Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
![]() ![]() |
Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 13 Aug 2015, 11:37) 1. Ulei+ filtru de ulei - 4 l ulei 300 ron + manopera T1,4- 183 ron .... Chestia asta e pe bune? 183 ron manopera pentru schimb ulei + filtru ulei? Il descanta inainte? Sau ce? QUOTE(MuciX @ 13 Aug 2015, 11:49) Asa am zis si eu, dar am zis sa fie facute in retea, pentru a avea istoric. Masina e relativ veche si are kmp putini si daca va exista vreo intentie de vanzare, s-ar putea sa ma vad nevoit sa dau kmp inainte. ![]() ... Istoricul de service il poti avea si cu piesele tale. Dar oricum nu scapi de preturile nesimitite la manopera. Factura piese + factura service multiparca prezentata la o eventuala vanzare face la fel de mult ca o inregistrare in baza de date de la service-ul marcii. Iar daca zici ca masina e veche, oricum pretul probabil e mic la o eventuala revanzare, iar cheltuiala in plus pentru ideea de istoric in service-ul marcii nu mai ai nici o sansa sa ti-o scoti. Intr-un final conteaza sa fii tu linistit ca ai intretinut-o corect, lucru care se poate face si in service multimarca. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Maxim 700 de lei ar trebui sa faca toata treaba, cu placute cu tot.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Mazda inca nu a ajuns la revizie - mai am vreo 3k pana tre sa schimb uleiul, sper sa gasesc ceva pana atunci...
![]() Mai astept niste oferte. La urs nu s-a mai facut mare lucru, baietii au zis ca au fost prinsi si cu alte lucrari. Nu am fost cel mai incantat cercetas, dar am promisiunea ca vor fi reluate intens eforturile incepand cu saptamana viitoare. In alta ordine de idei, am trimis volanul si nuca de schimbator a Mazdei la Arad pentru a le La ambele am cerut un aspect cat mai apropiat de cel OEM. Volanul ursului era mult prea uzat sa pot spera ca scap fara piele schimbata. Mie mi se pare un volan frumos, daca nu era pus din fabrica, as fi cautat eu unul sehascanou, mai ales ca cele "normale" (asta e M-Tech1) sunt chiar foarte urate. PS: ornamentul in culorile M de la baza spitei verticale este zdravan pe volanul meu. Se intampla foarte des sa se decoloreze, din ce am vazut. Partea buna e ca se poate comanda separat; partea proasta, costa aproape 70 lei, numai sigla aia mica. ![]() 20150822_082350.jpg ( Size: 324.51k ) Number of downloads: 1060 20150822_082409.jpg ( Size: 229.36k ) Number of downloads: 1065 20150822_082416.jpg ( Size: 290.11k ) Number of downloads: 1049 This post has been edited by MuciX: 26 Aug 2015, 19:54 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Astazi deja am primit volanul si schimbatorul inapoi contra modicei sume de 200 de lei (+ transport 22 + 22 lei).
Sunt multumit de lucrare per total. Mi-ar fi placut o piele ceva mai texturata si poate mai inchisa la culoare (mai aproape de negru). De asemenea, daca e sa fiu chitibusar, cusatura volanului nu e perfect centrata, dar nu sunt. Foarte multumit si de serviciu per total si de calitatea lucrarii. Se vede ca e lucrat atent, manual, iar pielea este naturala. Lucrarea a fost facuta de "baiatul de la Arad", il gasiti ca ady_desper. Volanul: AqwI_ZWKJojiQQhYPs9UX7_xfchCAXUKYJ1Q9MZiti2m.jpg ( Size: 144.2k ) Number of downloads: 944 20150826011351.jpg ( Size: 148.88k ) Number of downloads: 923 20150826011351__1_.jpg ( Size: 146.14k ) Number of downloads: 184 Si nuca de schimbator de la Mazdoi: AqaOBtT1JzOcmD_bFSMOWjzra3hiYD_TngXSSVI6nXbU.jpg ( Size: 113.31k ) Number of downloads: 187 AvwYoNT2iT1ddC0X_BqOaiJYCcmqm51Q1cxIafxnA48n.jpg ( Size: 112.91k ) Number of downloads: 172 |
--------------------
-
-
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.520 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Poze de la lucrare nu ai deloc?De la masina nu de la volan.......
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE In alta ordine de idei, am trimis volanul si nuca de schimbator a Mazdei la Arad pentru a le improspata pielea. La volanul de MT1 nu ai improspatat-o, ci ai schimbat-o cu alta. Arata bine, sper sa fac si eu aceeasi chestie. Intrebare: nu ai gasit pe nimeni in Bucuresti ca sa iti faca operatiunea asta ? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
MuciX |
![]()
|
La ambele am schimbat pielea, am editat
![]() Nu am cautat pe altcineva, deci nu aveam cum sa gasesc. ![]() ![]() Oricum, l-am trimis sambata si l-am primit miercuri dimineata. Citisem pe un alt forum ca unui user i l-a ridicat dimineata de la curier, l-a facut si l-a pus inapoi la curier in aceeasi zi. Practic stai 3 zile fara el. ![]() Urmeaza sa comand "izolatiile" de sub bord si de la compartimentul motor (cea de pe "peretele de foc" si cea de pe capota). Ca o urmatoare operatiune, ma gandeam la un refresh al farurilor. Colegul pishky isi lauda niste consateni in sensul asta. Poate le-ar prinde bine niste lupe noi si o re-etansare. Cel dreapta avea tendinta sa se cam abureasca pe frig. 27 Aug 2015, 11:46: Pareri despre Kumho Izen? La pretul ala mi se cam par best buy ![]() This post has been edited by MuciX: 27 Aug 2015, 10:46 |
--------------------
-
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Kumho/IZen-KW23.htm
Probabil ca vrei pareri de la forumisti.. eu dupa site-ul asta imi iau cauciucrile.. si nu regret. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
MuciX |
![]()
|
Par ok la pretul ala, iar review-urile sunt bune la prima vedere. O sa tin cont de site. Parca imi pare rau ca mai am doar 2 de luat. Poate le pun pe astea noi pe fata, sa ajute directia.
This post has been edited by MuciX: 27 Aug 2015, 10:58 |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 26 Aug 2015, 20:56) Pareri despre Kumho Izen? Maine vor veni. Sper ca in w\e sa incalt jantele de iarna. Cele existente vor iesi la vanzare. |
--------------------
-
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pastreaza-le pentru cand ne vedem !
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
MuciX |
![]()
|
Voi vinde jantele cu tot cu anvelope.
![]() Plus ca nu cred ca te-ai risca la vitejii cu anvelope despre care nu stii ce vechime au. Tocmai am primit un rand nou de poze si vestile proaste aferente. QUOTE(MuciX @ 22 Jul 2015, 11:21) Problema este reparata pragurilor pe care credeam ca am facut-o vara trecuta. A fost facuta foarte prost, fara pasivizare, iar acum a iesit rugina pe sub acel mastic dat pe deasupra. Mai mult decat atat, a fost prost sudat pe partea stanga, s-a infiltrata apa si s-a cam dus si mocheta. Deci asta ar fi urmatoarea pe lista, o mocheta in stare buna. Pe langa ea, un trager pentru ca al meu e cam dus. Am dat comanda de piese pentru Mazda: - placute Ferodo Premier - Ulei liqui moly (motor si cutie) - filtre mahle - curea conti - lichid de frana ate sl6 Manopera e 250 lei piesele undeva la 850. Mai raman de polisat farurile si am cam terminat cu ea o perioada. This post has been edited by MuciX: 1 Sep 2015, 12:05 |
--------------------
-
-
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Astept un fidbeac despre LM. 🙇
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Oops, am uitat sa mentionez ca nu-mi place volanul Ce dracu' a pus nenea ala piele de Reno? Trebuia ceva texturat, ca partea din plastic
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(R E M U S @ 1 Sep 2015, 19:54) Daca se poarta cum s-a purtat si in tractor, numai de bine ![]() QUOTE(MuciX @ 5 Apr 2012, 21:50) De cand e masina la noi in casa s-a pus doar tipul asta de ulei si sunt foarte multumit. Am scris cateva pagini mai in urma cat ulei consuma motorul la 180k km. marsule, stiu ce zici, mi-ar fi placut si mie putin mai texturata, chiar putin mai spre negru. Per total sunt multumit, sa stii, arata mai bine live. Ce-i drept, e foarte faina pielea de pe mâț. ![]() Intre timp am gasit trager, 100 de lei, cica fara rugina, ramane sa il vad. Cu mocheta inca mai caut. Va mai fi de rezolvat si plafonul, care avea textilul dezlipit, cica sunt unii pe la mine in sat, care au pret bun. O sa le dau si lor in un telefon. 2 Sep 2015, 14:44: Am primit anvelopele, sper sa le montez w\e asta. DOT 3114, se putea si mai bine. This post has been edited by MuciX: 2 Sep 2015, 13:44 |
--------------------
-
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe urs ce dimensiune ai?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
MuciX |
![]()
|
Astea sunt de iarna, 195/65 R14.
Pentru vara caut 205/55 R15. Momentan am talonul de 50. |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
In foto e Mosu?
Attached thumbnail(s) IMG_20150901_WA0006.jpg ( Size: 62.91k ) Number of downloads: 260 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Asta, sau i-a furat cineva slapii.
|
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
La mazdoi s-a dovedit ca zgomotul suspensiei vine de la bieleta antiruliu dreapta, iar cea stanga are si ea un inceput de sfarsit. +200 lei la costul final, ar trebui sa fie gata tot azi.
|
--------------------
-
-
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Sa schimbe si bucsile centrale, alea dau niste zgomote enervante ca de caseta cloncanind.
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
MuciX |
![]()
|
Ale barei stabilizatoare, sau la ce te referi? Am presupus ca daca nu a zis nimic de ele, sunt in regula.
![]() This post has been edited by MuciX: 4 Sep 2015, 15:55 |
--------------------
-
-
|
|
R E M U S |
![]()
|
Scuze, la bucsile barei stabilizatoare ma refeream. Nu prea ai ce sa vezi cu ochiul liber, doar ca iti da niste zgomote de te gandesti la cu totul altceva, si nu costa mare lucru.
Am zis sa te ajut cu un sfat vazand ca deja umblii la bieletele aferente. Multi nu dau importanta acestor bucati de cauciuc, dar in multe cazuri au fost cauza unor zgomote enervante greu de identificat. Spor |
--------------------
Mitsubishi
Colt
|
MuciX |
![]()
|
Stiu ca sunt ieftine, dar serios nu mi-a trecut prin cap. Acum e cam tarziu sa ii mai zic ceva. Dar poate saptamana viitoare. Mersi de sfat.
Sper sa fie totusi liniste acum. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Si-a terminat vecinul casa?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Inca lucreaza.
Gata, am luat fierul revizuit (1300 lei dauna). Nu am apucat sa merg decat pe drumul de intoarcere, relativ scurt, dar parca se simte mai inchegata directia si s-a modificat cursa pedalei de frana (de asteptat, de altfel). This post has been edited by MuciX: 4 Sep 2015, 18:15 |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Zdeadraciinea masina. Nu stiu ce a fost in capul meu, dar am schimbat cureaua de accesorii fara intinzator. Mi-am amintit de el si de existenta lui exact cand am inceput sa aud zgomot de fulie la ralanti.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 17:31 |