Impozitul de 16% se extinde, din 2006, IT-ul baga mare
![]() ![]() ![]() |
Impozitul de 16% se extinde, din 2006, IT-ul baga mare
IsNa |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gamezcdr @ 29 Sep 2005, 09:54) Isna sinteti prea putini statul ia mult de la ceilalti. Tot vorbiti de plecat da tu chiar crezi ca acolo te asteapta cainii cu covrigi in coada ? Reusesc o parte nu toti, de ex varumeu a lucrat la o firma in Anglia aia a dat faliment si cu greu si-a mai gasit alta slujba cu programator mai era putin si venea cu coada intre picioare acasa. S-o ingrasat ca porcu au numai mancare proasta viata sociala n-are decat cu calculatoru da asta cred ca se intampla si in Romania. Si mai e ceva au niste M.U.I.E.R.I URATE CU SPUME. PLECATI N-AVETI DECAT DIN PARTEA MEA CA NE RAMAN NOUA MAI MULTE FEMEI DE-ALE NOASTRE. Mda. Buna gandire. ![]() Mai gamez, sa-ti zic eu o chestia: looserii aia din IT aduc bani in tara fara sa consume mai nimic! nu taie copaci ca sa faca mobila, nu ard carbune si nu scot fum din furnale ca sa produca otel, etc. etc. Nu stiu daca tu intelegi exact cat de mare este VALOAREA ADAUGATA in cazul it-ului. Sigur, putem sa ne vindem resursele naturale, asa vor fi cativa bogati, si multe femei frumoase pentru toata prostimea. (chiar, care e legatura intre viata sociala a varului tau, mui.erile din anglia si impozitul de 16%?) Da' e putin mai eficient sa ne vindem inteligenta.... cei care o au, desigur ![]() QUOTE(gamezcdr @ 29 Sep 2005, 09:39) Daca ar fi castigat ceva din programare Romania de ordinul a catorva miliarde de euroi sa se simta la buget ar fi fost ceva da asa cu ei sau fara ei tot acolo sintem . Programatorii buni demult sint plecati varul meu e in Anglia de 6 ani. NEWSFLASH: unii din programatorii din RO sunt mult mai buni decat varul tau din Anglia! BTW se estimeaza ca in cativa ani castigul Romaniei din IT va ajunge la miliarde de euroi, acum e de ordinul sutelor de milioane (cat o transa de la FMI...). Da' nici nu stiu daca are sens sa-ti explice cineva, cred ca tu doar esti ofticat ca "aia castiga mult si stau degeaba". |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai da, dom'le, nu-i vezi ca toata ziua stau cu curu' pe scaun si se uita la televizoru' ala de pe birou?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o curiozitate. Cam care e salariul mediu al unui programator in Ro?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
conteaza?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Inteleg ca programatorii buni au plecat deja, iar noi astia care am mai ramas suntem oricum de umplutura si meritam sa fim impozitati?
![]() Sau om fi generatia Cernobal - refuzati la export ca avem mici defecte (miopie, carii, cresc unghiile mai repede etc.). This post has been edited by thecagero: 29 Sep 2005, 13:10 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(thecagero @ 29 Sep 2005, 12:55) Inteleg ca programatorii buni au plecat deja, iar noi astia care am mai ramas suntem oricum de umplutura si meritam sa fim impozitati? ![]() neah, despici tu firul in patru repede...era mult mai simplu: "pleaca, n-avem nevoie de tine, mare paguba..." ![]() http://www.nasparau.com/hero.html ![]() This post has been edited by Lolek: 29 Sep 2005, 13:22 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Victorieeeeeee !
Frati IT-isti ati invins (n-am treaba cu IT-ul) Min de Fin a renuntat la impozitarea salariilor dvs. (cel putin pe moment) Dati o bere ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(costi @ 4 Oct 2005, 12:32) Victorieeeeeee ! Frati IT-isti ati invins (n-am treaba cu IT-ul) Min de Fin a renuntat la impozitarea salariilor dvs. (cel putin pe moment) Dati o bere ? din pacate nu mai are cine ... ca de la anuntarea imp. pana astazi cand s-a renuntat la aceasta idee au plecat si ultimii cinci ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Eu dau o bere...cu alcool 16%
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
O victorie cu gust amar, totusi... Astia par hotarati sa impoziteze si gaura de la covrig. M-am saturat; o sa incerce sa ia banii din alta parte, alte impozite, alta distractie, inca o revolutie...
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(vv @ 23 Nov 2005, 13:09) Astia is disperati, nu mai stiu de unde sa faca rost de bani. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar ce e mai enervant ca pentru orice rahat de taxa care ascunde incompetenta si furturile lor baga in fata textul ala cu 'UE ne cere' !!
De parca am fi deja in UE, si de parca aia ne-ar cere asa ceva acum .. |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Disperati or fi ei, dar asta era de asteptat avand in vedere "economia de piata concurentiala" care trebuie sa o avem. Or sa mai dispara din "ajutoarele" de tipul asta care mai sunt.
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:55 |