Pisici - sfaturi, DOAR pentru posesori :)
![]() ![]() ![]() |
Pisici - sfaturi, DOAR pentru posesori :)
Squirrel |
![]()
|
||
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Lasa-ma sa ghicesc: patrula undercover, este?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
dupa fatza miorlaitoarei era exact faza in care punea vegeta in oala !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Unde-ai văzut tu motan altfel decât puturos? Poate doar ăia lăsați fără bărbăție, care au uitat ce sunt, în rest...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Eficienta este cea mai elaborata forma de lene. Munca e pentru negri si tractoare
![]() O intrebare: am pripasit un motan care nu mai e tanar (ii dau vreo 3 ani asa). Cum il spal? Cand incerc sa il apropii de apa, se incordeaza, si face niste manevre prea periculoase pentru sanatatea mea. Cum maner nu are, nici buton de power-off, cum se procedeaza? This post has been edited by hash: 6 Jul 2013, 04:04 |
--------------------
-
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
Il agati de ceafa si il tii strans cu o mana si cu cealalta de labele din spate iar a doua persoana il spala.Singur nu ai sa reusesti si oricum o sa fii dusmanul lui pe viata
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() Confirm! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
sau iti cumperi un dispozitiv d'asta !
![]() Attached thumbnail(s) Cat_carrier_preview_featured.jpg ( Size: 99.32k ) Number of downloads: 399 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ce sanse sunt ca un pui de matza (d-asta bagaboanta, dintre blocuri), sa fie turbat ? M-a capsat unu' ghini di tat alaltaieri, cand incercam sa-l evacuez... evident, nu m-am dus la vaccin.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ai răbdare câteva săptămâni și vei afla...
![]() Vorbind serios, nu merită să riști, mai bine ceri părerea unui medic. Deși eu interacționez cu toate mâțele pe care le întâlnesc (și care nu o tulesc când mă apropii de ele) și nu-mi pun niciodată problema că aș putea lua vre-o boală ![]() This post has been edited by gabizegrean: 6 Jul 2013, 20:17 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
La putinul pe care-l stiu despre animale turbate (ochi sticlosi, bale, ataca neprovocate, agresive), si gandindu-ma ca n-am auzit de focar de rabie prin Bv, am zis ca...sper ca n-a fost, c-acu', cred ca toti am fost muscati/zgariati de animale domestice in vreun moment din viata, si nu ne-a dus nimeni la anti-rabic..
Asta m-a muscat (zdarvan de un deget, ca mi-a dat borsu') ca atunci cand l-am scapat de dupa ceafa, ca sa nu fuga l-am prins de coada, deci n-a avut el comportament agresiv nejustificat. This post has been edited by maho: 6 Jul 2013, 20:22 |
--------------------
Dacia
1310
|
l@u |
![]()
|
Am un cunoscut care vrand sa isi arate masculinitatea i-a tras un sut la o matza dar fiara i-a ranjit in timp ce piciorul martalogului plecase.Rezultat : o zgaraietura zdravana in coltii animalului care s-a lasat cu injectii in burta ceva timp.Efect: martalogu ocoleste pisicile de parca ar avea ordin de restrictie !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Mai știe cineva ceva de maho?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
Da oare matza care l-a muscat e bine ???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
NU se mai dau injectii in burta.
NU mai dor de iti vine sa mori. NU se mai dau 10, ci vreo 5-6. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
maho |
![]()
|
Sunt bine (n-am simptome, deocamdata cel putin, c-am inteles ca vreo 3 saptamani in medie ar fi perioada de incubatie), mi-au trecut si urmele de dinti
![]() @ l@u: cred ca-i bine si matza, da-o drec', n-ar fi asa puzderie printre blocuri, daca n-ar duce-o bine; oricum, n-am agresat-o fara motiv, pur si simplu am evacuat-o din "teritoriul meu" (gradinita cu flori, din fata geamului), am dus-o in alta parte, deci am crutat-o. Nu scapati voi asa usor de mine (sper ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(maho @ 10 Jul 2013, 11:48) .....n-am agresat-o fara motiv, pur si simplu am evacuat-o din "teritoriul meu" (gradinita cu flori, din fata geamului) Minca flori? ![]() Trebuia s-o omori in chinuri. Dumnezeu l-a lasat numai pe om sa stapineasca pamintul. Animalele i-au fost aduse mai tirziu, cind i s-a facut foame. Dar doamne-doamne, desi chiar el l-a creat pe om, i-a adus de toate felurile, fiindca nu-i stia preferintele alimentare. S-a dovedit ca rimele si pisicile nu pot fi mincate si trebuie exterminate. This post has been edited by corbex: 10 Jul 2013, 12:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-o faci dimineata, cind marker-ul e in cantitate si concentratie mai mare.
This post has been edited by corbex: 10 Jul 2013, 14:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
si pe tot perimetrul nu numai pe la colturi,nu ii lasa nici o cale de acces !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(gabizegrean @ 10 Jul 2013, 12:52) Doar pare, dar nu e. Mai mergeti si voi pe la tara (prin Oltenia, "da-te drec'" e ca "buna ziua", nu se pune la suflet). QUOTE(corbex @ 10 Jul 2013, 12:56) Minca flori? ![]() DA, se pisa/kaka la flori, care-s puse exclusiv de mine. QUOTE(corbex @ 10 Jul 2013, 12:56) Ajurea, cine-a zis ?! Sunt pline de proteine. QUOTE(l@u @ 10 Jul 2013, 13:35) la-s ca dupa ce apar soarecii pe langa bloc o cauta si o implora sa se intoarca . Stai linistit, ca mai sunt vreo 20, intr-un perimetru de vreo 500 mp., bine hranite de cateva babe ( ![]() Hai, fetelor ("virgine" ?), mai rasfirat... "n-aveti privire de ansamblu" ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(l@u @ 10 Jul 2013, 13:48) V-am mai povestit-o p-aia din studentie? Cand era pe la inceput cu prezenta studentilor in senatul facultatii (su um naiba s-o numi). Si era un coleg de-al nostru care a fost chemat acolo in scop disciplinar. Numai ca la acea sedinta se discuta nush'ce chestiune arzatoare, contraziceri la greu... La un momen'dat unu' din profi zice: - Pai sa-l lasam si pe domnul student sa-si exprime parerea asupra chestiunii. Spuneti domnu student, ce credeti? La care asta: - Io nu-s aici pentru asta. - Da pentru ce? - Am fost chemat pentru ca am facut pipi pe peretii din sala de lectura din caminul unde stau. - Pai de ce ai facut asta? - Am vrut sa vad daca termin de "trasat" tot perimetrul salii. Astia toti masca, va dati seama. Da' unu' din profi, mai sugubat asa, intreaba: - Pai si ai terminat? - Nu... ![]() - Iesi afara nesimtitule! ![]() Bineinteles ca ala facuse treaba aia la betie. <span class='edit'>10 Jul 2013, 16:28:</span> Dupa o zi de munca: rDde23Uh.jpg Nu-s io ala, da mi-a placut ideea. ![]() This post has been edited by kum: 10 Jul 2013, 15:28 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
corbex |
![]()
|
Recunoaste ca esti mitsofob!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:58 |