fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
SilviuB |
![]()
|
||
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
|
||
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|||
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bravo Steaua....Bravo DICA! Bravo Olaroiu! Cinste tie Gigi!
Semnat: Caine ROSU PANA LA MOARTE ( si dincolo de ea ) This post has been edited by cristyyy2003: 21 Apr 2006, 10:21 |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca Steaua va obtine o remiza in returul din Anglia, Romania va urca pe locul 8 in clasamentul coeficientilor UEFA pe natiuni si, in aceasta situatie, tara noastra ar urma sa inscrie, in sezonul 2007-2008, o echipa direct in grupele Ligii Campionilor, una in ultimul tur preliminar al aceleiasi competitii si patru formatii in Cupa UEFA.
1 FC Barcelona Esp CL 11 25 29.6905 2 Arsenal Eng CL 11 25 29.5255 3 Steaua Bucuresti Rom UC 13 21 26.5550 4 AC Milan Ita CL 11 20 25.0205 5 Sevilla Esp UC 13 20 24.6905 6 Olympique Lyon Fra CL 10 21 24.5680 7 Schalke 04 Ger UC 13 21 24.4440 8 Internazionale Ita CL 10 19 24.0205 9 Rapid Bucuresti Rom UC 12 18 23.5550 10 Juventus Ita CL 10 18 23.0205 11 Villarreal Esp CL 11 18 22.6905 12 Middlesbrough |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Maska |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mem @ 20 Apr 2006, 20:44) Sunt dinamovist, dar astazi tin cu Steaua din tot sufletul. Nu cred ca vreun microbist normal din tara asta poate sa fie contra Stelei seara asta - aici vorbim de oameni normali, nu de persoane gen Borcea si Becali. Din pacate, unele dintre comentariile de mai sus sunt influentate de astfel de personalitati. E pacat ca in loc sa ne concentram pe ce are de facut echipa noastra ne preocupam mai mult de adversarii din campionat. Chiar nu e cazul azi de astfel de remarci. Hai Steaua (in Cupa UEFA) Hai Dinamo (in campionat) Dar e pacat si mai mare cand ne pierdem simtul umorului si incercam sa parem seriosi si afectati precum CTP-ul (pe care il respect) seara la CinemaPro. Poate ca mesajul meu de ieri cu Dinamo pe Cartoon Network trebuia postat la sectiunea bancuri. Insa m-am gandit ca e mai bine sa-l pun aici fiind o gluma mai bine primita si inteleasa de microbisti. Nu stiu de ce a fost stearsa de catre moderatori, fiind o gluma fara vreun caracter xenofob sau de alta natura jignitoare. Va recomand sa cititi din cand in cand o publicatie saptamanala numita Academia Catavencu, poate asa va veti mai obisnui cu ironia, cu pamfletul, cu umorul in general. Pentru mine acest forum a devenit mult prea sobru si "afectat" ca sa mai particip -chiar si rar- la discutiile pe care le gazduieste. Am sa-i rog pe moderatori, administratori.....cine detine drepturile necesare, sa-mi dea o mana de ajutor pentru a-mi sterge contul. Am cautat si nu am gasit optiunea respectiva. La revedere. |
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 21 Apr 2006, 12:41) Daca Steaua va obtine o remiza in returul din Anglia, Romania va urca pe locul 8 in clasamentul coeficientilor UEFA pe natiuni si, in aceasta situatie, tara noastra ar urma sa inscrie, in sezonul 2007-2008, o echipa direct in grupele Ligii Campionilor, una in ultimul tur preliminar al aceleiasi competitii si patru formatii in Cupa UEFA. E prima data cand iesim pe primul loc in clasamentul anual al coeficientului UEFA. Gratie victoriei de aseara, nici Italia si nici Spania nu ne mai pot ajunge, indiferent de rezultate. Romania are deja 16,833 puncte Italia are 15,214 cu un maxim posibil de 15,928 iar Spania are 14,214 cu un maxim posibil de 16,071 cele mai bune locuri ocupate pana acum au fost in 85/86 - locul 8 si in 88/89 locul 3 e o performanta, zic eu greu de repetat, tinand cont ca in aceasta pozitie s-au perindat in ultimii ani numai Italia, Spania, Anglia, Germania si Olanda. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Maska @ 21 Apr 2006, 12:57) Dar e pacat si mai mare cand ne pierdem simtul umorului si incercam sa parem seriosi si afectati precum CTP-ul (pe care il respect) seara la CinemaPro. Poate ca mesajul meu de ieri cu Dinamo pe Cartoon Network trebuia postat la sectiunea bancuri. Insa m-am gandit ca e mai bine sa-l pun aici fiind o gluma mai bine primita si inteleasa de microbisti. Nu stiu de ce a fost stearsa de catre moderatori, fiind o gluma fara vreun caracter xenofob sau de alta natura jignitoare. La revedere. Stai linistit ca daca nu bagam yo replica la ce ai spus tu ,ramanea postul tau. Oricum nu stiu ce treaba ai tu cu Dinamo, de te simti obligat sa-i bagi in seama... nu aveai nimic de spus despre Steaua! |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Sondaj:
Cu cine ati dori sa cada STEAUA daca trece de MIDDLESBROUGH: a. Shalke 04 b. Sevilla *Dinamovistii au si varianta: c. cu avionu ![]() ![]() ![]() Radem, glumim dar trebuie felicitati cei de la Steaua pentru ca asemenea performanta ... nu prea mai cred ca o sa fie curand (sper sa ma insel ![]() ![]() Pacat de cele doua suspendari ![]() Ce sa spunem succes si poate vedem o finala ![]() ![]() This post has been edited by tonicelli: 23 Apr 2006, 03:04 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tonicelli @ 23 Apr 2006, 04:04) Asa sa fie precum zici tu......daca noi ne facem jocul si o sa fim concentrati tot timpul partidei nu vad cum am primi gol.Singurul regret pe care il am este ca nu joaca Nicolita,dar sa speram ca Balan(cred ca el il va lua locul)il va suplini cu brio. FORZA STEAUA si sa ne cante Scooter live ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
In eventualitatea unei calificari in finala, e mai bine ca Nicolita a fost suspendat acuma, decat sa fi luat un galben in semifinala din Anglia.
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Numai sa nu ia Radoi galben in retur ca o sa fie nasol de tot daca nu joaca in finala.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa ajungem noi acolo si vom mai vedea.Dupa cum am vazut ieri ce a jucat Boro,ne vom califica sigur,dar nici un meci nu seamana cu altul. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
pastrama |
![]()
|
Daca reusim sa dam un gol acolo, io zic ca suntem calificati.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
asa au zis si ceasornicarii
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
pastrama |
![]()
|
Vorbim dupa meci!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
Peste 45 de minute plec spre Middlesbrough la meci. Nu tin deloc cu Steaua cand joaca in campionatul intern, insa in meciurile internationale e altceva. Fiind romani si ei, merita incurajati. Sa speram ca o sa fim fericiti dupa meci. Hai romanii!
|
--------------------
Fiat
Coupe
16v Turbo 195CP
- -
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
FORZA STEAUAAAAAAAAAAAAAAA!!!! (cu vocea voit ingrosata bine-nteles
![]() ![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
ICET |
![]()
|
Cred ca Scooter i-si face incalzirea ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
tu la ce meci te uiți?
e 1-2 ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
'tui mama ei de treaba 1-2. Nu va lasati baieti!
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
ICET |
![]()
|
Cred ca i-mi vine sa mor..........deja parca nu mai jucam fotbal.........am pierdut calificarea....pacat.
This post has been edited by ICET: 27 Apr 2006, 22:44 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
amc |
![]()
|
BALCANISMU' INGROAPA ROMANIA!
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
[SIZE=14] RUSINE
|
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Tipic..ne aparam si pierdem, in loc sa le egalam intensitatea.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Aroganta se plateste . RUSINE parca era o echipa de divizia C.
Ar trebui sa cada niste capete si sa zboare cateva vedete de la echipa spre binele fotbalului romanesc. Nu-mi vine sa cred , parca erau amatori. Sunt stupefiat. This post has been edited by MARCI: 27 Apr 2006, 23:13 |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
INCREDIBIL
![]() p.s. ma duc sa plang ![]() This post has been edited by Radduu: 27 Apr 2006, 23:09 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
amc |
![]()
|
Hai sa vad stelistii cum sar la cap acum!
si fac bancuri pe seama lu Dinamo si Rapid! ![]() This post has been edited by amc: 27 Apr 2006, 23:10 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
gt_ |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 August 05 ![]() |
[B]si-au batut joc de meci!!!!!!!! RUSINE NU SE POATE ASA CEVA NISTE AMATORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.6 8v
2008
- B83ZYU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 02:49 |