blocat si masina ar avea real 80000km,cum rezolv eu problema cu kilometrajul... Si pe la ce suma mi sa-r evalua masina? Sa inteleg ca daca reparatiile depasesc un anumit procentaj din valoare masinii eu nu primesc despagubirii sau cum e? |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de avocat si expert..
Nu plateste vinovatul accidentului? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
sonykel |
![]()
|
cred ca plateste daca-l dau in judecata si e ungur... si nu sa prezentat la nici o citatie...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
calcul valoare auto (vezi atasament)
vinovata pt vatamarea persoanelor e aceeasi persoana ce e vinovata si pentru producerea accidentului despagubirea se acorda celor prejudiciati de catre asiguratorul vinovatului si/sau vinovat Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
sonykel |
![]()
|
adrianne mersi dar nu prea ma ajutat la mare lucru...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
A murit cineva?
|
--------------------
.
.
.
|
|
sonykel |
![]()
|
da... neuroni si nervii mei... sunt la pamant...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
alexys |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 28 February 06 From: Topoloveni ![]() |
Primul lucru recomandat sa il faci cand te crezi nedreptatit ar fi sa consulti firma la care esti tu asigurat si care are un consilier juridic sau ce o fi el pe acolo, interesat sa ai dreptate tu si care probabil nu iti cere bani. In rest, parerea mea e ca nu esti vinovat chiar de toate fiindca daca masina ta disparea de pe sosea in momentul impactului toyota-ford, tot aceiasi dinamica ar fi avut accidentul. Ar fi fost posibil sa se masoare urmele de tarare ale fordului pana s-a "unit" cu tine si te-a tarat si pe tine, dar au fost prea fraieri si nu cred ca au fotografiat ce trebuia. Parerea mea dupa fotografii este ca a avut o viteza foarte mare cel cu toyota, peste 100 si a fost nehotarat in ce vrea sa faca, a vrut sa depaseasca si el fordul si apoi te-a vazut si pe tine si si-a dat seama ca nu are timp, nu cred ca a franat de cand a vazut ca e in pericol. Pe cel care a scapat pe contrasens n-aveti de unde sa-l luati, el vedea ca fordul a incetinit si nu trebuia sa se apropie de el in viteza cu un prost "la aspiratie". Nu se poate demonstra ca ai fost oprit si cel cu fordul a oprit din cauza ta, poti spune ca ai fost departe si ala cu toyota l-a azvarlit fiindca avea viteza mare, foarte mare.... Sa zicem ca opreau zece in spatele tau, al unsprezecelea ocolea iar al doisprezecelea era cel cu toyota.... Ai fi putut pleca de acolo fara sa stii ce e in spate, scapai nelovit. Si orice ar spune unii e bine sa pastrezi distanta la cat vezi si sa opresti si daca iese un zid in fata ta, eu as zice sa mergi cu cat vezi, poate cel din fata ta e orb. Poti incerca sa demonstrezi ca nu a pastrat distanta la viteza cu care a mers. Ai reactie de franare intr-o secunda. La 90 kph ai 25 metri/sec. Trebuia sa-i pastreze minim. La ei se mai adauga spatiul de manevra al celui din fata, spatiu care trebuia sa-l parcurga pe frana. In cat spatiu poti ocoli o masina la 90 la ora? (manevra vw care se presupune ca nu a franat sa-l atentioneze). Eu zic ca pot opri o toyota si mai imi raman 2-3 metri. Si chiar daca nu oprea ca nu a pastrat 25 m, nu mai indoia in halul ala fordul. Poate fi vinovat fiindca a incercat sa treaca pe contrasens, ca nu a pastrat distanta, ca nu a respectat viteza, ca nu a fost atent sau ca nu a avut frane. Tu l-ai obilgat indirect altceva, sa franeze, dar nu o regasesc in lista de mai sus, deci nu manevra ta a avut efectul de mai sus. Altminteri poate spune ca si daca nu te nasteai (nu franai) nu avea loc accidentul... Tine-ne la curent!
|
--------------------
KIA
Sephia
1996
- AG-11-LPG
|
|
sonykel |
![]()
|
pai am zis ca unguru a iesit vinovat scria mai sus...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
sonykel |
![]()
|
Revin cu vesti noi Tata si a recuperat permisu acum vreo 4luni acum vreo 5luni am reparat si eu in sfarsit masina si dabia acum o luna am fost despagubit. ce sa zic Hai Romania si rapiditatea celor de la asigurari....
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
deci ungurul a iesit vinovat?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sonykel |
![]()
|
Da. Accidentul sa impartit in doua procese diferite. Adica pe sensu de mers ploiesti-brasov unde au fost implicate 3masini toyota fordu si dacia mea. Si al doilea proces ar fi coliziunea dintre toyota ungurului si duba cu vopsea... Oricum 2ani am trait un cosmar nu doresc nici dusmanilor mei asa ceva , si acum cand ma uit la poze sau mai gasesc prin casa diverse acte de la procuratura sau politie mi-se face pielea de gaina...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
avathan |
![]()
|
bine ca te-a ajutat cel de sus si ai scapat...
|
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:53 |