DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 3 4 5 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Protest la SIAB al unui/unor posesor(i) de Logan, DACIACLUB nu e implicat!!

klaus
post 16 Sep 2005, 14:43
Post #121

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Cum forumul acesta nu organizeaza, nu sustine si nu sprijina (si nici nu va pe viitor) intruniri intr-un cadru nelegal, repet si aici ca poate nu s-a inteles:
Eu personal imi voi permite, in cazul in care aceasta sarada cu veniti la hora cea mare, ma gasiti acolo, vom fi grupul al treilea acum te uiti la boiengul de australia pe stanga etc va continua, sa fac o reclamatie la forurile competente referitoare la organizarea fara aprobare de manifestari publice, nu conteaza in ce scop, si va pot asigura ca treaba se poate lasa cu dosar penal.
Rog sa cititi si SA APROFUNDATI Legea 60 si Legea 61 pe 1991...
Cu dedicatie speciala va fi reclamatia. Va asigur.
La voi pe parcela, pe site-urile voastre, pe geamul de la bloc, pe masina si prin alte parti care VA APARTIN nu aveti decat sa va exprimati ce idei doriti.
Libertatea de exprimare se intinde pana la incalcarea libertatilor celorlalti, moment in care ceilalti sunt indreptatiti, si moral si legal, sa ia toate masurile de protectie a libertatiilor lor.

Si daca mai vad un singur topic cu vopsea exfoliata, scursa, proasta etc din partea d-lui Talangescu (pe langa celelalte 3 care le-a deschis, de parca problema d-lui ar trebui dezbatuta in Parlamentul Romaniei) eu cu manuta mea promit solemn ca o sa dau un ban lung, cu perioada extinsa pentru de odihna si tratament.

PS; ma scuzati ca am postat dupa inchidera topicului, nu am observat ca era inchis. Mea culpa.

This post has been edited by klaus: 16 Sep 2005, 14:47

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Valentine
post 16 Sep 2005, 15:01
Post #122

Old Timer

Group: Members
From: California

QUOTE(Marty @ 16 Sep 2005, 13:42)
Incercati sa va erijati in reprezentant al daciaclub.ro, desi , va garantez, mai mult de 10% dintre membri forumului habar n-aveau de existenta dvs. pina astazi.
*

Ba chiar cred ca mai mult de 95% dintre membrii forumului habar nu aveau cine este acest stimabil domn, subsemnatul inclus.

Nu sunt nici moderator, nici administrator, dar sunt oricum indignat de modul in care acest "stimabil" domn incearca sa foloseasca numele acestei comunitati pentru o vendeta si niste castiguri personale.

Mai pe scurt: amice, cu totii am avut probleme cu Daciile noastre, nu esti singurul si cu siguranta nici ultimul. Dar de aici si pana a organiza diverse activitati in numele DaciaClub pentru a obtine castiguri materiale, nemeritate as zice, e cale lunga! excl.gif

This post has been edited by Valentine: 16 Sep 2005, 15:02

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
mil
post 16 Sep 2005, 15:10
Post #123

ocupat

Group: Members
From: x

gata mai, sa nu facem vanatoare de vrajitoare...si noi ne-am delimitat suficient...si domnule draga si stimati coforumisti observ cu mirare ca ne repetam in idei si dublam posturi pe trei topice diferite si geaba...habar nu am ce pot face...daca il inchid si pe asta mai deschideti unu'? mai incerc odata...si le unific pe ceste 3 in unul singur...calm si voie buna

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
5 Pages « < 3 4 5
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 23:33
Forum Renault