DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> JIJI la racoare

tony-s
post 27 May 2013, 11:20
Post #151

Membru autentic

Group: Banned
From: Cluj-Napoca

QUOTE(Markos @ 26 May 2013, 19:42)
Mâine e Valiza frustrat.gif
*

Si a inceput circul de rigoare....

Hai ca la schimburile cu armata a fost prejudiciat statul desi sunt extrem de multe semne de intrebare asupra celor care ar fi trebuit condamnati atata timp cat cei din CSAT (presedinte,ministri,secretari de stat....) au semnat toate actele......insa aici cu cazul valiza e circ total - trecand peste faptul ca reprezentantii U Cluj nu pot fi incadrati la functionari de stat .....nu exista in codul penal tentativa de mita - doar daca esti prins in flagrant cand dai mita se pedepseste de catre codul penal....cel mult poate fi luat la intrebari despre provenienta banilor - daca se dovedeste faptul ca banii sunt obtinuti legal poti face ce vrei cu ei - inclusiv sa-i plimbi cu masina prin restaurantele din cluj.

This post has been edited by tony-s: 27 May 2013, 11:24

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Markos
post 27 May 2013, 11:24
Post #152

fost programator

Group: Members
From: Scursurești Vale

E normal ca procurorii sa bage recurs dupa recurs. Parerea mea e ca azi se va mentine ultimul verdict, adica nevinovati.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
vijelie
post 27 May 2013, 11:26
Post #153

membru violet

From: Bucuresti

http://www.scribd.com/doc/75036007/Rechizi...rmark-protected

"doar daca esti prins in flagrant cand dai mita se pedepseste de catre codul penal"

Art. 255 CP
Dispozițiile art. 254 alin. 3 se aplică în mod corespunzător, chiar dacă oferta nu a fost urmată de acceptare.

adica tony-s e un fel de dottore in drept

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
dacis
post 27 May 2013, 11:28
Post #154

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

Bine, nebine, pe merit ori exagerand, bagatul la mitica a unor politicieni de top, de la putere ori din opozitie, a unor afaceristi celebri, bancheri, generali etc. face un bine societatii: induce idea ca nimeni dintre cei ce fura nu ar trebui sa se simta 100% protejat. Iar idea asta imi pare mie ca a ajuns sa fie pentru cei mai multi romani al naibii de reconfortanta.

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
tony-s
post 27 May 2013, 11:37
Post #155

Membru autentic

QUOTE(vijelie @ 27 May 2013, 11:26)
http://www.scribd.com/doc/75036007/Rechizi...rmark-protected

"doar daca esti prins in flagrant cand dai mita se pedepseste de catre codul penal"

Art. 255 CP
Dispozițiile art. 254 alin. 3 se aplică în mod corespunzător, chiar dacă oferta nu a fost urmată de acceptare.

adica tony-s e un fel de dottore in drept
*

Nu mi se deschide link-ul ala.

In codul penal nu vad nicaieri la art. 255 (254 e pt. luare de mita) de pedepsirea tentativei de a da/lua mita.....la art. 21 scrie clar ca tentativa se pedepseste DOAR daca e prevazuta expres....asa cum de ex. e prevazut la art. 269,270....

This post has been edited by tony-s: 27 May 2013, 12:20

Attached File(s)
Attached File  Codul_Penal_al_Rom_niei_2.pdf ( 584.48k ) Number of downloads: 6

--------------------
+
Markos
post 27 May 2013, 12:10
Post #156

fost programator

Becali a fost ținut în dubă, în curtea instanței supreme, aproximativ o oră, până când instanța a început judecarea dosarului "Valiza".

"Chiar de mă voi duce în ghearele morții, Domnul e cu mine!", a spus Gigi Becali la intrarea în sala de judecată, ridicând mâinile încătușate deasupra capului.

27 May 2013, 20:09:
Ultimul cuvânt:

Invoc următoarele circumstanțe: de cînd am intrat eu în fotbal s-a făcut curățenie. S-a terminat corupția și la arbitri. Am băgat bani europeni. Am vîndut aer și am adus 80 de milioane de euro. Dumnezeu mă iubește și m-a ascultat. Am vrut în Ligă și Real Madrid, la prima participare am căzut cu Real. Nu am amenințat niciodată. Cum să fac așa ceva? Nu mă lasă Hristos să fac așa ceva. Eu vă înțeleg că e un mare jaf în țara asta, dar nu trebuie să îmi aplicați același tratament.

Eu nu sînt de vină. Sînt copilul vitreg al României. Am vrut să îmi fac televiziune, orice om de pe stradă își face televiziune. M-au chemat de două ori la CNA. Vreau să fac o televiziune ca să arate moralitatea. Am cheltuit un an de zile bani cu banca. Nu mi-au dat aprobare. Dacă aș fi fost așa rău, Sfinții Părinți ai României m-ar mai fi îmbrățișat? Toți au vrut să mă vadă. Vor să vină 20 de călugări de la Athos să ceară grațierea.

Steaua nu poate fi Steaua fără mine. România pierde 100 de milioane de euro cu asta. Îmi vine să plîng. Trei copii nu vor să meargă la școală. Pur și simplu nu mai vor. Plus spitalul promis lui Dan Puric, ori salariul meu de parlamentar la care renunțasem, ce se întîmplă cu ele. Pe cei doi judecători care au votat pro mine i-am trecut la pomelnic, la familie. Poate mai cîștig unul dintre voi și se face 3-2

Verdictul pe 4 iunie. Dumnezeu îl iubește și l-a ascultat, Hristos nu-l lasă să amenințe, Sfinții Părinți ai României l-au îmbrățișat, Muntele Athos e cu el, Doamne-ajută!

Dragoșe, zi mă și tu ceva.

This post has been edited by Markos: 27 May 2013, 19:09

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
l@u
post 27 May 2013, 19:21
Post #157

Membru autentic

biggrin.gif

This post has been edited by l@u: 27 May 2013, 19:22

Attached thumbnail(s)
Untitled.png ( Size: 2.03mb ) Number of downloads: 582

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
Cosmin.nova
post 28 May 2013, 11:39
Post #158

Membru autentic

QUOTE(Cosmin.nova @ 25 May 2013, 10:16)
DAR Parca vad ca o sa stea cel mult 1 an pe acolo, iar cand iese o sa vedeti ca a avut multiple revelatii ba chiar Iisus l-a vizitat intr-o noapte radmasa.gif nu o sa iasa niciodata din viata publica.
*

sustin in continuare ce am zis! radmasa.gif

--------------------
Logan 1.6MPi 05' / Papuc 1.9D dropside 05'
+
tony-s
post 28 May 2013, 11:44
Post #159

Membru autentic

Din ce am inteles nu poate iesi mai repede de 2 ani chiar daca se aplica toate reducerile pt. buna purtare, pt. munca......

Nastase a iesit dupa vreo 8 luni desi era condamnat pe 2 ani pt. ca a cumulat si reducerea pt. ca avea peste 60 de ani, la cioban nu se aplica pt. ca are numai vreo 55 de ani.

In alta ordine de idei vad ca inclusiv huidu comenteaza despre condamnarea ciobanului....asta-i cam ultimul om de pe lume care ar trebui sa comenteze .....inteleg ca in cazul lui a fost vorba de un accident insa dupa ce ai omorat 3 oameni si justitia din romanika te scoate basma curata, ar cam fi cazul sa-ti ti gura.....insa acuma e o adevarata bataie in romanika cine atrage mai mare audienta pe acest subiect.

This post has been edited by tony-s: 28 May 2013, 12:03

--------------------
+
vijelie
post 28 May 2013, 12:16
Post #160

membru violet

Sigur vezi bine ?

"Cei care ma cunosc stiu ca nu as fi spus si nu am spus nimic legat de acest subiect! Nu sunt ipocrit, nu era nici cazul si nu eram nici persoana care sa comentez asta! Nu am spus niciodata NIMIC despre arestarea lui Becali! Cei care detin o inregistrare cu asta sunt poftiti sa o faca publica!" (SH)

--------------------
+
tony-s
post 28 May 2013, 12:35
Post #161

Membru autentic

Chiar si daca a fost atacat de Meme fara motiv, in situatia lui cred ca ar fi fost cazul sa taca din gura ....si sa nu ne dea lectii din codul penal...un om de rand facea inchisoare dupa ce a omorat din vina lui 3 oameni - chiar daca a fost vorba de un accident....el in schimb e in continuare foarte smecher, cine stie poate peste cativa ani se va grabi iarasi la schi si mai omoara cativa prosti care circula regulamentar.

http://www.realitatea.net/free-jiji-serban...campaign=trkweb

"Am asistat zilele acestea la o adevarata revolutie pe net, totul legat de subiectul populist al zilei- Jiji face puscarie si nesimtitul asta de Huidu nu! La o prima vedere suna bine si corect! Mai putin daca te informezi si vezi care e Codul penal si dosarele inculpatilor!"

This post has been edited by tony-s: 28 May 2013, 12:44

--------------------
+
vijelie
post 28 May 2013, 12:48
Post #162

membru violet

Ambii au fost judecati si isi platesc faptele.
Ca unora nu le convine ca Becali sta la racoare, asta e, nu e vina lui Huidu (infractor fara intentie) ca Jiji e recidivist (multiplu infractor cu premeditare).

--------------------
+
tony-s
post 28 May 2013, 12:58
Post #163

Membru autentic

Si justitia functioneaza perfect in romanika mai ales datorita lui nea base.

Am spus deja in cazul lui huidu ca e vorba de un accident insa atata timp cat te bagi aiurea in depasire,evident la o viteza mult peste limita legala, si omori 3 oameni in nici o tara civilizata din lumea asta nu scapi fara inchisoare....in romanika unde justitia functioneaza perfect se poate orice.

This post has been edited by tony-s: 28 May 2013, 13:01

--------------------
+
vijelie
post 28 May 2013, 13:03
Post #164

membru violet

Da, e vina lui Basescu ca Cioflina a dezinformat CSAT cu privire la necesitatea de a construi in Stefanesti (unde primar era cumnat-su) o mega-baza militara fantoma doar ca sa le ofere motiv pt jmenul cu terenul din Pipera.
Ulterior, pentru profesionalismul cu care a actionat, a fost inaintat la gradul de general de armata (cu 4 stele).

--------------------
+
bucatzel
post 28 May 2013, 13:18
Post #165

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Antoniusz, pe tine cand erai mic te-au trimis intr-o tabara de indo recalificare intelectuala, unde sa te antrenezi pana vei putea deveni cea mai enervanta persoana din comunitate? In orice comunitate?

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
ag02cws
post 28 May 2013, 14:33
Post #166

Membru autentic

From: Bucuresti / Pitesti

Nu cred. Talentul asta il ai din nastere.

--------------------
Dacia 1310 L 1994 / Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd 2008
+
tony-s
post 28 May 2013, 14:43
Post #167

Membru autentic

QUOTE(vijelie @ 28 May 2013, 13:03)
Da, e vina lui Basescu ca Cioflina a dezinformat CSAT cu privire la necesitatea de a construi in Stefanesti (unde primar era cumnat-su) o mega-baza militara fantoma doar ca sa le ofere motiv pt jmenul cu terenul din Pipera.
Ulterior, pentru profesionalismul cu care a actionat, a fost inaintat la gradul de general de armata (cu 4 stele).
*

Pai daca era asa de clar si evident cazul de ce n-a fost rezolvat inca de prin 2005-2006-2007.....nea base,patriarhul dreptatii si a justitiei nepatate, e presedinte inca din 2005....faptul ca pana acum vreo 2-3 ani nea base cu ciobanu' erau prieteni la catarama sub convins ca n-a avut nici o legatura cu amanarea cazului cu mult peste orice termen rezonabil (3,4 hai 5 ani)....

This post has been edited by tony-s: 28 May 2013, 15:12

--------------------
+
vijelie
post 28 May 2013, 14:53
Post #168

membru violet

Fix in octombrie 2006 s-a produs invinuirea.
De ce s-a frecat duda atatia ani?

Ia uite ce nazdravanii facea Becali cu neinfricatii ofiteri ai armatei romane (aia care le-a dat salarii compensatorii la pensionare anticipata):

Maiorul Ivan Aurel, unul din ofițerii care au participat la negocierile cu Gigi Becali, a dat o declarație de martor la DNA în care arăta cum au decurs discuțiile. Primele negocieri cu Gigi Becali au avut loc, la data de 05.06.1996 la Ferma Roșia în aer liber, sub un nuc. Din partea MapN au participat maiorul Aurel Ivan, generalul Ion Săndulescu, colonelul Ion Preda și locotent-colonelul Costache Cristea și un ofițer de la Direcția Construcții și Domenii Militare.

"Discuțiile au fost oarecum tensionate prin atitudinea agresivă a lui Becali George, acesta impunându-și punctul de vedere, în sensul că suprafețele de teren ce urmau a fi schimbate trebuiau să fie egale, și nicidecum valoarea economică a acestora. Becali George s-a manifestat și cu privire la plasamentul terenului pe care urma să-l primească, acesta fiind în aproprierea șoselei Pipera. În acea zonă exista rețea de energie electrică deoarece cu această sursă era alimentată ferma. Nu existau alte facilități de genul gaze, canalizare. În schimb era destul de ușor de a se ajunge pe acest teren , fiind căi de comunicație în acest sens (Șoseaua Pipera)", a explicat, procurorilor DNA, maiorul Aurel Ivan.

Maiorul Aurel Ivan a amintit un alt episod, o sponsorizare a lui Gigi Becali către MapN. Era vorba de bani pentru modernizarea Monumentului Eroilor Aerului situat în București, Piața Aviatorilor. "Cred că înainte de Ziua Aviației, care este pe 17 iunie, la Ferma Roșia a venit Becali George însoțit de tatăl său (probabil) cu un autoturism personal, marca Mercedes și mi-a lăsat într-o sacoșă degradată o sumă de bani. Acesta mi-a relatat că în sacoșă se aflau 100 milioane lei pe care să-i predau domnului general Săndulescu Ion, acesta relatându-mi totodată că urmează să se deplaseze cu șeful SMAVA la Timișoara, la mitingul aviatic din ziua de 17 iunie 1996", a explicat ofițerul.

--------------------
+
tony-s
post 28 May 2013, 14:57
Post #169

Membru autentic

Vai saracii generali mapn cred ca s-au speriat de cioban sub nucul din aer liber (probabil exista nuci si indoor) radmasa.gif radmasa.gif Povesti nemuritoare din presa.....cred ca-ti dai seama ca asemenea povesti nu tin la o instanta de judecata....

Ma repet daca totul e asa de clar - spaga dovedita,dezinformarea CSAT....de ce a fost nevoie de 8 ani pt. justitia corecta si nepatata a lui nea base sa rezolve cazul....ok in perioada 96-2004 justitia era foarte corupta ca norocul ca a venit nea base si a rezolvat-o radmasa.gif

This post has been edited by tony-s: 28 May 2013, 15:09

--------------------
+
vijelie
post 28 May 2013, 15:00
Post #170

membru violet

12.jpg ( Size: 29.31k ) Number of downloads: 362

--------------------
+
Markos
post 28 May 2013, 15:04
Post #171

fost programator

Se pregatea sa-l ia la palme?

--------------------
Reno Megan Privilej
+
vijelie
post 28 May 2013, 15:09
Post #172

membru violet

Nu era nevoie, filmul era deja facut.

--------------------
+
Cosmin.nova
post 29 May 2013, 12:40
Post #173

Membru autentic

tonica medicamente tata blink.gif cu justitia ta din romanika cu tot excl.gif
tu esti fan jiji si nu vrei sa ne spui sleep.gif

--------------------
Logan 1.6MPi 05' / Papuc 1.9D dropside 05'
+
tony-s
post 29 May 2013, 13:00
Post #174

Membru autentic

M-ai prins

--------------------
+
vijelie
post 29 May 2013, 13:08
Post #175

membru violet

Desi viata politica e mai saraca fara doctrina liberala emanata si pusa in practica de dl Becali, decizia justitiei aservita lui Basescu i-a obligat pe parlamentari sa ii dea branci din respectiva institutie.
Spre deosebire de alti infractori condamnati, reprezentantii PSD, PC si PNL se declara "alături de familia lui Gigi Becali".

Iar mi-au dat lacrimile.

--------------------
+
DragosP
post 29 May 2013, 13:11
Post #176

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(vijelie @ 29 May 2013, 14:08)
Spre deosebire de alti infractori condamnati, reprezentantii PSD, PC si PNL se declara "alături de familia lui Gigi Becali".
*

E normal măi dragă. E o atitudine creștinească să fii alături de familia celui închis. Ba chiar să-l cercetezi și pe acela-n pușcărie.
Insă până la a-l scoate afară. blush.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
vijelie
post 29 May 2013, 13:18
Post #177

membru violet

Din partea mea (chit ca se supara iar tony-s pe Basescu) parlamentarii isi pot face un grup permanent de rugaciune la Jilava.
Cat mai numeros. 04.gif

--------------------
+
Markos
post 29 May 2013, 13:20
Post #178

fost programator

QUOTE(vijelie @ 29 May 2013, 14:18)
parlamentarii isi pot face un grup permanent de rugaciune la Jilava.
*

Adica înca unul? huh.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
+
vijelie
post 29 May 2013, 13:24
Post #179

membru violet

Participarea la acțiunile Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei și la întrunirile de tipul „Mic Dejun cu Rugăciune” organizate de unele parlamente

O fi meniu sau se poate lua si extra-portie ?

--------------------
+
Markos
post 29 May 2013, 13:27
Post #180

fost programator

E meniu, însa pot opta pentru „Mic Dejun cu Marmeladă”.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
16 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 22:53
Forum Renault