solidaritate scumpire combustibil, miting
![]() ![]() ![]() |
solidaritate scumpire combustibil, miting
steph |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Scrie la pompe ' Livrare minima admisa 2 l '
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
uite la mol de unde pun eu nu scrie
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
si daca pun un litru si am doar 40.000 la mine ce-mi face?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 12 Sep 2005, 18:11) si in europa lumea merge cu transportul in comun mai mult decat cu masina ! mai iesiti si voi din tara . masina pentru mers zi cu zi la servici este inlocuita de transportul in comun . doar daca nu ai de facut naveta . As adauga eu : sau cu bicicleta. On topic e bine daca protestam putin ca altfel se crede ca e prea ieftin benzina , si nu uitati scumpirea benzinei aduce dupa el alte scumpiri. |
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
am vazut ca toti moderatorii sunt impotriva acestei forme de protest...
Stati linistiti, nu vom asocia mitingul cu numele daciaclub.ro... si daca am face-o ar fi o reclama gratuita si am atrage mai multa simpatie decat atipatie din partea oamenilor... Probabil va e frica de autoritati... NU VA FACE NIMENI NIMIC, nu vor chema minerii. Sper... ![]() This post has been edited by skija: 13 Sep 2005, 08:14 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Atata timp cat e legal [B]SUNT PERFECT DE ACORD[/b].Si chiar intentionez sa particip.
Nu mi se pare ok atitudinea ei scumpesc benzina imediat ca deh stocuri nu avem, anunta presedintele controale si jap a doua zi asa pe fata se ieftineste.Dar daca se poate prosteala asta in fata(fata de noi) de ce nu. Asadar sunt pentru. Nu cred ca se va obtine ceva (cel mult o perioada sa fie o garantie ca nu se va scumpi).Dar se va arata ca NE PASA!!!!!! Cat despre Daciaclub am mai spus apartenenta la acest club virtual nu ne apara/condamna de faptele si consecintele actiunilor noastre. This post has been edited by Lexy: 13 Sep 2005, 08:23 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 12 Sep 2005, 22:45) OVIDIUS, esti pe VWForum ? Sa ne anuntati si pe noi ce aveti de gand. As veni si eu daca imi permite programul! Poate organizati si voi cand vor putea veni mai multi! Am dat de stire si pe forumul ford, desi acolo sunt mai putini. Poate ar merge si pe alte forumuri auto, si anume ale unor reviste de specialitate (gen autoshow, ams, etc). Aaa, sau pe forumul masini.ro ! Daca se va organiza ceva, se va organiza intr-o sambata. Asa cum am mai spus, totul va fi perfect legal, astfel ca reprezentantii acestor forum-uri nu au de ce sa isi faca probleme... Cu cati stiu mai multi, cu atat mai bine. In alta ordine de idei, englezii deja protesteaza pentru scumpirea combustibilului...Dar noi avem mai multi bani ca ei, asa ca de ce sa ne agitam? |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
florentin_n |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 11 April 05 ![]() |
Atata timp cat de 100.000 lei iti intra in rezervor doar 2.70 l de benzina, ma asociez cu voi cu cea mai mare placere. Contactati-ma si voi da curs cererii!
|
--------------------
Dacia
Logan Easy
2007
- BRxx yyy
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Oare de aceste scumpiri beneficiay[, sondorii prin m[riri de salarii, canci, oare statul din solul caruia se extrage petrolul beneficiaya de majorarea petrolului brut , canci totui o politica, iar cum politica este o distinsa doamna, o mare curva noi suntem cei pacaliti
sa auzim de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
victor23ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 May 05 From: Timisoara ![]() |
acum ceva vreme in Grecia , dupa aderarea la UE , a urmat un val de scumpirii la energie electrica, o forma de protest a fost (nu stiu ce efect a avut !), oprirea tuturor aparatelor electrocasnice de catre cetateni intr-o anumita zi, la o anumita ora pentru a atrage atentia guvernantilor... mentionez ca propunerea a venit din partea unor ziare.
Acum ma gandesc si eu ca daca chiar la ora protestului tuturor masinilor li s-ar "termina" ![]() ![]() astept propuneri pentru Timisoara .... desi de ieri icepand centrul e blocat de masini...... |
--------------------
daewoo
tico
- TM Sa traiti, ... bine ?
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
O sa propun asta si pe bmwclub si pe bmwforum, sigur o sa ni se alature
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Efecte ,efecte...toata lumea vrea efecte imediate!
Toata lumea isi plange de mila pe la colturi, nimeni nu ia atitudine dar toti vrem efecte....Ma repet, ca-mi place....probabil si mai mult ca sigur nu o sa se intample nimic dar o sa aratam ca NE PASA! Si acest lucru este cel mai important! Si faptul ca vorbim cu prietenii/amicii bai ce nenorociti astia etc etc nu ajuta de nici un fel!Eu as fi prospus si o amenda usturatoare ptr faza care a facut-o petromul...dar nah ce sa-i faci Romania docila dai cu biciul si bout trage ca de aceea e bou.. Ptr cei care nu inteleg decat daca li se spune explicit: aceasta manifestatie se vrea legala si nu se doresct actiuni care sa instige la violenta/huliganism/etc. This post has been edited by Lexy: 13 Sep 2005, 09:05 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crintea1949 @ 13 Sep 2005, 10:34) Oare de aceste scumpiri beneficiay[, sondorii prin m[riri de salarii, canci, oare statul din solul caruia se extrage petrolul beneficiaya de majorarea petrolului brut , canci totui o politica, iar cum politica este o distinsa doamna, o mare curva noi suntem cei pacaliti sa auzim de bine Crintea n-ai inteles nimic. La noi accizele sunt de aproape 300 EUR/tona si pretul este de 1 Euro/litru, la nemti acciza este de 500 EUR/tona si pretul este de 1 Euro/litru. Ghici in ce buzunar intra 200 Euro in conditiile in care pretul petrolului este tot ala si pentru noi si pentru ei. Mie imi miroase a cartel Petrom/OMV + Lukoil + Rompetrol in conditiile in care mare parte din carburantii OMV sunt de la Rompetrol si Lukoil cumpara produse rafinate de la Petrom. OnTopic: Sunt pentru! Unde, cand, cum? |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
cristus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 September 05 ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 12 Sep 2005, 16:44) 1. minimul de alimentare es 2l la pompa 2. ce propuneti voi aici este ilegal 3. eu zic sa va potoliti pentru ca : vedeti punctul 2 4. nu va convine scumirea benzinei exista transportul in comun 5. masina este un lux nu un privilegiu ! Ar fi si varianta cu transportul in comun, dar unul civilizat. Ia zii tu George de cand nu te-ai mai dus la serv. cu ratb-ul ? Stii ca intr-un autobuz se inghesuie si 100 de oameni ? Ca si cum ati merge 10 intr-o Dacie. Plus ca problema nu se rezuma strict la scumpirea benzinei, ci la efectele acesteia asupra tuturor preturilor, inclusiv al transportului in comun. Si daca sustii ca masina e un lux, spune-mi atunci un produs care NU E DE LUX in tara asta... |
--------------------
citroen
C5
- B-43-PEO
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Bai fratilor, INCETATI SA COMPARATI ROMANIA CU ALTE TARI !!!
Nu suntem nici grecia nici germania si nici anglia... Incetati! La ei 1 E/l e ca la noi 0.3E/l ... Nu comparati salariul meu de 7 mil. cu salariul lui "Hans" de 2000E. Masinile, DACIA/BMW consuma la fel, pretul benzinei este la fel... ce lipseste? SALARIU... Asa ca "ocupati" ori Piata Victoriei ori statiile PETROM/OMV.... ma bag! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Lexy |
![]()
|
Ar fi bine ca in caz ca iese chestia asta sa vina cat mai multa lume cu o camera digitala de filmat ceva ca in caz de ceva sa exista dovezi ca aceasta chestiune s-a desfasurat linistit sa nu apara cine stie ce acuze
![]() Just in case.Ca nah padure fara uscaciuni nu se poate. |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
cristus |
![]()
|
QUOTE(Lexy @ 13 Sep 2005, 09:33) Ar fi bine ca in caz ca iese chestia asta sa vina cat mai multa lume cu o camera digitala de filmat ceva ca in caz de ceva sa exista dovezi ca aceasta chestiune s-a desfasurat linistit sa nu apara cine stie ce acuze ![]() Just in case.Ca nah padure fara uscaciuni nu se poate. Unde propui un loc de intalnire ?? |
--------------------
citroen
C5
- B-43-PEO
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
OVIDIUS, respect, esti om cu capul pe umeri.
parerea mea: 1. Flashmob e out of discussion. Flashmob e altceva si in general nu are impactul pe care il vreti/vrem, decat daca sunteti pregatiti sa repetati "faza" cel putin de vreo 5 ori. Mitingul e ce trebuie: mesaj clar, chestie organizata. 2. "Va fi intr-o sambata" - mi se pare decent si OK, in cazul asta ++. 3. Neaparat legal, cu tidula de la primarie, presa si politie (vizibilitate maxima si in plus riscuri scazute, right?). Daca e legal, vin si eu. ------------ Un mic comentariu (pe care n-ar fi trebuit sa-l fac, mi se pare la mintea cocosului ca e asa si n-are cum sa fie altfel): pretul benzinei afecteaza transporturile, care transporturi includ transportul de paine, ulei, guma Orbit, ciocolata cu nuca de cocos (adica produsele de baza - si logic este sa o ia harcana in sus si astea). Deci cine considera ca benzina e un lux sau o chestie de gigolo asa se inseala rau de tot. Dea Domnul sa apuc ziua in care benzina va fi intr-adevar un lux (in adevaratul sens al cuvantului) - atunci se cheama ca ne-am rezolvat fo' 30-40% din problemele societatii moderne. ------------ Efecte posibile (daca chestia iese cum trebuie): - din capul locului eu nu ma astept la scaderea pretului pe motiv ca au iesit soferii nervosi la interval. DAR... - oficiul ala pentru monitorizarea concurentei ar fi bine sa preia mesajul ca "imbold" - urmatoarele scumpiri vor fi analizate intr-un mod mai serios si mai decent (nu...uite acu 30 secunde a crescut pretul barilului deci gata baieti, scumpim benzina incepand de alaltaieri). - exista un mesaj al presedintelui in legatura cu mesajul de fapt al manifestatiei, deci cat de cat partea de autenticitate si valabilitate e rezolvata (mare pacat ca tre sa se "rezolve" la modul asta, dar...hai noroc - de data asta tine). This post has been edited by Lolek: 13 Sep 2005, 09:47 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 12 Sep 2005, 17:45) ok ,de acord. oricum un scuter consuma mai putin decat o masina ![]() asa ca , nu ai bani de benzina la masina ia un scuter . George, din pacate nu merge la noi cu scuterul. M-am gandit si la asta... Acolo unde lumea foloseste scuterul in masa, exista si o clima care le permite acest lucru. Imi e un pic dificil sa merg cu scuterul in decembrie sau in octombrie. |
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hai ca fac eu un topic pe forumul BMW (daca nu e deja).
P.S.: Editati naibii titlul, reiese ca ne solidarizam cu scumpirea benzinei! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Lolek @ 13 Sep 2005, 10:42) 1. Flashmob e out of discussion. Flashmob e altceva si in general nu are impactul pe care il vreti/vrem, decat daca sunteti pregatiti sa repetati "faza" cel putin de vreo 5 ori. Mitingul e ce trebuie: mesaj clar, chestie organizata. Cine crezi ca se mai ia dupa un miting in rrumenia? Toata lumea urla cu pancardele, apar la stirile de la ora 7 si GATA. Nu fiti naivi. Cum ziceam...FlashMob facut de 2-3 grupuri de cateva ori pe zi si efectul psihologic (mai ales daca apare in presa) este mult mai mare. Plus ca atata timp cat nu incurcam prea mult deoarece este posibil sa faca scandal alti soferi (din afara grupului) si sa iasa scandal. Am vazut asta intre un Golf 4 taximetrist cu o minte tareee odihnita) si un macaragiu cu o minte si mai odihnita. DOAR asta trebuie evitat. In rest de macanim pe acolo sa tragem de timp (dar NU STAM), platim cate 0.5-1 leu / "plin", sters un geam de parca timpu ar sta pe loc...si plecat. NIMIC mai mult. Daca aparem in benzinarii ca un roi si disparem ca un roi si apare asta in presa sigur va avea efect mai mare (chiar la cei care se uita la televizor) decat daca vad la stiri un miting. Lumea e saturata de miting....nu mai impresioneaza pe nimeni.....mai ales pe aia pe care ar trebui sa impresioneze. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca sta sa numere cineva... mai bagati unu'.
![]() Nu conteaza cand, ziua, noaptea, in weekend, oricand. Desi parerea mea e ca trebuie facut ceva cand "deranjeaza", nu cand bulangii sunt plecati la munte. ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
QUOTE PE OLTCIT-isti i-a anuntat cineva? ca aia-s dusi rau... aia se baga sigur... ![]() Da man, unii chiar isi dusi rau de tot, sa stii... mai ales cand circula cu dacii papuc ![]() Mie sa-mi spuneti doar atat: Ora, Locul si data... si ne vedem acolo! Din motove personale, o sa vin cu dacia, macar daca iese cu cafting sa nu imi para rau ca imi sifoneaza careva masina... ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt de parere ca trebuie sa luam<cei care sunt real interesati de miting>legatura cu cei de pe celelalte forumuri si sa stabilim ceva concret.Daca tot stam si postam o sa facem un topic de vreo 60 de pagini fara nici un fel de rezultat palpabil...
Eu unul m-as duce sa vorbesc cu adminii de la vwForum, dar deocamdata nu pot posta pe forumul lor...si nici nu sunt in masura sa vorbesc in numele celor de pe acest forum. Ar mai fi interesant si de efect un Tur al Benzinariilor petrom si omv din capitala, dar fara sa alimentam. doar intra toate masinile in benzinarie<pe rand,cate pot intra simultan-nu cred ca incap mai mult de 2>, se uita la pret si isi continua drumul. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
florentin_n |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 11 April 05 ![]() |
Pai....haideti odata
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Easy
2007
- BRxx yyy
|
|
cristus |
![]()
|
QUOTE(Luka @ 13 Sep 2005, 09:47) George, din pacate nu merge la noi cu scuterul. M-am gandit si la asta... Acolo unde lumea foloseste scuterul in masa, exista si o clima care le permite acest lucru. Imi e un pic dificil sa merg cu scuterul in decembrie sau in octombrie. Plus ca la noi se merge cu scuterul ca pe ulita....fara semne de circulatie, fara nimic. Vineri i-am dat o sticla de plastic in cap unuia care mi-a cazut in fata masinii cu scuterul. Era cu gagica pe scuter idiotul si se spargea in figuri pana cand a cazut in fata mea. |
--------------------
citroen
C5
- B-43-PEO
|
|
Lexy |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 13 Sep 2005, 11:07) Daca aparem in benzinarii ca un roi si disparem ca un roi si apare asta in presa sigur va avea efect mai mare (chiar la cei care se uita la televizor) decat daca vad la stiri un miting. Lumea e saturata de miting....nu mai impresioneaza pe nimeni.....mai ales pe aia pe care ar trebui sa impresioneze. @driverX Nu am inteles la ce te referi. Nu mi se pare corect sa se blocheze activitatea benzinariilor sau sa fie stanjeniti de vreun fel. Dupa cum ei au tupeul sa ne traga in piept pe fata ar trebui lasati sa-si faca treaba si noi daca vrem sa facem un protest putem sa nu mai cumparam de la ei!!!Asta da. Cat despre saturatia de mitinguri daca mergem pe ideea asta hai sa nu mai facem nimic ca si asa n-o sa iasa.Oricum cine are bani de benzina o sa aibe in continuare.O sa se mai aleaga lumea pe sosele.... Oricum dupa cum sublinia si Lolek toata lumea omite un pic efectele negative ale scumpirii pe planurile mai departate(servicii,aliimente,etc ati prins ideea) |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:02 |