DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1824 Pages « < 24 25 26 27 28 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> fotbal

raduboy
post 28 Apr 2006, 08:30
Post #751

Membru

Group: Members
From: Cluj-Napoca

Bravo STEAUA.Va multumesc pentru ce ati facut anul acesta in UEFA,desi se putea mai bine.Nu-i nimic,ne vedem la anu'.Oli ar trebui sa fie baiat bun si sa-si dea DEMISIA.Nu are fata de STEAUA.Inca din prima repriza cand a intrat Macarone ca al 3-lea varf Oli trebuia sa-l bage pe Balan in locul unui atacant.S-a vazut f bine la golul 1 al lor ce liber a fost Macarone.Stilul asta de joc e specific unei echipe mediocre din Divizia B,nu a unei aspirante la finala cupei UEFA.Din pacate atata stiu antrenorii romani.Sa plece OLI si sa vina un antrenor strain,gen Protasov,cu el STEAUA juca fotbal.

--------------------
Fiat Stilo - 1.8 16V Dynamic - CJ07APZ,
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sddragos
post 28 Apr 2006, 08:37
Post #752

Membru autentic

Totul pleaca de la mentalitate. Ceva despre care discuta toata lumea, dar foarte putini inteleg. E cel mai greu sa schimbi mentalitatea romanului.
Nu pot sa inteleg de ce la scorul de 2-0 jucatorii stelisti se comportau ca niste incepatori (si au ceva experienta in Europa). Nu constientizau ca ei sunt favoritii, echipa mai buna, care trebuie sa dicteze ritmul meciului. Chiar daca e foarte greu sa faci o comparatie, Barcelona joaca mai incisiv dupa ce deschide scorul. Fotbalistii campioanei Spaniei sunt invingatori pur-sange, fac spectacol atunci cand conduc. Fotbalistii campioanei Romaniei au evoluat crispati (culmea, dupa 2-0) si au lasat impresia ca se tem de englezei, ca cele doua goluri au fost intamplatoare (si nu era asa) si ca tremura la gandul ca vor trebui sa faca fata iuresului gazdelor. Cel mai important e ca englezii au inteles asta si i-au sufocat pe stelisti, incapabili sa reactioneze cu luciditate. Olaroiu n-are nici o vina, a dovedit pana acum ca e un antrenor modern, incoruptibil, de viitor. A avut si rezultate, dar in acest meci nu l-au ascultat jucatorii (mentalitatea, bat-o vina).
Felicitari pentru Steaua (desi eu sunt dinamovist), iar daca vor pastra echipa si in sezonul urmator si va mai achizitiona 3-4 fotbalisti de valoare, la anul are toate sansele sa treaca de grupele Champions League.

--------------------
Dacia 1310 L 1997, berlina
+
OVIDIUS
post 28 Apr 2006, 08:42
Post #753

bogat în valori simple

From: Orasu' lui Bucur

Pana la urma, in finala in care n-am ajuns, cine credeti ca bat? Englezii sau spaniolii?

--------------------
Renault Laguna 2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004
Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
+
florentin_n
post 28 Apr 2006, 08:48
Post #754

Membru incepator

QUOTE(AMW @ 28 Apr 2006, 03:37)
Eu nu pot sa inteleg urmatorul lucru. Daca rapid juca in locul nostru in seara asta si pierdea cum am facuto noi, credeti ca suporterii stelei se adunau in ghencea sa danseze de bucurie??...ce sa mai zic de suporterii lu dinamo...care s-au adunat in fata stadinului sa injure steaua.
*

Las' bre ca si cand s-au adunat suporterii stelei in piata, cea mai scandata lozinca a fost Dinamo, M..E Dinamo! In loc sa va bucurati de victorie voi........... Asa ca nu mai vorbi de suporterii celorlalte echipe ! Priviti in ograda voastra ! Si Dinamo a luat gol in ultimul minut de joc si voi ati ras....si lui Dinamo i-a fost anulat un gol in ultima secunda de joc si voi ati ras....

--------------------
Dacia Logan Easy 2007 - BRxx yyy
+
teodor
post 28 Apr 2006, 08:50
Post #755

.

From: Bucuresti

Pacat ca nu au reusit sa tina de scor, sau sa scape de mingea aia cand era in careu
Erau toti gramada in careul de 6 m, ce sa mai faca Carlos, se aruncau toti pe minge, si o degajau in centru terenului acolo unde nu era nimeni de la Steaua.
Tactica din repriza a doua total gresita, poate daca nu le lasau atat teren liber, nu reuseau sa ajunga asa repede in careu.Toate mingiile erau in careul stelei, Olaroiu nu a vazut acest lucru??!!
Jenant pentru Steaua, dar asa cum sa mai zis nu exista echipa romaneasca care sa alerge sa mature terenul de la un cap la altul, nu avem mentalitate de profesionisti.
totusi au ajuns in semifinala, si pentru asta ii felicit si le urez ca la anu'l viitor sa ajunga sa castige si finala.

PS: acum se reintra in normal, se discuta iar d epolitica, inundatii....paine, carne, benzina.....

--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
+
Patefon
post 28 Apr 2006, 08:51
Post #756

Membru gajait

1. Prostia se plateste
ori
2. Calificarea se plateste

D-aia nu ma mai intereseaza fotbalul de catva ani !

--------------------
Seat New Leon 2006 Sport - B-#######-11/8
Cu stima,
Patefon
+
sorin_f39
post 28 Apr 2006, 08:56
Post #757

Ferrari fan

From: Galați

E prima noapte (dupa o lunga perioada) in care Borcea & Co. dorm linistiti! radmasa.gif
Au pierdut pe mana lor, insa, desi nu prea am tangente cu fotbalul si nici nu am vreo preferinta, le transmit BRAVO STEAUA!
BRAVO RAPID!
Ne-au reprezentat cu succes!

--------------------
Renault Megane 2.2 Bicorp Dynamique 1.6 16V (2007) - GL
I'm the freedom man / That's how lucky I am.
+
nephis
post 28 Apr 2006, 08:58
Post #758

Membru incepator

Imi pare rau pentru fanii steaua care nu au avut ce vedea.
Steaua a murit ca tiganu`la mal. Dau doua goluri la inceput, li se suie bucuria la cap si dupa stau numai in aparare si iau bobarnace. Ce le-or fi facut aia nu stiu, dar zici ca le-au legat sireturile.
NIMIC frate nimic!!!! Varza totala.

Un sfat pentru cei de la steaua: Baieti, se fac angajari pe postul de ciobabi la oile lu` Gigi. poate acolo excelati. Ca la fotbal va rupeti in fite.
V-au scos aia fotbalul in cap!!!

La oi baieti!!!

--------------------
Renault Symbol Fidji 2007 - B 52 G
**Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
+
bendix
post 28 Apr 2006, 08:59
Post #759

Membru autentic

From: Timisoara.RO

Nu fiti suparati. a castigat cel mai bun smile.gif

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
bure
post 28 Apr 2006, 09:07
Post #760

Membru

From: brasov

QUOTE(ICET @ 28 Apr 2006, 04:07)
Mai nea,poate ca a gresit si Oli,mai ales cu anumiti jucatori care ar fi trebuit schimbati in anumite momente.A facut-o,dar cam tarziu.Marea problema  e ca jucatorii s-au vazut deja calificati si n-au mai fost in stare sa lege 2 pase.Plasamentul portarului a fost dezastros in seara asta,cu toate ca a si aparat unele ca si facute.Dar ce vina are Oli,cand fundasii nostri le-au facut cadou mingii care s-au tranformat in gol?La ultimul gol,Balan da pe langa minge,la primul Goian si Ghionea s-au incurcat intre ei,iar la celelate 2 Carlos a iesit total aiurea si a lasat poarta goala.Cum pana mea sa nu iei gol cand faci niste greseli personale mai mari decat tine??Ce vina are Oli cand el tot timpul le facea semn sa iasa din aparare si sa se apere la mijlocul terenului,iar  noi cand prindeam mingea ori o dadeam la adversar ori in tribune.Asta e,acum nu mai conteaza,chiar daca cainii si aviarii se bucura.Sa va bucurati de reusitele voastre nu de esecurile altora,ca va vine si voua randu...cat de curand icon_mrgreen.gif !
FORTZA  STEAUA!
*

Ice,ia-o mai usor prietene.
Greseala cea mai mare e a lui Oli,nu poti sa scoti oamenii ofensivi si sa te baricadezi in aparare chiar cand conduci cu 2-0.Greselile personale ale fundasilor au venit in urma disperarii care s-a instalat in careul nostru,super ingramadit,unde Goian se impiedica de Ghionea,ii lua mingea lui Carlos,Balan gresea degajarile si exemplele pot continua.Faptul caCa rlos a aparat cum a aparat arata clasa lui,mie unul nu mi-a placut niciodata si consider ca Steaua are nevoie de un portar.
Supararea mea cea mai mare este ca n-am speculat pe contra-atac,cum mai zicea un coleg pe aici,cand aia se aparau cu 2 oameni.
P.S. nu mai folosi cuvinte de genul Aviarii nu te fac mai mai interesant....

--------------------
Dacia 1310 - BV99DAR
Bani si frica n-am avut niciodata.
+
RABADU
post 28 Apr 2006, 09:15
Post #761

Membru incepator

Ma fratilor , asa amaraciune in suflet n-am avut nici cand Steaua
pierdea finala Cupei Campionilor cu Milanul .
Ce doare cel mai tare e ca nu a cazut de pe un armasar ci de pe o
martoaga rablagita dar care a reusit sa fie naravasa cand a vazut
ca cei care o calaresc (in speta Steaua ) sunt dusi cu pluta.
Cred ca a platit si subtirimea lotului dar si mentalitatea de Divizia A
unde daca ai 2, 3 -0 Bagi autobuzul in poarta si te odihnesti pentru meciul urmator.
Nu as vrea sa ma gandesc la ce vor face gramada de echipe ce vor
juca in cupele europene pe baza punctelor aduse de Steaua si de Rapid
Hai sa ne uitam la nivelul campionatului si sa ne trezim la realitate.
Chiar arata a campionat care merita al 2-lea trofeu din Europa ?
Din partea mea , pt STEAUA multumiri si felicitari pentru ce au facut anul acesta in Europa . Deasemenea aceleasi urari si Rapidului .
Amandoua si-au depasit conditiile .
Cat despre Olaroiu , eu unul nu mai spun nimic .

--------------------
DACIA LOGAN PREFERANCE 1.4 - MM05XXX
,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
+
Kramer
post 28 Apr 2006, 09:18
Post #762

Membru autentic

From: Brasov

Ce importanta mai are ca au pierdut o semifinala, cand ei sunt eroii care au castigat MECIUL MILENIULUI?

--------------------
+
nairam
post 28 Apr 2006, 09:58
Post #763

Posesor de bebelus...

Eu cred ca s-au speriat de faptul ca puteau ajunge in finala ... Pur si simplu le-a fost frica sa joace in finala ... NU erau (suntem) pregatiti inca sa joace (jucam) la un nivel cu adevarat inalt ....
Suntem tampiti rau de tot ..... Dehhhhh ... Ceausescu este de vina ......
Hai Steaua, Bravo Steaua .... Rusine Steaua ....
Extaz si agonie ....

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
amc
post 28 Apr 2006, 09:59
Post #764

2 trancane

QUOTE(sddragos @ 28 Apr 2006, 09:37)
Olaroiu n-are nici o vina, a dovedit pana acum ca e un antrenor modern, incoruptibil, de viitor
*

radmasa.gif e de ras ce spui tu , mai intreabai pe cei de la TM ce incoruptibil este Olaroiu

QUOTE(florentin_n @ 28 Apr 2006, 09:48)
Las' bre ca si cand s-au adunat suporterii stelei in piata, cea mai scandata lozinca a fost Dinamo, M..E Dinamo! In loc sa va bucurati de victorie voi........... Asa ca nu mai vorbi de suporterii celorlalte echipe ! Priviti in ograda voastra ! Si Dinamo a luat gol in ultimul minut de joc si voi ati ras....si lui Dinamo i-a fost anulat un gol in ultima secunda de joc si voi ati ras....
*

Bine spus!!! si apropo acum urmeaza declinul lu' steaua si in campionat happy.gif

This post has been edited by amc: 28 Apr 2006, 10:00

--------------------
YUGO Zavzta 2007/prestige - 1-B-NU-IS--chhh
+
avathan
post 28 Apr 2006, 10:07
Post #765

eu.

Group: Banned
From: Buc

QUOTE(bendix @ 28 Apr 2006, 09:59)
Nu fiti suparati. a castigat cel mai bun  smile.gif
*

Da a castigat cel care a luptat !
Englezii au meritat indiscutabil victoria dupa al 2-lea gol Steaua nu a jucat nimic nu cred in blaturi dar e incredibil ... Steaua a aratat ca e o echipa slaba cel putin condusa de Olaroiu ... iar portarul ala are pe constiinta el singurel 2 goluri ...si nu are ce cauta intr-o asemenea competitie ...
din pacate mi-e teama ca Olaroiu nu va avea taria de caracter, sa-si ia bagajele si sa se care undeva prin divizia C ...
pst.: daca arbitrul ar fi dat penalty pt. Steaua in minutul 90 nu cred ca le-as fi dorit sa inscrie

acum sa vedem ce or sa faca cu Rapidul
exista 2 variante :
1.o sa fie un meci de kko
2.o sa tavaleasca un pic Rapid-ul ca sa se refuleze

Oricum cred ca o sa iasa cu lupte de strada intre asa zisii suporteri pt. ca sunt polite de platit iar "UEFA" nu ne mai vede asa bine ...

This post has been edited by avathan: 28 Apr 2006, 10:10

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
teodor
post 28 Apr 2006, 10:10
Post #766

.

La mine in birou se striga BLLLAATTTT
Jenant daca e asa...... blink.gif 173.gif

--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
+
CosminM
post 28 Apr 2006, 10:11
Post #767

Membru

From: Sibiu

Mentalitate de rahat! Se spunea inaintea meciurilor dintre Steaua-Rapid ca Steaua este mai matura decat Rapid. Aseara a dat dovada de "multa maturitate". Sa ai un avataj de 3 goluri si sa pierzi in halul asta .... penibil. Cred ca daca englezilor le trebuia 5 sau 6 goluri ... reuseau.

BLAT???? wacko.gif De ce romanii se gandesc mereu ca-i inseala cineva atunci cand pierd? Mentalitate de rahat! Nu a fost nici un BLAT! A fost NEPUTINTA! asta ca sa nu folosesc cuvinte mai grele.

This post has been edited by CosminM: 28 Apr 2006, 10:15

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 - SB.......
În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
+
avathan
post 28 Apr 2006, 10:12
Post #768

eu.

Daca a fost asa, si se dovedeste ,echipele romanesti(inclusiv nationalele) ar trebui excluse din orice competitie externa pt. urmatorii 50 - 100 de ani iar UEFA sa retraga licentele si sprijinul pt. FRF ( LPF)
DAR NU CRED ganditi-va la reactia lui Dica cand a luat cartonas galben !Pur si simpu au clacat!
@CosminM 5-6 e putin 10-11 si tot reuseau, mai bine isi dadeau autogoluri cum au facut cu Rosenborg ...

Ia uitati aici mentalitate :
http://www.gsp.ro/index.php?a=41429&shift=1

(inteleg razboi psihologic dar ...)

This post has been edited by avathan: 28 Apr 2006, 10:18

--------------------
a Rosu 1800 - @
+
nairam
post 28 Apr 2006, 10:13
Post #769

Posesor de bebelus...

E posibil sa fi fost blat dar mai trebe tinut cont si de urmatoarea chestiune:
Englezii sunt o natiune de cuceritori pe cand noi suntem o natiune de cuceriti care din cand in cand se mai rascoala ....
Dehhhh platim tribut unor mentalitati vechi de cateva sute de ani .....

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
sorin_f39
post 28 Apr 2006, 10:16
Post #770

Ferrari fan

From: Galați

Asa cum am mai zis intr-un post ceva mai sus, repet BRAVO STEAUA & BRAVO RAPID!!!
Insa pentru esecul de aseara, il acuz pe Olaroiu! Stiu ca este foarte usor sa acuzi, insa aseara vina i-a apartinut in totalitate si nimeni nu poate contesta asta. Din pacate, incep sa-i dau dreptate lui Marian Iancu, boss-ul de la Poli Timisoara, cand spunea ca Olaroiu nu este antrenor de locul 1. Steaua juca fotbal cand era Zenga, juca fotbal cand era Protasov, acum insa nu joaca decat bambilici. Nu conteaza ca e pe locul 1 in campionat, ideea e ca nu joaca nimic!
Nu sunt stelist, dar ma doare pentru ca sunt roman!

--------------------
Renault Megane 2.2 Bicorp Dynamique 1.6 16V (2007) - GL
I'm the freedom man / That's how lucky I am.
+
amc
post 28 Apr 2006, 10:17
Post #771

2 trancane

Ce sa spun a fost blat nu prostie?!? nu cred! au pierdut pe prostia lor , nu pe blat!

--------------------
+
luxcor
post 28 Apr 2006, 10:30
Post #772

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

Păcat, mare păcat ... plâng pentru Steaua, plâng după Zenga si după Protasov ... plâng pentru ca am ajuns greu până aici ... mult prea greu ca să ne batem joc în ultimul moment ... mai ales ca dupa prima jumatate de ora aveam toate sansele sa mergem mai departe ... de ce când totul merge bine trebuie schimbat ceva ??? de ce oli ??? de ce ??? plâng pentru cristocea si cristea care au lustruit banca in loc sa intre in locul lui bostina si iacob palide urme ale celor ce au fost ... plang pentru ingerii si demonii nostrii goian si carlos cei mai buni dar si cei mai "rai" - dar cine nu greseste cand totul se joaca pentru mult prea mult timp in careul nostru de 16 m ... cand portarul nu mai vede unde este mingea de atatia fundasi este clar ca exista o problema ... plang pentru balan, baciu si nesu rezerve care nu aveau ce cauta pe teren dupa ce au stat pe banca atatea minute in vacarmul spectatorilor si presiunea meciului - plang pentru para si banel - ce o fi in inima lor numai ei stiu, vai cat ne-au lipsit - dar mai ales il plang pe Radoi care trebuia sa isi conduca altfel echipa in teren, chiar peste indicatiile poate stupide ale lui oli - pacat mare pacat

ma bucur insa ca am pierdut ... ma bucur pentru ce simte jiji, pentru ce simte mm, pentru ce simte argaseala si ceilalti oameni de fotbal de la steaua, ma bucur ca pleaca laca, e normal ... ma bucur pentru ca dupa urmatorul campionat o sa avem 4 echipe in cupele europene multumita lui steaua, rapid si dinamo ... ma bucur pentru ca mie personal (stelist de vreo 25 de ani) mi-ar fi fost un pic de jena daca am fi ajuns in finala dupa o a doua repriza in care s-a jucat miuta - carlos degaja cu spatele si boro se chinuia sa dea gol din 16 metrii - ma bucur pentru ca am avut parte de un arbitraj cel putin corect si de un adversar extraordinar, demn de toata lauda (mai rau am iesit dupa meciul - fara prea mare miza - cu nationalul din campionat) ma bucur ca am inceput sa fim respectati in Europa si ca ni s-au oferit toate sansele sa ajungem in finala ...

sper ca am invatat ceva din determinarea altora, din daruirea lor pana in ultimul minut ... sper ca in sfarsit am aflat si noi ca un meci este castigat atunci cand arbitrul fluiera finalul lui ... sper ca jiji sa isi ia bagajul si sa se care, sper ca am invatat ceva acum macar acum ... sper ca oamenii cu adevarat de fotbal, cu adevarat cu bani si cu adevarat interesati de acest sport sa se stranga in jurul stelei, rapidului si a lui dinamo si la anul sa ajungem si mai sus ... sper ca toti cei care s-au bucurat ca a pierdut steauain acest moment sa nu pateasca la fel si sa simta ce simtim noi acum ...

sper ...

oricum ... multumim steaua ... datorita tie se vorbeste dupa multi, foarte multi ani de fotbalul romanesc in lume ... multumim ... si pe curand pentru ca orice sfarsit este intotdeauna un nou inceput ...

Steaua fii Pasarea Phoenix ...

This post has been edited by luxcor: 28 Apr 2006, 10:48

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
avathan
post 28 Apr 2006, 10:35
Post #773

eu.

da Steaua fii pasarea phoneix ...da da vinde jumatate de echipa,apoi mergi in preliminarii Champions League fa acolo ce ai aratat aseara fii un simplu partener de antrenament pentru echipe ambitioase cu jucatori care au caractere puternice nu fetite plangacioase ca jucatorii de la Steaua aseara

INCA O DATA RUSINE "SUPORTERILOR" RAPIDULUI care au sarbatorit infrangerea Stelei ,au demonstrat inca o data ca sunt doar niste maimute imbecile atat .
pt. cei care nu stiu inca am postat aici :
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=26370&st=749

This post has been edited by avathan: 28 Apr 2006, 10:55

--------------------
a Rosu 1800 - @
+
lecar
post 28 Apr 2006, 10:50
Post #774

Membru

From: Leeds, UK

A fost un meci fantastic... pentru cei de la M'boro, din pacate. Am zis deja ca nu tin cu Steaua in campionatul intern, insa ieri am stat in galeria lor si am strigat si cantat non-stop. Atmosfera a fost foarte faina, inclusiv dupa meci, cand impacati fiind cu rezultatul, i-am aplaudat si am fost aplaudati de catre spectatorii si jucatorii celor de la M'boro. Dintre jucatorii stelisti doar vreo 2-3 au venit spre galerie sa multumeasca. Ceea ce inseamna ca nu numai ca nu suntem in stare sa castigam atunci cand absolut toate astrele ne surad (aveam 2-0), dar nici nu stim sa fim demni atunci cand pierdem.

Inca nu am vazut meciul la TV si n-am studiat toate fazele, insa impresia cu care am ramas de pe stadion e ca jucatorii Stelei s-au vazut calificati de la 2-0 si au abandonat total lupta psihica din acel punct. Au inceput sa trateze fazele cu mare superficialitate si astfel, sa ii invite pe cei de la M'boro (care nu sunt niste jucatori extraordinari) sa atace in valuri. Pai in felul asta normal ca iei gol dupa gol si de mai jucau 15 minute sigur mai luau cel putin inca un gol... mai ales cand portarul e asa de penibil...

Inca o data spun, la TV inca n-am apucat sa ma uit sa vad daca s-a mai auzit si galeria romaneasca in marea de strigaturi englezesti, insa 2 prieteni care au stat in stadion in galeria lui M'boro au spus ca, in prima repriza cel putin, au ramas impresionati de suporterii nostrii. De-aia ne-au si aplaudat la final... pacat ca jucatorii Stelei n-au putut face macar atat...

In fine, bine ca s-a ajuns si aici, ca la inceputul campaniei UEFA putini au fi indraznit sa spere ca o echipa romaneasca va juca o semifinal, iar alta un sfert de finala.

--------------------
Fiat Coupe 16v Turbo 195CP - -
+
AND
post 28 Apr 2006, 11:00
Post #775

Membru autentic

Stati linistiti ca nu vb nimeni din europa despre steaua. Pentru ei, suntem doar o alta echipa norocoasa din estul europei care a fost invatata minte pe terenul unei echipe britanice. Atata tot...

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
..IcemaN..
post 28 Apr 2006, 11:01
Post #776

membru drept superior

From: Bucuresti-Dristor

vinovatii pricipali sunt Balan, Carlos, Oli si Radoi.....in definitiv....toata echipa(inclusiv conducerea) este de vina. dupa un inceput spectaculos s-a trecut la mentalitatea de "las-o ba ca merge asa"....pacat pentru fani....singura chestie care ma intristeaza este sentimentul care l-au avut suporterii dupa ce carlos a primit golul 4....atunci mi-am dat seama ca totul s-a naruit.
practic si-au batut joc de noi (suporterii).
dmpdv nimic din ce a facut steaua pana in mom de fata si pana unde a ajus NU MAI CONTEAZA dupa ce au pierdut un meci jucat de ei ca-n divizia C.
eu am tinut si cu rapid .....la steaua - parid am tinut cu steaua.... dar cand rapidul s-a calificat a crescut inima-n mine.
Suporterii adevarati nu meritau asta !!! in schimb echipa si conducerea da
sunt curios cum va evolua steaua mai departe pe plan european....

--------------------
Dacia Berlina 1997, 1.4 L - B- -ICE
CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :))
+
luxcor
post 28 Apr 2006, 11:24
Post #777

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

mă întreaba un prieten cum îl chema de fapt pe antrenorul stelei

Olăroiu sau Oliroiu

smile.gif

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
amc
post 28 Apr 2006, 19:29
Post #778

2 trancane

--------------------
+
ionutm82
post 28 Apr 2006, 21:49
Post #779

Membru

QUOTE(avathan @ 28 Apr 2006, 11:35)
INCA O DATA RUSINE "SUPORTERILOR" RAPIDULUI care au sarbatorit infrangerea Stelei ,au demonstrat inca o data ca sunt doar niste maimute imbecile atat .
pt. cei care nu stiu inca am postat  aici :
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=26370&st=749
*

Din pacate nu au fost singurii. Au mai fost si oltenii (la astia nimic nu ma mai mira), cainii (cautau si ei un motiv de sarbatoare ... si cam asta era ultima lor sansa) si surpinzator timisorenii. Sa inteleg ca frustrarea lor a atins cote inimaginabile. Daca la "rudele" lui corsicanu' e explicabila atitudinea asta ... ca doar nu au prea multa minte din moment ce scoala e o rusine la ei, de la timisoreni ma asteptam la mai mult.
In fine, unde nu e nici Dumnezeu nu cere ...

Semifinala asta mi-a lasat un gust amar nu pentru ca am am pierdut calificarea ci pentru ca am facut-o cadou englezilor. Macar sa tragem niste invataminte din meciul asta.

P.S. Cand am spus olteni si timisoreni m-am referit doar la asa zisii "suporteri".

This post has been edited by ionutm82: 28 Apr 2006, 22:26

--------------------
Renault Megane 3 1.6 16V Dynamique 2009 - B-yy-XXX
+
pastrama
post 28 Apr 2006, 22:49
Post #780

scursura umana

From: Ct

QUOTE(amc @ 28 Apr 2006, 00:09)
Hai sa vad stelistii cum sar la cap acum!
si fac bancuri pe seama lu Dinamo si Rapid! mad.gif
*

Vedeti-va de treaba!
Noi macar am ajuns pana aici...voi mai aveti!
Cat despre meci... 256.gif 256.gif 256.gif

--------------------
Tedei - -
+
1824 Pages « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 07:43
Forum Renault