Legat de consoartele noastre, cum sa le impacam.....
![]() ![]() ![]() |
Legat de consoartele noastre, cum sa le impacam.....
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(rcosmin @ 19 Sep 2005, 16:28) Eu cred ca acele femei stau si indura toate injuriile si bataile sotilor din simplul motiv ca nu mai au unde sa se duca(nu mai au mata,tata sau rude)si prefera sa stea cu bruta in casa si sa stie ca are un adapost deasupra capului si ceva de mancare,si ar mai fi problema copiilor,daca ea pleaca ce se va intampa cu copii ei!!! Multe femei stau langa barbatul care le bate pentru ca le face placere. Cunosc destule cazuri. El vine acasa beat si este evident ca nu se poate purta un dialog. Nici nu are chef de asa ceva, ci de somn. Ea incepe sa-l agite pana cand el se inflameaza si incepe sa o altoiasca. Cu cat o bate mai zdravan cu atat se iubesc mai mult in zilele urmatoare. Daca trece o perioada mai lunga in care ea nu-si primeste "doza" devine nervoasa si portia de "ciorba de limba" administrata sotului este din ce in ce mai mare. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
prea multa violenta
![]() Cum sa procedam noi barbatii,ca sa ne intelegem bine cu consoartele noastre ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
mici atentii zilnice...etc...io nu ma cert niciodata !
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
sau: da mami!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Bai, ma enervati !
![]() ![]() Functia implica o groaza de responsabilitati...ce, credeti ca-i usor? ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(dacicuss @ 20 Sep 2005, 13:21) Bai, ma enervati ! ![]() ![]() Functia implica o groaza de responsabilitati...ce, credeti ca-i usor? ![]() Usor nu te eneva ca spargi vasele si iese cu cearta! Si dupa aceea trebuie impacata! |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Madalina, spune sincer, ii mai cirpesti pe George din cind in cind ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Urmati urmatorii pasi ... este imposibil sa nu reusiti ...
O fata il intreaba pe un baiat: "Iti plac?'' El a raspuns: ''Nu'' Ea l-a intrebat: ''Ma gasesti draguta?'' El a raspuns: ''Nu'' Ea l-a intrebat: ''Ma aflu in inima ta?'' El a raspuns: ''Nu'' Pentru ultima data, ea l-a intrebat: ''Daca plec, vei plinge dupa mine?'' El a raspuns: ''Nu'' Ea a plecat trista. Si atunci el a prins-o de mina, spunindu-i: ''Eu nu te plac, eu te iubesc. Nu te gasesc draguta, te gasesc superba.Tu nu esti in inima mea, tu esti insasi inima mea. Eu nu voi plinge dupa tine daca pleci, eu voi muri dupa tine.'' This post has been edited by luxcor: 20 Sep 2005, 15:47 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dati-mi ceva sa ma sterg ca mi sa umplut cotu' de lacrimi!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
imi pare rau marty dar era vorba de "consoartele voastre" si chiar asa vorbesc eu cu unele dintre ele ... cum vorbesc cu a mea ??? imi pare rau e secret
![]() PS: si apropo expresia orginala era "hai ca mi-ai umplut guru de lacrimi" ... This post has been edited by luxcor: 20 Sep 2005, 15:52 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu as vrea sa va impartasesc ceva din secretele unei vieti conjugale reusite, dar cum nu sint doi oameni la fel (chiar gemeni univitelini) asa nici doua familii nu sint identice. Deci sfaturile sint pur generale.
Sfatul meu, dupa 13 ani, e acelasi pe care l-am primit si eu, cind m-am casatorit, de la fostul meu profesor de romana de la Braila (multumesc domnu Cioranu): Copii, daca vreti sa aveti o casnicie buna, nu va culcati NICIODATA suparati! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Well destul de provocatoare incercarea...Oricum mi se pare ok(ca idee si substrat)
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Eu stiu o chestie.
Intr-o relatie adevarata, NU SE TINE SCORUL ! Si este valabila in ambele sensuri, ( nu contabilizati fapte bune, fapte rele, bilant...) Si de ambele parti ( nici el, nici ea, si in acelasi timp, nu unul sa profite caci celalalt nu "trage linie sa adune "... ) Chestia asta trebuie sa vina "de la sine", si nu apare deodata, ci treptat, dupa o buna perioada de incredere, concesii si impacari repetate.... Nu poti sa stabilesti: "de maine, amandoi....", dar, daca reusesti sa constientizezi beneficiile, ajutandu-te de revelatia: "bai frate, nu suntem in tabere adverse, ce dracu ne certam ca chiorii...", incalcarile acestei reguli devin din ce in ce mai rare si din ce in ce mai usor de iertat, si ajungi la o legatura frumoasa ( daca e sa fie, caci nu orice relatie ajunge cuplu.....) |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Sa fie oare varsta(no offence) sau caracterul care te-a dus la aceasta concluzie( si mai multe din alte topicuri)? |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(Lexy @ 20 Sep 2005, 19:32) ![]() Sa fie oare varsta(no offence) sau caracterul care te-a dus la aceasta concluzie( si mai multe din alte topicuri)? Varsta, nu trebuie sa fie niciodata o explicatie ( sau o scuza, dupa caz )....pentru ca varsta poate sa insemne si "experienta" sau "maturitate", poate sa insemne si "pierdere de vreme" sau "depasire".... Caracterul se formeaza prin educatie, pe la varsta la care nu putem sa avem nici un merit....si nici o influenta.... Varsta SI caracterul.... probabil ca da... si multumesc de compliment.... ![]() Dar PRECIS, la "aceasta concluzie", m-a adus acea revelatie de care vorbeam....si marele NOROC de a o avea, la o varsta la care parerile despre relatiile de cuplu, erau inca in stadiul de formare... Celelalte "concluzii" , din alte topicuri, au venit de la sine.... Later edit: Paulp, cred ca in prima parte , cu varsta, ti-am raspuns la PS-ul de dedesubt.... This post has been edited by GABY IS BACK !: 20 Sep 2005, 20:11 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Lexy, niciodata nu esti prea batrin ca sa iubesti, asa cum niciodata nu esti prea tinar
![]() PS: Gabi, mosule, stai sa vezi ce-o sa-ti spuna peste 3 ani, cind o sa schimbi prefixu ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Lexy |
![]()
|
Eu cand m-am referit la varsta nu am zis-o la modul de vai domne ai x ani peste y ci ca cineva la 25 ani nu poate gandi asa...at least nu un baiat.De aceea ziceam.
De aceea am zis si no offence special ca sa nu se inteleaga aiurea.... paulp: si nu era vorba de iubire caci e asa de usor sa iubesti; era vorba de intelegere si multe altele care fac o relatie sa mearga..o relatie adevarata nu parodie in care zic ca tine si fac ca mine..... This post has been edited by Lexy: 21 Sep 2005, 17:35 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(dacicuss @ 20 Sep 2005, 12:52) Eu sunt de conceptia urmatoare: femeia egala cu barbatu. Deci daca eu tin cont de ce spune ea, ea de ce sa nu tina cont de ce spun eu...nu cred ca este nevoie de mici atentii pentru a mentine linistea. Ca le faci din placere, e altceva. This post has been edited by andu911: 21 Sep 2005, 23:38 |
--------------------
-
-
-
|
|
dacicuss |
![]()
|
Andu: normal ca din placere, nu din obligatie...ma refer la acele mici atentii de tot felul, fara un motiv anume...sau motivul sa fie fiorul ce-l simti tu de fiece data cand ill vezi pe celalalt ca se lumineaza, se bucura din tot sufletul, oricat de insignifiant ar fi gestul tau
|
--------------------
VW Passat
1.9TDI
|
Lexy |
![]()
|
QUOTE(dacicuss @ 22 Sep 2005, 09:57) Andu: normal ca din placere, nu din obligatie...ma refer la acele mici atentii de tot felul, fara un motiv anume...sau motivul sa fie fiorul ce-l simti tu de fiece data cand ill vezi pe celalalt ca se lumineaza, se bucura din tot sufletul, oricat de insignifiant ar fi gestul tau Baieti mi-au dat lacrimile....lasati-o mai moale cu vorbele acestea ![]() ![]() ![]() Glumeam..si nu m-am putut abtine,daciuss ai perfecta dreptate,tine-o tot asa ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
paulp |
![]()
|
Lexy, eu am un principiu, daca dragoste nu e nimic nu e
![]() Iar daca o relatie are la baza dragostea adevarata (iubirea aia ucigasa, care te face sa nu te gindesti decit la ea/el) atunci poti trece peste toate greutatile ![]() Eu nu cred in principiul: sa ne intelegem noi, ca dragostea vine si ea. Iubirea este sau nu este, nu vine mai tirziu. De asta eu dupa 13 ani de casnicie imi iubesc sotia ca-n prima zi cind am cunoscut-o ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
dacicuss |
![]()
|
Lexi: Saru'mana!
![]() Ideal e ca acele mici "chestii"sa nu se faca doar unilateral...asa ca dupa aproape 8 ani, pot spune ca e ca-n primele zile...perfect |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
|
Lexy |
![]()
|
QUOTE(paulp @ 22 Sep 2005, 10:07) Mai bravo tie, va admir teribil daca e asa cu toate ca ma cam "indoiesc" sa iubesti la fel, dar poate depinde de persoana....Bravo!Constinuati asa!!! ![]() QUOTE(dacicuss @ 22 Sep 2005, 10:08) Da-mi voie sa ma "indoiesc" si in cazul tau..dar oricum daca-i pe asa!Continuati baieti!!! Toate cele bune...si da intradevar unde dragoste nu e, macar respect sa fie.Si nu, dragostea nu cred ca vine mancand...desi sunt cazuri si cazuri. Oricum e bine ca sunt si romani fericiti in dragoste care nu se bazeaza pe zicala fac mine zic ca ea/el!!! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Iti dau voie sa te indoiesti si in cazul meu: 5 ani fericiti, dar nu mai tin minte cat de mult am iubit-o in prima zi, dar in acel moment am "simtit" ca va fi ceva!
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Lexy |
![]()
|
Atunci mai baieti uniti-va voi un pic si dati si o bucatica din norocul vostru unui coleg de forum bolnav si cu mici probleme in dragoste cu partea feminina
![]() (ma refeream la AND) This post has been edited by Lexy: 22 Sep 2005, 09:44 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
wow...ce reverie si suspans pe aici.
hai sa nu ma bag si eu cu opiniile mele ca iese ditai flame-ul. keep it up, no matter what, chiar de-i una chiar de-s doua, chiar de-i soare si de ploua...dupa parerea mea e imposibil sa fie asa simplu cum am vazut expus pe aici, dar oricum congrats pare-se ca sunteti cazurile alea cu noroc in care lucrurile intamplator merg "de la sine" ![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
dacicuss |
![]()
|
Lexy, poti avea rezerve in a crede sau nu niste afirmatii
![]() si-n privinta colegului ala "bolnav" noroc si sfaturi nu-i putem da, eventual impartasind ceva din cum reusim ( aceia dintre noi) sa avem o relatie armonioasa si fara "nori"...fiecare experienta e unica, exista doar cativa numitori comuni Numa' bine ! ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 11:24 |