solidaritate scumpire combustibil, miting
![]() ![]() ![]() |
solidaritate scumpire combustibil, miting
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu se aproba nimic eu zic sa ne fixam o zi in care sa mergem toti cu 5 Km/h din spirit de economie. Daca intreaba cineva ceva raspunsul este conform legii: Mergeam la limita evitarii orcarui pericol.
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
http://www.jurnalul.ro/articol_36401/benzina_de_2_euro___litru.html
Din ce in ce mai bine.... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Patefon @ 13 Sep 2005, 10:28) Daca nu se aproba nimic eu zic sa ne fixam o zi in care sa mergem toti cu 5 Km/h din spirit de economie. Daca intreaba cineva ceva raspunsul este conform legii: Mergeam la limita evitarii orcarui pericol. Sa vezi ce te arde Bița cu amenda pentru incurcarea traficului..... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da corect,nici mie nu mi se pare ok.Nu realizezi nimic, e si ilegal,etc.
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai fratilor, unii zic no pain no gain. Nu zic sa nu facem o chestie legala, da' pâna la urma daca nu iese hârtia hai si spontan. Si mai da-i in ceva p'alde garcea ca 99,9% au masina si 30% au câte doua. Deci bottom line tre' sa facem ceva, oricum.
Bafta si numa' 1 mil. km fara reparatii |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
cristus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 September 05 ![]() |
eu zica ca merge faza cu alimentatul cu mililitrul. Ce poate sa-ti faca ? Asa am ales eu sa-mi petrec ziua de sambata : stand de 25 de ori la coada la benzina. Si ceilalti 10-20 de amici la fel...
![]() |
--------------------
citroen
C5
- B-43-PEO
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pot sa refuze sa-ti vanda benzina
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 13 Sep 2005, 12:36) Domnu meu....mai judeca putin. Pai eu deja am alimentat!!!! ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
George, aia nu e o solutie pentru ei. Imagineaza-ti ca te duci, bagi 1 l de benzina, te uiti prin magazin, etc,etc. Pai daca te mai si intoarce de la casa, sa mai bagi 1 l - cu atat mai bine! Parlamentari, discutii, drumul inapoi la pompa, bagat benzina cu ml ca sa nu cumva sa depasesti 2l etc. etc.
![]() P.S. Daca platiti cu cardul, aia de la benzinarii castiga mai putin ![]() This post has been edited by vv: 13 Sep 2005, 11:41 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lexy |
![]()
|
Poate omiteti ceva:
Angajatii de la benzinarii sunt niste bieti oameni cu niste salarii mai mult decat modeste spun eu.Ei nu au nici o vina (poate decat daca fura la benzina). De vina este sistemul si cei de sus..asadar daca treceti prin benzinarie alimentand 100ml benzina ei tot castiga respectiv banii pe acei mililitri de benzina bagati. Puteti sa nu bagati de acolo!Si asa castigul lor scade..si stiti ca nu ati participat la o hotie pe fata. ...parerea mea. |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() asa, si? Cum sugerezi tu sa folosim masinile daca nu mai alimentam cu benzina? P.S. Sa castige, noi nu le vrem raul ![]() This post has been edited by vv: 13 Sep 2005, 11:49 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Lexy @ 13 Sep 2005, 12:47) Poate omiteti ceva: Angajatii de la benzinarii sunt niste bieti oameni cu niste salarii mai mult decat modeste spun eu.Ei nu au nici o vina (poate decat daca fura la benzina). De vina este sistemul si cei de sus..asadar daca treceti prin benzinarie alimentand 100ml benzina ei tot castiga respectiv banii pe acei mililitri de benzina bagati. Puteti sa nu bagati de acolo!Si asa castigul lor scade..si stiti ca nu ati participat la o hotie pe fata. ...parerea mea. Atunci alimentez de altundeva. Fiecare are preferintele lui la benzinarii, si prin aceasta miscare nu am face decat sa schimbam intre noi benzinariile. Plus ca nu vad prin ce afectam noi acei simpli angajati? Cumva au sistem de plata a salariului in functie de numarul de litri vanduti? Nu cred. Si si daca este un asemenea sistem, eu vreau ca acel om sa aiba mai multi bani in buzunar in urma achizionarii de catre mine a 100 litri de benzina nu a 70 sau 80 litri. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca o tot dam in offtopicareala cu efectele scumpirii benzinei.
Eu personal nu ma duc la miting ca nu imi permit benzina, ci din cauza ca mi se pare ca are un pret nejustificat, cu accize la 1/3 din ce e in EU, cu 50% din productie locala, si pretul la produsul final la fel ca a lor. Sa faca accizele 500eur/tona, sa interzica extragerea de titiei, sa ramana benzina tot la pretul asta si nu mai comentez ! Unii mai pot sa transfere cresterile de pret catre clienti sau parinti, si atunci senzatia de care vorbesc nu mai are de ce sa apara. Altfel cred ca e imposibil sa nu fi deranjat de faptul ca "se abuzeaza" de portofelul tau. This post has been edited by cosmin_m: 13 Sep 2005, 12:03 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
godoroja |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Noroc si bine am revenit in forumul dacia unde activez de la inceputuri , ca fusei si eu cu Dacie...
In fine, ideea pe vwforum este a mea, eu am gandit aceasta actiune la care am cerut ajutorul tuturor. De ex. sambata asta cine ar fi de acord sa ne strangem undeva in afara Bucurestiului fara sa vina garda sa ne ia la intrebari. Eu zic asa, cineva cu o camera de filmat, ne intalnim, spunem la camera ce avem de spus. Apoi plecam in grupuri grupuri catre "benzinarii" alese tot de noi. Acolo bagam fiecare cate 1 litru apoi ne foim pe acolo, stergem parbrizul etc.. Neaparat trebuie sa fie benzinarii cu trafic mult. Astfel, vor simti ca in ziua x au iesit in gaura per total cu atat. E destul 1 ora sa repetam la 1 benzinarie 20 de insi ca se simte gaura in buget. Vorbim de benzinarii ca Omv Baneasa, Petrom Baneasa, Petrom Colentina ( la pod), OMV Coposu, etc. Acum ca proprietarii forumului nu sunt de acord, eu propun sa ne intalnim undeva sa punem la punct o schita de "lupta" . Adica sa vedem cati suntem, cum ne organizam in ce statii ne imprastiem, cat stam si unde ne reintalnim. ... Astept pareri.... Renunt la ideea de miting pentru ca ar fi un rezultat mai misto asta cu benzinariile. Eventual,cu 300 m inainte de benzinarie, oprim toti motoarele si venim cu masinile impinse, apoi ne bagam in pompe.... Acum, cine e de acord sa dea variante pentru intalniri. Unde ne putem intalni linistiti, departe de ochii lumii sa punem la punct detaliile. This post has been edited by godoroja: 13 Sep 2005, 12:18 |
--------------------
Audi
A4 1,9 TDi 101 CP
- B-45-BLY
|
|
driverx |
![]()
|
godoroja
![]() ![]() ![]() Eu zic ca treaba ar trebui repetata de vreo 2-3 ori in acea zi. Dar nu mergeti deodata sa va inghesuiti acolo. Sa simulati cat de cat o situatie reala in care multe masini merg la benzinarie sa alimenteze... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
godoroja |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 November 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 13 Sep 2005, 14:21) godoroja ![]() ![]() ![]() Eu zic ca treaba ar trebui repetata de vreo 2-3 ori in acea zi. Dar nu mergeti deodata sa va inghesuiti acolo. Sa simulati cat de cat o situatie reala in care multe masini merg la benzinarie sa alimenteze... Dap, asta fiind ideea ta, aduna oamenii de aici. Din cate zici tu, inseamna ca tu nu vii? trebuie sa ne intalnim undeva toti care vrem sa mergem, de pe toate forumurile si sa stabilim detaliile. Aici fiecare zice altceva, nu ne putem pune de acord. Deci unde ne-am putea intalni si cand. Undeva departe de ochii indiscreti ai gaborilor... |
--------------------
Audi
A4 1,9 TDi 101 CP
- B-45-BLY
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
nu va mai certati ma... nu conteaza a cui a fost ideea, important e ca exista aceasta idee si ganditi-va cum sa o punem in practica. Sa fie cat mai eficient, sa-si atinga scopul.
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
omul vrea sa-si asume responsabilitatea evenimentului, ceea ce mie mi se pare cat se poate de laudabil, ca sa nu care cumva sa scuipe cineva aiurea si sa iasa debandada.
e ok, domnu' godoroja. Singurul impediment din punctul meu de vedere e ca tre' sa ma "duca" cineva la benzinariile alea enumerate, ca eu nu stiu decat doua si bune. Oi fi eu pe de-an-aiurelea dar sigur mai sunt si altii ca mine. Un miting era o chestie clara, marsaluit pe o ruta stabilita la o ora stabilita (parca era mai usor asa). Insa in definitiv cum se stabileste, asa sa fie. This post has been edited by Lolek: 13 Sep 2005, 12:30 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Parcare din fata de la "Scanteia". (P-ta Presei Libere) Dar nu in rond, in U-ul din fata cladirii. Eu sunt pentru. Ora nu conteaza.
Statiile nu ar trebui facute public pana in ziua stabilita. Parerea mea. This post has been edited by Marius: 13 Sep 2005, 12:30 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
driverx |
![]()
|
godoroja
1) Hotaraste-te ce vrei, ce zici. Miting or Flashmob???? Hotaraste-te ce idee ai avut acolo pe vwforum. 2) Eu is in CJ, tu in B. Normal ca nu merg la adunarile voastre. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
http://www.jurnalul.ro/comentarii.read.php?id=8816
o sa inceapa sa se auda... si daca presa o sa fie de partea noastra, o sa fie ok... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
godoroja |
![]()
|
Nu se cearta nimeni pe faza asta, ca doar suntem oameni cu capul pe umeri. Ideea e sa facem ceva impreuna. Sa na intalnim sa vorbim .Acolo punem la punct detalii, ce benzinarii, unde, care, cum.
Ideea de miting a cazut. De ce? Trebuie cineva sa-si asume rolul de organizator.Adica in numele lui se face aceasta cerere catre primarie. In cazul in care cineva presupunem ca se enerveaza si face o traznaie, organizatorul raspunde... Intelegeti acum de ce nu se face? Asa, daca erau adminii vwforum, daciaclub, oltcit club s.a.m.d., macar se cunosteau unii cu altii. Macar de pe forum. So, cand sa fie si unde. Vreau sa stabilim o ora si o data la care sa ne putem intalni mai multi sa discutam variantele.Abia dupa ce punem totul la punct, incepem treaba. Poate nu in aceeasi zi. Cine mai e alaturi de mine, sa scrie, sa adune oameni, etc... Eu am sa ma ocup si de presa, sa vedem care percuteaza, dar sa stim data intalnirii, apoi data inceperii protestului... |
--------------------
Audi
A4 1,9 TDi 101 CP
- B-45-BLY
|
|
cristus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 September 05 ![]() |
QUOTE(godoroja @ 13 Sep 2005, 12:15) Noroc si bine am revenit in forumul dacia unde activez de la inceputuri , ca fusei si eu cu Dacie... In fine, ideea pe vwforum este a mea, eu am gandit aceasta actiune la care am cerut ajutorul tuturor. De ex. sambata asta cine ar fi de acord sa ne strangem undeva in afara Bucurestiului fara sa vina garda sa ne ia la intrebari. Eu zic asa, cineva cu o camera de filmat, ne intalnim, spunem la camera ce avem de spus. Apoi plecam in grupuri grupuri catre "benzinarii" alese tot de noi. Acolo bagam fiecare cate 1 litru apoi ne foim pe acolo, stergem parbrizul etc.. Neaparat trebuie sa fie benzinarii cu trafic mult. Astfel, vor simti ca in ziua x au iesit in gaura per total cu atat. E destul 1 ora sa repetam la 1 benzinarie 20 de insi ca se simte gaura in buget. Vorbim de benzinarii ca Omv Baneasa, Petrom Baneasa, Petrom Colentina ( la pod), OMV Coposu, etc. Acum ca proprietarii forumului nu sunt de acord, eu propun sa ne intalnim undeva sa punem la punct o schita de "lupta" . Adica sa vedem cati suntem, cum ne organizam in ce statii ne imprastiem, cat stam si unde ne reintalnim. ... Astept pareri.... Renunt la ideea de miting pentru ca ar fi un rezultat mai misto asta cu benzinariile. Eventual,cu 300 m inainte de benzinarie, oprim toti motoarele si venim cu masinile impinse, apoi ne bagam in pompe.... Acum, cine e de acord sa dea variante pentru intalniri. Unde ne putem intalni linistiti, departe de ochii lumii sa punem la punct detaliile. Ce zici de Parcul Circului ? La cupola. E loc mare de parcare si sambata dimineata nu e numeni acolo. Plus ca e ferit, nu e la strada. Din Stefan cel Mare pana acolo sunt vreo 300 m. Si avem doua OMV-uri si doua Petrom relativ aproape. |
--------------------
citroen
C5
- B-43-PEO
|
|
godoroja |
![]()
|
haideti, alte propuneri.... Ati amutzit?
|
--------------------
Audi
A4 1,9 TDi 101 CP
- B-45-BLY
|
|
vv |
![]()
|
Mai frati romani. Luati o pauza.
1. Domnu' godoroja, initiativa dvs. e laudabila, mai ales ca A nu exclude B. 2. FORUMURILE SUNT PUBLICE!!! Nu va lasati amagiti de faptul ca politaii nu citesc pe-aici, poate citesc chiar ... angajatii OMV. 3. Daca organizati o intalnire undeva, fara aprobare, sunteti in ilegalitate. Dupa cum au demonstrat-o si defunctele intalniri daciaclub.... Asa ca merita un miting organizat, cu aprobare, la care (printre altele) se pun la punct si detaliile planului B. Eventual, acolo se poate consulta si un avocat, pentru a vedea cum putem face ca planul B sa nu incalce legea, iar apoi... un e-mail cu detaliile de 'flash mob' si se implementeaza si planul B... sunt sigur ca s-ar raspandi ca fulgerul prin toate firmele din Ro, mai ceva ca un virus ![]() This post has been edited by vv: 13 Sep 2005, 12:50 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
driverx |
![]()
|
Eu amutesc cand vad ca tu incalci regulamentul cu limbaj IRC.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:39 |