DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> solidaritate scumpire combustibil, miting

Lexy
post 13 Sep 2005, 12:54
Post #121

Just ME

Group: Members
From: Bucuresti

Gata????
Deja s-a renuntat la o forma legala de protest????

Dezamagitor...pe bune....Din cel putin doua forumuri nimeni nu ia problema in mana....?!

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
godoroja
post 13 Sep 2005, 12:55
Post #122

Membru incepator

Tu crezi ce spui? Cum sa fie o intalnire ilegala.? Ma intalnesc si vorbesc despre curve!!! Care-i problema? Nu am voie sa ma intalnesc chiar si cu 50 prieteni? Ideea e sa nu faci scandal. Ce daca citesc cei de la OMV/PETROM/POLITISTI. Care-i problema? Pentru cei care nu stiti, seara se fac intalniri. La parc la Kisselef e plin de masini, in Piata Victoriei se aduna grupuri de masini ( cele cu tuning) in herastrau la fel. Cum sa nu ai voie sa te intalnesti. Da ce suntem in codru? Pt cei fricosi, mai bine sa nu vina, nu avem nevoie de asta...
Eu unul daca ar fi mi-as asuma riscul organizarii doar cu cei cunoscuti. De unde sa stiu eu ca nu vine unu cu o dacie 1310 beat si se ia la bataie cu angajatul petrom... wacko.gif

This post has been edited by godoroja: 13 Sep 2005, 12:56

--------------------
Audi A4 1,9 TDi 101 CP - B-45-BLY
+
vv
post 13 Sep 2005, 12:58
Post #123

dilbert.com

godoroja, crezi ce vrei. Daca X oameni incalca legea (indiferent cat de buna/proasta e legea aia), nu inseamna ca legea nu exista.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
godoroja
post 13 Sep 2005, 12:59
Post #124

Membru incepator

QUOTE(Lexy @ 13 Sep 2005, 14:54)
Gata????
Deja s-a renuntat la o forma legala de protest????

Dezamagitor...pe bune....Din cel putin doua forumuri nimeni nu ia problema in mana....?!
*

Pai nu vezi ca vor avocati ca sa ne intalnim. Ca eu ma intalnesc cu 50 prieteni si cu avocatu` ca sa nu cumva sa vina politia. Si daca vine politia ce ? Ce sa-mi faca? Nu deranjez ordinea publica, nu am blocat strada, nu protestez impotriva nimanui.Care-i baiu?
Auziti, de acum nu va mai intalniti pe strada mai mult de 3 masini si sa nu carecumva sa va opriti sa vorbiti fara avocat.... laugh.gif

--------------------
+
godoroja
post 13 Sep 2005, 13:14
Post #125

Membru incepator

vad ca aici incepe sa se poticneasca. Ovidius, tu ai facut topicul, cristus, ziceti unde ne intalnim pana la urma. Sa tot fim vreo 3 pana acum -> chiar daca avem acelasi IP suntem 3 persoane diferite laugh.gif

--------------------
+
Cornel001
post 13 Sep 2005, 13:20
Post #126

membru belit

Ideea ar fi poate de a promova miting / flash-mob prin mail/messenger. In cazul flash-mob, nici n-ar trebui oficial sa organizeze cineva. Va aduceti aminte de acele flash-mob-uri de la alegeri ? A fost careva arestat ? De ce n-ar merge si aici ? Si de fapt in acest caz n-ar trebui sa fie ceva organizat toti in acelasi loc in acelasi timp. Cei ce primesc ideea prin mail/messenger si vo, o pot aplica cu proxima ocazie cu care trec pe langa o benzinarie. Da sa afle si presa. Da sa nu publice din prima zi, ci pe urma, dupa ce vom fi "lovit" macar o data. Iar noi ce vb aici am putea s-o facem organizat ca sa apara in presa, sa dea si celorlalti idei smile.gif

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
vv
post 13 Sep 2005, 13:24
Post #127

dilbert.com

e ilegal doar daca e organizat. Trebuie sa ai aprobare ca sa organizezi o adunare cu mai mult de X oameni. Nu cred ca e nimic ilegal sa alimentezi cu putina benzina smile.gif
Din cate imi dau seama, problema e cum se vor putea sincroniza X oameni, fara se existe nici un organizator. Pentru asta am zis eu ca trebuie un avocat, nu pentru altceva. Eu stiu sigur ca nu risc nimic daca alimentez cu benzina, am vrut doar sa-l avertizez pe godoroja, ca cine stie....

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
florentin_n
post 13 Sep 2005, 13:25
Post #128

Membru incepator

QUOTE(godoroja @ 13 Sep 2005, 13:14)
. Sa tot fim vreo 3 pana acum -> chiar daca avem acelasi IP suntem 3 persoane diferite  laugh.gif
*

Cu mine sunteti 4.

--------------------
Dacia Logan Easy 2007 - BRxx yyy
+
godoroja
post 13 Sep 2005, 13:26
Post #129

Membru incepator

Eu propun totusi o intalnire. Inainte de a actiona. Pentru ca trebuie gandita extraordinar de bine, sa iasa bine. Nu fiecare de capul lui. Ne sfatuim, 100 capete, 100 de idei laugh.gif

--------------------
+
godoroja
post 13 Sep 2005, 13:30
Post #130

Membru incepator

QUOTE(vv @ 13 Sep 2005, 15:24)
e ilegal doar daca e organizat. Trebuie sa ai aprobare ca sa organizezi o adunare cu mai mult de X oameni. Nu cred ca e nimic ilegal sa alimentezi cu putina benzina smile.gif
Din cate imi dau seama, problema e cum se vor putea sincroniza X oameni, fara se existe nici un organizator. Pentru asta am zis eu ca trebuie un avocat, nu pentru altceva. Eu stiu sigur ca nu risc nimic daca alimentez cu benzina, am vrut doar sa-l avertizez pe godoroja, ca cine stie....
*

dragul meu, legal racing si insomnia racing club nu crezi ca se organizeaza inainte de intalnire? Nu-i vezi noaptea in grupuri pe strazi? Fac ceva rau? Nu. Noi facem ceva rau? Nu. Eu ii vad foarte des si stiu , pot sa bag mana in foc, se suna unii pe altii ca e intalnire la ora 24:00 la Piata victoriei. Asta e organizare , nu? E logic cineva sa-i adune.... Si nu iti face nimeni nimic, daca ti-e frica, stai pe bara. Sau te iau eu la mine in masina. Ce zici wink.gif

--------------------
+
GeorgeB
post 13 Sep 2005, 13:31
Post #131

the 7 stars of Pleiades constellation

godoroja , pai matale ai dizel ... ce mama ciorilor ( © Marty) iti trebuie rascoala ?blink.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
godoroja
post 13 Sep 2005, 13:34
Post #132

Membru incepator

QUOTE(GeorgeB @ 13 Sep 2005, 15:31)
godoroja , pai matale ai dizel ... ce mama ciorilor ( &copy; Marty) iti trebuie rascoala  ?blink.gif
*

da, da motorina euro5 e 35.500 la OMV, nenea..... E normal sa profit, mai am inca 1 masina pe benzina si aia imi ia cam 12 in oras. Nu radeti, e vorba de un Matiz ( care cu AC a ajuns la fabulosul consum de 12%). Acum intelegi de ce protestez? laugh.gif

--------------------
+
skija
post 13 Sep 2005, 13:35
Post #133

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

http://www.expres.ro/comments/showtext.php?id=664889

EVZ a scris despre noi... interesant ce o sa iasa...
E posibil sa apara si un articol??

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
Lexy
post 13 Sep 2005, 13:36
Post #134

Just ME

LolLolLo.gif godoroja matizu' tau face toyota mea la consum !!!Oricum te intelegem.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
+
OVIDIUS
Post #135

bogat în valori simple

From: Orasu' lui Bucur

Oricum, daca nu iese nimic, macar o facem de o bere. Ramane de vazut daca cu alcool sau fara. Luati-va femeile sa fie cu alcool.... wub.gif

--------------------
Renault Laguna 2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004
Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
+
GeorgeB
Post #136

the 7 stars of Pleiades constellation

inca o dat ... masina ta e euro 3 parca ? ce mama ciorilor ( © Marty ) iti trebuie euro 5 blink.gif

PS incearca sa eviti OMV maica domnului smile.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
driverx
post 13 Sep 2005, 13:44
Post #137

--- Membru cu ralanti ---

Mda, deja se deviaza. Se pare ca e greu de facut romanul sa miste un deget. Personal cred ca voi face aceasta miscare singur de mai multe ori (chiar intru, alimentez, platesc, plec, ma intorc iar). In timp, banui ca o sa atrag atentia.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
godoroja
post 13 Sep 2005, 13:44
Post #138

Membru incepator

QUOTE(GeorgeB @ 13 Sep 2005, 15:36)
inca o dat ... masina ta e euro 3 parca ? ce mama ciorilor ( &copy; Marty ) iti trebuie euro 5 blink.gif

PS incearca sa eviti OMV maica domnului smile.gif
*

Nu incepem sa speculam acum pe tema motorinei euro3 sau euro5. Am cautat detalii , am analizat, am facut sondaj, si am ajuns la concluzia ca euro5 e mai buna si nu dauneaza motorului euro 3. Practic are mai multi aditivi.
In fine, revenim cu o propunere de pe vwforum, mult mai accesibila:

Putem protesta si individual. O hartoaga lipita pe geamurile laterale spate prin care informam opinia publica si pe cine mai vrea sa citeasca ca protestam vizavi (vis-a-vis daca preferati) de pretul carburantilor. Atatea zeci si sute de masini nu pot trece neobservate si cu siguranta ne vor urma si altii exemplul. NU ma poate impiedica nimeni sa-mi lipesc o hartie in geam! sunt 99.9% convins ca nu vom obtine o reducere a pretului dar trebuie sa aratam ca NE PASA, ca nu suntem niste dobitoci care merg asa cum ii duce valul si inghitim orice ni se baga pe gat. Suntem o natie de fricosi care trebuie impinsa de la spate (vezi '89) ca sa spuna ce are pe suflet! Declar OFICIAL, RASPICAT si fara nici o legatura cu VWFORUM ca protestez impotriva majorarii continue a preturilor carburantilor! Am sa boicotez cum pot OMV/Petrom incepand prin a nu mai alimenta de la pompele lor, chiar daca ei controleaza piata petroliera din RO. Vreau sa ni se spuna si noua cum se ajunge la un pret asa fabulos la benzina (detaliat), de ce trebuie sa inghitim tot ce ne dicteaza UE si unde se scurge tot acel purcoi de bani din industria petroliera!
Ca sa va enervati si mai tare, interesati-va cat costa benzina prin tarile arabe si chiar la americani cu toate nenorocirile ce i-au lovit!

Asadar, haideti sa "facem " un text pentru protest si toti sa incepem cu lipirea pe geamurile laterale spate a aceluiasi mesaj. Cine are idei.

This post has been edited by godoroja: 13 Sep 2005, 13:46

--------------------
+
cristus
post 13 Sep 2005, 13:47
Post #139

Membru incepator

QUOTE(godoroja @ 13 Sep 2005, 13:34)
da, da motorina euro5 e 35.500 la OMV, nenea..... E normal sa profit, mai am inca 1 masina pe benzina si aia imi ia cam 12 in oras. Nu radeti, e vorba de un Matiz ( care cu AC a ajuns la fabulosul consum de 12%). Acum intelegi de ce protestez?  laugh.gif
*

Macar esti fericit ca nu iti arata consumul instantaneu. Ca ti s-ar ridica parul in cap cand ai vedea 20-21

--------------------
citroen C5 - B-43-PEO
+
skija
post 13 Sep 2005, 13:52
Post #140

proud not to be american

"In fine, revenim cu o propunere de pe vwforum, mult mai accesibila:
Asadar, haideti sa "facem " un text pentru protest si toti sa incepem cu lipirea pe geamurile laterale spate a aceluiasi mesaj. Cine are idei." (godoroja)

GRUPUL FORUMISTILOR CARE BAGA DOAR BENZINA PREMIUM SALUTA DIN MERS CONDUCEREA petrom/omv ... Ne gasiti la concurenta...

This post has been edited by skija: 13 Sep 2005, 13:53

--------------------
+
cosmin_m
post 13 Sep 2005, 13:58
Post #141

Membru autentic

Care concurenta ? Or sa se tavaleasca toti benzinarii de ras.

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
godoroja
post 13 Sep 2005, 14:00
Post #142

Membru incepator

trebuie sa fie despre combustibili. Ca eu merg cu TDI-ul si scriu de benzina- nu-i normal. Haideti sa gandim un text beton care sa ramana intiparit in mintea celui care-l citeste. Sa-l recunoasca si pe alte masini. Atunci va intelege ca mai multi protesteaza. Sa fie ceva de genul " sunt unul dintre cei care protesteaza acum/in acelasi timp prin Bucuresti ............. bla bla bla. Asta e ideea care mi se pare buna. Adica sa-i dea de inteles celui care citeste ca mai sunt si altii in oras. Eu am sa fac mai multe foi. Imi scriu jos - daca vrei sa protestezi, cere-mi 1 exemplar!

--------------------
+
skija
post 13 Sep 2005, 14:01
Post #143

proud not to be american

de ex. ROMPETROL, MOL, si cel mai important... "CRIMBOGAZ"... smile.gif

--------------------
+
Lexy
post 13 Sep 2005, 14:11
Post #144

Just ME

Recunosc ca-mi place ideea si e si amuzanta si prinde foarte bine

@skija: mie mi-a placut deviza:))

--------------------
+
godoroja
post 13 Sep 2005, 14:14
Post #145

Membru incepator

QUOTE(skija @ 13 Sep 2005, 16:01)
*

Sunt unul dintre cei 149 de soferi care protesteaza acum prin oras impotriva scumpirii combustibililor.Protesteaza si tu! Iti ofer si tie 2 foi A4.
149 de romani iti multumesc pentru sprijin.

--------------------
+
ovidiusoft
post 13 Sep 2005, 14:16
Post #146

Membru de sub patura

Ce spuneti de ceva de genul:
"Pentru noi (sau mine), masina nu este un lux, este o necesitate. Protestez (protestam) impotriva scumpirii nejustificate a carburantilor!

Vrei sa participi si tu? Cere-mi un exemplar!"

Ultima linie cu un font un pic mai mic. Scoasa 10-20 copii la imprimanta, pe A4 sau A3, si pe la stopuri mai intinem cate una in stanga, in dreapta...

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
cristus
post 13 Sep 2005, 14:16
Post #147

Membru incepator

QUOTE(skija @ 13 Sep 2005, 14:01)
*

NU E INDICAT SA PUI NUMELE COMPANIEI. IESE DRACULUI ALTCEVA.
NOI PROTESTAM FATA DE SCUMPIRE IN GENERAL. CA AIA SUNT PRINCIPALII VINOVATI, E ADEVARAT. PENTRU EI AVEM VARIANTA PLINULUI CU PIPETA.

--------------------
citroen C5 - B-43-PEO
+
skija
post 13 Sep 2005, 14:17
Post #148

proud not to be american

ARTICOLUL DE PE forumul EVENIMENTUL ZILEI...

"Datorita exageratelor si nu de multe ori a ilegalelor majorari de preturi la benzina, efect al vanzarii “Bijuteriilor Coroanei” cum s-au exprimat fostii nostri guvernanti cand au privatizat SNP PETROM, in Bucuresti, chiar si cei ce cu usurinta pot fi inclusi in mica patura mijlocie, inca in formare in Romania, sunt in pragul revoltei.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=26182
http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=6827&st=100
Deja in Bucuresti sunt semne ca se organizeaza un miting al posesorilor de autoturisme, detaliile putind fi accesate pe forumurile Dacia Club, VW club, dar nu numai, protest indreptat atat impotriva politicii aberante de scumpire a preturilor, practicata de OMV, dar si indreptata impotriva autoritatilor, care nu par dispuse a ancheta aceasta cel putin suspecta privatizare – desi in campania electorala urlau din rasputeri ca s-a facut prin frauda si mita.
Forumurile pe care posesorii de automobile – persoane in general cu un venit ce poate asigura un nivel de trai cat de cat comfortabil in Romania (Deci nu oameni saraci) – isi comparau masinile, si discutau diverse detalii tehnice si estetice ale autoturismelor proprietate personala au devenit recent un mijloc prin care se vehiculeaza diverse idei de protest, care mai de care mai inedite, impotriva acestei situatii, in care o institutie ce detine practic monopolul distributiei de carburanti in Romania intelege nu sa obtina profit dezvoltand industria petroliera din Romania ci – in baza unui contract extrem de dubios – prin jegmanirea populatiei.
Printre ideiile vehiculate se intalnesc si dorinta multora de a forma cozi la benzinariile Petrom si OMV si a cumpara cate un litru de benzina doar, ulterior plimbandu-se prin magazinul statiei de benzina cautand diverse produse de cumparat si cumparand cel mult un pachet de guma, dar si alte metode de blocare, cel putin la nivelul capitalei a acestor benzinarii.
O alta idee vehiculata pe aceste forumuri o reprezinta un mars al posesorilor de masini personale, care sa blocheze guvernul si sediul SNP Petrom, urmand ca la un moment dat sa claxoneze toti, prelung, in acelasi timp.
Se pare ca ideea acestor actiuni de protes prinde din ce in ce mai mult teren in Bucuresti, existand semnale ca ea chiar s-ar materializa in urmatoarele zile!
Interesant este ca aceste persoane, posesoare de masini, si cu un anumit nivel de trai reprezinta coloana, nucleul dur al celor care au votat cu alianta DA, atitudinea pasiva a actualilor guvernanti si complicitatea lor in a nu investiga anumite privatizari dubioase ale fostei puteri, ducand la scaderea increderii acestor persoane in actuala putere (putere care a invatat de la PSD cel putin un lucru – betia si euforia sondajelor linistitoare – dar cat de adevarate?).
Aduc la cunostinta cititorilor ev.zilei in format electronic (stiind ca multi sunt din afara tarii – insa inca interesati de ce se intampla in tara) aceasta situatie – rugand in acelasi timp ziarul sa investigheze aceste tendinte....se anunta o toamna fierbinte – daca si clasa mijlocie anunta miscari de strada – un inceput pentru Romania – mereu surprinzatoare!
Catalin"

@Lexy - 10X... smile.gif

alta: ACEASTA MASINA MERGE FARA BENZINA (luata de la petrom)...

--------------------
+
skija
post 13 Sep 2005, 14:21
Post #149

proud not to be american

QUOTE(cristus @ 13 Sep 2005, 14:16)
NU E INDICAT SA PUI NUMELE COMPANIEI. IESE DRACULUI ALTCEVA.
NOI PROTESTAM FATA DE SCUMPIRE IN GENERAL. CA AIA SUNT PRINCIPALII VINOVATI, E ADEVARAT. PENTRU EI AVEM VARIANTA PLINULUI CU PIPETA.
*

Nu, eu dadeam exemplu de concurenta... nu spuneam sa punem asta in geam... wink.gif

--------------------
+
ovidiusoft
post 13 Sep 2005, 14:33
Post #150

Membru de sub patura

Iata un pdf cu textul de mai sus, eu imi fac azi 2 bucati si le pun pe geamurile laterale spate, plus cateva de schimb. Ar fi frumos daca am conveni asupra unui text standard si sa punem toti la fel. Daca aveti alte idei de text, va rog spuneti.

Attached File(s)
Attached File  protest.pdf ( 114.55k ) Number of downloads: 85

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
13 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 15:46
Forum Renault