fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
POLI
![]() Poli a fost un mare balon de sapun umflat prea repede de Iancu.Trebuie luata treaba de la capat dar cu oameni seriosi. Clujul face o politica cu pasi mici dar siguri cu jucatori fara aere de vedeta dar care simt ceva pentru club si spectatori si sunt dipusi la munca si cred ca in 1-2 ani va fi o echipa de top. Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Daca intra Iancu la parnaie se duce dracu Poli.
Si Hagi...ca jucator-jos palaria. Dar ca antrenor mai are multe de invatat. Bion, de vina nu sunt jucatorii. De vina e tot stafful tehnic care i-a transformat in vedete pe toti care au venit la Timisoara. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 9 Apr 2006, 17:25) Daca intra Iancu la parnaie se duce dracu Poli. Si Hagi...ca jucator-jos palaria. Dar ca antrenor mai are multe de invatat. Bion, de vina nu sunt jucatorii. De vina e tot stafful tehnic care i-a transformat in vedete pe toti care au venit la Timisoara. Repet:Poli a fost un mare balon de sapun umflat prea repede de Iancu.Trebuie luata treaba de la capat dar cu oameni seriosi.Ca si unii jucatori sunt si in conducere:Craciunescu ,Cazan...habar nu au ce e aia Timisoara si nu ii intereseaza , le-au curs balele dupa banii lui Iancu PS Aveti grija cu Olaroiu sa nu va strice echipa ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
pastrama |
![]()
|
Da, in mare parte ai dreptate. La Timisoara trebuie adusi oameni care sa isi doreasca performanta...Craciunescu nu stiu ce dracu cauta acolo.
Olaroiu ne aduce cupa UEFA, nu ne strica echipa! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bine a facut Hagi ca l-a dat afara pe Caramarin (asta nu juca nimic de ceva vreme), iar Stoica am inteles ca a stat toata noaptea de dinainte de meci in ceva club de striptease. Cred ca urmatorii care ar trebui sa treaca la facutul bagajelor sint Gigeii (Bucur si Coman).
P.S. Dar vai, incredibil, incredibil. Steaua cu pretentii de UEFA egaleaza cu greu in prelungiri. This post has been edited by kaspersky: 9 Apr 2006, 21:33 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
subtiri rau steaua in seara asta...mm penibil ca de obicei...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
IulianMicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 September 05 ![]() |
slaba steaua, dar nici cu dinamo nu mi-e rusine... un meci mediocru..
|
--------------------
Dacia
Logan
- NT 16 MIR
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt obositi dupa meciul cu rapid. Dar dinamo e varza!
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Pasarea pe limba ei piere, asa a patit si Dinamo, a luat gol in minutele care in care castiga meciul.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(bion @ 9 Apr 2006, 15:16) Clujul face o politica cu pasi mici dar siguri cu jucatori fara aere de vedeta dar care simt ceva pentru club si spectatori si sunt dipusi la munca si cred ca in 1-2 ani va fi o echipa de top. Uitandu-ne la clasament observam ca Cluju e o echipa mai sus in top decat Poli asa ca nu vad de ce apar "1-2 ani" acolo ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(Valentine @ 7 Apr 2006, 17:31) Din pacate, nu sunt deloc rromi... desi nu era nici asta o scuza. Oricum rromii nu strigau "M**E LA TIGANI"...nu crezi ? Sunt suporteri declarati ai Stelei, sunt toti albi, sunt vecini de-ai mei pe care-i cunosc, au intre 12 si 20 de ani,...sunt exact ca cei care au format grosul hoardei din Piata Universitatii, care s-au bucurat strigand cum v-am povestit eu... caci au plecat dupa ce au dovedit "local" ce pot, spre Uniersitate... si cand s-au intors, "le-au mai dat" o data la toti....si apoi au dat-o pe manele... Hai sa nu ne mai amagim... astia sunt... si exact asa sunt si ai celorlalte echipe.... asa cam mai spus sa nu credeti ca ma deranjeaza numai stelisti... ma refer doar la genul acesta de oameni.... care, din pacate, sunt majoritari in randurile fan-ilor echipelor, cel putin al celor bucurestene... QUOTE(Valentine @ 7 Apr 2006, 17:31) Si eu... si inca o data, chiar sper sa castige finala.... dar...."suporterii" chiar nu merita asta.... Nici nu stiu cum sa inchei: FORZZA STEAUA ! sau M**E "CEILALTI" ! Ca sa pot sa fiu si pe placul "Eminescilor" din "Colentina, inima strazii" This post has been edited by GABY IS BACK !: 10 Apr 2006, 17:04 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Valentine @ 10 Apr 2006, 09:40) Uitandu-ne la clasament observam ca Cluju e o echipa mai sus in top decat Poli asa ca nu vad de ce apar "1-2 ani" acolo ![]() Stai linistit ca mai are Cluju' ceva meciuri mai grele de jucat (facind comparatie cu Poli Cluju mai are de jucat cu Steaua si Rapid). Cel mai bine e sa asteptam sfirsitul returului si vedem clasamentul de atunci! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 10 Apr 2006, 17:26) Stai linistit ca mai are Cluju' ceva meciuri mai grele de jucat (facind comparatie cu Poli Cluju mai are de jucat cu Steaua si Rapid). Cel mai bine e sa asteptam sfirsitul returului si vedem clasamentul de atunci! Si mai are acasa cu Dinamo, trebuie sa razbune acel 5-0. Pana acum in retur CFR-ul n-a facut nimic acasa, numai 0-0. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Isi merita soarta dinamooooo aleoooooooooo ce bine imi pare!!!!!!!!
Fugiti ca disperatii....... ![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Aseara a fost un sec 3-0. Rapidul nu prea a jucat ca in zilele ei bine, mai ales in prima repriza, dar Dinamo nu prea a jucat deloc. Moldovan a dat 2 goluri, fiind omul potrivit la momentul potrivit, si Niculae dintr-un penalty, obtinut la o faza construita frumos. Sa vedem ce se va intampla in etapa din week-end.
HAI RAPID!! |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Hai Dinamo! Mai incercam la anul. Cu alt antrenor, poate si alti jucatori si, cu putin noroc, alta conducere (Tiriac stie!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
vine iordanescu
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
pentru? sa faca ce? la cine?
|
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
FORZA STEAUAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! (cel mai meserias link)
![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Steaua si Rapid cand joaca meciurile cu Pandurii si Otelul?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt dinamovist, dar astazi tin cu Steaua din tot sufletul. Nu cred ca vreun microbist normal din tara asta poate sa fie contra Stelei seara asta - aici vorbim de oameni normali, nu de persoane gen Borcea si Becali. Din pacate, unele dintre comentariile de mai sus sunt influentate de astfel de personalitati. E pacat ca in loc sa ne concentram pe ce are de facut echipa noastra ne preocupam mai mult de adversarii din campionat. Chiar nu e cazul azi de astfel de remarci.
Hai Steaua (in Cupa UEFA) Hai Dinamo (in campionat) |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ai uitat
Hai Rapid (in cupa) Hai Craiova (in divizia B ) ![]() This post has been edited by amc: 20 Apr 2006, 21:15 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
ghiocel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 10 June 05 ![]() |
Bravo Steaua! Speram ca acest 1-0 sa fie mai folositor decat un 2 sau 3-0 care ne-a fost la indemana. Depinde de cum si cu cine vor juca adversarii in retur. Au jucatori bunicei, care azi nu prea au aratat mare lucru. Sa speram ca vom face un meci nul care ne va aduce, pe langa finala UEFA si accesul direct in CL.
|
--------------------
dacia
Logan Ph.2, 1.6, 16V, Supernova, Solenza
2008, 2001, 2003
- B.--.---
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Traiasca meciu' ........ m-a ajutat sa scurg vreo .... vreo 6 beri . dracu' sa le ia , de abia le mai tin minte . m-am intoxicat de fum in bodega , am strigat cat am putut , am mancat vreo 2 pungi mari de seminte ........ formula BTS la fiecare meci .......... dusa la extrem
![]() ps : traiasca femeile , ca prind bine uneori This post has been edited by SiloS: 21 Apr 2006, 00:09 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Felicitari baietilor pt jocul frumos,pacat ca n-am mai inscris inca vreo 2 goluri.
O sa fie greu in Anglia,dar nu imposibil. This post has been edited by bure: 21 Apr 2006, 08:46 |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:08 |