bloc lumini la dacia
![]() ![]() ![]() |
bloc lumini la dacia
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Te duci la dezmembrari, iei un bloc de lumini de masina frantuzeasca CU TOT CU MUFA care intra in el, pui mina pe un aparat de masura si incepi si misti maneta de la blocul de lumini in toate directiile, in timp ce masori pe fiecare pin in parte. Dupa care faci acelasi lucru la firele de pe masina. Dupa ce ispravesti de masurat si pui pe hirtie ce face fiecare fir in parte, pui minuta pe un sfic, un letcon si ceva varnis si te apuci sa potrivesti firele de pe masina pe mufa care intra in noul bloc de lumini. Cu prinderea te descurci si tu, ca esti baiat mare!
:wink: |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]()
|
|
pai modificari exista in acest caz, dar sunt niste modificari pe care nu le pot anticipa decat dupa ce cumpar blocul... si daca nu prea merge adaptat la carcasa volanului...l-am cam luat degeaba...totusi nu a schimbat nimeni asa ceva?
|
-------------------- |
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am facut exact cum a zis Marty la Nova mea. Am luat un bloc de lumini de Renault ?? care arata ca cel de pe DSN (dar evident calitatea difera, este marca Jaeger).
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
![]()
|
|
si cam la ce bani l-ai luat?
|
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE la Nova mea. Am luat un bloc de lumini de Renault Si s-a potrivit la fix :shock: Sau a trebuit sa mai faci modificari? |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE pai modificari exista in acest caz, dar sunt niste modificari pe care nu le pot anticipa decat dupa ce cumpar blocul... si daca nu prea merge adaptat la carcasa volanului...l-am cam luat degeaba...totusi nu a schimbat nimeni asa ceva? Eu ti-am zis sa te duci cu blocul tau de lumini in mina si sa le compari la fata locului. Daca tu vrei sa te duci si sa cumperi pe ghicite, eventual sa nu-ti iei si teapa, treaba ta, succes! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
L-am luat ieftin: 300k lei. Prinderile s-au potrivit perfect dar atentie ca eu am "mitraliera" (axul volan superior) de la DSN. Firele au trebuit adaptate dar cred ca la DSN se potriveste si electrica.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
Mad MAX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu stii ce model de renault era masina de pe care l-ai luat?
|
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
- . Totul pare mare atunci cand esti mic.
|
|
cristimm |
![]()
|
Din pacate nu stiu de aia am scris mai sus "Renault ??".
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Blocul de Renault 5 si Super 5 sunt aproape identice cu cele de NovaGTi si SuperNova
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
bizk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 26 July 04 From: oradea ![]() |
se potriveste blocul de lumini de dacie.. mergi si ceri bloc de lumini ptr 1300 si iti da cu semnalizatorul incorporat altfel nu este.. si iesi la 1 mil. daca e ceva bun la dezmembrari spune-ti
|
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Bizk, maneta blocului de lumini la Nova e numa una (ca parintii si-au facut vasectomie si histerectomie :twisted: si nu i-au mai facut un fratior), care are rol si de semnalizator si de bloc optic, ba chiar si de boton pentru claxon :wink: .
In magazin (sau in tirg) costa taman 1 mil. Iar ala de pe berlina nu prea are sanse sa se potriveasca :twisted: . Ce am mai vazut eu diferit la unele DSN-uri e blocul de la Cielo, adaptat ca prindere, dar care are aceleasi functii. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
bizk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 26 July 04 From: oradea ![]() |
deci tu vrei alt tip? te-am inteles io gresit atunci... :twisted: si nu incerca amuh sa ma lamuresti cum e cel de pe nova caci am avut si supernova si o solenza inca in familie... asa ca stiu bine diferentele intre blocurile de lumini. succes la cautat!
|
-------------------- |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
bloc lumini nova in CJ e 1.6 milioane. fac cruce in cerul gurii cu limba...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
RIon a trbuit sa il cumpere, de nou, 1575000. Schimbat singur, merge perfect, cat de perfect e perfectul made in RO.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 16 Aug 2009, 15:25) Aceasi idee o am si eu, ca parca sunt mai stralucite, plus ca mai arata si bine. Deci VA ROG a raspunde la intrebare. Stiu ca trebuie facute adaptari la prindere, dar ma intereseaza daca este realizabil sau nu. Sa stiu daca ma chinui. |
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
membru_DC |
![]()
|
eu am auzit ca ar trebuie cate un releu pentru toti consumatorii ce trec prin blocul respectiv, cica ar fi foarte sensibil
acum asteptam un raspuns de la cineva care si-a montat sau a-ncercat sa-si monteze pe o D1300 ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
eu mi-am montat pe 1310 de dacia nova din acela frantuzec jaeger
|
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
Am vazut la cineva pe o Dacie Break un bloc de lumini de Logan. Nu stiu ce modificari au fost facute, ca mai avea si claxon pe volan, si scaune de nu stiu ce Renault (sport). Cert este ca acea persoana a potrivit blocul de Logan.
Daca este cineva care a facut asta, sa posteze ![]() |
--------------------
r
m
2
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
Bucurie pentru cei care au 1300 ca e cel mai simplu. Nu trebuie decat o tabla in probil de U, deoarece maneta originala are prinderea pe spate, iar cea de logan are prindeera prin fata.
|
--------------------
Dacia
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
membru_DC |
![]()
|
poti urca aici niste poze cu un bloc d'asta de LOGAN montat pe o
o D1300? nu prea inteleg cum faci prinderea aia cu tabla in profil de U intre bloc si placa aia de la mitraliera... |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
Eu nu miam facuto. Nu am poze, dar in curand o sa vedeti manete de solenza pe berlina.
La profilul in U ma refer astfel: Dacia 1300 are prinderea manetei de lumini pe spate. Cea de solenza are prinderea in fata. Asadar trebuie sa faci o tabla in profil U,pentru a prinde o "ureche" de pridnerea de pe mitraliera, iar cealalta prindere de maneta. |
--------------------
Dacia
|
|
membru_DC |
![]()
|
am inteles la ce te referi tu numai ca eu vreau sa montez si jucaria aia de plastic pe axul volanului pentru a arunca inapoi maneta dupa ce am semnalizat si am efectuat virajul
![]() This post has been edited by membru_DC: 2 Sep 2009, 21:00 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
am montat eu pe un aro 10 (are aceeasi mitraliera ca si dacia 1300 /1310) cel mai greu e sa adaptezi prinderea
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
Foarte tare
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
afacerea m,a costat 40 lei blocu si 25 mufa poze nu am apucat sa fac ca abia la 7 am terminat si era seara am sa fac maine poze ca mai am de adaptat retractarea manetei de semnalizare instalatia am facuto intr-o juma de ora prinderea a durat mai mult cam e ore pana am reusit sa il aranjez sa stea bine
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
Florinel 86` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 13 April 09 From: m17 customs(galati) ![]() |
...eu am sa adaptez unul de Reno Clio,cred eu ca era de prin `96 masina...
Attached thumbnail(s) Bloc_lumini_Renault_fnl_.JPG ( Size: 705.92k ) Number of downloads: 4077 |
--------------------
D 1300 L
Berlina
An 1981 powered by F7P
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:26 |