fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
little sam |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|||
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai eu chiar nu-mi explic ce au patit timisorenii.Sper sa-si revina repede,ca altfel nu prea il vad bine pe Hagi. In schimb,cea mai tare echipa e Dinamo ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 3 Apr 2006, 18:41) Iar pe borcea: "sa moara mama, nu mai pot de nervi! plang de ciuda. s-au dus banii, s-a dus si echipa! cine m-a pus sa-i pup dosul lu' becali?" QUOTE(little sam @ 3 Apr 2006, 19:32) Incredibil, de necrezut, incredibil! Continuarea pe PM! QUOTE(ICET @ 3 Apr 2006, 21:35) Bai eu chiar nu-mi explic ce au patit timisorenii.Sper sa-si revina repede,ca altfel nu prea il vad bine pe Hagi. In schimb,cea mai tare echipa e Dinamo ![]() 1. Ce-i de explicat? Baga cinci vedete de la Timisoara! Aa? 2. Eu nu ma vad bine pe mine, nu-l mai plange tu pe Hagi! 3. Corect! QUOTE(pastrama_stelistu @ 3 Apr 2006, 23:35) Mai pastrama, in viziunea lu' Iancu, nici Olaroiu nu era! Si tot in viziunea lui Iancu, presa trebuie scuipata in ochi. Iar apoi, vine un porc, pe numele lui Iancu (ce blasfemie) si-si cere scuze! "N-am stiut ca e vorba de reporterul Antenei 1" Ce scuza......... Fara comentarii!!! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Dinamo va juca in sampions lig alaturi de cetatea suceava, cucuietii din deal si alte asemenea.
Acum, lasand gluma la o parte, timisoara nu este nici pe departe ceea ce ar vrea hagi sa fie si ce zice iancu ca este, s-a vazut clar ca in duelul cu cele mai in forma echipe din romania au facut-o lata. Insa dinamo, hehhehe, s-o tina tot asa ca e bine. Dupa pasti presimt ca o sa schimbe iar antrenorul. Conducatorii lui dinamo nu au discernamant si nici o logica; ei nu inteleg ca performanta nu se face peste noapte; cu antrenor nou vor performante imediate ![]() Oricum, dinamo sa mearga pe drumul cel bun pe care sunt acum, si steaua cu rapid sa se dueleze cu granzii europei in continuare. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
@ Valentine :
Hai sa fiu mai profund. Acum se vor lupta in continuare, si dupa aceea va ramane in lupta doar una din ele sezonul acesta, dar sezonul viitor sper sa faca aceeasi figura ca in cel actual cel putin; si poate ajunge macar o echipa si in ,,sampions lig"... ca la dinamo vad ca e varza ce se intampla; mai au de asteptat pana sa aiba ceva de spus in europa. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
ALEX 275 imi pare rau de Poli Timisoara si nu de dinamo. Tin cu Steaua si de dinamo nu ma intereseaza prea mult. Quote-ul nu a fost complet. Am zis incredibil pentru ca nu se mai implica nimeni sa se faca ceva cu echipa. Numai bine. Forza Steaua!!!
|
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ba da ce bulan infect au cainii astia!!! Crap de ciuda! Gol cu Bacaul in min 90 si ceva. Si golul a fost marcat de Tibi Curt...ca sa mor de tot de ciuda!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie-mi spui ?? Tot nu-mi vine sa cred ca ceva nu ar fi in regula cu meciul ala. Ce spuneam ? Nu e blat, nu e arbitru regulat si lasat insarcinat, atunci e bulan (daca zici tu ca io n-am vazut meciu). Cateii nu merita locul ala.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
banuiesc ca steaua nu a avut bulan in cupe!
in special cu obositii aia de Valencia! De fapt Steaua are cel mai mare bulan,singura echipa cu merit maxim este Rapid This post has been edited by amc: 5 Apr 2006, 21:51 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Conform acestui rationament, toate echipele au bulan, nu ? Da observ ca tu nu gandesti inainte sa actionezi destele.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
pastrama |
![]()
|
Rapidu??? Voi ar trebui sa-i multumiti lui Dumnezeu ca nu v-au spart nemtii la Hamburg! Ala a fost bulan.
Si ia zi si mie te rog de ce a avut Steaua bulan cu Valencia? Si sa nu uitam ca atunci cand Steaua a eliminat Valencia, spaniolii erau declarati cea mai buna echipa din Europa! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 5 Apr 2006, 20:59) Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca un meci se joaca 90 de minute, iar o echipa care trage pana in ultima secunda este de apreciat. Dinamo a si pierdut meciuri in ultima secunda (vezi golul primit cu Levski la Sofia), a mai inscris in ultima secunda dar nu i s-a validat golul (meciul cu Marseille) si a pierdut o calificare meritata la vremea aia. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
pastrama |
![]()
|
Si sa nu uitam meciul cu Farul cand a inscris Zicu cu mana.(tot in min 90).
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Repede bagati scoruri pentru in seara asta .....
Eu zic 2-1 Hai Craiovaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Nu sunt sigur cine va castiga.
Dar de un lucru sunt sigur: Iar va rasuna cartierul de scandari: "M**E.....". Carei echipe, vom vedea.... oricum, nu are importanta, principalul scop este sa se strige "M**E". Caci de aia exista suporteri .... nu-i asa ? ![]() This post has been edited by GABY IS BACK !: 6 Apr 2006, 18:40 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
pastrama |
![]()
|
Io zic un 3-0 sau 3-1.
Forza STEAUA campioana!!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
pastrama |
![]()
|
Mda...din pacate ai dreptate. La noi se striga intai de echipa adversa si dupa aia iti incurajezi si echipa ta.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
HAIDE STEAUA!! Sa le scoateti rapidistilor fotbalul din cap.
|
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca castiga Rapid cupa UEFA jumatate din voi "stelistii" o sa va transformati in fani infocati Rapid!
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
pastrama |
![]()
|
Si daca maine castig la loto, donez toti banii la saraci!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
comentatorii astia "tontolan" si alalalt "ametitoaia".... sunt de toata jena .... Or fi ei buni dar una este sa comentezi in gazeta, la rece si cu berea in fata .... si alta pe viu la cald in direct .... parca strica toata frumusetea meciului .... pacat ....
hai CRAIOVAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! ![]() Edit: Si am auzit ca Vantu le da cam 5000 euroi de caciula ca sa comenteze ... cred ca pentru 500 comentam si eu mai bine .... ![]() Ei comenteaza arbitrul, spectatorii, tribunele, transmisia, regizorul transmisiei dar despre meci ne lasa sa intelegem ce vrem .... sau ce putem ..... Sa vedem repriza a II-a ... This post has been edited by nairam: 6 Apr 2006, 20:42 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ce dume da meme dupa meci. m-am spart de ras. maxim!
![]() a muncit o viata de om si el are 3x ani ![]() una peste alta bine ca avem una in semifinale dar meciul a fost cam anost. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ce dume a dat becali
![]() manolo? haos total ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
GABONE77 |
![]()
|
iar pleaca astia la universitate, iar se suie taranul pe masina, iar declaratii tampite, iar are prostii la picioare becali si isi mai face niste prozeliti.
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
amc |
![]()
|
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:52 |