Vara 2013, jurnal de caniculă
![]() ![]() ![]() |
Vara 2013, jurnal de caniculă
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Fotografie0254.jpg ( Size: 299.86k )
Number of downloads: 469
Iata ce-mi arata AC-ul din substatie.Acu'.. Am avut si 37.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(cdadan @ 23 Jun 2013, 13:37) Aia pe Dorobantilor cica sunt buni, de la ei am oferta cu 990 lei pentru folie cu particule de ceramica. Scump ca dracu, intre noi fie vorba. Si protectie solara 50 si ceva la suta. Asta inseamna ca reduci canicula cu mai putin de 1/3, luand in calcul geamurile din fata cu protectie mult mai mica si dihania de parbriz in pielea goala. Apropo, vezi ca aia demonteaza gamurile. O fi bine, o fi rau, nu stiu. Dar asa lucreaza ei. Mai e unul prin Zorilor, ala parca lucreaza o idee mai ieftin si nu demonteaza nimic. Cica au toate clemele posibile la panourile de usi. A fost o cunostiinta de a mea cu ceva MB si au fost tare multumiti de lucrare. A parca a pus si rahaturi din alea peste geam, parvanturi parca le zice... ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Asa e, bravo!
Intuitiv postarea mea lasa impresia ca-i vorba de o casa din Braila! |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Washington state.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(cdadan @ 23 Jun 2013, 22:41) Putea fi și-n Honolulu, știu eu ce case vizitezi? QUOTE Zilele trecute, cand era canicula in floare am intrat intr-o casa construita la rosu, fara termoizolatie exterioara si fara usi si geamuri. Cu toate astea, la parter si etaj era placut. Cand am urcat in pod, am dat de sauna. Intre pod si etaj era doar un strat de vata minerala si rigips. Daca la stadiul actual e racoroasa, e clar ca la final se va locui confortabil fara ac. This post has been edited by Markos: 23 Jun 2013, 22:33 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
N-auzi, ma, ca-i la Iashington?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
E vre-un masochist care vine la "mamaia lu mazarica" vara asta, sa ne vedem la un suc?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Kkt pe băț!
QUOTE(cdadan @ 23 Jun 2013, 11:55) Zilele trecute, cand era canicula in floare am intrat intr-o casa construita la rosu, fara termoizolatie exterioara si fara usi si geamuri. Daca la stadiul actual e racoroasa, e clar ca la final se va locui confortabil fara ac. QUOTE(DragosP @ 23 Jun 2013, 12:14) |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cum spui tu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
si io da nu la mamaia
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
mmmmmmmmmmmmmmmmmm.... 8 grade.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
o mai gasesti la 8 grd ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Fahrenheit, nu te alarma.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
Și cum ai 22 în casă? Cu izolație sau fără? Cu a/c sau fără?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
Ora 13:00. 10 grade. Afara. Coafura rezista!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Afara buey. Ieri si alaltaieri, nu azi. Fara AC si izolatie doar intre pod si casa. Pe fatada nu am izolatie. Doar caramida, tencuiala si termopane simple.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:11 |