Guvernul a vandut zacamantul de aur ...., unei firme de apartament.
![]() ![]() ![]() |
Guvernul a vandut zacamantul de aur ...., unei firme de apartament.
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
29 de senatori de la PP-DD, PNL, PC, PSD si PDL au sesizat Curtea Constitutionala cu privire la neconstitutionalitatea proiectului de lege de modificare a OUG 155/2001 privind cainii comunitari, act normativ adoptat saptamana aceasta la Camera Deputatilor, aratand printre altele ca legea difera mult fata de forma adoptata in Senat. Sesizarea catre CCR este semnata printre altii de Haralambie Vochitoiu (lider grup PP-DD) , Tudor Barbu (lider grup PC), Dumitru Pelican (PC), Calin Popescu Tariceanu (PNL), Ioan Ghise (PNL), Catalin Croitoru (PSD), Ovidiu Marius Isaila (PDL).
Adica iar n-avem lege. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Vijelie vii la Lugoj ca vuturu ala pe cale de disparitie.E rost de ceva lipeala la autostrada? Pasaroiul simte mirosul lesului de la 40 km, talica dela 400.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E pe cale sa prinda contractul de asfaltare a custilor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
510 km, mai exact.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Gabriel Resources isi revine....asa mai greu. Nu m-ar mira sa fie o schema de-a lui Frank Timis prin care sa isi tepuiasca actionarii, dat fiind ca se pregateste sa puna mana pe aur vreo 49 de ani. Astfel pe 6.09 actiunea avea 0.68 dolari canadieni, pe TSX, acum (16.09) are 0.87 dolari/actiune, semn ca cineva a cumparat.
Azi am fost la Rosia Montana, pe Google street view. Se vede ca era forfota, ca e plin de salopetisti RMGC, se vede ca exista interes pt creare de imagine. Dar nu e un sat care sa implice curiozitatea vreunui turist. Eh de aici pana la a se lauda ca RMGC a ajutat la crearea sau conservarea unui patrimoniu....e cale lunga. Ma bucur ca s-a intors impotriva lor, pt ca dupa atata reclama pe subiectul istorie, oamenii au inteles ca Rosia Montana e o zona cu potential turistic, lucru care nu pare a fi adevarat. De aici si disperarea celor de la RMGC care vad la demonstatii oameni care cer ca Rosia Montana sa faca turism fara cianuri. Asa ca au intors foaia si vin si spun adevarul despre zona, cum ca ar avea un gropan dezolant si contaminat cu cianuri, de pe vremea cand statul exploata prin intermediul Minvestului. Ca ei vor sa curete zona si ca va fi bine. Insa nu zic nimic ce se va intampla cu minele alea de pe vremea romanilor. Vor sapa pana la ele, pana cand ala cu excavatorul va avea strania senzatie ca a taiat un mar locuit de un vierme?! Si totusi daca nu mai exista minerit la Rosia Montana, ce cautau aia in mina. Sa inteleg ca activitatea de minerit a fost suspendata, minele au intrat in conservare, dar astia aveau cheia de la poarta de acces si s-au dus si s-au blocat in ea. Baietii lui Gabriel l-au sunat pe Ponta si lau invitat sa mearga si sa ii salveze! Ponta labeunu: Ministrul mediului nu a putut lua o decizie, pt ca e o hotarare prea mare, ca sa fie luata de un ministru(al mediului)! Eu cred ca Ponta a fost contactat de un AlterPonta, din Multivers si acum vrea sa ca Sulfina sa se puna de acord cu o AlterSulfina si sa faca dracului ceva.... This post has been edited by george_slz: 16 Sep 2013, 19:48 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu stiu pe ce saituri umbli tu dar RMGC, cel putin pe saitul lor, recunosc patrimoniul cultural existent.
Ne poti spune unde gasim contrariul celor afirmate oficial ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Recunoasterea unui patrimoniu de catre RMGC a avut rostul de a arata cat sunt de "seriosi" si ca merita acordul de la Cultura, ceea ce s-a si intamplat. Mai departe, un patrimoniu se poate muta usor din punctu A in punctul B(care se poate numi: Noul punct A) si se poate zgarma linistit pamantul sub punctul A, pt ca, ca sa depozitezi sterilul dintr-un gauroi, nu e treaba usoara.
Si mai promit ca patrimoniul va fi protejat si de catre Unesco....peste 10 ani. De ce nu acum? De ce nu sunt siguri....Poate ca minciunica e cam obeza, e greu sa o asume! http://www.evz.ro/detalii/stiri/rosia-mont...iu-1056341.html This post has been edited by george_slz: 16 Sep 2013, 20:04 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu ma intereseaza manevrele lor imaginare, eu vreau sa iti sustii afirmatiile: "au intors foaia si vin si spun".
Mersi. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-ai pentru ce!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Da, asta cu Unesco e gogonata rau.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
george_slz |
![]()
|
Asta am vazut eu la tv, cand la-au invitat pe Tanase, si asta a venit cu o poza cu gaura de la Rosia Poeni si s-a vaitat ca e plin de cianuri si oamenii traiesc greu. Asa a vrut sa arata ca Rosia Montana, nu e mai e o zona turistica.
Si apoi, am vazut in reclame, de cativa ani buni, intai Rosia Montana - Muzeu, dupa care au inceput cu - Vrem sa muncim - numai in Rosia Montana, si numai in minerit, ca daca nu noi nu mai muncim deloc si ne si enervam...va luam la pietre daca va prindem pe aici. This post has been edited by george_slz: 16 Sep 2013, 20:14 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
vijelie |
![]()
|
qed
Acu du-te la culcare. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(IsNa @ 16 Sep 2013, 17:50) Apropo: astia-s constienti ca in cadrul explotarii rmgc (asa cum e ea prezentata in media) NU se va lucra in subteran? E cariera de suprafata plus o instalatie de prelucrare si halde de steril + lac de decantare. Adica nici vorba de ortaci, ceva excavatoristi / camionagii, ceva "ingineri" la butoane la masinile de prelucrare, ceva birocrati pt. exportul produselor... Cică: QUOTE(Markos @ 16 Sep 2013, 13:38) |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
Aha, deci n-aveau cianuri.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
george_slz |
![]()
|
Trebuie sa recunosc ca e o idee de geniu! Odihna inainte de toate!
Ba pardon. Aia au cianuri in sange sau in saliva.Acum sunt deja imuni. Despre Ponta nu pot sa spun asta. L-a salvat de la moarte faptul ca e domn si a refuzat politicos sa posteasca o sticla de palinca, dat fiind ca domnii sorb palinca numai din pahar. Fereasca sfantu sa aveti nevoie de sange recoltat de la Rosia Montana! This post has been edited by george_slz: 16 Sep 2013, 20:24 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
vijelie |
![]()
|
Cu texte d-astea nu convingi pe nimeni.
Cauta linkuri, posteaza citate, screenshoturi etc. Dar nu o da cotita ca asa ai inteles de la rubrica meteo. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Georgele_slz, nu cianurile ucid. Ci metalele grele, acidul de mină, de-astea. Ce drec, c-a zis-o și Băse la Țebea!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Bre, cineva vad ca ne ia pe noi astia de pe DC de tampiti !...
![]() Vaz ca nu precepetineam: galeriile romane autentice (habar n-am daca chiar toate!) au trecut la sfarsitul anilor 80 printr-un proces de "sigilare geologica", asta inseamna ca ramificatiile secundare (habar n-am care-i numele tehnic) au fost cimentate, apoi mutuzuite cu solutie de argila si: a) acolo unde s-a putut realiza comunicarea cu lacul cu cianuri existent galeriile au fost inundate; ![]() Umbla mitul ca idea a apartinut unui profesor batran si patriot de la Geo Bucuresti, care i-a impartasit-o lui Iulian Vlad, care l-a convins pe Ceausescu etc.etc. Batranul era si membru al Institutului de Geologie al Academiei. Loc unde ar trebui sa existe un exemplar secret al configuratiilor galeriilor etc.. Alt loc: la SRI. Nu uitati ca securitatea avea in fiecare exploatare ofiter care avea functia oficiala de "sef birou documente secrete". deci era pe fata! Informatia am aflat-o azi de la un jeolog care a fost in tinerete part-time cercetataor la Institut. Acuma, in capitalism, ca sa nu moara de foame si sa poa' sa faca si el cado nepotilor la majorat nu doar cheile unei masini s-a angajat la o firma americana care hare berouri si in copitala noastra draga, fix pe lipscani, langa ori preste drum de BNR. ![]() Iar SRL-ul lui din USA a auzit el ca a primit deja o oferta pentru departamentul jeologic de la RMGC (ca baietii astia in afara de intentii, actiuni (assets) si pile in politica romana au ca dotare materiala fix kk!), care va incepe sa lucreze cica din 2015. Ceea ce inseamna ca maxim la sf. sem II 2014 RMGC vrea sa inceapa pregatirile / amenajarea pentru exploatare. Unde va angaja rosieni la greu, posibil chiar 6-700, ca tre sa sape, sa curete vegetatia in exces etc. etc. Dupa aia poate intervine Viju, daca lasa nitel nasu mai jos si ia si contracte de amenajare cai industriale neasfaltate. Cand vine vara lui 2015 si incep jeologii treaba rosienii vor primi un scurt si tandru sut in kur. Totusi, raman pe baricade ceva paznici, ceva fumei de servitz si ceva-ceva personal de intretinere. In rest: contracte externe. Pana la aia 300-500 de angajati, adica. PS Bre galatzi-brailenilor, jiologu meu ii de cateva luni peacolo pe la voi la o sonda de explorare. Cautati si voi gaze pe shestache? Ori v-a inspirat JR? ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Moldovene, ei zic că au pus în evidență 7 kilometri.
Și au "topografiat" peste 70 de kmp ![]() This post has been edited by Markos: 16 Sep 2013, 20:54 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
Km liniari mah nu patrati.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
Sunt plați
![]() Apropo dacule, tu crezi că ăia 30 de This post has been edited by Markos: 16 Sep 2013, 21:03 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
Si eu am remarcat absenta Arhanghelului Raed Arafat de la locul posibilei tragedii.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Markos @ 16 Sep 2013, 22:03) Apropo dacule, tu crezi că ăia 30 de Daca mai pui asemenea intrebari, te injur! ![]() Personal, io, care sunt pe calapodul reguli-norme-proceduri, sunt incantat de protestele din tara, dar mai ales de cele din Bucuresti. Incantat adica plin de admiratie. Pen' ca teoria pe care o stiu imi spune ca s-a depasit masa critica a posibilitatii de manipulare si ca lucrurile evolueaza de la sine, natural. Or, faptul ca exista atatia oameni care au capatat glas comun e pentru mine un semn clar ca societatea civila e pe cale sa se nasca. Aia adevarata, vreau sa zic!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(dacis @ 16 Sep 2013, 22:09) Daca mai pui asemenea intrebari, te injur! ![]() Personal, io, care sunt pe calapodul reguli-norme-proceduri, sunt incantat de protestele din tara, dar mai ales de cele din Bucuresti. Incantat adica plin de admiratie. Pen' ca teoria pe care o stiu imi spune ca s-a depasit masa critica a posibilitatii de manipulare si ca lucrurile evolueaza de la sine, natural. Or, faptul ca exista atatia oameni care au capatat glas comun e pentru mine un semn clar ca societatea civila e pe cale sa se nasca. Aia adevarata, vreau sa zic!... Impresia asta am avut-o și eu prin '92 - '93. Din păcate, a rămas impresie ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(gabizegrean @ 16 Sep 2013, 22:18) Pe vremea aia eram student veterean deja si am participat din greu la miscarile studentesti ale vremii. Parte sociale, parte politice. dar actiunile noastre erau punctuale, ad-hoc, adesea haotice. Nu aveam principii si prioritati clare, nu aveam fundamente ale deciziilor si optiunilor noastre etc.etc.. Daca te referi la asa-zisa societate civila a Anei Blandiana, a lui Manolescu si Caramitru si a celor de la GDS si 22, ori te amagesti, ori nu stii ce este societatea civila. Indivizii proeminenti in mod normal nu sunt si nu pot fi membri autentici ai adevaratei societati civile. Termenenul insusi este un compozit in cazul caruia accentul se pune echilibrat si pe componenta "societate" (adica persoane aflat in comuniune de valori, de principii, prioritati si moduri de rezolvare a conflictului) si pe cea care priveste mebrii - "civila". Adica alcatuita din cetateni, persoane care au ca principala calitate nu valoarea lor peronala, ci faptul ca vietuiesc in aceeasi cetate. Riscam sa dam in filosofie sociala, dar cine chiar vrea sa vada ce-i democratia si societatea civila autentice are doua carti de temelie: Toqueville (cu "Despre democratia in America") si K. Popper (cu "societatea deschisa si dusmanii ei"). Daca cobor la biblioteca si mai scormonesc si prin niste saci, mai produc cateva titluri beton, dar astea deja sunt un mare pas inainte. Pentru a citi cartile astea nu ai nevoie decat de ceva timp, putina rabdare si un neuron disponibil. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
george_slz |
![]()
|
Da stiu o sa spuneti ca am descoperit si eu google maps! Trecem peste asta.
Citat din noul proiect de lege bipolar rmgc-ist. Al. 8. Se mandatează Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice să inițieze hotărâri de Guvern pentru scoaterea definitivă din fondul forestier național, în condițiile legii, a unor suprafețe de până la 255 hectare de teren forestier din cadrul perimetrului minier Roșia Montană, în termen de 30 de zile de la data depunerii documentației întocmite conform legii de către Titularul licenței de exploatare. Astea-s! Observati conturul selectiei padurii de la Rosia Poeni! This post has been edited by george_slz: 16 Sep 2013, 21:50 Attached thumbnail(s) paduri_2.JPG ( Size: 259.15k ) Number of downloads: 147 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
o pune victor viorel poanta de o mineriada, la fel ca al batran?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu e nevoie. Aduce galeriile de fotbal, asa cum au mai facut-o recent.. E drept, acum cu misiunea sa innabuse actiunea asta periculoasa pentru stat , plina de elemente corupte, vandute marinarului si lui soros.. (chestia asta e de la latrinele lui felix cetire, acolo asa se mananca rahat)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(dacis @ 16 Sep 2013, 22:09) faptul ca exista atatia oameni care au capatat glas comun e pentru mine un semn clar ca societatea civila e pe cale sa se nasca. Aia adevarata, vreau sa zic!... Beheheton. Salvati Rosia Montana! Spuneti NU gazelor de sist! Opriti genocidul asupra cainilor vagabonzi! Free Gigi! ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:37 |