Pisici - sfaturi, DOAR pentru posesori :)
![]() ![]() ![]() |
Pisici - sfaturi, DOAR pentru posesori :)
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nici felinele nu mai sunt ce-au fost...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu vrei o superofertă?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
nu vrei o matza ? pentru tine te las sa o alegi din toate 10
![]() This post has been edited by l@u: 29 May 2013, 21:19 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
E nevasta alergică la părul de mâță
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
adica ala de caine face bine ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Sunt diferite chestiile (am testat). Plus că potaia stă afară.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
pai si ce matza nu poate sta afara, asta daca e si potaia de acord sa imparta curtea cu ea !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Mă, sincer, io n-am auzit de mâță domestică, care să stea exclusiv afară.
Iarna congelează drec ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
ale mele de la munca stau exclusiv afara doar ocazional ziua in birou dar noaptea cand e a gerul ala bun ,afara si nu au murit , nu sunt atat de proaste sa stea in vant si zapada isi gasesc un loc la adapost si vin unde sunt hranite intotdeauna.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Acum vreo 6 ani a primit nevasta un pui de pisică, de ziua ei. Am crezut că moare, i se umflaseră ochii, nu mai putea să respire, făcea ca toate alea (nevasta, nu pisica). Așa a aflat că-i superalergică la felinele astea. Am returnat personal cadoul, cu scuzele de rigoare.
Cu părul de câine n-are nicio treabă. Chiar dacă Tarra stă afară, am testat fenomenul cu câteva drumuri cu mașina, pe distanțe măricele, cu geamurile închise și animalul lângă ea. Zero efecte. Deci diferă radical treaba, cu alergiile astea. This post has been edited by Markos: 29 May 2013, 21:43 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
naspa, cu alergiile nu e de glumit ,crizele pot duce la extreme , daca as sta la curte cred ca imi faceam menajerie .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
deci, vreau sa stau si eu ca omul dupa o zi de munca linistit si sa beau un coniac da nu se poate frate , ea sa fie in centrul atentiei , acum nu ca mi-ar displacea !
Attached thumbnail(s) IMG00668_20130530_2211.jpg ( Size: 361.19k ) Number of downloads: 421 IMG00669_20130530_2211.jpg ( Size: 276.7k ) Number of downloads: 470 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
10 coniac!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Ce inseamna sa fie animalu' mic in dimensiuni.
Incape lejer in poala. Ceea ce nu pot spune despre cainele meu. Am rupe scaunu'.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
Io am băgat animalul la dietă pe la începutul lui aprilie. Ajunsese la niște îngrijorătoare 45 de kile
![]() Acum are 41.6, suntem pe drumul cel bun. Ținta este un 37-38 ![]() This post has been edited by Markos: 1 Jun 2013, 15:02 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
s-a gandit ea ca cel mai bun loc de somn e pe birou cu capu' pe capsator!
Attached thumbnail(s) IMG00695_20130618_1620.jpg ( Size: 407.94k ) Number of downloads: 299 IMG00696_20130618_1620.jpg ( Size: 411.33k ) Number of downloads: 327 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La 4:20 inca mai e la lucru, nu ca bugetarul Garett, care a rupt poarta la 3:56.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(l@u @ 30 May 2013, 21:21) deci, vreau sa stau si eu ca omul dupa o zi de munca linistit si sa beau un coniac da nu se poate frate , ea sa fie in centrul atentiei , acum nu ca mi-ar displacea ! lasa ma vrajeala cu coniacu' zii pe fata ce nu te lasa pisica care iti steatea in poala sa faci ![]() nice kitteh btw |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
Ce harababură și ce praf pe biroul ăla
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Pisicile-i sterg praful. Pentru asta le e permis sa se suie pe birou.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
nene Corbex grecu e amator , iarta-l !
![]() 18 Jun 2013, 21:41: QUOTE(Iulikk @ 18 Jun 2013, 17:36) ![]() cat despre gauri cu respectiva scula mai ai de scoala pana sa ma ajungi ! 18 Jun 2013, 21:43: QUOTE(Markos @ 18 Jun 2013, 20:42) ala-i secundaru mediocrule , acolo se aseaza la nimereala tot ce trece prin mana dupa care dupa ce nu mai gasesc ceea ce caut fac curat ! ![]() This post has been edited by l@u: 18 Jun 2013, 20:43 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Deci ai dat multe găuri
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
la greu ! si cate doo deodata !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:58 |