“La un impact frontal cu peste 60 km/h toti din, masina mor" zice Titi Aur
![]() ![]() ![]() |
“La un impact frontal cu peste 60 km/h toti din, masina mor" zice Titi Aur
tony-s |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Topicul era despre cu totul altceva. Tu ai inceput sa bati campii cu superioritatea masinilor americane la capitolul tehnica.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Suntem la emisiunea "Tonycă centrează, restu' dă cu capu'"?
Vă obosiți neuronii aiurea! Părerea mea! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Da' tu chiar esti ca o sinusoida, sa moara cici daca nu...
Uite, ca sa te simti bine, n-am reno, nici fan reno nu sunt, si tot sunt de acord cu dizzy. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Unde am spus eu ca masinile americane sunt superioare ?
Eu am spus doar faptul ca la aceiasi suma de bani gasesti modele americane peste orice model ieuropean......chiar si pt. ferrari sau lamborghini gasesti ceva echivalent in SUA poate chiar la un pret mai mic....ok ca n-are numele si traditia unui Ferrari e altceva. Si asa ca sa explic ca pt. prosti - nu exista masina care se vinde in ieruopa pana la 17-18 000 de euro care sa fie peste Ford Mustang.....evident in afara de clio si megane ![]() ![]() This post has been edited by tony-s: 3 Oct 2013, 13:48 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
absolut, de aia in primele 10 cele mai vandute masini in hamerica sunt camionete americane si berline/suvuri japoneze. de bune ce sunt automobilele americane.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tony-s |
![]()
|
La gama truck-car Ford si GM vand mai mult in USA decat orice model japonez vrei tu,
This post has been edited by tony-s: 3 Oct 2013, 13:48 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca ford nu e camioneta hamericana, tonies?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai asta am zis ca in america se vand cel mai mult automobilele americane .....mult peste bmw,mercedes....singura care cat de cat e pe aproape ca nr. de vanzari in USA e toyota.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(tony-s @ 3 Oct 2013, 14:42) Si asa ca sa explic ca pt. prosti - nu exista masina care se vinde in ieruopa pana la 17-18 000 de euro care sa fie peste Ford Mustang.....evident in afara de clio si megane ![]() ![]() Ba Sandibel, cand mai vrei sa explici ca pentru prosti, ia o oglinda, si vorbeste cu ea. Preturile masinilor europene in US n-au nimic de-a face cu preturile modelelor echivalente din Europa. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
tony-s |
![]()
|
Serios ? ce noutate imi zici - faptul ca totul in ieuropa e mult mai scump decat in USA (nici macar echivalenta euro-usd nu e suficienta pt. a vedea diferenta - de cele mai multe ori pt. aceleasi produse preturile in USD din america sunt mai mici decat preturile in euro din ieuropa)...
Asta sa inteleg ca o bila alba pt. ieuropa - preturi mari pt. orice gunoi ? ![]() ![]() This post has been edited by tony-s: 3 Oct 2013, 13:56 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
sa vezice preturi au masinile hamericane in europa..... chiar mai scumpe decat gunoaiele europene.
tonica camionetele nu sunt considerate automobile. in state au statut special. da stim masinile hamericane rulzzzzzzzzzzzzz. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
tony-s |
![]()
|
Ok, mai explic o data ca pt. prosti pt. ca vad ca e nevoie......in SUA cu 25 000 USD cumperi un Mustang sau Camaro in ieruopa cu 25 000 euro nu stiu daca-ti ajung de-un bmw seria 1 sau mercedes clasa A, eu cel putin as alege fata sa stau 2 min. pe ganduri masinile americane care evident sunt si mai ieftine si care ar trebui comparat ca nivel de pret cu magnificele megane sau lagune.
Am aflat inca o nouatate, ca masinile americane in ieruopa sunt mai scumpe decat in USA....pai in magnifica ieropa trebuie sa aplici tot felul de taxe cretine - tva, accize....nici nu mai punem la socoteala cheltuielile gen transportul This post has been edited by tony-s: 3 Oct 2013, 14:05 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(tony-s @ 3 Oct 2013, 14:52) Serios ? ce noutate imi zici - faptul ca totul in ieuropa e mult mai scump decat in USA (nici macar echivalenta euro-usd nu e suficienta pt. a vedea diferenta - de cele mai multe ori pt. aceleasi produse preturile in USD din america sunt mai mici decat preturile in euro din ieuropa)... Asta sa inteleg ca o bila alba pt. ieuropa - preturi mari pt. orice gunoi ? ![]() ![]() Vedea-te-as plecat sa te dai cu capul de calitatea cenzuraturilor americane pe care le tot lauzi. Nu te-ai intrebat niciodata de ce masinile europene vandute acolo au de obicei puteri mai mici? Sau de ce americanele n-au prins niciodata la publicul european? Ma refer la americanele tipice, evident. Nu e vorba doar de preturile exorbitante, e vorba de raportul ala pret/calitate care pe tine te depaseste. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Asta e dus cu capra la raze.
Masina costa 25000usd in SUA. Adusa aici si inmatriculata mai cere 6-7000. Apoi taxe, impozite si RCA pt masina cu motor de 3.7litrii. Ce sa zic, pomana curata. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tony-s |
![]()
|
Din ce stiu eu clasamentul mondial la vanzari auto e dominat de Toyota si GM, mare surpriza GM - producator american, ok vinde mult in USA insa ma gandesc ca vand si in afara USA atata timp cat se bat cu Toyota pt. pozitia nr. 1.
La astia trebuie sa le fac si un desen ca sa inteleaga ce spun .....tot vin si lauda taxele si accizele din ieruopa care egaleaza pretul unei masini americane vandute in ieuropa cu cele ieuropene. This post has been edited by tony-s: 3 Oct 2013, 14:11 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 3 Oct 2013, 14:52) Este, este, ca vand in state junk-uri pe care nici un european nu le-ar cumpara, le cer la americani preturi de porc avand in vedere ce le vand, dar la care le fac discount-uri, caaaaat sa se simta ei bine. Si asta, in mare parte din cauza ca versiunile europene ciopartite pentru piata americana tot sunt mult mai bune decat cele americane. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
tony-s |
![]()
|
Basme nemuritoare marca topgear.
Asa 'fraierit' de discount-uri eu as da 25 000 de USD pe un Mustang sau Camaro..... evident ca ieruopenii sunt super smecheri ca dau aceiasi bani pe super modelele megane sau astra sau pe sh-uri care au stat in garajele pensionarilor de treaba din jermanika ![]() ![]() This post has been edited by tony-s: 3 Oct 2013, 14:17 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 3 Oct 2013, 14:08) Din ce stiu eu clasamentul mondial la vanzari auto e dominat de Toyota si GM, mare surpriza GM - producator american, ok vinde mult in USA insa ma gandesc ca vand si in afara USA atata timp cat se bat cu Toyota pt. pozitia nr. 1. tonica vezi ca si panarama aia coreana de o ai in semnatura e contabilizata tot la cifrele de vanzari ale GM, da e americana la fel cum sunt eu chinez. ps la fel si cruze, opel etc. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai asa si volkswagen,care vinde cel mai mult din ieuropa, are o gramada de marci iar daca ar ramane doar volkswagen ma indoiesc ca mai prinde primele 5 locuri in clasamentul de vanzari la nivel mondial.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Asta patesti cand dai internet ieftin sa ajunga la toata lumea.
Ai da pe Mustang 25000 daca ai fi in USA, dar nu esti. Vezi ca Chevy Camaro e nitel mai scump. Si eu as da echivalentul a 500 EURO pe un superlaptop in China dar nu am ajuns inca acolo. This post has been edited by dizzy: 3 Oct 2013, 14:27 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tony-s |
![]()
|
Super laptop-ul ala din China de 500 euro in SUA probabil e vreo 500 USD, acolo atat de mare e concurenta incat preturile trebuie scazute incontinua chiar daca altii care viseaza ca au fost in america spun altceva.
Preturile laptop-urilor le stabilesc HP,Dell,Apple sau Toshiba (ca sa nu mi se atraga atentia stiu ca asta e japonez) chiar daca toate se produc in china.E drept ca mai e si Lenovo insa nici un mare producator mondial nu stabileste preturi de dumbing fata de concurenta Pai aici se tot trambita ca nu se compara raportul pret/calitate din ieuropa cu cel din USA, iar eu doar atrageam atentia ca in USA e mult mai corect acest raport - am tot dat exemplu cu 25 000 USD in SUA iti iei Mustang sau Camaro in ieuropa cu aceiasi bani iti iei super modelele megane si laguna. This post has been edited by tony-s: 3 Oct 2013, 14:40 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu sunt de acord cu tony-s in anumite privinte. Cred ca DACA ai locui in USA ti-ai putea lua, conduce, intretine o masina mai tare cu o anumita suma de bani decat ai face-o DACA ai locui in Romania.
Restul de comparatii cu taxe, consum, etc induc prea multe variabile, asa ca e greu de comparat ce se intampla la im[porturi din USA in EU sau din EU in USA. Cert e ca majoritatea dintre noi astia care discutam aici traim in RO, deci practic pt noi e sa comparam ce putem cumpara in RO (pret de achizitie, taxe vamale, taxe inmatriculare, consum, etc). This post has been edited by Andy_ACS: 3 Oct 2013, 15:24 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
tony-s |
![]()
|
Eu scriam doar sa combat imbecilismele tip topgear ca toate masinile americane sunt niste carute din carton si plastic fata de toate masinile ieuropne care sunt doar de la ferrari in sus ca performante si doar de la volvo in sus ca si masuri de siguranta implementate.
Orice rahat de passat cu 400-500000 km reali si doar in cazurile fericite neimplicat in accidente grave in jermanika e privit ca supermasina in romanika iar americani-s niste prosti ca-si cumpara Mustang sau Camaro nou-nout. This post has been edited by tony-s: 3 Oct 2013, 16:13 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
La sh jermanika isi trimite toate gunoaiele in romanika unde-s privite ca super masini.....si pe departe cel mai tare basm lansat de romanasi e cel cu masina unor batrani de treaba care au tinut-o doar in garaj si au mers doar cateva sute de km pe luna cu ea.
Oricum e interesant de observat cum jermanika considera romanika si alte tari de genul asta ca si groapa lor de gunoi si cat de entuziasti si mandri sunt romanasii de aceasta situatie. This post has been edited by tony-s: 3 Oct 2013, 16:33 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Mooaaaaaaaaaaammmmmăăăăăăăăăăăăăă ceeee tuppeuuuuuuuuuu!!!!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Babaq139QMB2 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Sa se crape in 4 aia cu ABS si AIR bag-uri , aia da viteze nene
![]() pungi cu aurolac This post has been edited by Babaq139QMB2: 3 Oct 2013, 17:02 Attached thumbnail(s) descriere.jpg ( Size: 56.47k ) Number of downloads: 136 |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:13 |