Totusi: ce ne place la tarisoara asta?, hai, trebuie sa fie ceva...
![]() ![]() ![]() |
Totusi: ce ne place la tarisoara asta?, hai, trebuie sa fie ceva...
catb |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ca aici putem fi masochisti.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Sincer,nimic...poate doar padurile si muntii..........
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Tu o bagi pe aia: tara frumoasa, pacat ca e locuita.
|
--------------------
_
_
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi place ca e locuita si de bizoni
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
total offtopic: imi place tipu cu octavia neagra de acum 2 zile
![]() total on-topic: muntii si peisajul de la cabana 3 brazi...si inca multe locuri in care n-am pus piciorul.Imi place Clujul si imi plac manastirile. Si mai imi place bul Aviatorilor cand e liber ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Muntii ..peisajele etc
Bineinteles si femeile ![]() @Lexy : Ahh m-ai vazut acu doua zile cu Octavia aia neagra? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
E frumos, pana la urma ...ceva este ...frumusetea e in ochii privitorului.
Ceva in mod deosebit nu imi place la nebunie e doar locul in care m-am nascut si probabil ca de asta are un farmec aparte. Nu e nimerit sa te raportezi la alte frumuseti dar cand ma gandesc la Alpii austrieci, plajele din Mozambic, apele din Golful Mexic si muuuulte altele ma multumesc sa spun ca ro are o frumusete temperata. |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi plac femeile din Romania. Mai ales sotia.
Imi plac muntii din Romania. Pe masura omului: nici prea semeti, nici prea salbatici, dar nici atat de mici incat sa te plictisesti. Imi plac oamenii din Romania. Traiesc la o intensitate pe care nu o intalnesti in multe alte tari, alea cu apa calda. Imi place aerul din Romania, de cum te indepartezi de marile orase. Imi place ca pot simti in nari fum de lemn ars in soba daca merg toamna pe unele stradute din Bucuresti. Imi place arta din Romania. Imi place teatrul din Romania. Imi plac actorii din Romania. Nu toti, nu toate, dar sunt, of, atat de multe! Imi place ca Romania este un Eldorado pentru cei cu nervii cu adevarat tari. Este o zona care va cunoaste o explozie de bunastare in anii care urmeaza, pe care doar cei cu nervii tari vor sti a o gestiona. Bineinteles, bunastare raportata la ce avem acum. Imi place in ultimul rand si faptul ca tot mai multi oameni isi dau seama ca a trai vesnic nemultumit, vesnic nevrozat si vesnic cu capul in jos, fara idei, nu face bine. Si ca tot mai multi oameni indraznesc sa vorbeasca, sa ceara, sa comenteze si sa protesteze. Este calea cea buna pentru inchegarea societatii civile autentice. Mai avem inca cel putin 5 ani pana ne desteptam, conform broscoiului prezicator. Si daca dupa ce ne desteptam Romania va deveni o tara plictisitoare, caci "civilizata" in sfarsit, atunci nu ne ramane decat sa ne bucuram de ce avem acum! Si avem destule! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
imi place ca in Ro sunt atatea de facut
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
De ce-mi place mie ? Nu neaparat ca-mi place, dar ma amuza. Cateva motive :
E tara unde totul se rezolva. E tara unde exista o explicatie. E tara unde totul merge si asa. E tara unde toata lumea cunoaste pe toata lumea. E tara unde razi cand trebuie sa plangi. Oof, cat as continua... |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
"Romania e cel mai bun lucru care li s-a intamplat vreodata romanilor...este tara in care niciodata NIMIC nu se termina"
Parazitii feat Andrei Gheorghe - Dreptul la replica |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
1999 1,4l carburatie / 2006 1,4l TDi
- B-nn-XXX In Trance We Trust
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(maddan) Imi plac oamenii din Romania. Traiesc la o intensitate pe care nu o intalnesti in multe alte tari, alea cu apa calda. Daca tu crezi ca cei care nu au ce sa manance si nu au un acoperis sau isi trimit copii la cersit traiesc INTENS atunci ai o mare problema.De care cenzurat cenzurat intensitate vorbesti? |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai, mie-mi place Romania pentru ca am cu cine bea o bere ....
|
--------------------
x
x
- x
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place ca nu o sa am regrete cand voi emigra
![]() Am glumit , dar totusi nu voi avea nici cel mai mic regret daca as pleca , iar daca Norvegia modifica legile cu privire le emigrare stiu si destinatia ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Imi place pt ca e locul in care m-am nascut.
Imi mai place pt ca mai sper ca lucrurile sa intre in normalitate. Imi place sa cred ca noi, cei tineri avem un cuvant de spus in toata acesta poveste si ca putem schimba ceva. |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
imi place pentru ca este cea mai frumoasa, surprinzatoare, focoasa, gurmanda, talentata, melodramatica, fumatoare, melancolica, semieducata si salbatica iubita a mea din tot estul Europei ...
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
catb |
![]()
|
|
--------------------
_
_
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(maddan @ 22 Sep 2005, 19:23) bow down... nu stiu daca Eldorado, dar in tot cazul e un challenge deschis si rewarding pentru oamenii activi si cu nervii tari. m-am plictisit de apologia plictiselii si a delasarii care daca s-ar face un sondaj, ar fi pe la 70-80%. si ce-a zis mil, "imi place ca sunt atatea de facut". si ce-a zis Gaby, nicaieri nu se bea o bere ca in Ro ![]() ------------- intrebarea a fost "ce va place?", corect? This post has been edited by Lolek: 23 Sep 2005, 11:18 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Imi plac peisajele, muntii, bucataria romaneasca, chiar daca nu e cea mai sanatoasa. Avem femei frumoase si chiar cred ca frumusetea feminina s-a oprit la Dunare, n-a trecut mai departe !
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
imi place pentru ca exista (inca) romani care mai scriu intr-un topic ca asta. si scriu frumos!
|
-------------------- |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Asa ca mine?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie-mi place tara asta PUNCT!
De ce? Pentru ca aici ma simt ACASA! Imi plac locurile, imi plac oamenii (am invatat sa-i accept asa cum sunt)... imi place! Ce urasc la ea? Urasc faptul ca ne stricam traiul traditional si incercam sa fim precum cei din VEST! (faimosul, superbul, minunatul VEST care acum e in criza...) As vrea sa ne conservam traditiile si bunele noastre moravuri... urasc faptul ca romanii se transforma in ZOMBIE muncitori... nu e felul nostru de a fi asa... ![]() Romanul are VIATA in EL! Si asa as vrea sa ramana! This post has been edited by MAS: 23 Sep 2005, 11:46 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
speedi gonzales ai dreptate totui frumos, mai sunt si unii care o murdaresc, sufleteste, material spiritual drept pentru care DUMNEAZEU NU DA CU BATA VEDEM LA TV
azi de la etajul 6 in colentina bucuresti sector 2 |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
DSC01589.JPG ( Size: 323.28k )
Number of downloads: 46
DSC01590.JPG ( Size: 809.05k ) Number of downloads: 29 PICT0017.JPG ( Size: 503.79k ) Number of downloads: 69 speedi gonzales ai dreptate totui frumos, mai sunt si unii care o murdaresc, sufleteste, material spiritual drept pentru care DUMNEAZEU NU DA CU BATA VEDEM LA TV azi de la etajul 6 in colentina bucuresti sector 2 |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
catb |
![]()
|
|
--------------------
_
_
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 16:24 |