Protest la SIAB al unui/unor posesor(i) de Logan, DACIACLUB nu e implicat!!
![]() ![]() ![]() |
Protest la SIAB al unui/unor posesor(i) de Logan, DACIACLUB nu e implicat!!
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Din pacate acest forum a devenit o dovada foarte convigatoare cu privire la anumite defecte ale marcii autohtone. Noi aici stim care sunt reale si care scriu ca nu au ce face dar cand sunt facute publice sunt suficiente pt a strica imaginea masinii!
![]() |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 16 Sep 2005, 13:44) Bai fratilor, voi cititi certificate de garantie cind va luati un lucru??? Ce scrie mai acolo? Cind se inlocuieste produsul integral??? Sau vorbim aici......asa ca n-avem ce face la job sau acasa..... Mai Body, tie daca la Kalos, ti se strica blocul de lumini, ce faci? Te duci sa-ti dea alta masina, daca nu, la viitorul salon auto, chemi presa si ADAC-ul. Si motorul daca pica si e valabil pentru orice marca, nu-ti schimba masina. CLAR?? Certificatul de garantie nu primeaza in raport cu legile protectiei consumatorului aflate in vigoare ! Eu am luat o teapa cu un mobil acum vre-o 3-4 ani si m-am lovit de problema inlocuirii lui ( era un telefon destul de scump). PANA LA URMA MI S-A INLOCUIT TELEFONUL CU UNUL NOU CARE DUPA 2 LUNI A AVUT EXACT ACEEASI PROBLEMA !Atunci respectivul dealer a trebuit sa-mi restituie CONTRAVALOAREA ACTUALIZATA a telefonului ! Asta e !Nu am facut eu legile ! |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Pai bine mai tovarasi, trebuia sa existe Daciaclub, ca sa se cunoasca "Legea termenului de garantie". Nu....??? Bravos natiune....cumpar ceva si ma duc dupa aia la "Forum" sa ma pling.
Acest FORUM nu e club de bocitoare sau "mama ranitilor"...sa fie fff clar. Daca nu e clar cititi ce a scris Marty mai sus..... PS : Ptr Dl Body....deci dupa tine, Dacia ar trebui sa-i dea banii inapoi dl. Talangescu. Fix aia care i-a dat cind a cumparat-o, nu conteaza ca masina poate a facut 150.000 km.... This post has been edited by bomicabomic: 16 Sep 2005, 12:57 |
--------------------
x
x
- x
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Draga Body, nu vrei sa ne luminez care-s cazurile speciale...Sa ne spui si noua niste informatii detaliate despre ordonanta aia...
Stii tu, ordonanta aia cu care unii dintre noi am schimbat motoare la DSN, pe vremea in care altii nici nu stiau sa citeasca prea bine... Ia sa vedem, paleste-ne cu niste noutati... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
body |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 16 Sep 2005, 13:55) Draga Body, nu vrei sa ne luminez care-s cazurile speciale...Sa ne spui si noua niste informatii detaliate despre ordonanta aia... Stii tu, ordonanta aia cu care unii dintre noi am schimbat motoare la DSN, pe vremea in care altii nici nu stiau sa citeasca prea bine... Ia sa vedem, paleste-te cu niste noutati... Citeste Monitorul Oficial Partea I , Nr 122 din 1995 SI TE VEI LUMINA SINGUR FIULE ! |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(body @ 16 Sep 2005, 13:51) Hai sa fim seriosi , nici tu nu o crezi cand o spui ! CITESTE CE SE SCRIE LA LEGILE REFERITOARE LA PROTECTIA CONSUMATORULUI ! OK, ma dau batut. Nu pot sa conversez cu cineva care stie mai bine decat mine ceea ce gandesc / cred. Uite si Hotararea pentru cine are chef. Eu ma retrag din aceasta discutie care s-a incheiat de mult timp. (Stati linistiti, nu o sa cer stergerea user-ului si a mesajelor aferente, nici nu fac alt forum. Cat. 8 ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(klaus @ 16 Sep 2005, 13:35) Si la fel si la televizoare, daca pica in termen de garantie, nu vreti reparat vreti schimbat. Pai la asa cerinte aberante, cum dracu' ati vrea sa ne comportam? Tie ti-ar conveni sa vina unu' cu pistolul de lipit si sa umble prin televizorul abia luat, care a mai si costat o gramada? Sunt sigur ca nu. Problema nu e ca avem "cerinte aberante" ci ca lumea nu este obisnuita cu oranduielile existente. Astea sunt contractele pe care le-am semnat, trebuie sa ne conformam. Nu cred ca e vreo firma in lumea asta care sa-ti schimbe un bun achizitionat doar ca s-a stricat in garantie (nu vorbesc de defecte ireparabile), fie ca ne convine fie nu. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Abu @ 16 Sep 2005, 13:59) Tie ti-ar conveni sa vina unu' cu pistolul de lipit si sa umble prin televizorul abia luat, care a mai si costat o gramada? Sunt sigur ca nu. Problema nu e ca avem "cerinte aberante" ci ca lumea nu este obisnuita cu oranduielile existente. Astea sunt contractele pe care le-am semnat, trebuie sa ne conformam. Nu cred ca e vreo firma in lumea asta care sa-ti schimbe un bun achizitionat doar ca s-a stricat in garantie (nu vorbesc de defecte ireparabile), fie ca ne convine fie nu. Mai sunt si cazuri fericite. Putine. De exemplu acum 1 saptamana s-a ars alimentatorul la laptop, am fost in service, nici nu s-au uitat la el, au zis ca fac comanda si o sa vina unul nou in 2-3 saptamani. Si sunt convins ca orice electrician poate sa-l repare in 1/2 de ora. A.... sunt in ultima luna de garantie! |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Iarasi vin si intreb : Daca legea e de partea dl. Talangescu, de ce mai trebuie sa faca miting???? Exista legislatie, exista institutii abilitate...sa nu veniti ca sunt vindute DACIA, ca nu va cred.
Va spun eu....dl Talangescu are probleme la vopsea din alte cauze , nu din cauza producatorului..... |
--------------------
x
x
- x
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
In calitate de administrator al acestui forum sunt de acord cu toate cele enumerate de Marty mai sus plus:
QUOTE(AL @ 16 Sep 2005, 10:01) Eu vreau sa atrag atentia tuturor celor care au idei de acest fel ca ORICE IMPLICARE SAU TENTATIVA DE IMPLICARE A FORUMULUI, A NUMELUI ACESTUIA SAU A PERSOANELOR CE SCRIU AICI IN ACTIUNI ILEGALE VA CONDUCE LA RASPUNDEREA CONTRAVENTIONALA SAU PENALA DIN PARTEA ACELEI PERSOANE !!! ... Daciaclub este doar un spatiu virtual de dezbatere de idei si NU este o entitate legal constituita! Deci, forumul nefiind persoana juridica si NU POATE solicita autoritatilor aprobare pentru asemenea actiuni... daca cineva isi va permite sa faca intalniri de protest sau de alt fel folosindu-se de numele forumului, va suporta toate consecintele legale in cazul unor probleme cu autoritatile Forumul se dezice categoric de asemenea activitati ce NU SUNT SI NU VOR FI ORGANIZATE DE CATRE DACIACLUB, ci numai de cei ce participa la ele, in nume propriu! Deci aviz celor ce va veti intalni! Forumul e doar mijlocul prin care ati comunicat pentru a va intalni, iar intalnirea reprezinta vointa individuala a fiecaruia dintra voi de a comunica intr-un loc si la un moment anume Scopul intalnirii si modul de organizare sunt cu caracter privat si nu au legaura cu daciaclub!!!! |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
klaus |
![]()
|
Eu personal imi voi permite, in cazul in care aceasta sarada cu veniti la hora cea mare, ma gasiti acolo, vom fi grupul al treilea acum te uiti la boiengul de australia pe stanga etc va continua, sa fac o reclamatie la forurile competente referitoare la organizarea fara aprobare de manifestari publice, nu conteaza in ce scop, si va pot asigura ca treaba se poate lasa cu dosar penal.
Rog sa cititi si SA APROFUNDATI Legea 60 si Legea 61 pe 1991... Cu dedicatie speciala va fi reclamatia. Va asigur. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 16 Sep 2005, 14:32) Kramer, hotareste-te ori o face pentru el, ori pentru potentialii clienti. Ideea mi se pare foarte proasta, e tipic romaneasca. In loc sa ne cautam dreptatea singuri, prin mijloace legale...nuuuu, noi vrem sa o obtinem prin manipularea maselor. Evident ca o face pentru el, doar nu e Maica Tereza. Dar daca in the process mai face un serviciu si altora, cu atat mai bine. E un fel de santaj, dar mie mi se pare perfect acceptabil. Ai dreptate ca cel mai frumos ar fi sa existe justitie careia sa se poata adresa, sa fie tratat respectuos si prompt si sa nu fie nici prea costisitor. Dar pana atunci (peste 1000 de ani?) ideea asta mi se pare mult mai eficienta. |
-------------------- |
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Putin cam hazlie amenintarea cu denuntul la organe, dar daca credeti ca e nevoie...
|
-------------------- |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
firul discutiei a luat-o razna.
Aici se inchide. Cei care doresc sa participe la vernisajul Loganus Exfoliatus sunt rugati sa contacteze personal organizatorul expozitiei |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
QUOTE(body @ 16 Sep 2005, 13:38) Tu ai accepta respectiva varianta ? Si mie la un break cump in 98 dupa 2 ani mi-a iesit rugina prin tabla de ziceai ca are 15 ani !Dar totusi breakul ala in 98 era cam 3000 USD mult mai putin fata de cat e acum un Logan . Mentionez ca masina era tinuta in garaj ( fara atacul porumbeilor atomici )! Optiune de bun simt poate ca e pentru tine care ( inca) nu ai patit-o ! Eu le urez bafta ! Forumul asta a vazut cazuri mai grave care s-au finalizat cu reparatie: masina care a luat foc, masini facute jumatate muci etc. Si veniti voi acum care vreti, pentru o vina jumatate porumbel stricat la stomac, jumatate proprietar comod si certat cu spalatoriile auto, ca Dacia sa se puna capra si sa va dea alta masina, eventual si una de rezerva la nevasta ca sa fie clientul multumit. Oricum, e o practica buna asta: dupa ce mergi cu masina si o f*** de o lasi deselata pe marginea drumului, ceri la Dacia sa-ti dea alta ca i-a sarit vopseaua si te raneste in orgoliu revopsirea. P.S. Scuze, nu am vazut ca s-a inchis. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
taangh |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 11 August 05 ![]() |
O sa fac citeva precizari pentru toti cei care bat cimpii intr-un mod absolut penibil.
Primele exfolieri au aparut la 2 -3 saptamini de la cumparare. Aveam 2000 km. Dacia mi-a oferit sa revopseasca masina.... conform legilor in vigoare. Nu la fabrica ci intr-un service autorizat Dacia.... Va fi vopsita (foarte probabil) de niste copii care habar nu au ce fac. Vor vopsi pur si simplu peste. Valoarea de piata a masinii va scade dramatic dupa aceasts "vopsire" Am cerut banii inapoi sau inlocuirea masinii sau.... ulterior, sa o considere avans pentru un Renault urmind sa platesc diferenta. In continuare refuz sa o revopsesc. In plus nu sint singurul caz... mai sint multi in aceeasi situatie, trag concluzia ca este o problema de fabricatie. Acum ii intreb pe toti cei care comenteaza aiurea si ma injura.... voi ce ati face oameni buni? va lasati calcati in picioare? va bateti joc de banii vostri? Pentru cei cu probleme ale vopselei... Eu voi fi acolo.... treaba voastra ce faceti... imi asum toata responsabilitatea pentru faptele mele nu si pentru ale voastre. Oricum gustul amar fata de ceea ce credeam ca este un produs de calitate ramine. Imi pare rau ca am ajuns in situatia de a denigra un produs romanesc dar Dacia nu mi-a lasta nici o alta alternativa. Nici macar partea franceza nu a fost interesata, altfel primeam un raspuns de la ei.... Concluzie.... Dupa ce voi merge in Ungaria, Germania, Franta pentru a vedea si altii ce am patit.... voi vinde masina la un pret f mic.. NEVOPSITA Cu asta am terminat orice fel de discutie in acest forum, multumind pentru gazduire, nemultumind pentru faptul ca unii moderatori au fost impartiali (parerea mea), intrebindu-ma in acelasi timp citi dintre cei care m-au injurat sint angajati ai Dacia. |
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
bomicabomic |
![]()
|
1.Domnul Talangescu daca Dacia ti-a propus revopsirea, cum spui, conform legilor in vigoare, atunci cum te astepti sa-ti schimbe masina?
Mai mult, o mai vrei si-un avans pentru-un Reno!!! 2. Valoarea de piata scade din moment ce ai iesit cu ea de pe poarta dealerului. Faptul ca o revopsesti n-are relevanta, oricum nu se va cunoaste. 3. Nu sunt angajat Dacia. PS : Din ce am vazut eu prin service-urile Dacia, aia nu angajeaza copii. De fapt conform legilor in vigoare cred ca nici nu prea e posibil. This post has been edited by bomicabomic: 16 Sep 2005, 14:23 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cine v-a injurat, stimate domn ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu as zice sa-i rogi s-o considere ca pe un avans pentru un Mercedes cine stie si aia de la Reno cum o vopsesc
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
taangh
Iti cumpar Loganul. 10000 lei RON. Hai, uite, sa nu zici ca nu te ajut. Te scutesc de nervi in plus. Sa mi-o dai asa cum e. PM me pentru detalii. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Eu de fapt ii recomand sa-si schimbe locatia. Poate sa-si ia si Maybach, tot se va exfolia. Cred ca are ceva vecini invidiosi.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(taangh @ 16 Sep 2005, 15:12) Nu la fabrica ci intr-un service autorizat Dacia.... Va fi vopsita (foarte probabil) de niste copii care habar nu au ce fac. Vor vopsi pur si simplu peste. Ne explici si noua ce intelegi prin vopsire la fabrica ? Explica care este diferenta intre vopsire la fabrica si service ? PS. Nu este misto,bascalie, etc .. . |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt convins ca orice dealer Renault iti va primi masina in starea actuala, dar o va evalua la valoarea ei de piata conforma cu starea tehnica si numarul de km efectuati. Ceea ce e si normal.
Sa iti taie de pe lista problemele de vopsea (o vor revopsi in contul Dacia) si gata. Dar am inteles ca tu iti doresti TOTI banii inapoi. Ete fleosc. Daca ai de gand sa continui cu demersul tau m-as pregati de niscaiva procese, complet justificate. Adica fabrica iti propune solutie de reparatie dar tu nu vrei si apoi faci scandal ca vrei masina noua. Cererea e absurda. Atitudinea asta nu e comuna membrilor forumului, asa ca "la revedere !" |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Simplu -
Pentru problema dumneavoastra exista ACEST topic ( http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=25543&st=30 ) - unul din putinele topicuri in care s-a accepat personalizarea lui cu numele celui care a pus problema. Practic, acel topic este locul unde daciaclub, recunoscand gravitatea problemei dumneavoastra, a acceptat sa il aveti PERSONAL pentru rezolvarea neplacutei situatii in care va aflati, desi mai exista cel putin inca 2 subiecte deschise pe aceasta tema. Poate ca ati observat ca pe forum s-a luat problema destul de in serios, nimeni de pe aici nefiind prieten la catarama cu uzina DACIA. Am inteles situatia si in masura posibilitatilor noastre v-am oferit ajutorul. Numai ca se pare ca dumneavoastra nu intelegeti ca nu se cuvine ca atunci cand sunteti oaspetele cuiva sa incepeti sa-i mutati mobila prin casa |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Daca exista posibilitatea sa fie revopsita , care-i problema ?
Sa inteleg(em) ca daca peste ani cand ai sa-ti vopsesti masina , renunti si-ti cumperi alta noua ? M-am uitat si eu la pozele de la masina ta , si dupa cum a scris si Bomicabomic , cred ca ai ceva vecini de "bine" . Nu sunt angajat Dacia . |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 02:19 |