DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> solidaritate scumpire combustibil, miting

driverx
post 13 Sep 2005, 10:26
Post #91

--- Membru cu ralanti ---

Group: Members

QUOTE(kAndrei @ 13 Sep 2005, 11:19)
Ar mai fi interesant si de efect un Tur al Benzinariilor petrom si omv din capitala, dar fara sa alimentam. doar intra toate masinile in benzinarie<pe rand,cate pot intra simultan-nu cred ca incap mai mult de 2>, se uita la pret si isi continua drumul.
*

Asta zic si eu, dar de alimentat foarte putin. Treaba asta ramane in chitantele lor. O sa iasa niste ochi cat cepele. Trebuie sa lasam ceva urme. Cui ii pasa ca stai 1 minut sa vezi pretul? NU poti sta mai mult, ca te vad altii ca nu faci nimic si....uite scandalul.

Eu zic sa continuam de la idea mea. Sa vedem ce buguri ar avea si cat de fezabil ar fi. Si un avocat (where the F*** is asarban? ) sa ne zica ce probleme ar putea interveni. Varianta asta poate avea efect mare la nivel national, un miting cu 0.5% sanse are efect in Bucuresti.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Patefon
post 13 Sep 2005, 10:28
Post #92

Membru gajait

From: Bucuresti

Daca nu se aproba nimic eu zic sa ne fixam o zi in care sa mergem toti cu 5 Km/h din spirit de economie. Daca intreaba cineva ceva raspunsul este conform legii: Mergeam la limita evitarii orcarui pericol.

--------------------
Seat New Leon 2006 Sport - B-#######-11/8
Cu stima,
Patefon
+
OVIDIUS
post 13 Sep 2005, 10:54
Post #93

bogat în valori simple

From: Orasu' lui Bucur

http://www.jurnalul.ro/articol_36401/benzina_de_2_euro___litru.html

Din ce in ce mai bine....

--------------------
Renault Laguna 2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004
Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
+
DomnulK
post 13 Sep 2005, 10:56
Post #94

ex kAndrei

QUOTE(Patefon @ 13 Sep 2005, 10:28)
Daca nu se aproba nimic eu zic sa ne fixam o zi in care sa mergem toti cu 5 Km/h din spirit de economie. Daca intreaba cineva ceva raspunsul este conform legii: Mergeam la limita evitarii orcarui pericol.
*

Sa vezi ce te arde Bița cu amenda pentru incurcarea traficului.....

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
+
Lexy
post 13 Sep 2005, 11:20
Post #95

Just ME

Da corect,nici mie nu mi se pare ok.Nu realizezi nimic, e si ilegal,etc.

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
paulica
post 13 Sep 2005, 11:33
Post #96

Membru autentic

Group: Validating

Bai fratilor, unii zic no pain no gain. Nu zic sa nu facem o chestie legala, da' pâna la urma daca nu iese hârtia hai si spontan. Si mai da-i in ceva p'alde garcea ca 99,9% au masina si 30% au câte doua. Deci bottom line tre' sa facem ceva, oricum.
Bafta si numa' 1 mil. km fara reparatii

--------------------
Pegas 22 2006 - TL 11 PAA
+
cristus
post 13 Sep 2005, 11:35
Post #97

Membru incepator

eu zica ca merge faza cu alimentatul cu mililitrul. Ce poate sa-ti faca ? Asa am ales eu sa-mi petrec ziua de sambata : stand de 25 de ori la coada la benzina. Si ceilalti 10-20 de amici la fel...
laugh.gif

--------------------
citroen C5 - B-43-PEO
+
GeorgeB
post 13 Sep 2005, 11:36
Post #98

the 7 stars of Pleiades constellation

pot sa refuze sa-ti vanda benzina smile.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
litza
post 13 Sep 2005, 11:37
Post #99

Membru autentic

From: Bavaria, DE

QUOTE(OVIDIUS @ 13 Sep 2005, 12:54)
http://www.jurnalul.ro/articol_36401/benzina_de_2_euro___litru.html
Din ce in ce mai bine....
*

Ce legatura are soola cu Logan-ul? Reclama pe fata. De parca Logan-ul dCi e Ză fadăr of economi!

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
driverx
post 13 Sep 2005, 11:40
Post #100

QUOTE(GeorgeB @ 13 Sep 2005, 12:36)
pot sa refuze sa-ti vanda benzina smile.gif
*

Domnu meu....mai judeca putin. Pai eu deja am alimentat!!!! rolleyes.gif O sa se stea cu pipeta in mana sa imi scoata cei 0.276 litri care i-am bagat? Nu are ce face decat sa imi ia banii, si sa imi dea chitanta. Si neaparat sa fie stampilata laugh.gif nu cum mai uita unii.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
vv
post 13 Sep 2005, 11:40
Post #101

dilbert.com

George, aia nu e o solutie pentru ei. Imagineaza-ti ca te duci, bagi 1 l de benzina, te uiti prin magazin, etc,etc. Pai daca te mai si intoarce de la casa, sa mai bagi 1 l - cu atat mai bine! Parlamentari, discutii, drumul inapoi la pompa, bagat benzina cu ml ca sa nu cumva sa depasesti 2l etc. etc. smile.gif
P.S. Daca platiti cu cardul, aia de la benzinarii castiga mai putin 243.gif Plus ca dureaza tranzactia...

This post has been edited by vv: 13 Sep 2005, 11:41

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Lexy
post 13 Sep 2005, 11:43
Post #102

Just ME

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vv

--------------------
+
driverx
post 13 Sep 2005, 11:43
Post #103

QUOTE(vv @ 13 Sep 2005, 12:40)
P.S. Daca platiti cu cardul, aia de la benzinarii castiga mai putin 243.gif Plus ca dureaza tranzactia...
*

What a wonderful idea wink.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
Lexy
post 13 Sep 2005, 11:47
Post #104

Just ME

Poate omiteti ceva:

Angajatii de la benzinarii sunt niste bieti oameni cu niste salarii mai mult decat modeste spun eu.Ei nu au nici o vina (poate decat daca fura la benzina).
De vina este sistemul si cei de sus..asadar daca treceti prin benzinarie alimentand 100ml benzina ei tot castiga respectiv banii pe acei mililitri de benzina bagati.

Puteti sa nu bagati de acolo!Si asa castigul lor scade..si stiti ca nu ati participat la o hotie pe fata.

...parerea mea.

--------------------
+
vv
post 13 Sep 2005, 11:49
Post #105

dilbert.com

blink.gif
asa, si? Cum sugerezi tu sa folosim masinile daca nu mai alimentam cu benzina?

P.S. Sa castige, noi nu le vrem raul tongue.gif noi vrem doar sa protestam...

This post has been edited by vv: 13 Sep 2005, 11:49

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
driverx
post 13 Sep 2005, 11:53
Post #106

QUOTE(Lexy @ 13 Sep 2005, 12:47)
Poate omiteti ceva:

Angajatii de la benzinarii sunt niste bieti oameni cu niste salarii mai mult decat modeste spun eu.Ei nu au nici o vina (poate decat daca fura la benzina).
De vina este sistemul si cei de sus..asadar daca treceti prin benzinarie alimentand 100ml benzina ei tot castiga respectiv banii pe acei mililitri de benzina bagati.

Puteti sa nu bagati de acolo!Si asa castigul lor scade..si stiti ca nu ati participat la o hotie pe fata.

...parerea mea.
*

Atunci alimentez de altundeva. Fiecare are preferintele lui la benzinarii, si prin aceasta miscare nu am face decat sa schimbam intre noi benzinariile. Plus ca nu vad prin ce afectam noi acei simpli angajati? Cumva au sistem de plata a salariului in functie de numarul de litri vanduti? Nu cred. Si si daca este un asemenea sistem, eu vreau ca acel om sa aiba mai multi bani in buzunar in urma achizionarii de catre mine a 100 litri de benzina nu a 70 sau 80 litri.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
cosmin_m
post 13 Sep 2005, 12:01
Post #107

Membru autentic

Vad ca o tot dam in offtopicareala cu efectele scumpirii benzinei.
Eu personal nu ma duc la miting ca nu imi permit benzina, ci din cauza ca mi se pare ca are un pret nejustificat, cu accize la 1/3 din ce e in EU, cu 50% din productie locala, si pretul la produsul final la fel ca a lor.
Sa faca accizele 500eur/tona, sa interzica extragerea de titiei, sa ramana benzina tot la pretul asta si nu mai comentez !

Unii mai pot sa transfere cresterile de pret catre clienti sau parinti, si atunci senzatia de care vorbesc nu mai are de ce sa apara. Altfel cred ca e imposibil sa nu fi deranjat de faptul ca "se abuzeaza" de portofelul tau.

This post has been edited by cosmin_m: 13 Sep 2005, 12:03

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
godoroja
post 13 Sep 2005, 12:15
Post #108

Membru incepator

Noroc si bine am revenit in forumul dacia unde activez de la inceputuri , ca fusei si eu cu Dacie...
In fine, ideea pe vwforum este a mea, eu am gandit aceasta actiune la care am cerut ajutorul tuturor. De ex. sambata asta cine ar fi de acord sa ne strangem undeva in afara Bucurestiului fara sa vina garda sa ne ia la intrebari. Eu zic asa, cineva cu o camera de filmat, ne intalnim, spunem la camera ce avem de spus. Apoi plecam in grupuri grupuri catre "benzinarii" alese tot de noi. Acolo bagam fiecare cate 1 litru apoi ne foim pe acolo, stergem parbrizul etc.. Neaparat trebuie sa fie benzinarii cu trafic mult. Astfel, vor simti ca in ziua x au iesit in gaura per total cu atat. E destul 1 ora sa repetam la 1 benzinarie 20 de insi ca se simte gaura in buget. Vorbim de benzinarii ca Omv Baneasa, Petrom Baneasa, Petrom Colentina ( la pod), OMV Coposu, etc.
Acum ca proprietarii forumului nu sunt de acord, eu propun sa ne intalnim undeva sa punem la punct o schita de "lupta" . Adica sa vedem cati suntem, cum ne organizam in ce statii ne imprastiem, cat stam si unde ne reintalnim. ... Astept pareri....
Renunt la ideea de miting pentru ca ar fi un rezultat mai misto asta cu benzinariile. Eventual,cu 300 m inainte de benzinarie, oprim toti motoarele si venim cu masinile impinse, apoi ne bagam in pompe.... Acum, cine e de acord sa dea variante pentru intalniri. Unde ne putem intalni linistiti, departe de ochii lumii sa punem la punct detaliile.

This post has been edited by godoroja: 13 Sep 2005, 12:18

--------------------
Audi A4 1,9 TDi 101 CP - B-45-BLY
+
driverx
post 13 Sep 2005, 12:21
Post #109

godoroja smile.gif Hai sa ne batem pe copyright smile.gif Am inteles ca acolo pe vwforum e ra vorba de a organiza un miting, nu idea mea de aici de a boicota benzinarii prin.."slow motion" si "2 cents" smile.gif

Eu zic ca treaba ar trebui repetata de vreo 2-3 ori in acea zi. Dar nu mergeti deodata sa va inghesuiti acolo. Sa simulati cat de cat o situatie reala in care multe masini merg la benzinarie sa alimenteze...

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
godoroja
post 13 Sep 2005, 12:25
Post #110

Membru incepator

QUOTE(driverx @ 13 Sep 2005, 14:21)
godoroja smile.gif Hai sa ne batem pe copyright smile.gif Am inteles ca acolo pe vwforum e ra vorba de a organiza un miting, nu idea mea de aici de a boicota benzinarii prin.."slow motion" si "2 cents" smile.gif

Eu zic ca treaba ar trebui repetata de vreo 2-3 ori in acea zi. Dar nu mergeti deodata sa va inghesuiti acolo. Sa simulati cat de cat o situatie reala in care multe masini merg la benzinarie sa alimenteze...
*

Dap, asta fiind ideea ta, aduna oamenii de aici.
Din cate zici tu, inseamna ca tu nu vii? trebuie sa ne intalnim undeva toti care vrem sa mergem, de pe toate forumurile si sa stabilim detaliile. Aici fiecare zice altceva, nu ne putem pune de acord. Deci unde ne-am putea intalni si cand. Undeva departe de ochii indiscreti ai gaborilor...

--------------------
+
skija
post 13 Sep 2005, 12:27
Post #111

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

nu va mai certati ma... nu conteaza a cui a fost ideea, important e ca exista aceasta idee si ganditi-va cum sa o punem in practica. Sa fie cat mai eficient, sa-si atinga scopul.

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
Lolek
post 13 Sep 2005, 12:27
Post #112

Ignorog

omul vrea sa-si asume responsabilitatea evenimentului, ceea ce mie mi se pare cat se poate de laudabil, ca sa nu care cumva sa scuipe cineva aiurea si sa iasa debandada.

e ok, domnu' godoroja. Singurul impediment din punctul meu de vedere e ca tre' sa ma "duca" cineva la benzinariile alea enumerate, ca eu nu stiu decat doua si bune.

Oi fi eu pe de-an-aiurelea dar sigur mai sunt si altii ca mine. Un miting era o chestie clara, marsaluit pe o ruta stabilita la o ora stabilita (parca era mai usor asa).

Insa in definitiv cum se stabileste, asa sa fie.

This post has been edited by Lolek: 13 Sep 2005, 12:30

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Marius
post 13 Sep 2005, 12:28
Post #113

Membru autentic

Parcare din fata de la "Scanteia". (P-ta Presei Libere) Dar nu in rond, in U-ul din fata cladirii. Eu sunt pentru. Ora nu conteaza.

Statiile nu ar trebui facute public pana in ziua stabilita. Parerea mea.

This post has been edited by Marius: 13 Sep 2005, 12:30

--------------------
ex Dacia ex Solenza ex 2003 Clima - ex 1.4 MPI
+
driverx
post 13 Sep 2005, 12:31
Post #114

godoroja

1) Hotaraste-te ce vrei, ce zici. Miting or Flashmob???? Hotaraste-te ce idee ai avut acolo pe vwforum.

2) Eu is in CJ, tu in B. Normal ca nu merg la adunarile voastre.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
skija
post 13 Sep 2005, 12:31
Post #115

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

http://www.jurnalul.ro/comentarii.read.php?id=8816

o sa inceapa sa se auda... si daca presa o sa fie de partea noastra, o sa fie ok...

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
godoroja
post 13 Sep 2005, 12:33
Post #116

Membru incepator

Nu se cearta nimeni pe faza asta, ca doar suntem oameni cu capul pe umeri. Ideea e sa facem ceva impreuna. Sa na intalnim sa vorbim .Acolo punem la punct detalii, ce benzinarii, unde, care, cum.
Ideea de miting a cazut. De ce? Trebuie cineva sa-si asume rolul de organizator.Adica in numele lui se face aceasta cerere catre primarie. In cazul in care cineva presupunem ca se enerveaza si face o traznaie, organizatorul raspunde... Intelegeti acum de ce nu se face? Asa, daca erau adminii vwforum, daciaclub, oltcit club s.a.m.d., macar se cunosteau unii cu altii. Macar de pe forum.
So, cand sa fie si unde. Vreau sa stabilim o ora si o data la care sa ne putem intalni mai multi sa discutam variantele.Abia dupa ce punem totul la punct, incepem treaba. Poate nu in aceeasi zi. Cine mai e alaturi de mine, sa scrie, sa adune oameni, etc... Eu am sa ma ocup si de presa, sa vedem care percuteaza, dar sa stim data intalnirii, apoi data inceperii protestului...

--------------------
+
cristus
post 13 Sep 2005, 12:34
Post #117

Membru incepator

QUOTE(godoroja @ 13 Sep 2005, 12:15)
Noroc si bine am revenit in forumul dacia unde activez de la inceputuri , ca fusei si eu cu Dacie...
In fine, ideea pe vwforum este a mea, eu am gandit aceasta actiune la care am cerut ajutorul tuturor. De ex. sambata asta cine ar fi de acord sa ne strangem undeva in afara Bucurestiului fara sa vina garda sa ne ia la intrebari. Eu zic asa, cineva cu o camera de filmat, ne intalnim, spunem la camera ce avem de spus. Apoi plecam in grupuri grupuri catre "benzinarii" alese tot de noi. Acolo bagam fiecare cate 1 litru apoi ne foim pe acolo, stergem parbrizul etc.. Neaparat trebuie sa fie benzinarii cu trafic mult. Astfel, vor simti ca in ziua x au iesit in gaura per total cu atat. E destul 1 ora sa repetam la 1 benzinarie 20 de insi ca se simte gaura in buget. Vorbim de benzinarii ca Omv Baneasa, Petrom Baneasa, Petrom Colentina ( la pod), OMV Coposu, etc.
Acum ca proprietarii forumului nu sunt de acord, eu propun sa ne intalnim undeva sa punem la punct o schita de "lupta" . Adica sa vedem cati suntem, cum ne organizam in ce statii ne imprastiem, cat stam si unde ne reintalnim. ... Astept pareri....
Renunt la ideea de miting pentru ca ar fi un rezultat mai misto asta cu benzinariile. Eventual,cu 300 m inainte de benzinarie, oprim toti motoarele si venim cu masinile impinse, apoi ne bagam in pompe.... Acum, cine e de acord sa dea variante pentru intalniri. Unde ne putem intalni linistiti, departe de ochii lumii sa punem la punct detaliile.
*

Ce zici de Parcul Circului ? La cupola. E loc mare de parcare si sambata dimineata nu e numeni acolo. Plus ca e ferit, nu e la strada. Din Stefan cel Mare pana acolo sunt vreo 300 m. Si avem doua OMV-uri si doua Petrom relativ aproape.

--------------------
citroen C5 - B-43-PEO
+
godoroja
post 13 Sep 2005, 12:49
Post #118

Membru incepator

haideti, alte propuneri.... Ati amutzit?

--------------------
+
vv
post 13 Sep 2005, 12:50
Post #119

dilbert.com

Mai frati romani. Luati o pauza.
1. Domnu' godoroja, initiativa dvs. e laudabila, mai ales ca A nu exclude B.
2. FORUMURILE SUNT PUBLICE!!! Nu va lasati amagiti de faptul ca politaii nu citesc pe-aici, poate citesc chiar ... angajatii OMV.
3. Daca organizati o intalnire undeva, fara aprobare, sunteti in ilegalitate. Dupa cum au demonstrat-o si defunctele intalniri daciaclub.... Asa ca merita un miting organizat, cu aprobare, la care (printre altele) se pun la punct si detaliile planului B. Eventual, acolo se poate consulta si un avocat, pentru a vedea cum putem face ca planul B sa nu incalce legea, iar apoi... un e-mail cu detaliile de 'flash mob' si se implementeaza si planul B... sunt sigur ca s-ar raspandi ca fulgerul prin toate firmele din Ro, mai ceva ca un virus smile.gif

This post has been edited by vv: 13 Sep 2005, 12:50

--------------------
+
driverx
post 13 Sep 2005, 12:50
Post #120

Eu amutesc cand vad ca tu incalci regulamentul cu limbaj IRC.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
13 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 15:39
Forum Renault