Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
deceballus |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 17 July 14 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1985
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(deceballus @ 23 Jul 2014, 12:14) Adresa mea de IP este 132.194.104.95 si ma conectez de la serverul universitatii Aveiro, Portugalia, . ![]() ![]() ![]() Si io m-am nascut fix alaltaieri. ![]() In mod normal, este interzisa sub orice forma dezvaluirea de catre moderatori a adreselor IP ale userilor. Numai ca in cazul dvs nu se aplica, fiind o adresa arhicunoscuta. Si anume aceea a proxyului: https://www.filterbypass.me/ Ia bagati un ochi in regulament si cititi pe litere punctul 3a) QUOTE a) N u s e a c c e p t a a c c e s a r e a a c e s t u i s i t e f o l o s i n d p r o x y-u r i Acestea fiind spuse, va uram mult |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ghișe out
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Sunt curios care va urmatorul nick al galului, ca nu-si permite sa stea pe tusa inca trei saptamani!... Sa fie liber oare traienel?
![]() PS un bun articol de analiza economica a guvernarii facut pentru uzul amatorilor este acesta - Culmea estimărilor macroeconomice. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Penca presimt un sezon plin de astfel de aparitii, un sfat pentru alte diptere coprofage care mai vor sa faca propaganda politica pe forum: Babaieti, daca va infruptati din rahat, macar nu mai dati din aripi. Asa ca fapt divers, proaspatul ex-coleg, daca nu incerca sa-si ridice fustele-n cap, poate n-as fi avut curiozitatea sa-l caut la IP.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
esti basist!!!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dacis @ 23 Jul 2014, 13:55) 1. Tradu, ca esti baiat destept si e pacat de tine, ca la ora asta cam ai coerenta lui tonica 2. Justitia de azi e mult mai puternica decat cea de acum cinci ani, ca sa nu mai vorbim de cea de acum 10 ani. Poate iti mai amintesti cum a scapat Base de dosare din cauza generozitatii lui Naste si a Rodicai Stanoiu, din 2003-4. Plus sugestia echipei de PR a PSD... buni baieti, da' aveau un defect: erau americani si habar nu-ntelegeau (sic!) specificul nostru european si oriental. Oricum, io nu-mpartasesc deloc viziunea politicienilor asupra justitiei, pe care vad ca fanii PSD o accepta, ca si cand ar fi normala: mai usurel baieti, mai cu grija! Dimpotriva, ideea mea este: haliti-i, baieti, haliti-i alert, pe toti! 3. Asa de prost sta deja bugetul de pensii, ca si daca ne-ar confisca astia carutele, punandu-ne sa platim chirie ca le folosim si tot n-ar ajunge la echilibru, dupa reducerea CAS! ![]() bine bine, asa e, daca spui tu, luminatorule base fan (ca sa-ti intorc mizeria) ![]() hai ...da 'nainte cu impozitele pe topicul despre prezidentiale. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 23 Jul 2014, 15:46) 1. bine bine, asa e, daca spui tu, luminatorule base fan (ca sa-ti intorc mizeria) ![]() 2. dar lamureste-te de care justitie vorbesti..poate aia care l-a scutit 3 ani de deranj pe mircia:unsure: 3. hai ...da 'nainte cu impozitele pe topicul despre prezidentiale. 1. N-am facut misto! Nu sunt dintre cei care o dau cu muci-n fasole si dupa aia se dau inapoi, zicand "Hai, ba, ca am glumit! Ce, nu mai stii de gluma?!...". In general si de obicei, cand gresesc dau un pas inapoi si recunosc eroarea. Iar tu chiar ai fost incoerent ori, ca sa fiu mai precis, ambiguu. Si e cazul sa clarifici 2. Da, despre aceea-i vorba! Iar cine l-a scutit pe MB de deranj trebuie sa plateasca. Mai ales daca e riguros adevarat ce zice Iacobescu aici! Insa faptul ca pe unii i-a sarit ori s-a facut ca nu-i vede sublima noastra justitie nu justifica visul PSD-ist: "Daca DNA-ul / parchetele etc. i-a sarit pe pedelisti, atunci sa-i sara si pe-ai nostri!". Solutia-i ca, dimpotriva, sa sara din ce in ce mai putini! 3. Ponta e principalul candidat al guvernului (deocamdata si unicul!), asa ca subiectu-i relevant! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Ake |
![]()
|
Baaa, m-am luat cu altele si am uitat sa va spun o stire bomba (anunt cutremurator / stire senzationala / ramai prost daca dai click/ fabulos! / Exclusiv / Incredibil !):
deci...tineti-va bine! Ghișe A DEMISIONAT DIN PNL și vrea să candideze la PREZIDENȚIALE Ee? Este ca nu stiati? Are si poza. (apropo de poza, cu ocazia asta mi-am amintit cine-i individu) Ecscelent articolu, mea placut an mod speceal limba viguroasa de lemn neaos, stramosesc, an care se ecsprimeaza domnu senator: "Votul fiecărui cetățean trebuie asigurat și respectat ca fundament al construcției democratice a statului român." Si al productiei de galeti, zahar si untdelemn "Trebuie să promovăm unitatea cetățenilor români pentru armonie socială, dezvoltarea țării și bunăstare." Sa fie bine ca sa nu fie rau!- asta da crez politic pentru care merita sa votezi " Competența, experiența și expertiza mea politică le pun în slujba cetățenilor pentru a-i servi în mod onest, demn și onorabil." ...modest...modest asa cum ii sta bine unui politician roman...(BTW, Expertiza WTF?) Mă ofer să fiu garantul Constituției României și al legilor țării. Voi acționa pentru promovarea valorilor românești ca fundament al intereselor naționale" ..Fabulos! cum repeta "fund-ament"...un strop de speranta pentru comunitatea din parcul Operei...si "valorile romanesti"...aaahh...acum mititeii, tuica de Buzau, rulmentii de Barlad si vor gasi un sprjin in politica romaneasca. This post has been edited by Ake: 23 Jul 2014, 17:35 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ba știam.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adica-i dai ban lu' Deceballus si dup'aia-l plagiezi? Ntzz...
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
Decefalus n-a facut asa frumos analiza pe text ca mine.
![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
corbex |
![]()
|
2 ani a explicat la televizor cum plateste el rate la creditul cu care s-a facut parlamentar, dar care era mai mare decit putea plati tot neamul lui. Ma gindesc sa-l votez.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tu il votezi pe Diaconescu, ca e urmasul lui Traian.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Gheishe e vecin cu Alydor. Folosesc acelasi spliter.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Ake @ 23 Jul 2014, 11:49) @decefallus Babaiatule, omu de obicei isi face cont pe daciaclub atunci cand are un logan, o 1310, ceva, i s-a stricat mosoru de la sturmlufus sau bucsa de la brizbulant si cauta ajutor pe forum de la altii care-au avut probleme similare. Abia dupa ce si-a reparat omu mijlocu de locomotie cerebrala, de plictiseala ca-i merge trocariciu perfect, intra pe la Cafeneaua forumului sa-si dea cu parerea despre alte chestii care-i zbuciuma lui neuronu. Matale in schimb, gasesti de cuviinta ca cea mai interesanta discutie a forumului e despre unu Basescu, si te infigi ca mustele coprofage de la Antena 3 in scapau , imediat dupa inregistrare sa postezi aberatii de prin ziarele de metrou . Asa ca nu te mai minuna ca fata mare la castravete si lasa-ne'n scepticitudinea noastra. P.S. A, si daca tot iti falfai inocenta pe la nasul nostru dandu-te nou pe forum, ia aminte ca p'aici postacii cu simbrie au soarta spammerilor. N-auzi bre ca el de fapt si-a facut cont sa-si vanda butoiu' de dud? ![]() P.S. Parca stiam ca clonele sunt vanate si starpite ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Depinde.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Normal, tu-l vrei pe Ponta.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Iohannis.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Las' că-l face ANI martir și pe "liberalul" ăsta de carton.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ponta e cretin cu diploma.
A zis ca daca tot a plagiat la doctorat, ce mai conteaza un plagiat in plus. La sustinerea televizata legata de reducerea CAS s-a dus si cu un grafic. Care fusese copiat de la ZF. Si aia se pare ca l-au intrebat de de le-a copiat graficul fara sa citeze sursa. Raspunsul lui Ponta a fost uluitor: Si cei de la ZF au copiat datele de la ministerul de finante, asa ca ei sunt de fapt copiatorii. Raspunsul acesta denota faptul ca lui Ponta putin ii pasa de legi, de onestitate si ca nici nu se oboseste sa ascunda acest lucru. Si mai denota faptul ca este atat de cretin incat nu realizeaza ca ce a facut el este de fapt un furt. Datele economice publicate de ministerul de finante sunt date publice, date la care nici nu se pune problema sa faca obiectul dreptului de autor, deoarece ministerul de finante este platit din bani publici pentru ca, printre altele, sa produca si acele date. Insa munca celor de la ZF de a prezenta acele date intr-o anumita forma este proprietatea lor, si nu poate fi copiata de cineva fara a a avea minima decenta de a prezenta sursa. Ponta, vesnicul plagiator, nici macar nu si-a cerut scuze. This post has been edited by paul_p: 23 Jul 2014, 22:37 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Am decât o preasimțire, date fiind mișcările de trupe din "dreapta" (sanchi) românească.
O să rămână peneleul doar cu oamenii curați, cinstiți, onești pe care-i importă în prostie din pimp. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Conform dictonului lui big brother _gay_pnlconvention1.jpg ( Size: 78.52k )
Number of downloads: 130
azi e prima advarata casatorie gay in masa din Romania. The future president of Rromania o sa fieklaus_iohannis.jpg ( Size: 306.54k ) Number of downloads: 134 sau predoiu( e asa de nimeni ca nu poate fi nici caricaturizat) Ultimul care pleaca stinge lumina06pdl_nd_465x390.jpg ( Size: 27.21k ) Number of downloads: 134 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ponta va saluta, voi vajnici iubitori de pesedeala!
[attachmentid=1627955299] Dormiti linistiti, PSD vegheaza. This post has been edited by paul_p: 26 Jul 2014, 11:00 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
E Ponte, nu Ponta
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 23:14 |