JIJI la racoare
![]() ![]() ![]() |
JIJI la racoare
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am citit mai sus.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Zici că ai avut suficient creer?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Te plictisesti?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(tony-s @ 8 Jun 2013, 16:06) [...] In cazul terenurilor nu stiu exact toate detaliile deci pot comenta doar faptul ca au trecut 17 ani pana sa se dea o sentinta definitiva interval in care sumele de bani nu mai au nici o releventa si faptul ca nu e normal ca ministru apararii si nu stiu ce general care reprezentau statul sa primeasca aceiasi sentinta ca si privatul .....in rest faptul ca mai multe instante l-au gasit nevinovat pe cioban iar ultima l-a gasit vinovat e data de momentele in timp cand au fost pronuntate sentintele ....pana prin 2010-2011 ciobanu si nea base erau prieteni la catarama si toate instantele l-au scos basma curata apoi s-au certat iar de cateva luni prostu' a renuntat la mandatul de parlamentar european....ma indoiesc ca in ultimii 2-3 ani au aparut noi dovezi care sa justifice hotararea total diferita a ultimei instante fata de cele anterioare.... Da' astea n-au termen de perimare? QUOTE(marksman @ 9 Jun 2013, 10:15) [...] A, ca mai exista unii care se vaieta ca Basescu face dosare si dicteaza condamnari, e partea a doua. Nu le face nici el tocmai de voie (ce, e prost sa se puna rau cu toti?), astea se fac la presiunile din afara. Si zau, bine le face! Oricum, is corupti toti pana-n maduva oaselor, Base e un fost turnator la Secu, da' altu' nici n-ai de unde alege. Da' sa-si faca si lui... QUOTE(marksman @ 10 Jun 2013, 12:56) [...] Pana acum, singurul care a facut ca justitia sa se miste si sa dea ceva condamnari a fost Base. I[...] Numa' pt el nu. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca baga la bulau 50 de varani, pentru mine poa' sa stea liber. Si-a obtinut iertarea.
Ce folos ca Tapu' n-a avut nici o acuzatie de coruptie, daca sub el toti hotii jucau veseli tontoroiul succesului financiar artilerist? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 10 Jun 2013, 15:06) Da' astea n-au termen de perimare? Se spune "prescriere". QUOTE(diaconuliviu @ 10 Jun 2013, 15:06) Da' sa-si faca si lui... O laba, sau ce sa-si faca? QUOTE(diaconuliviu @ 10 Jun 2013, 15:06) Din cate vad eu, nu depasesti nivelul de gandire al lui tony-s. Tu ai iesi la rampa in fata natiunii si ai spune "Am facut si eu niste nereguli, nu doar astia care au fost condamnati. Si am rezolvat ca fiica-mea sa devina europarlamentar, mi-am tras o casa si-un schimb de terenuri favorabil ca si Gigi Becali, pe care l-am infundat ca ma enerva."? Numai un tampit ar spune asa ceva! Crezi ca JFK dupa ce a fost ales a iesit sa spuna ca de fapt a fost sustinut in campanie cu banii mafiei? Nu-l compar pe Base cu JFK, dar au un punct comun: politica. Voi credeti ca dincolo nu se fura? Ba se fura, dar se fura cu discretie, astfel incat sa nu sara in ochi ca la un contract cu statul au disparut 1-2 milioane de coco in buzunarele catorva politicieni, iar in urma a ramas o groapa sau o autostrada neterminata. Vreti un presedinte care nu fumeaza, nu bea, nu merge la curve, nu injura? Felicitari, l-ati pus pe Hitler in fruntea statului, da' pana si ala a furat. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A furat de la ai lui. A incasat necuvenit pentru Mein Kampf o caruta de bani. Deci da! Plus ca nu se putea face nici laba fara sa se cumpere, in prealabil, un exemplar, la pret de monopol.
This post has been edited by corbex: 10 Jun 2013, 15:28 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Eu am vazut cu Oblio. Era un baiat gigea. Avea un ciine care era si el tuguiat. Parea destept. Oamnii cu capetele rotunde nu-i placeau pe astia doi. Cre' ca din cauza ca ciinele latra tuguiat, din cauza capului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Inseamna ca tuguiatii erau rotunzi si invers. Le-am incurcat. Daca era un film cu capete patrate, tineam minte. Da' astea-s greu de gasit.
Deci voi va dati la Tony fiindca n-are coif. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
N-are pe ce sa-l poarte.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Vedeti pina unde a ajuns puterea de influentare a alui Basescu? Huoo!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 10 Jun 2013, 19:04) Eu am fost primul care am spus ca uefa se va sesiza dupa ce a primit-o de mai multe ori peste bot pt. ca nu-i interesa hotararile judecatoresti.....in cazul asta va da ceva amenzi de ochii lumii si atat ....nu risca uefa sa creeze un precedent si in 2-3 ani jumatate din echipele din \Ch. League sa fie suspendate in urma premierilor. Oricum nu prea inteleg imensa bucurie....din cate stiu chiar daca ar fi Steaua eliminata , dinamo oricum continua pregatirile pt. sampions lig. This post has been edited by tony-s: 10 Jun 2013, 21:23 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(marksman @ 10 Jun 2013, 15:18) Crezi ca JFK dupa ce a fost ales a iesit sa spuna ca de fapt a fost sustinut in campanie cu banii mafiei? Nu-l compar pe Base cu JFK, dar au un punct comun: politica. Cat privesc comparatiile dintre justitia din SUA cu cea din romanika doar un basist adevarat o putea face....asa-i ca justitia din SUA se poate ascunde in fata super justitiei din romanika pastorita de superbase ? ...macar daca ar durea prostia... Oricum mai multa ipocrizie ca-n ieruopa greu de gasit....... ieruopenii o tot dau cu sloganurile no tolerence no rahat super fair-play iar realitatea e ca nu prea exista campionat din ieuropa sau competitie europeana fara pariuri, arbitrii corupti....in SUA fara sloganurile de rahat din ieropa totusi n-am auzit niciodata de probleme cu arbitrii corupti,pariuri la meciurile din NBA,NHL ....e drept ca acolo nu functioneaza justitia la fel de bine ca-n romanika ![]() This post has been edited by tony-s: 10 Jun 2013, 23:01 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
tonyca, ce naiba fumezi??
![]() ![]() ![]() QUOTE(tony-s @ 10 Jun 2013, 22:10) .in SUA fara sloganurile de rahat din ieropa totusi n-am auzit niciodata de probleme cu arbitrii corupti,pariuri la meciurile din NBA,NHL n-ai auzit ca tu asculti decit glumele lui jiji si povetele lui mimi. iaca un hint: tim donaghy This post has been edited by kaspersky: 10 Jun 2013, 21:33 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
tony-s |
![]()
|
Ai gasit si tu un caz de acum vreo 10 ani in conditiile in care in ieruopa sunt macar 3-4 cazuri de coruptie dovedite in instanta in fiecare an,cele nedovedite sunt imposibil de numarat doar in romanika blatistii an de an fac macar 15-20 de blaturi...nu mai zic bravo oblio ca iarasi vin istoricii desenelor animate sa-mi atraga atentia ca n-am ramas la nivelul lor....
This post has been edited by tony-s: 10 Jun 2013, 22:04 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Observ că Tony-s, mai nou, se ocupă de Gala Desenului Animat !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(corbex @ 10 Jun 2013, 15:16) Daca baga la bulau 50 de varani, pentru mine poa' sa stea liber. Si-a obtinut iertarea. Ce folos ca Tapu' n-a avut nici o acuzatie de coruptie, daca sub el toti hotii jucau veseli tontoroiul succesului financiar artilerist? N-are nici o relevanta, tapu' sa sada afara, cei de sub el la bulau, basescu la fel, cei de sub el, idem. Care e problema? Gindire tipic ro, "ce daca a furat, da' a facut si bine" Atunci, ce cata jiji la bulau? ca doar a facut case alora sinistrati acu citiva ani. alora carora statu' le daduse o mare ..ue. ca era preocupat prin reprezentantii sai sa-si umple buzunarele. QUOTE(marksman @ 10 Jun 2013, 15:18) Se spune "prescriere". 1.O laba, sau ce sa-si faca? 2.Din cate vad eu, nu depasesti nivelul de gandire al lui tony-s. Tu ai iesi la rampa in fata natiunii si ai spune "Am facut si eu niste nereguli, nu doar astia care au fost condamnati. Si am rezolvat ca fiica-mea sa devina europarlamentar, mi-am tras o casa si-un schimb de terenuri favorabil ca si Gigi Becali, pe care l-am infundat ca ma enerva."? 3.Numai un tampit ar spune asa ceva! Crezi ca JFK dupa ce a fost ales a iesit sa spuna ca de fapt a fost sustinut in campanie cu banii mafiei? Nu-l compar pe Base cu JFK, dar au un punct comun: politica. [...]Vreti un presedinte care nu fumeaza, nu bea, nu merge la curve, nu injura? Felicitari, l-ati pus pe Hitler in fruntea statului, da' pana si ala a furat. 1. Poate are nevoie de sustinatori ferventi sa i-o faca, ce zici? de ce nu te bagi? 2. Mai usor cu aprecierile, basescu in travesti; ti-am zis "in travesti"; dupa ce ziceai mai sus, cu ce sa-si faca, pare ca ai intelegere limitata asa ca poate o sa reclami ca te-am facut de fapt travestit..Dar, cine stie, poate am spus un adevar din intimplare? Ideea era ca nu prea avea ce sa caute acolo daca nu e curat. Sau, avea, daca pupincuristii lui il lauda asa tare. Sa-l pastrati sanatosi. 3. Ba tocmai l-ai comparat, dar, de, n-ai cum sa-ti dai seama de asta. Numai ca JFK e mic copil. Si daca tot l-ai comparat, de ce nu mergi cu comparatia mai departe? Dallas, masina, depozit de carti... Aia cu hitler e veche, era un asa zis test cindva...fumata. Nu, nu vrem un presedinte care nu bea, nu fumeaza..etc ci un PRESEDINTE, care nu fura...care nu face ca mentoru' tau, mai pe scurt. This post has been edited by diaconuliviu: 11 Jun 2013, 06:59 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 11 Jun 2013, 06:55) N-are nici o relevanta, tapu' sa sada afara, cei de sub el la bulau, basescu la fel, cei de sub el, idem. Care e problema? Gindire tipic ro, "ce daca a furat, da' a facut si bine" Atunci, ce cata jiji la bulau? ca doar a facut case alora sinistrati acu citiva ani. alora carora statu' le daduse o mare ..ue. ca era preocupat prin reprezentantii sai sa-si umple buzunarele. 1. Poate are nevoie de sustinatori ferventi sa i-o faca, ce zici? de ce nu te bagi? 2. Mai usor cu aprecierile, basescu in travesti; ti-am zis "in travesti"; dupa ce ziceai mai sus, cu ce sa-si faca, pare ca ai intelegere limitata asa ca poate o sa reclami ca te-am facut de fapt travestit..Dar, cine stie, poate am spus un adevar din intimplare? Ideea era ca nu prea avea ce sa caute acolo daca nu e curat. Sau, avea, daca pupincuristii lui il lauda asa tare. Sa-l pastrati sanatosi. 3. Ba tocmai l-ai comparat, dar, de, n-ai cum sa-ti dai seama de asta. Numai ca JFK e mic copil. Si daca tot l-ai comparat, de ce nu mergi cu comparatia mai departe? Dallas, masina, depozit de carti... Aia cu hitler e veche, era un asa zis test cindva...fumata. Nu, nu vrem un presedinte care nu bea, nu fumeaza..etc ci un PRESEDINTE, care nu fura...care nu face ca mentoru' tau, mai pe scurt. Tu care parte din "toti politicienii fura" nu ai inteles-o? Care parte din "un om normal in pozitia de sef de stat nu va iesi intr-o conferinta de presa sa recunoasca greselile care i se imputa, fie ele cu voia, fara de voia sau inexistente" nu ai inteles-o? Ce vroiai tu? Sa-si faca dosar? Sa se acuze singur? Sa se dea singur in judecata, ba chiar sa aduca probe impotriva sa? Ce om normal la cap si-ar face asta? Nu, nu l-am comparat pe seful de stat Base cu seful de stat JFK. Ar fi trebuit sa scot o lista cu ce a facut JFK pentru US, si sa ma screm un pic sa scriu una sau doua lucruri pe care le-a facut Base pentru Romania, probabil impins de la spate de UE. Comparatie care ar fi total deplasata, intelegi si tu de ce. Sau nu, dupa cum bag de seama. Zici ca Base n-avea ce sa caute la presedentie daca nu e curat. Ce inseamna "curat"? Pe criteriul asta, nici Dej, nici Ceasca, nici Sarkozy, nici Putin, probabil nici Obama n-ar avea legitimitate ca (fosti) sefi de stat. Sau printul Charles... Ti-am zis aia cu Hitler pentru ca se potriveste de minune pentru aia "nepatati" ca tine si ca tonelu' si altii care invoca vezi Doamne criterii de puritate materiala si spirituala pentru alegerea presedintelui. Hai sa-l punem atunci in fruntea statului pe IPS Daniel (sau cum l-o mai fi chemand), ca daca e in fruntea BOR atunci e in mod sigur un model de curatenie. Popor mai carcotas ca romanii n-am vazut de cand umblu prin lume: nimeni nu-i suficient de bun sa-i conduca, sigur ii gasesc vreun defect! Daca ii conduce unul care se impune nu-i bine, e dictator (vezi Base); daca ii conduce un "laissez faire", atunci e slab conducator (vezi Tapu'). Ca-n bancul ala cu romanii in iad, singurii al caror cazan e nepazit pentru ca daca incearca vreunul sa scape, in mod sigur il trag altii inapoi. Nu sunt eu fanul vreunui om politic in special, dar cand vad ipocrizia asta in popor, mi se ridica tensiunea. Si ciobanu' e la puscarie pentru ca s-a crezut deasupra legii, a crezut ca isi face dreptate singur fara consecinte, a crezut ca poate fura oricand si oricat fara consecinte, a crezut ca daca bea cu presedintele isi poate permite orice si oricand. Ciobanu' a facut bine pentru a castiga capital electoral, pentru a fi vazut de prostime ca un mesia (intentionat cu litera mica) si a avea masele de prosti de partea lui, in caz ca ajunge cumva la inghesuiala. Tactica folosita si de Miron Cozma de altfel, da' cu ala e un pic altfel povestea puscariei. Binele facut de cioban a servit unei mici parti, nerelevante, de popor. 50-100 de case. Binele facut de politicieni, ca sa li se ierte furturile, trebuie sa fie pentru intreaga tara. Pe intelesul tuturor, ma doare-n spate ca a incasat (hai sa zicem) Base, ca tot e subiect aici, 1 milion de coco sau o casa pentru ca a venit (sa zicem) Mercedes in tara si a dat de lucru la 500 de oameni, facand o investitie de 300 de milioane. De ce? pentru ca firma aia plateste impozite, poate determina dezvoltarea infrastructurii, poate determina aparitia altor firme care sa-i furnizeze servicii/produse/materie prima, ceea ce inseamna alti platitori de impozite, alte locuri de munca, probabil o crestere locala a nivelului de trai, dezvoltarea infrastructurii... si tot asa. S-a furat un milion... mare paguba, ce sa zic. Nici nu se simte, atunci cand valoarea celor create este mare. A, ca nu-i moral, nici legal e partea a doua. Dar, surpriza, asa functioneaza societatea peste tot. Diferenta e cand se fura 10% si restul se folosesc sa se faca ce e de facut si cand se fura 90% si restul se folosesc sa se faca ce e de facut. Restul, ca e Base sau Tapu' sau Ponta la butoane, e can-can. Bunastarea unei natiuni nu depinde de culoarea politca. LE: spune-mi si mie ce a furat Base. Dupa aia spune-mi ce a furat Voiculescu, Becali, Nastase, Patriciu, SOV, Dan Ioan Popescu, Ponta, Fenechiu etc. Spune-mi ce dosar penal are Becali, Nastase, Voiculescu, SOV, Fenechiu etc. Spune-mi ce dosar penal are Base, "mentorul" meu. Vorba aia, in tara orbilor chiorul e imparat. Si daca Base e "mentorul" meu, al tau care este? Ponta? Iliescu? Nastase? Antonescu? Constantinescu? This post has been edited by marksman: 11 Jun 2013, 09:49 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
Deci se poate fura un milion la o investitie de 300 de milioane. Pare de bun-simt
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Pun gitu' ca vine Garett si-ti desfiinteaza, folosind logica de buna calitate, sustinerea. Si Garett e intelectual (ma rog, aproape intelectual, ca e inginer), ce te faci cu votantul submediocru?
Pare din ce in ce mai evident ca la noi cei 80% ai lui Brucan nu deosebesc raul de bine, binele de mai bine si sticla de bere cu malai de vodca de pufoaica. 11 Jun 2013, 09:47: QUOTE(Markos @ 11 Jun 2013, 09:39) Pai vezi si tu ca se poate. Si ca nu conteaza daca ne convine sau nu. Ca noua ni se pune pata pe aia care fura 1 milion dintr-o suta. Ne plac doar cei care fura peste zece milioane dintr-o suta, ceilalti fiind niste nevolnici, niste fraieri ce n-au ce cauta nici la conducerea unei primarii satesti. Tu ce-ai decide daca ar trebui sa alegi intre unul care futa 1 milion, dindu-le peste mina celorlalti si altul care fura oricit, lasindu-i se pe ceilalti sa fure ca sa fie lasat in pace? Nu iau in discutie componenta morala ci cea cantitativ-valorica. This post has been edited by corbex: 11 Jun 2013, 09:47 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 02:12 |