Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Miine-poimiine auzim ca, de fapt, Herodot ar fi scris: "Vercingetorix, cel mai viteaz si drept dintre traci", dar nu se vedea bine pe pergament, ca scrisese asta la o sueta inchinata lui Dionisos, impreuna cu tovarasii lui: sumerianul Sofupam Ata si romanul Alupigus.
This post has been edited by Marty: 23 Jul 2014, 09:22 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
deceballus |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 17 July 14 ![]() |
Tare, orice subiect ajunge la acesta vergincetorix
Dar cine este si ce sa intamplat de v-a marcat atat Aicea pare un fel de "cercul poetilor disparuti'' |
--------------------
dacia
1310
1985
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(deceballus @ 23 Jul 2014, 09:36) Iată ce a spus procurorul Eugen Iacobescu: În primul rând vreau să spun că eu nu am fost exclus din Magistratură, ci pensionat forțat. Asta-i o smecherie de prostit prostii! Pentru ca pensionarea magistratilor se face la limita de varsta, pe care ca musiu Iacobescu o atinsese deja. Deci nu s-a intamplat nimic deosebit cand si ca a fost pensionat. Exceptionala ar fi fost prelungirea lui in activitate, lucru pe care CSM-ul nu l-a acceptat. In alta ordine de idei, sunt si eu de parere ca trebuie sa se faca lumina in problema Bercea-Basescu. Totusi, viata mea va fi mult mai tare afectata de o eventuala crestere a taxelor pe proprietate, a impozitelor pe masini, daca aceasta se va intampla ca o consecinta a reducerii CAS. Iar musiu Ponta se eschiveaza complet sa ne garanteze ca dupa reducerea CAS taxele si impozitele nu vor creste pentru a compensa scaderea incasarilor datorata scaderii CAS. In plus, inca nu am aflat de la Ponta cati bani din cei colectati din acciza suplimentara de 7 eurocenti/litrul de combustibil au mers la bugetul pentru autostrazi! Mie toate acestea mi se par intrebari la care Ponta, guvernul si fanii PSD trebuie sa increce sa raspunda! QUOTE(Marty @ 23 Jul 2014, 10:07) Miine-poimiine auzim ca, de fapt, Herodot ar fi scris: "Vercingetorix, cel mai viteaz si drept dintre traci" Io cred ca el vroia sa scrie de fapt "Vercingetorix, cel mai viteaz si drept dintre craci" |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
tu de fapt ai intrat aici ca sa vinzi un butoi de dud, nu-i asa?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Butoi de dud plin cu castraveti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-ti mai pune mina-n cap, chiar daca esti semichel.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' poate i-a pus cineva sare inainte.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Mi se pare o prostie sa intrebi fanii, atat timp cat nici Ponta nu e in stare sa raspunda.
Oricum partea buna, pentru mine, e ca se pare ca va candida Iohannis, ceea ce ma va scuti sa il votez pe Ponta. |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Spre deosebire de tine
![]() |
--------------------
|
deceballus |
![]()
|
Coruptia este generata de factorul politic
Acum pare ca si justitia este ghidonata tot de politic, in ciuda asigurarilor de independenta Pentru unii se tainuiesc probele pina ajung in presa si atunci nu mai au ce face(cazul Bercea) Chiar asa e, se poate fi condamnat cieva cu lipsa de probe, cum spune acesta : Codrin Ștefănescu a spus, într-o intervenție telefonică la România TV, că toată lumea așteaptă ca fostul premier să iasă din închisoare. "Toată lumea îl așteaptă pe Adrian Năstase. Toți cei care au luptat, într-o formă sau alta în ultimii zece ani, împotriva băsismului, știu că Adrian Năstase este primul deținut politic. Este deținut politic prin ordinul lui Traian Băsescu. De aceea, lumea așteaptă cu sufletul la gură momentul eliberării lui. Adrian Năstase a făcut de două ori pușcărie pe motive absolut puerile. În primul dosar scrie foarte clar că nu sunt niciun fel de probe, iar la al doilea dosar am văzut ce înseamnă un proces de tip bolșevic și ce înseamnă un DNA de tip bolșevic", a spus Codrin Ștefănescu la România TV. "Veți vedea că după ce va pleca Traian Băsescu de la Cotroceni vor ieși la iveală lucruri fabulos de grave vizavi de modul în care s-a dat comanda în cazul Adrian Năstase. Au fost discuții inclusiv la Cotroceni cu oameni importanți din PDL care i-au spus lui Traian Băsescu că se va deschide Cutia Pandorei", a mai zis Codrin Ștefănescu. This post has been edited by deceballus: 23 Jul 2014, 10:16 |
--------------------
dacia
1310
1985
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
si ti-ai facut cont special sa ne comunici ca candideaza ghise si ca la plecarea lui base se vor descoperi magarii.....
![]() p.s. pentru tine, am facut exceptie de la regula si am dat report This post has been edited by kato: 23 Jul 2014, 10:20 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
Aberare humanum est. Lasa omul in pace. Este la zi cu informatiile. Urmareste Romania TV, acest bbc al levantului balcanic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dacis @ 23 Jul 2014, 10:42) Totusi, viata mea va fi mult mai tare afectata de o eventuala crestere a taxelor pe proprietate, a impozitelor pe masini, Am inteles, nu-ti prieste subiectul bercea. Subtirica incercare ![]() ![]() QUOTE(dacis @ 23 Jul 2014, 10:42) Mie toate acestea mi se par intrebari la care Ponta, guvernul si fanii PSD trebuie sa increce sa raspunda! Rapundeti-i ma lu dacis. Si tu Ponto! ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
Se stie ca e iresponsabil. Deci nu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(deceballus @ 23 Jul 2014, 11:10) "Au fost discuții inclusiv la Cotroceni cu oameni importanți din PDL care i-au spus lui Traian Băsescu că se va deschide Cutia Pandorei", a mai zis Codrin Ștefănescu. Cum ziceam si alta data, tinta transpartinica a tuturor politicienilor este sa nu deschida ori sa inchida la loc Cutia Pandorei. Io unu-s mai optimist: sper sa se sparga capacul cutiei si sa intre cat mai multi, din toate partidele, la gramada, la puscarie! ![]() ![]() PS In politica romaneasca, mai canalie ca Stefanescu-i doar Nicolicea. Insa Stefanescu-l bate de departe, ca-i muuuult mai prost! ![]() QUOTE(Dan73 @ 23 Jul 2014, 11:50) 1. Te inseli. Vezi raspunsul anterior, desi ma indoiesc ca Traienel poate fi agatat, juridic, cu ceva in acest caz. Dar sunt altele in care poate fi agatat, aroape sigur! Mircea insa merita sa infunde puscaria pana si pentru faptul ca-i prea prost, dupa cum se vede! Insa dincolo de sentimentul ca s-a facut dreptate, problema cu CAS-ul tot ramane, oricat se eschiveaza unii si altii. Ca nu degeaba or fi plecat aia de la FMI, cand Ponta nu a putut pune cifre pe masa! 2. Vorbeste corect: Si tu, Fa Ponto! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
da..bine, nu poate fi agatat, mai ales ca fratele nu e ruda de gr 1 si mai are si 60 de ani, deci...
nu era altceva decat ca imi place cum justitia s-a consolidat..toate institutiile la fel. nu-i vorba, alde bercea si stanescu la fel ![]() ei hai, scuza-ma..zi cu taxa pe caruta la prezidentiale ![]() QUOTE(dacis @ 23 Jul 2014, 12:18) ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@decefallus
Babaiatule, omu de obicei isi face cont pe daciaclub atunci cand are un logan, o 1310, ceva, i s-a stricat mosoru de la sturmlufus sau bucsa de la brizbulant si cauta ajutor pe forum de la altii care-au avut probleme similare. Abia dupa ce si-a reparat omu mijlocu de locomotie cerebrala, de plictiseala ca-i merge trocariciu perfect, intra pe la Cafeneaua forumului sa-si dea cu parerea despre alte chestii care-i zbuciuma lui neuronu. Matale in schimb, gasesti de cuviinta ca cea mai interesanta discutie a forumului e despre unu Basescu, si te infigi ca mustele coprofage de la Antena 3 in scapau , imediat dupa inregistrare sa postezi aberatii de prin ziarele de metrou . Asa ca nu te mai minuna ca fata mare la castravete si lasa-ne'n scepticitudinea noastra. P.S. A, si daca tot iti falfai inocenta pe la nasul nostru dandu-te nou pe forum, ia aminte ca p'aici postacii cu simbrie au soarta spammerilor. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
deceballus |
![]()
|
Am opinat cele de mai sus datorita unei teze potrivit careia inchisoarea politica este conceputa pe temeiul ideilor cibernetice de retroactiune si morfogeneza spontana.
Daca cineva este condamnat fara probe se cheama eroare judiciara. Daca acea persoana indeplineste un serviciu public se poate invoca detentia pe motive politice. Dar imi dau seama ca asa ceva nu e grav. Aicea ar demisiona guvenul daca s-ar intampla ceva similar. |
--------------------
dacia
1310
1985
|
|
corbex |
![]()
|
Baieti, Deceballus nu e Gallus. Are o exprimare specifica. Aduce a Nelu Balosu. dar nu pe de-a-ntregul. Asta e de nepretuit: "ideilor cibernetice de retroactiune si morfogeneza spontana."
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
deceballus |
![]()
|
Pentru userul Ake:
Inteleg ca dvs. sunteti in masura sa administrati topicul acesta. Eu nu sunt spammer si nimic de genul asta. Adresa mea de IP este 132.194.104.95 si ma conectez de la serverul universitatii Aveiro, Portugalia, daca doriti sa depuneti o plamngere in acest sens. Cu ocazia asta poate imi lamuriti misterul obsesie tuturo pentru acest vergingetrix daca care toata lumea imi pomeneste aici. Tota lumea e marcata si doar asta vorbesc atunci cand postez ceva. Sun plecat de ceva timp dar stiu ce inseamna "alupigus" si "atampetufos", cum a considerat un user cu ceva postari in urma sa0mi spuna.(userul marty postarrea 1022) Daca im i spuneti ca asa ceva e ok, as dori sa le folosesc si eu la adresa respectivului. Daca nu e ok, inseamna ca trebuie sa luati masuri. Sper sa nu foe vorba de discriminiare pozitiva. Si scuze de offtopic, doresc sa ma refer exclusiv la chestiuni politice. This post has been edited by deceballus: 23 Jul 2014, 12:20 |
--------------------
dacia
1310
1985
|
|
kato |
![]()
|
![]() <span class='edit'>23 Jul 2014, 13:23:</span> Informații despre IP-ul :132.194.104.95 Locația este Denver, Colorado, United States. Providerul de internet este University Of Colorado Denver. asa om prost nici ca am vazut......... This post has been edited by kato: 23 Jul 2014, 12:24 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Purtugal, Cristianu Runaldu, KFC
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
ake ai mila si-l baneaza
![]() verificat ip-ul cu altu Hostname / IP: 132.194.104.95 IP: 132.194.104.95 Tara: US, United States Judet: Colorado Oras: Denver Latitudine: 39.737000 Longitudine: -105.020300 ISP: University of Colorado Denver Companie: University of Colorado Denver [B] This post has been edited by kato: 23 Jul 2014, 12:29 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
Lasati-l ma, sa ne mai umple ziua!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 23 Jul 2014, 12:39) 1. da..bine, nu poate fi agatat, mai ales ca fratele nu e ruda de gr 1 si mai are si 60 de ani, deci... 2. nu era altceva decat ca imi place cum justitia s-a consolidat..toate institutiile la fel. nu-i vorba, alde bercea si stanescu la fel ![]() 3. ei hai, scuza-ma..zi cu taxa pe caruta la prezidentiale ![]() 1. Tradu, ca esti baiat destept si e pacat de tine, ca la ora asta cam ai coerenta lui tonica 2. Justitia de azi e mult mai puternica decat cea de acum cinci ani, ca sa nu mai vorbim de cea de acum 10 ani. Poate iti mai amintesti cum a scapat Base de dosare din cauza generozitatii lui Naste si a Rodicai Stanoiu, din 2003-4. Plus sugestia echipei de PR a PSD... buni baieti, da' aveau un defect: erau americani si habar nu-ntelegeau (sic!) specificul nostru european si oriental. Oricum, io nu-mpartasesc deloc viziunea politicienilor asupra justitiei, pe care vad ca fanii PSD o accepta, ca si cand ar fi normala: mai usurel baieti, mai cu grija! Dimpotriva, ideea mea este: haliti-i, baieti, haliti-i alert, pe toti! 3. Asa de prost sta deja bugetul de pensii, ca si daca ne-ar confisca astia carutele, punandu-ne sa platim chirie ca le folosim si tot n-ar ajunge la echilibru, dupa reducerea CAS! ![]() QUOTE(ady77 @ 23 Jul 2014, 12:50) Nebunaticu-le! ![]() This post has been edited by dacis: 23 Jul 2014, 12:57 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 23:12 |