Guvernul a vandut zacamantul de aur ...., unei firme de apartament.
![]() ![]() ![]() |
Guvernul a vandut zacamantul de aur ...., unei firme de apartament.
tony-s |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|||
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(tony-s @ 17 Sep 2013, 09:15) ....- pur si simplu tevile prin care trece apa sunt puse de ceasca acum 50-60 de ani.... m, io de ceasca au zisem ca a fost cizmar, nidecum instalator, da daca insisti ... |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tonica, apa aia de la pet, inainte s-o scoata cineva din pamint, trece printre pietre, rime, cacareaza de oaie, frunze moarte, coropisnitze, dupa ce a colectat nitritii din ingrasaminte si toalete rurale. Sigur e mai buna decit cea de la robinet? Ca e mai gustoasa, inteleg.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Vise,taica,vise..
Apa cu carcalaci aka apa plata.. E calcata de viermi d-aia-i zice plata. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Acu mi-a picat fisa: de ce bem noi, oamenii, apa din pamant ?
E cumva a noastra ? Nu e a Pamantului ? De ce o exploatam ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
De ce mai respiram?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nik1965 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
corbex |
![]()
|
Tot ce e de la Dumnezeu se plateste. Doar oamenii mai dau cite ceva gratis.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De viituri de ce ne ferim, nu e tot natura ?
Voi aveti idee cat deranj face o regularizare de albie sau o amenajare de torenti ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Chestia cu o noua societatea civila e foarte tare......de vreo 15-20 ani degradarea societatii e extrem de vizibila datorita re-re-reformelor din invatamant de dupa 90, iar varfurile care mai apar in majoritate covarsitoare pleaca spre occident.
Cei de pana la vreo 25-30 de ani care au prins doar sistemul de invamant de dupa 90 debordeaza de prostie.....astia-s din aia ce traiesc doar in feisbuc (era intr-o vreme la moda sa detii nu stiu ce ferma pe feisbuc si la ore fixe sa dai de mancare cainelui virtual....chiar trebuie sa fi cretin sa ai asemenea activitati) si in fiecare seara isi dau intalnire intre orele 19-23 ca sa apara la TV in direct....evident ca romanika are probleme mult mai importante inclusiv pe mediu comparat cu rm insa daca e la moda rm trebuie sa fie in trend sa contabilizeze cat mai multe like-uri pe feisbuc. This post has been edited by tony-s: 17 Sep 2013, 10:23 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
12.jpg ( Size: 18.62k )
Number of downloads: 281
Cand tot ce se poate face e sa rotesti incapabilii la guvernare, raman spiridusii. Dumnezeu e demodat, iar geologia si chimia sunt materii pt tocilari. This post has been edited by vijelie: 17 Sep 2013, 10:22 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
Deci demonstrantii - feisbucisti înraiti de 25-30 de ani - au fost cumparati cu laicuri. Parintele avea dreptate!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
nik1965 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
vijelie |
![]()
|
Cianura, moartea spiridusilor.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
gabize |
![]()
|
Or fi și cei la care faci tu referire intelectuali, nu spun nu, dar sunt doar o parte din ei. Eu mă refeream la masa mare, la cei ce-și doreau decență și respect, nu înavuțire peste noapte și putere.
EDIT: Curios, dar în vremurile alea exista și o astfel de pătură socială. This post has been edited by gabizegrean: 17 Sep 2013, 12:43 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
Toata lumea vrea decenta pina pune mina pe ceva bani.
Societatea civila i-ar contine si pe aia care au dat bacul in anii din urma? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(DragosP @ 16 Sep 2013, 23:38) Naiv, pen'ca?... Cred in: 1. reguli-norme-proceduri pentru ca, oricat talent avem noi ca sa aratam un "disrespect" de-a dreptul "sauvage" pentru acestea, de cand am intrat in UE si NATO ma astept ca atunci cand o luam tare prin balarii sa vina alde unii si "trosc" cu cartoiu-n cap: reguli-norme-proceduri. La nivel oficial, PSD-ul lasa sa circule snoava cu cuplul Merkel-Barroso, cand, in realitate au luat castane pe chelie la greu si de la ai lor, de ex. de la Martin Schulz. Geaba au acreditat ei idea ca i-au bumbacit popularii europeni; pur si simplu i-au bumbacit intraga Europa. Cat despre USA, cum va explicati perdaful USL, cand la putere sunt aia mai apropiati ideologic de PSD? 2. ca la un moment dat se va naste si la noi o societate civila; disctam anul trecut dupa proteste din ianuarie si io estimam asa, un 2030 punctul de plecare al coagularii acesteia... QUOTE(DragosP @ 17 Sep 2013, 06:34) Parintele, stii ce-i aia societate civila? Intreb ca, spre deosebire de 80% din membrii DC (care cred ca un concept are o semnificatie identica cu ceea ce crede ei ca desemneaza) , pe mataluta te suspectez ca esti dispus sa recunosti ce stii si cat stii si ca, asta e chiar o calitate, esti dispus sa consumi timp si pentru carti tampite de genul alora de mai sus. QUOTE(gabizegrean @ 17 Sep 2013, 09:29) Pe vremea aia eram și eu student și vedeam lucrurile altfel. Mișcările noastre plecau din sentimente adevărate, nemascate de interese politice. Până la proba contrarie, când începeam să percepem cine culegea roadele protestelor noastre. Dar noi, studenții, eram un început. Din păcate prea naivi și ușor de manipulat. Atunci, cu o susținere corectă, putea să se nască societatea civilă. Mai era o șansă, caracatița nu avea tentaculele antrenate. Însă intelectualitatea... 1. Ce-au a face miscarile studentesti din 1991-95 cu societatea civila? 2. Caracatita asta avea tentaculele vechi si puternice; eram noi boi ca nu stiam cum sa le vedem camuflate 3. Ce-i aia "intelectual"? cati intelectuali se egzista in Romanika intelectualului Tony? |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dacis @ 17 Sep 2013, 13:44) Ce statistici precise are dom' dacis ![]() Intre timp directorul Institutului Geologic da interviuri pe site-uri obscure. N-o mai avea loc de atatia experti pe la tv ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 17 Sep 2013, 12:56 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am mai zis pe aici, dar lumea ori nu vede ori se face ca nu vede: documentati-va de afacerile lui MArian Munteanu de dinainte si de dupa piata. Si a familie lui.
S-ar putea sa aveti niste suprize. Da' e bine cu puritatea, cu sentimentele adevarate nemascate etc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
Marian de dupa piata nu e relevant. A pus botul. A ramas in urma lui o ideie. Buna si aia.
Mcar n-a mai venit, ulterior, sa ne spuna cit de importante sint pentru el ideealurile. Cel mai recent epigon al lui Munteanu e Remus Cernea. Asta s-a ajuns fara sa incaseze nici o bataie. A pacalit niste prosti sa stringa semnaturi. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 17 Sep 2013, 13:44) 1. Ce-au a face miscarile studentesti din 1991-95 cu societatea civila? 2. Caracatita asta avea tentaculele vechi si puternice; eram noi boi ca nu stiam cum sa le vedem camuflate 3. Ce-i aia "intelectual"? cati intelectuali se egzista in Romanika intelectualului Tony? 1. Studenții au putut fi percepuți drept model. Model din prisma modului în care au ales să-și revendice idealurile și/sau drepturile. Ei militau pentru ceva. Prin extrapolare, și plecând de la definiția societății civile (pe care am șanse de 80% să n-o cunosc ![]() 2. Posibil, dar percepția mea rămâne că încă nu era la fel de puternică și rodată ca astăzi. 3. Conform DEX online, INTELECTUÁL, -Ă, intelectuali, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care aparține intelectului, care se referă la activitatea minții, la intelect. 2. S. m. și f. Persoană care posedă o pregătire de specialitate temeinică și lucrează în domeniul artei, al științei, tehnicii etc.; persoană care aparține intelectualității. [Pr.: -tu-al] – Din fr. intellectuel, lat. intellectualis. Dacă Tony se încadrează aici, atunci da, e intelectual. Nu-l cunosc, nu-l atribui niciunei categorii. 17 Sep 2013, 14:20: QUOTE(gabizegrean @ 17 Sep 2013, 09:29) Nu mă refer deloc la asta. Pe vremea aia eram și eu student și vedeam lucrurile altfel. Mișcările noastre plecau din sentimente adevărate, nemascate de interese politice. Până la proba contrarie, când începeam să percepem cine culegea roadele protestelor noastre. Dar noi, studenții, eram un început. Din păcate prea naivi și ușor de manipulat. Atunci, cu o susținere corectă, putea să se nască societatea civilă. Mai era o șansă, caracatița nu avea tentaculele antrenate. Însă intelectualitatea, singura masă care ne putea susține, stătea cuminte în banca ei. Era mai simplu așa, după bocancul în gură primit în timpul mineriadelor din '90 - '91. QUOTE(klaus @ 17 Sep 2013, 14:10) Eu am mai zis pe aici, dar lumea ori nu vede ori se face ca nu vede: documentati-va de afacerile lui MArian Munteanu de dinainte si de dupa piata. Si a familie lui. S-ar putea sa aveti niste suprize. Da' e bine cu puritatea, cu sentimentele adevarate nemascate etc. Ca să fim înțeleși ![]() This post has been edited by gabizegrean: 17 Sep 2013, 13:20 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Te rizi degeaba. Din punctul de vedere al discutiei, Marian Munteanu de dupa Piata nu exista. Dar nu se poate face abstractie de el pe perioada Pietei. Urmeaza sa amintesti ca Eminescu a avut sifilis.
This post has been edited by corbex: 17 Sep 2013, 13:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:09 |