Protest la SIAB al unui/unor posesor(i) de Logan, DACIACLUB nu e implicat!!
![]() ![]() ![]() |
Protest la SIAB al unui/unor posesor(i) de Logan, DACIACLUB nu e implicat!!
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Sep 2005, 13:42) Incercati sa va erijati in reprezentant al daciaclub.ro, desi , va garantez, mai mult de 10% dintre membri forumului habar n-aveau de existenta dvs. pina astazi. Ba chiar cred ca mai mult de 95% dintre membrii forumului habar nu aveau cine este acest stimabil domn, subsemnatul inclus. Nu sunt nici moderator, nici administrator, dar sunt oricum indignat de modul in care acest "stimabil" domn incearca sa foloseasca numele acestei comunitati pentru o vendeta si niste castiguri personale. Mai pe scurt: amice, cu totii am avut probleme cu Daciile noastre, nu esti singurul si cu siguranta nici ultimul. Dar de aici si pana a organiza diverse activitati in numele DaciaClub pentru a obtine castiguri materiale, nemeritate as zice, e cale lunga! ![]() This post has been edited by Valentine: 16 Sep 2005, 15:02 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
gata mai, sa nu facem vanatoare de vrajitoare...si noi ne-am delimitat suficient...si domnule draga si stimati coforumisti observ cu mirare ca ne repetam in idei si dublam posturi pe trei topice diferite si geaba...habar nu am ce pot face...daca il inchid si pe asta mai deschideti unu'? mai incerc odata...si le unific pe ceste 3 in unul singur...calm si voie buna
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 23:33 |