Vara 2013, jurnal de caniculă
![]() ![]() ![]() |
Vara 2013, jurnal de caniculă
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mă duc să-mi arunc a/c-ul.
Îmi e rușine că-l am. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Acum cateva minute:
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
la mine in fatza ,la rondou ,apa trecea usor de nr. de inmatriculare !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(nik1965 @ 23 Jun 2013, 10:47) Termoizolatia unei case are in principal rolul sa impiedice pierderea caldurii iarna, vara in interior fiind destule surse de caldura (TV, frigider, becuri, se gateste etc) termoizolatia impiedica pierderea caldurii degajate in casa. Termoizolatia are fix rolul de a termo-izola! Dar vad ca uita mai toata lumea un amanunt. Acela ca termoizolatia normala se face pe exterior si pentru ca peretii au rol de buffer. Adica daca sunt fierbinti (mai fierbinti decat temp. din camera), cedeaza caldura, iar daca sunt mai reci, primesc. Motiv pentru care o aerisire consistenta facuta noaptea, in intervalul orar 0-6, face ca temperatura de peste zi scada cu macar un grad, daca nu chiar doua, fata de situatia in care aerisirea lipseste. Plus obligatoriu usi / geamuri inchise ziua, pe canicula. QUOTE(BZN @ 23 Jun 2013, 13:44) Cred ca n-ai avut rabdare sa lasi termometrul ala macar 15-20 min.. Ori poate ai beciul izolat cu macar un metru de pamant deasupra, iar intrarea se face nu direct de afara, ci printr-un culoar de trecere... Ca daca este sub casa ... no way. Exceptand situatiunea in care casa-i la munte. ![]() 24 Jun 2013, 18:04: QUOTE(DragosP @ 24 Jun 2013, 15:29) Mai sunt si minuni pe lumea asta!.... ![]() This post has been edited by dacis: 24 Jun 2013, 17:04 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da. Minuni minunate. Acum sunt 22. E bine, ce nevoie am de a/c?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
chiar asa !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 24 Jun 2013, 18:11) Du-l la biserică! Pe timpul verii, bisericile cu aer condiționat vor percepe 15 lei taxă de intrare |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
nu e bun , se sting lumanarile !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la bucuresti azi maxima azi a fost de 32,5 la ora 14 acum 32,6 pluaie pauza
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
la ora 14
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
14 pm?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Evitați metroul, omu'i face revizia...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
@Markos: aia e tot sau lipseste un L ?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Markos |
![]()
|
vdplm...
![]() să-i deseneze cineva. This post has been edited by Markos: 24 Jun 2013, 18:57 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am fost in week-end la casa din provincie, la Campina : casa veche,din anii '50, ziduri de caramida + tigla pe acoperis. => racoare in interior. Si nu are izolatie moderna. Ieri cand am revenit in Bucuresti am descoperit ca ac-ul imi arunca apa in interior. Imi venea sa ma intorc.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 24 Jun 2013, 18:00) Motiv pentru care o aerisire consistenta facuta noaptea, in intervalul orar 0-6, face ca temperatura de peste zi scada cu macar un grad, daca nu chiar doua, fata de situatia in care aerisirea lipseste. Plus obligatoriu usi / geamuri inchise ziua, pe canicula. Nu știu cum se manifestă canicula în Iași sau în Cluj. Da' când m-am dat azi-dimineață jos din pat, în urbea mea erau 22 grade. Ca aseară. Daaar, era 89% umiditate. Păi mă scuzați, eu în condițiile astea nu deschid prea mult ferestrele, și așa aveam în casă 57% umiditate. Nu vreau să mut sauna de afară în interior. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Dar nu cu orice preț.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
pai ce pret ca e moca .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Și cum slăbești la 26..28 de grade și o umiditate relativă de peste 85%?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
avand in vedere ca io trec la maneca scurta de cum s-au facut 15 grade afar', la peste 30 is cadavru ambulant lichefiat.
ador iarna cu ale ei -15 grade, cand ma simt in largu meu cu un tricou si o geaca peste. si evident fara izmene, fes sau manusi, ca astea-s ptr tzugulani. da' cel mai tare soc termic suferit a fost acu fro 5-6 ani, cand am fost in tunisia, in desert. in autocar erau 23 grade si cand am iesit afar la cele 50-60 grade sau cat plm erau, am zis ca mor. sambata de ex, in eforie sud erau fro 34-35 grade. stateam p-o banca, aplecat in fata si numaram picaturile de sudoare care imi cadeau din barbie si injuram soarele si caldura. This post has been edited by CGB: 25 Jun 2013, 08:39 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Și eventual la a/c să dezumidifice umpic, că altfel sigur slăbesc de tot și definitiv. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
macar esti multumit ca slabesti natural 100%
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
cald si astazi.... si abia incepe canicula... pana in august avem timp sa ne oparim la oua
in caz de urgenta poti sa o arzi prin raionul frigorific de la vrun' supermarket--> free AC |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Cum pisici aveti voi umiditati de-astea prin casa? Ca io acum am in dormitoriu (etaj, deasupra pod, izolatie intre, 20 cm vata) 27C si 55% umiditate. De regula-i sub 50%, adica in jur de 45-48%...
PS La parter sunt 24C. Higrometere am doar doo, ambele la etaj, deci umiditatea n-o stiu. This post has been edited by dacis: 25 Jun 2013, 18:34 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:44 |