JIJI la racoare
![]() ![]() ![]() |
JIJI la racoare
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(tony-s @ 28 May 2013, 16:57) Ma repet daca totul e asa de clar - spaga dovedita,dezinformarea CSAT....de ce a fost nevoie de 8 ani pt. justitia corecta si nepatata a lui nea base sa rezolve cazul....ok in perioada 96-2004 justitia era foarte corupta ca norocul ca a venit nea base si a rezolvat-o ![]() Poate din acelasi motiv din care cei ce au devalizat Romania in primii ani dupa revolutie sunt si azi liberi, si probabil nu vor fi prinsi niciodata pentru acele fapte. Vorbim de cazuri cand s-au instrainat din proprietatea statului intreprinderi intregi contra unor sume de bani derizorii, unele niciodata platite, pe simpla semnatura a unor persoane. Problema e ca un sistem de justitie functional se cladeste in decenii. Sub gevernarile FSN / PSD-iste acest proces niciodata nici nu a fost inceput. In timpul guvernarii prtocalii (pe vremea cand Tariceanu si Base se intelegeau bine) procesul a inceput sa miste. Abia in ultimii 2-3 ani a inceput sa produca primele rezultate palpabile, chiar daca unele par triviale (condamnari pt. fapte relativ minore, sentinte cu suspendare, unele esecuri totale). Acum putem doar spera ca noua guvernare USL-ista nu va reusi sa stopeze progresul (sunt si in USL oameni care, din diverse interese sprijina justitia sau cel putin nu-i sprijina pe cei ce o ataca - sunt si multi PDL-isti la care trebuie sa le vina randul acum ), si poate peste vreo 10-15 ani sa avem intr-adevar ojustitie functionala si coruptia politica redusa macar la un nivel compatibil in UE. This post has been edited by IsNa: 29 May 2013, 13:33 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu zic sa desfiintam parlamentul si sa ramana nea base comandant suprem pe viata.
Justitia din romanika se incadreaza perfect in peisajul romanesc......primul infractor al tarii e bine mersi si mai e si presedintele tarii.... Eu deja plang ca nea base ultimul stindard al justitiei nepatate ne paraseste in 2014.....saraca justitie fara nea base ![]() This post has been edited by tony-s: 29 May 2013, 13:35 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hă hă... pai parlamentul vad ca se desfiinteaza singur, cu ajutorul guvernului care nu vrea sa faca alegeri in colegiile ramase ne-reprezentate in forul legislative supreme (o incalcare a drepturilor constitutionale in forma continua).
Acum a venit randul electorilor din colegiul 25 sa NU aiba aceleasi drepturi ca vecinii lor. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Lasa bre ca si asa-s prea multi. Ca pana acum electorii din colegiul 25 erai ai dracu de reprezentati!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
iar acum sunt negri de supărare, c-au rămas nereprezentați.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
cica intr-o luna , nea jiji este liber
![]() This post has been edited by total: 1 Jun 2013, 19:46 |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
N-as prea crede! A mai luat 3, asa ca chestie. Bafta lui ca nu se cumuleaza pedepsele.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
vijelie |
![]()
|
3 metri, cum spun infractorii recidivisti.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE 17:20 Avocatul lui Becali, Bogdan Vlad susține că Înalta Curte de Justiție și Casație l-ar putea pune în libertate astăzi. "Durează mult, probabil se gândesc să îl elibereze astăzi. Oricât ar părea de ireal, am găsit practica într-o situație similară dânsului. Am și depus hotărâri judecătorești pentru situația similară, cu acel precedent. Eu nu am invocat acea hotărâre ca precedent, ci doar am încercat să arăt că această soluție este legalmente posibilă". ProSport ![]() ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Da' e obligatoriu la contopire să-i dea pe a' mai mare sau se pot amuza cu tabla adunării?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Markos |
![]()
|
Aia mai mare, plus un eventual bonus de performanță. Da' bonusul nu-i sigur.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Iote d-aia îmi plăcură americanii: exersează frenetic tabla adunării la pedepsele aplicate.
Acționează similar casierelor de la supermarket…fiecare „produs” se adaugă (bip) pe „bonul fiscal”… |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
N-am fost pe faza, dupa ce ispaseste 3 sau cati ani are pentru terenuri, mai baga inca 3 pentru valiza sau cum?
Logic asa ar fi. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu mai ispaseste nimic. Asteapta sa iasa si Babiuc si-o ia de la capat. Cu terenurile.
This post has been edited by corbex: 5 Jun 2013, 09:18 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Adica ce-a primit pentru valiza nu se pune?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Exact, nu trebuie sa gandesti, trebuie sa crezi.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ecsact! Jiji crede. Crede ca va scapa cu 2 ani, din 7. Avind o credinta solida, chiar asa va fi. Daca nu-l amnistiaza Ponta mai devreme, s-au cam umplut puscariile cu colegi si sponsori de-ai lui.
5 Jun 2013, 09:36: QUOTE(cdadan @ 5 Jun 2013, 09:23) Sentinta aia a fost doar ca sa-i inchida dosarul. oricum nu mai conta. This post has been edited by corbex: 5 Jun 2013, 09:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Ba ar fi contat dacă lua 4, cum au cerut procurorii. Completul a fost însă milos.
Ca idee, în 3 procese a strâns 18 anișori: 3+3+3 în primul, 2 în al doilea, 3+3+1 în al treilea. Așa că-n Hamerica ar fi băgat grupa mare. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
La prescolari nu la grupa mare
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
corbex |
![]()
|
Nu vezi ca nimeni n-a vrut sa sara de 3 ani? Le-a fost mila de credinta lui.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
Din astea 3 procese, io zic ca merita dooj' de ani pentru terenuri, restul e vrajala. Asta cu valiza e chiar penibil, mita fara mituiti, coruptie fara functionar public, dare fara primire etc.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și intenția se pedepsește (e suficient să mă crezi).
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cdadan @ 5 Jun 2013, 10:15) N-am fost pe faza, dupa ce ispaseste 3 sau cati ani are pentru terenuri, mai baga inca 3 pentru valiza sau cum? Logic asa ar fi. Misto ar fi daca procurorii ar tergiversa procesul (asa cum au facut si avocatii apararii) pana iese din puscarie si abia atunci sa-i mai dea 3 ani. Oare asa merge? |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vijelie |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 5 Jun 2013, 11:42) Asta cu valiza e chiar penibil, mita fara mituiti, coruptie fara functionar public, dare fara primire etc. ![]() Te contrazic documentele oficiale, da' e mai misto sa inventezi. http://www.scribd.com/doc/75036007/Rechizi...rmark-protected |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
restul ce invinuiti ce au primit? mai ales pictor viturca
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
1 an cu suspensoare.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:43 |