fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
amc |
![]()
|
||
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
oricum radoi e bun..face 5 milioane ROL
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(amc @ 28 Apr 2006, 20:29) Sincer mi-e rusine ca sunt roman! Eu sunt stelist de 25 de ani dar dak pierdea dinamo sau rapid nu ieseam in strada sa ma bucur !Forza STEAUA,esti si vei ramane cea mai iubita echipa din tara.Pe dinamo i-am vazut la Cluj,in meciul cu CFR,nu au jucat nimic!Erau pe spate ca virusii.Nu mai pupa ei campionatul anul asta.Se pare ca doar asa se mai bucura si ei si rapidistii,k de rezultatele lor nu au de ce.rapid s-a chinuit cu Bacaul pana in ultimul minut,nu au jucat nici ei nimic.Asta e mentalitatea noastra,sa moara capra vecinului.Poli ce echipa are,vai de capul ei.Hagi mai sta cam 1 luna la poli si pleaca,el vrea performanta nu miuta pe teren.Ciocu mic la toti,in ultimii 20 de ani doar Steaua a contat in europa. QUOTE(semit @ 29 Apr 2006, 11:29) Face 5 mil de euro dar cu un o floare nu se face primavara.E usor sa critici,de jucai tu pe teren te descurcai mai bine? |
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
ionutm82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 19 February 06 From: Bucuresti ![]() |
@amc nu e lucru putin sa ajungi intr-o semifinala de cupa europeana, chiar daca Steaua a avut un culoar favorabil. Si chiar daca au pierdut lamentabil in semifinala nu trebuie sa uitam lucrurile bune pe care le-au facut pana acum. Cat despre sfertul cu Rapid, bulan a avut si Rapid cu carul...Problema e ca Steaua nu a invatat nimic din ratarea lui Emil Dica din finalul meciului retur. Iata ca Middlesbrough nu i-a mai iertat.
Cat pentru cei care s-au bucurat si continua sa se bucure de esecul Stelei va sugerez sa nu va marginiti sa iesiti pe strada si sa beti in cinstea eliminarii Stelei (...de parca s-ar fi calificat favoritele voastre mai departe) sau sa va puneti avatar cu emblema lui Middlesbrough, mergeti mai departe si tatuati-va frate emblema lor pe frunte sa iasa prostia in evidenta si atunci cand taceti! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 1.6 16V
Dynamique 2009
- B-yy-XXX
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Haideti sa revenim la umilul nostru campionat, si sa vedem ca exista o pata de culoare in acest peisaj, chiar daca culorile clubului sunt alb-negru. Oare "Gasca nebuna" va lua campionatul? Tocmai a batut Dinamo cu 5-4 pe terenul acesteia. Cand va juca cu Rapid si Steaua?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ar fi culmea sa vedem Sportul in CL
![]() This post has been edited by Valentine: 30 Apr 2006, 00:22 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
mi-a parut foarte rau de ceea ce s-a intamplat. sincer, nu ma asteptam sa ajunga in finala, dar dupa victoria de aici si la 2-0 acolo am sperat si eu, ca tot romanul.
ati spus, unii dintre voi, ca e problema de mentalitate. tind sa va dau dreptate, dar mi se pare totusi ca mentalitatea asta defectuoasa e numai in fotbal la noi. asta pentru ca tot STEAUA a reusit sa castige cupa Challenge, la handbal (masculin, that is). in cazul acelei finale, se joaca tut-retur. in meciul din deplasare si-au furat-o destul de rau, au pierdut la 5 goluri diferenta. in meciul de ieri, de la polivalenta, au reusit sa intoarca rezultatul si sa castige ! mai ceva ca englezii de la m'boro. deci se poate si la noi, putem si fi si noi "o natiune de cuceritori". din pacate astea sunt situatii exceptionale. si, daca nu se intampla in fotbal, ci in alte sporturi, trec neobservate. ![]() |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
"Trebuie sa fii tampit"(citat Ion Tiriac)sa nu tii cu Steaua atunci cand joaca in Europa,cum la fel de tampit(zic eu)trebuie sa fii sa nu tii in aceleasi conditii cu Dinamo,Rapid sau orice echipa romaneasca.Dar sa ajungi sa te bucuri de esecul unei echipe romanesti,chiar daca ea e rivala in campionatul intern,cand tu in acelasi campionat te zbati in neputinta,mi se pare deja o mare nesimtire si prostie.
Atunci cand performantele lor le vor egala sau depasi pe cele ale Stelei,zic eu ca pot face ce au facut acum(cu toate ca nici atunci nu mi s-ar parea normal),dar pana atunci cicu' mic si sa aiba grija de capra lor ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am fost ieri pe stadion la dinamo. am ajuns cand mai erau cam 10 minute din prima repriza. auzisem la radio ca era 0-1. ajung la stadion intru si 0-2. ma asez pe scaun 0-3. caterinca maxima in tribune am ras de am murit. in repriza a doua ceva ceva sperante meci nebun de tot. arbitrul a facut greseli aiurea. altfel ce sa zic degringolada mare de tot. mi-a adus aminte de sportul dinamo 5-6... e greu sa fii dinamovist serios...
PS: in poza sunt Pulhac (abia vizibil) Munteanu si Galamaz ![]() This post has been edited by GABONE77: 30 Apr 2006, 16:03 Attached thumbnail(s) 0201_144495721656d993bc6a7_660_441_.jpg ( Size: 325.88k ) Number of downloads: 78 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Citind mesajul tau am aflat...scorul. Doamne ce echipa de ratati...
Pacat de noi, suporteri. ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Steaua 0-2 Rapid..uite asa rapidul a ajuns lider
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cu 2 meciuri in plus fata de Steaua.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Or sa vina niste meciuri foarte incomode pentru amandoua,dar mai ales pentru aviari....sunt condamnati sa nu mai piarda puncte daca vrea sa termine pe primul loc.Sa vedem daca vor reusi si daca da,atunci bravo lor,daca nu......vorbim dupa ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Ce credeti voi, dinamovistii, rapidistii, craiovenii, timisorenii etc, au sarbatorit un esec al Stelei sau al lui Gigi Becali?
Eu cred ca mai degraba s-au bucurat pentru nereusitele lui "Jiji", "MM" etc si mai putin pentru Steaua ca si club. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Eu sunt nedumerit de ceva. Cum Dumnezeu a luat bataie Farul de la National cu 4-1 in cupa si in campionat bate Nationalul cu 4-0 ? Iar incepem cu blaturile?
![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
S-a intors roata, ce ?
![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(little sam @ 2 May 2006, 12:48) Eu sunt nedumerit de ceva. Cum Dumnezeu a luat bataie Farul de la National cu 4-1 in cupa si in campionat bate Nationalul cu 4-0 ? Iar incepem cu blaturile? ![]() Doua chestiuni: nu e un meci ca celalalt, si se mai intampla (vezi National Dinamo anul trecut, 5-1 in cupa, 4-0 in campionat). |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valentine @ 2 May 2006, 19:25) Doua chestiuni: nu e un meci ca celalalt, si se mai intampla (vezi National Dinamo anul trecut, 5-1 in cupa, 4-0 in campionat). Acolo n-a fost intamplare, si-a bagat arbitrul coada. Nu va aduceti aminte ce scandal a fost ? This post has been edited by Cornel001: 2 May 2006, 18:53 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Steaua-Pandurii 1-0
Incet, incet ne revenim... ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ciobanu petre |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 52 Joined: 8 November 02 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat1,4
- -
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai asta e revenire, Steaua a castigat din cauza fundasului aluia care n-am inteles ce voia sa faca. A bagat capu in fata(poate voia sa o dea in poarta si nu mi-am dat eu seama) si a inchis ochii
![]() ![]() ![]() EDIT: P.S: Atacantul Stelei(Oprita parca) oricum nu avea sanse sa atinga mingea la faza aia. This post has been edited by St: 4 May 2006, 11:06 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Doua goluri in doua campionate!
![]() This post has been edited by amc: 4 May 2006, 11:31 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Ultimele stiri: suporterii dinamovisti au vandalizat masinile lui Munteanu, Barcauan si Niculescu. Pe cand asasinarea jucatorilor ca in Columbia?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Stie cineva rezultatul partidei Petrolul- Craiova?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
pastrama |
![]()
|
Petrolul-Craiova 0-1
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Gloria-steaua 1-0
![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
amc |
![]()
|
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 6 May 2006, 19:53) Da, corect: -10-12 ocazii pentru steaua (2 bare), 1-2 ocazii pentru Gloria -un mic hent in careu la sutul lui Iacob -un ofsaid halucinant la Dica, sau mai precis un gol anulat. -o "mica" tragere de chilot la Nicolita, evident tot in careu. -prelungiri? Voi ati vazut asa ceva? ![]() Bine, unii o sa spuna ca Iacob merita un rosu direct. Perfect adevarat... dar cum a ajuns la pamant in faza aia? Asta nu a vazut nimeni? Concluzia: ![]() PS: mi-a placut de dinamo, 3-1 in prelungiri dupa ce a fost ratarea aia SF de 2-2 ![]() |
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
pastrama |
![]()
|
Are dreptate ciobanu ! Astia trebuie bagati la puscarie! Penalty clar+gol anulat pe nedrept...2-1 pentru Steaua si gata! Ca sa nu mai zic de cate ocazii am ratat!
Si cretinii aia de comentatori il laudau pe Sabau la sfarsit ca a jucat modern! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:32 |