DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

247 Pages « < 34 35 36 37 38 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?

deceballus
post 23 Jul 2014, 13:16
Post #1051

Group: Members

Eu nu inteleg violenta asta de limbaj de aici.
De ce asta?
Pareti incordati si razbunatori dar nu pricep cauza.
Am intrebat si eu pe omul de la IT, mi-a spus ceva de adrese alocate dinamic si de masca de retea, nu stapanesc domeniul asta.

Cineva mai sus ma acuza ca postez despre Ioan Ghise.
Astept sa0mi dea indicatii pretioase cand sa postez si despre ce sa postez.
Pina atunci...

Ghișe, demisie din PNL și candidatură la prezidențiale

Senatorul Ioan Ghișe a demisionat din Partidul Național Liberal și și-a anunțat, miercuri, intenția de a candida la alegerile prezidențiale din noiembrie anul acesta.
Ghișe a organizat, miercuri, o conferință de presă, în care a afirmat că vrea să le redea cetățenilor speranța că "suveranitatea poporului, demnitatea fiecărui cetățean, votul său, principiile și moralitatea politică" vor fi garantate și promovate ca valori în România, potrivit Agerpres.
"Votul fiecărui cetățean trebuie asigurat și respectat ca fundament al construcției democratice a statului român. Trebuie să promovăm unitatea cetățenilor români pentru armonie socială, dezvoltarea țării și bunăstare. Competența, experiența și expertiza mea politică le pun în slujba cetățenilor pentru a-i servi în mod onest, demn și onorabil. Mă ofer să fiu garantul Constituției României și al legilor țării. Voi acționa pentru promovarea valorilor românești ca fundament al intereselor naționale", a declarat senatorul independent.
Potrivit lui Ghișe, președintele României trebuie să fie mediatorul între societatea civilă, între cetățeni și autoritățile publice. "Asta mă ofer să fac și să fiu", a punctat Ghișe.
Întrebat pe cine va susține în turul al II-lea al alegerilor prezidențiale, senatorul a replicat că speră să se poată susține pe sine. "Cu ajutorul cetățenilor care m-au convins și împins să depun această candidatură, sper să am șansa să intru în turul II și să mă susțin pe mine. (...) Mulți politicieni și chiar partide întregi cred că cetățenii aleg în funcții publice pe cei pe care îi dictează partidul. Este o eroare. (...) Așadar, în turul II cetățenii sunt cei care vor decide cum doresc ei, important e să vină la vot în număr cât mai mare", a precizat Ioan Ghișe.
Referitor la sursele de finanțare pentru campania electorală, senatorul a mărturisit că, la ora actuală, nu dispune de asemenea resurse.

"Acum nu am niciun ban, dar știu din experiență că atunci când campaniile electorale avansează, pe măsură ce se conturează candidații, vin și sursele de finanțare. (...) Capitalul cel mai important este încrederea dată de cetățeni prin vot", a conchis el.

--------------------
dacia 1310 1985
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 23 Jul 2014, 13:19
Post #1052

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

aplauze.gif boxing.gif worship.gif

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Ake
post 23 Jul 2014, 13:20
Post #1053

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(deceballus @ 23 Jul 2014, 12:14)
Adresa mea de IP este 132.194.104.95 si ma conectez de la serverul universitatii Aveiro, Portugalia, .
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Si io m-am nascut fix alaltaieri. radmasa.gif

In mod normal, este interzisa sub orice forma dezvaluirea de catre moderatori a adreselor IP ale userilor. Numai ca in cazul dvs nu se aplica, fiind o adresa arhicunoscuta. Si anume aceea a proxyului: https://www.filterbypass.me/

Ia bagati un ochi in regulament si cititi pe litere punctul 3a)
a) N u s e a c c e p t a a c c e s a r e a a c e s t u i s i t e f o l o s i n d p r o x y-u r i

Acestea fiind spuse, va uram multa la revedere adieu. Nici nu mai anunt la lista cu banari, ca nu are sens.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
Markos
post 23 Jul 2014, 13:21
Post #1054

fost programator

From: Scursurești Vale

Ghișe out mellow.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
dacis
post 23 Jul 2014, 13:34
Post #1055

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

Sunt curios care va urmatorul nick al galului, ca nu-si permite sa stea pe tusa inca trei saptamani!... Sa fie liber oare traienel? naughty.gif

PS un bun articol de analiza economica a guvernarii facut pentru uzul amatorilor este acesta - Culmea estimărilor macroeconomice.

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
Ake
post 23 Jul 2014, 13:36
Post #1056

Morderator

Penca presimt un sezon plin de astfel de aparitii, un sfat pentru alte diptere coprofage care mai vor sa faca propaganda politica pe forum: Babaieti, daca va infruptati din rahat, macar nu mai dati din aripi. Asa ca fapt divers, proaspatul ex-coleg, daca nu incerca sa-si ridice fustele-n cap, poate n-as fi avut curiozitatea sa-l caut la IP.

--------------------
+
kato
post 23 Jul 2014, 13:47
Post #1057

Membru autentic

From: barlad

esti basist!!! mad.gif

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
Dan73
post 23 Jul 2014, 14:46
Post #1058

Membru autentic

QUOTE(dacis @ 23 Jul 2014, 13:55)
1. Tradu, ca esti baiat destept si e pacat de tine, ca la ora asta cam ai coerenta lui tonica
2. Justitia de azi e mult mai puternica decat cea de acum cinci ani, ca sa nu mai vorbim de cea de acum 10 ani. Poate iti mai amintesti cum a scapat Base de dosare din cauza generozitatii lui Naste si a Rodicai Stanoiu, din 2003-4. Plus sugestia echipei de PR a PSD... buni baieti, da' aveau un defect: erau americani si habar nu-ntelegeau (sic!) specificul nostru european si oriental.
Oricum, io nu-mpartasesc deloc viziunea politicienilor asupra justitiei, pe care vad ca fanii PSD o accepta, ca si cand ar fi normala: mai usurel baieti, mai cu grija! Dimpotriva, ideea mea este: haliti-i, baieti, haliti-i alert, pe toti!
3. Asa de prost sta deja bugetul de pensii, ca si daca ne-ar confisca astia carutele, punandu-ne sa platim chirie ca le folosim si tot n-ar ajunge la echilibru, dupa reducerea CAS!  sad.gif

*

bine bine, asa e, daca spui tu, luminatorule base fan (ca sa-ti intorc mizeria)blush.gif dar lamureste-te de care justitie vorbesti..poate aia care l-a scutit 3 ani de deranj pe mircia:unsure:
hai ...da 'nainte cu impozitele pe topicul despre prezidentiale.

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
dacis
post 23 Jul 2014, 16:20
Post #1059

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(Dan73 @ 23 Jul 2014, 15:46)
1. bine bine, asa e, daca spui tu, luminatorule base fan (ca sa-ti intorc mizeria)blush.gif 
2. dar lamureste-te de care justitie vorbesti..poate aia care l-a scutit 3 ani de deranj pe mircia:unsure: 
3. hai ...da 'nainte cu impozitele pe topicul despre prezidentiale.
*

1. N-am facut misto! Nu sunt dintre cei care o dau cu muci-n fasole si dupa aia se dau inapoi, zicand "Hai, ba, ca am glumit! Ce, nu mai stii de gluma?!...". In general si de obicei, cand gresesc dau un pas inapoi si recunosc eroarea. Iar tu chiar ai fost incoerent ori, ca sa fiu mai precis, ambiguu. Si e cazul sa clarifici
2. Da, despre aceea-i vorba! Iar cine l-a scutit pe MB de deranj trebuie sa plateasca. Mai ales daca e riguros adevarat ce zice Iacobescu aici! Insa faptul ca pe unii i-a sarit ori s-a facut ca nu-i vede sublima noastra justitie nu justifica visul PSD-ist: "Daca DNA-ul / parchetele etc. i-a sarit pe pedelisti, atunci sa-i sara si pe-ai nostri!". Solutia-i ca, dimpotriva, sa sara din ce in ce mai putini!
3. Ponta e principalul candidat al guvernului (deocamdata si unicul!), asa ca subiectu-i relevant!

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
Ake
post 23 Jul 2014, 17:34
Post #1060

Morderator

Baaa, m-am luat cu altele si am uitat sa va spun o stire bomba (anunt cutremurator / stire senzationala / ramai prost daca dai click/ fabulos! / Exclusiv / Incredibil !):

deci...tineti-va bine!
Ghișe A DEMISIONAT DIN PNL și vrea să candideze la PREZIDENȚIALE

Ee? Este ca nu stiati? Are si poza.

(apropo de poza, cu ocazia asta mi-am amintit cine-i individu)
Ecscelent articolu, mea placut an mod speceal limba viguroasa de lemn neaos, stramosesc, an care se ecsprimeaza domnu senator:
"Votul fiecărui cetățean trebuie asigurat și respectat ca fundament al construcției democratice a statului român." Si al productiei de galeti, zahar si untdelemn
"Trebuie să promovăm unitatea cetățenilor români pentru armonie socială, dezvoltarea țării și bunăstare." Sa fie bine ca sa nu fie rau!- asta da crez politic pentru care merita sa votezi
" Competența, experiența și expertiza mea politică le pun în slujba cetățenilor pentru a-i servi în mod onest, demn și onorabil." ...modest...modest asa cum ii sta bine unui politician roman...(BTW, Expertiza WTF?)
Mă ofer să fiu garantul Constituției României și al legilor țării. Voi acționa pentru promovarea valorilor românești ca fundament al intereselor naționale" ..Fabulos! cum repeta "fund-ament"...un strop de speranta pentru comunitatea din parcul Operei...si "valorile romanesti"...aaahh...acum mititeii, tuica de Buzau, rulmentii de Barlad si vor gasi un sprjin in politica romaneasca.

This post has been edited by Ake: 23 Jul 2014, 17:35

--------------------
+
DragosP
post 23 Jul 2014, 17:44
Post #1061

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

Ba știam.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
corbex
post 23 Jul 2014, 18:11
Post #1062

Adica-i dai ban lu' Deceballus si dup'aia-l plagiezi? Ntzz...

--------------------
+
Ake
post 23 Jul 2014, 18:19
Post #1063

Morderator

Decefalus n-a facut asa frumos analiza pe text ca mine. 10561582.gif

--------------------
+
corbex
post 23 Jul 2014, 18:27
Post #1064

2 ani a explicat la televizor cum plateste el rate la creditul cu care s-a facut parlamentar, dar care era mai mare decit putea plati tot neamul lui. Ma gindesc sa-l votez.

--------------------
+
ady77
post 23 Jul 2014, 18:39
Post #1065

راحتزیل یو

From: near Bacau

Tu il votezi pe Diaconescu, ca e urmasul lui Traian.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Markos
post 23 Jul 2014, 18:43
Post #1066

fost programator

QUOTE(Ake @ 23 Jul 2014, 19:19)
Decefalus n-a facut asa frumos analiza pe text ca mine. 10561582.gif
*

Da, dar te-a inspirat.

Pe Ghișeu ăla cred că brașovenii îl știu cel mai bine.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
corbex
post 23 Jul 2014, 19:06
Post #1067

Gheishe e vecin cu Alydor. Folosesc acelasi spliter.

--------------------
+
aphophis
post 23 Jul 2014, 19:12
Post #1068

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 22 Jul 2014, 15:52)
Dormea mult, ceea ce eu nu prea mai reusesc desi fac tot posibilul.
*

si cum descoperiti cu totul intamplator ca cacarau e un adormit doar dupa ce o cazut din gratiile unui anume partid.

Cu totul intamplator bineinteles ati descoperit asta tongue.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
kum
post 23 Jul 2014, 19:35
Post #1069

Banat

Group: Banned
From: Galati

QUOTE(Ake @ 23 Jul 2014, 11:49)
@decefallus
Babaiatule, omu de obicei isi face cont pe daciaclub atunci cand are un logan, o 1310, ceva, i s-a stricat mosoru de la sturmlufus sau bucsa de la brizbulant si cauta ajutor pe forum de la altii care-au avut probleme similare. Abia dupa ce si-a reparat omu mijlocu de locomotie cerebrala, de plictiseala ca-i merge trocariciu perfect, intra pe la Cafeneaua forumului sa-si dea cu parerea despre alte chestii care-i zbuciuma lui neuronu.
Matale in schimb, gasesti de cuviinta ca cea mai interesanta discutie a forumului e despre unu Basescu, si te infigi ca mustele coprofage de la Antena 3 in scapau  , imediat dupa inregistrare sa postezi aberatii de prin ziarele de metrou . Asa ca nu te mai minuna ca fata mare la castravete si lasa-ne'n scepticitudinea noastra.

P.S.
A, si daca tot iti falfai inocenta pe la nasul nostru dandu-te nou pe forum, ia aminte ca p'aici postacii cu simbrie au soarta spammerilor.
*

N-auzi bre ca el de fapt si-a facut cont sa-si vanda butoiu' de dud? huh.gif

P.S. Parca stiam ca clonele sunt vanate si starpite nedumerire.gif

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
DragosP
post 23 Jul 2014, 19:53
Post #1070

Nu zic nimic...nou

Depinde.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
ady77
post 23 Jul 2014, 20:01
Post #1071

راحتزیل یو

QUOTE(aphophis @ 23 Jul 2014, 20:12)
si cum descoperiti cu totul intamplator ca cacarau e un adormit doar dupa ce o cazut din gratiile unui anume partid.

Cu totul intamplator bineinteles ati descoperit asta tongue.gif
*

Sapă prin postarile mele ca a vezi ca spuneam chiar si cand era in USL ca nu il votez.

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
DragosP
post 23 Jul 2014, 20:03
Post #1072

Nu zic nimic...nou

Normal, tu-l vrei pe Ponta.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
ady77
post 23 Jul 2014, 20:09
Post #1073

راحتزیل یو

Iohannis.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
DragosP
post 23 Jul 2014, 20:30
Post #1074

Nu zic nimic...nou

Las' că-l face ANI martir și pe "liberalul" ăsta de carton.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
paul_p
post 23 Jul 2014, 21:07
Post #1075

Membru autentic

From: psd=evil

Ponta e cretin cu diploma.
A zis ca daca tot a plagiat la doctorat, ce mai conteaza un plagiat in plus.
La sustinerea televizata legata de reducerea CAS s-a dus si cu un grafic. Care fusese copiat de la ZF. Si aia se pare ca l-au intrebat de de le-a copiat graficul fara sa citeze sursa.

Raspunsul lui Ponta a fost uluitor: Si cei de la ZF au copiat datele de la ministerul de finante, asa ca ei sunt de fapt copiatorii.

Raspunsul acesta denota faptul ca lui Ponta putin ii pasa de legi, de onestitate si ca nici nu se oboseste sa ascunda acest lucru.
Si mai denota faptul ca este atat de cretin incat nu realizeaza ca ce a facut el este de fapt un furt.

Datele economice publicate de ministerul de finante sunt date publice, date la care nici nu se pune problema sa faca obiectul dreptului de autor, deoarece ministerul de finante este platit din bani publici pentru ca, printre altele, sa produca si acele date.

Insa munca celor de la ZF de a prezenta acele date intr-o anumita forma este proprietatea lor, si nu poate fi copiata de cineva fara a a avea minima decenta de a prezenta sursa.

Ponta, vesnicul plagiator, nici macar nu si-a cerut scuze.

This post has been edited by paul_p: 23 Jul 2014, 22:37

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
Markos
post 23 Jul 2014, 22:44
Post #1076

fost programator

QUOTE(DragosP @ 23 Jul 2014, 21:30)
Las' că-l face ANI martir și pe "liberalul" ăsta de carton.
*

Ai auzit vreo Voce?

--------------------
Reno Megan Privilej
+
DragosP
post 24 Jul 2014, 07:04
Post #1077

Nu zic nimic...nou

Am decât o preasimțire, date fiind mișcările de trupe din "dreapta" (sanchi) românească.
O să rămână peneleul doar cu oamenii curați, cinstiți, onești pe care-i importă în prostie din pimp.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
bion
post 26 Jul 2014, 10:44
Post #1078

Membru autentic

From: TM

Conform dictonului lui big brother _gay_pnlconvention1.jpg ( Size: 78.52k ) Number of downloads: 130
azi e prima advarata casatorie gay in masa din Romania. The future president of Rromania o sa fieklaus_iohannis.jpg ( Size: 306.54k ) Number of downloads: 134
sau predoiu( e asa de nimeni ca nu poate fi nici caricaturizat)
Ultimul care pleaca stinge lumina06pdl_nd_465x390.jpg ( Size: 27.21k ) Number of downloads: 134

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
paul_p
post 26 Jul 2014, 10:59
Post #1079

Membru autentic

From: psd=evil

Ponta va saluta, voi vajnici iubitori de pesedeala!

[attachmentid=1627955299]

Dormiti linistiti, PSD vegheaza.

This post has been edited by paul_p: 26 Jul 2014, 11:00

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
Markos
post 26 Jul 2014, 11:01
Post #1080

fost programator

E Ponte, nu Ponta mad.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
+
247 Pages « < 34 35 36 37 38 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th May 2025 - 23:14
Forum Renault