Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
paul_p |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
||
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bravo. Treci la loc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Noroc că nu zici că e scrisă de tine mă paulica, că la cât de bine le ai cu procentele câștiga ponta cu 120%.
Mwe base. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Președintele PRM - aripa Funar, Gheorghe Funar, va candida ca independent la Președinția României la alegerile din toamnă, sloganul electoral al acestuia fiind ”România unită, cu români fericiți!”. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Esti varza mai Dragos.
Nu esti capabil de un dialog rezonabil. Pentru ca am indraznit sa-ti contest o data profetiile-ti inepte, tot scurmi prin postarile mele cautand te miri ce de care sa te legi. @b76bgaarh, las-o balta, tu esti analfabet cu diploma. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Luați cu pâine:
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu pot cu paine.
Trebuie cu lamaie, Emetiral si Furazolidon |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
asta despre ce vorbeste aici ?
![]() Băsescu: Nu o pot sprijini pe Macovei, a fost necinstită cu mine daca ma convinge creatura asta ca-l trimite pe chior linga varan, pun stampila si pe ea ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
si eu zic la fel. Singura retinere e ca ar putea fi petarda marinelului pentru a avea si el o parte din electoratul.. anti basescu
![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE PDL a decis, cu doar un vot împotrivă, ca liderul PNL Klaus Iohannis să fie candidatul ACL la alegerile prezidențiale și, în unanimitate, ca prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu să fie candidat pentru funcția de premier, au declarat surse democrat-liberale. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Mișto. Nasol iese Ponta.
This post has been edited by DragosP: 11 Aug 2014, 12:23 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Cam da: ady voteaza anti-base cu Iohannis, parca si tu la fel! Gadea candideaza si el...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu? Să mă duc la vot??
![]() M-am lecuit. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Nu te duci, pacatuiesti!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
'Ai nu mă-nnebuni!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
NT ce zice?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Klaus Iohannis) Presedintele trebuie sa fie mediator si integrator capabil sa genereze consens intre institutii si societate Cat de diferita ar fi azi Romania daca din 1989 incoace am fi avut doar UN presedinte cum descrie acest domn! UN presedinte care stie sa aduca demnitarii alesi si numiti la masa negocierilor si sa-i invete sa VORBEASCA. La obiect, clar, pe argumente, "nemteste", daca vreti ![]() Fara minciuna fatisa prin ranjetul batjocoritor al lui Iliescu. Fara platitudinile academice dar lipsite de consecinte ale lui Constantinescu. Fara sfidarea lui Nastase. Fara badarania si provocarile, uneltirile lui Basescu. Fara bascalia lipsita de substanta a lui Ponta. Sa avem in sfarsit UN presedinte care stie sa determine oamenii sa VORBEASCA! QUOTE(Klaus Iohannis) Ii avem in spate pe toti cei care nu vor sa traiasca intr-o Romanie feudala, a baronilor. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by IsNa: 11 Aug 2014, 14:38 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Slavă Domnului, Năstase n-a fost președinte. Decât de scară.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
nu conteaza, da bine la numaratoare.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
dacis |
![]()
|
Io am auzit altceva: cica de celula!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Antena 3 il va impinge, cu ajutorul limbilor tuturor salariatilor, pina in deal la Cotroceni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
Nimic despre Vadim?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
Sper să fie ghețuș atunci și s-o ia rapid la vale.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IsNa |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 02:06 |